Η μητέρα μου (2ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από macao
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (3 Votes)

Προηγούμενο μέρος: Η μητέρα μου

Τέλη Αυγούστου και ξεκινήσαμε εγώ με την μητέρα μου Κέλλυ για τις διακοπές που τόσο περίμενα. Μετά όλο το τρελό σκηνικό που ακόμα δεν μπορούσα να το χωνέψω σε συνδυασμό με την εμφανή αλλαγή της μάνας μου στην συμπεριφορά στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου κάτι έβραζε για συνέχεια. Ημέρα Σάββατο με προορισμό Πειραιά για να φύγουμε προς Δωδεκάνησα (τοποθεσίες δεν γράφω). Φτάνοντας στο λιμάνι μάθαμε για ακύρωση ενός δρομολογίου που θα γινόταν τελικά την επόμενη. Νεύριασα γιατί δεν ήθελα να παγώσουν τα πράγματα όπως είχαν ξεκινήσει και ύστερα από ένα τηλεφώνημα πήγαμε στη θεία μου Ελένη που έμενε Πειραιά να περάσουμε την νύχτα. Τίποτα δεν έγινε εκείνο το βράδυ και ή νύχτα πέρασε στο ντούκου. Την επόμενη μάθαμε για το καράβι ότι θα έφευγε κανονικά, πήρα μια ευχαρίστηση και ξεκινήσαμε.

Σε όλη τη διαδρομή με το καράβι ή μάνα μού ήταν πολύ σοβαρή και είπα από μέσα μου "ότι έγινε, έγινε" μέχρι όμως τη στιγμή λίγο πριν φτάσουμε γύρισε και μου είπε το εξής:

-    Μέχρι να τελειώσουν οι διακοπές θα με φωνάζεις Κέλλυ, είτε είμαστε με κόσμο είτε είμαστε οι δυο μας.

-    Ναι μαν… εννοώ Κέλλυ, ναι Κέλλυ ότι πεις.

-    Μπράβο το μωρό μου και όταν φτάσουμε στο ξενοδοχείο άσε να κανονίσω εγώ τις υπόλοιπες λεπτομέρειες.

Δεν πίστευα τι γινόταν πάλι και τι είχε στο μυαλό της, πάντως το βλέμμα της ήταν όλο πουτανιά, μπορούσα να τα περιμένω όλα τώρα. Φτάνοντας επιτέλους στο νησί, φύγαμε για το ξενοδοχείο όπου πήρε τον λόγο ή Κέλλυ λέγοντας ότι κάναμε ένα λάθος και θα θέλαμε να αλλάξουμε το δωμάτιο που αντί για δύο κρεβάτια να είχε ένα διπλό. Ο υπάλληλος είπε ότι υπάρχει ένα διαθέσιμο, μόνο που ήταν στο ισόγειο στην πίσω μεριά του ξενοδοχείου που κοιτάει θάλασσα. Το δέχτηκε με ευχαρίστηση, αφήνοντας να εννοηθεί ότι πρόκειται περί ζευγαριού. Πήγαμε στο δωμάτιο έχοντας τα χαμένα και ακόμα να μην καταλαβαίνω τι γίνεται. Το δωμάτιο πολύ ωραίο, με ωραίο μπάνιο, μεγάλο κρεβάτι, ένα μικρό καθιστικό και μια μεγάλη μπαλκονόπορτα που κοιτούσε στη θάλασσα έχοντας όμως και μικρό φράκτη να μην φαίνεται τι γίνεται στον χώρο.

-    Θα κάνουμε μπάνιο Μικρέ;

-    Ναι άντε πάμε γιατί θέλω να βουτήξω σαν τρελός και να λιώσω στην ξαπλώστρα.

-    Άντε ξεκίνα εσύ και έρχομαι σε λίγο κι εγώ.

Μπήκα στο μπάνιο, έβαλα μαγιό και έφυγα για την παραλία. Μετά από δέκα λεπτά, έρχεται ή Κέλλυ με ένα παρεό και από πάνω ένα μπικίνι τρίγωνο, μου βγήκαν τα μάτια έξω, οι ρώγες πήγαν να το τρυπήσουν κανονικά. Πλησιάζει, βγάζει το παρεό και εκεί έπαθα το μεγαλύτερο σοκ. Μπραζίλ μαύρο τόσο λεπτό που άνετα έβλεπες τα μουνόχειλα.

-    Πότε το πήρες αυτό, δεν το έχω ξαναδεί…

είπα προσπαθώντας να το παίξω άνετος.

-    Το πήρα πρόσφατα, ήθελα κάτι διαφορετικό για τις διακοπές, τι δεν μου πάει καλά;…

και κάνει μια στροφή μπροστά μου.

-    Πολύ ωραίο Κέλλυ αλλά θα σε κοιτάνε όλοι, ήδη δηλαδή σε χαζεύουν οι δίπλα…

δύο άντρες γύρω στα 40 όχι ξένοι.

-    Ε και; Δεν θα με πειράξει κανείς! Να έλα βάλε μου λάδι να καταλάβουν ότι συνοδεύομαι.

Ξεκίνησα και έβαζα λάδι παντού, ήταν με πλάτη και τα χέρια μου ήταν πάνω κάτω, έπιανα διστακτικά παντού. Τότε παρατήρησα ότι ή Κέλλυ όλη την ώρα έπαιζε με τα μάτια και με τους δύο μαζί, τα άφησα όπως ήταν και πήγα να βουτήξω. Όταν βγήκα μπήκε εκείνη προκαλώντας χαλασμό στην μικρή παραλία του ξενοδοχείου, γιατί όπως και να το κάνουμε έχει κώλο φωτιά. Αυτό που είδα ήταν ότι μαζί με την μάνα μού σηκώθηκε και ο ένας από τους δυο και την ακολούθησε και λίγο αργότερα τους είδα ότι μιλούσαν μέσα στο νερό. Με έκανε και ζήλευα. Όταν βγήκε ρώτησα τι λέγανε και μου είπε ότι απλά γνωρίστηκαν, ότι αυτοί ήταν δύο φίλοι και έκαναν τις διακοπές τους για τις επόμενες 3 μέρες στο νησί. Κάτι μου έλεγε ότι είπαν κι άλλα. Ή υπόλοιπη μέρα πέρασε έτσι, το βράδυ πήγαμε σε μια ταβέρνα πιο δίπλα και ύστερα δωμάτιο για ύπνο γιατί υπήρχε κούραση από το ταξίδι κι από τη θάλασσα. Δεν προσπάθησα τίποτα εκείνη την μέρα.

Την επόμενη το πρωί μου ζήτησε να πάμε σε κάποια άλλη παραλία πιο δίπλα και εγώ δέχτηκα. Φτάσαμε απλώσαμε τα πράγματα και άρχισα να ρωτάω τι γίνεται.

-    Μάρκο κοίτα, θέλω να περάσω αξέχαστα σε αυτές τις διακοπές και να βγάλω πράγματα που είχα μέσα μου καιρό, εσύ θέλω μόνο να είσαι δίπλα μου και να με αφήνεις να κάνω ότι θέλω.

-    Δεν υπάρχει πρόβλημα από μένα Κέλλυ, έχεις το ελεύθερο για όλα, εδώ δε μας ξέρει κανείς.

-    Τι άντρα έχω κάνει εγώ, μωράκι μου έλα εδώ, και άρχισε πάλι να με φιλάει πάλι στο μάγουλο. Το βράδυ θα βγούμε σου χρωστάω ένα κέρασμα…

είπε και μου έκλεισε το μάτι. Το παράξενο ήταν ότι είχε πει πως δεν θυμόταν τίποτα. Το άφησα και αυτό να προσπεράσει. Αφού πέρασε ή ώρα φύγαμε να πάμε να τσιμπήσουμε κάτι και γυρίσαμε σπίτι για λίγο ύπνο, να φορτίσουμε όπως είπε, γιατί ή νύχτα θα ήταν μεγάλη. Σηκωθήκαμε κατά τις 9 και αρχίσαμε να ετοιμαζόμαστε. Πρώτα μπήκε για μπάνιο εκείνη και ύστερα εγώ. Περίμενα πως και πως γιατί ήθελα να τον παίξω να ηρεμήσω. Όταν βγήκα είχε ήδη ντυθεί, ένα λευκό φόρεμα κολλητό σχεδόν διαφανές πάλι στράπλες μόνο που αυτή την φορά δεν φορούσε σουτιέν και οι βυζάρες της έβγαζαν μάτι μαζί με τις ρώγες που ήταν στο τσακ να το τρυπήσουν. Ο πούτσος μου σηκώθηκε αμέσως και ή μάνα μού το είδε αφήνοντας ένα χαμόγελο μόνο. Την κοιτούσα και της λέω:

-    Αυτό θα βάλεις;

-    Δε σου αρέσει; Να αλλάξω;

-    Όχι μου αρέσει πολύ αλλά…

-    Τι αλλά μωρό μου;…

είπε και ήρθε και με αγκάλιασε.

-    Απλά είσαι μάνα μού και όλο με κάνεις και σε κοιτάζω σαν χαμένος έτσι όπως φέρεσαι και ντύνεσαι.

-    Να ξέρεις ότι όσοι με έχουν ρωτήσει εγώ λέω ότι είμαστε ζευγάρι και εγώ θέλω να τούς τρελάνω όλους τώρα, δηλαδή εσένα ακόμα πιο πολύ, άρα δεν υπάρχει πρόβλημα μωράκι μου.

-    Γκόμενος αλλά μόνο στο μάτι…

είπα χαμηλόφωνα, το άκουσε και μου είπε έχουμε πολύ χρόνο μπροστά μας. Με φίλησε πάλι στο μάγουλο αργά και απαλά και με άφησε να ντυθώ για να φύγουμε. Όταν γυρίζαμε στο δρόμο και ψάχναμε που θα κάτσουμε, όλοι μα όλοι ήταν με το στόμα ανοιχτό. Τι καργιόλα άκουγα, τι πουτάνα, απ' όλα τα καλά, καύλωσα πάλι. Βρήκαμε ένα μαγαζί σαν κλαμπάκι που είχε χώρο έξω και μέσα, δίπλα από την παραλία και όχι μακριά από το ξενοδοχείο. Αρχίσαμε με ποτάκι και κουβέντα για το τι θα κάνουμε την επόμενη μέρα. Καθόμασταν έξω σε ένα πάσο και οποίος περνούσε και έβλεπε την Κέλλυ, έμπαινε στο μαγαζί. Εκείνη προκλητική στις ματιές, έπαιζε με όλους. Ήξερα ότι θα ξέφευγε κάποια στιγμή και θα ζητούσε να κάνω τα στραβά μάτια. Μετά από κάνα δίωρο, μου ζήτησε να πάμε στο μέσα χώρο που ήταν και πιο σκοτεινά για χορό και σφηνάκια. Την πήρα αγκαζέ και φύγαμε για μέσα. Με το που μπήκαμε και βρήκαμε λίγο χώρο στο πίσω μέρος, άρχισαν τα όργανα. Παραγγείλαμε κανάτα μεγάλη οι δυο μας, έπινε και χόρευε συνέχεια, στην αρχή χαλαρά, αλλά μετά από ώρα και αφού είχαμε κατεβάσει κάμποση άρχισε τα δικά της. Είχαμε κολλήσει ο ένας στον άλλον, τα χέρια της με έπιαναν σχεδόν παντού ενώ τα δικά μου μόνο στη μέση. Κοίταξε γύρω της και είδε ο όλοι οι διπλανοί κοιτούσαν έντονα και μου πιάνει τα χέρια και τα εφαρμόζει στον κώλο της. Ο πούτσος μου πέτρα, κολλητά στην κοιλιά της, μου χαμογελάει με πλησιάζει στο αυτί και μου λέει:

-    Όχι μόνο στο μάτι ε μωρό μου;

Άρχισε και με φιλούσε στο λαιμό. Δεν μίλησα, μόνο την χούφτωνα πιο έντονα πλέον. Τι τέλεια κωλάρα σκεφτόμουν. Όλα αυτά μέχρι που έρχεται ή σερβιτόρα με δύο σφηνάκια στα χέρια, γυρνάμε και μας δείχνει δύο άντρες στο μπαρ. Ήταν οι ίδιοι τύποι από το ξενοδοχείο. Η μάνα μού πήρε μια ξαφνική χαρά που με πάγωσε λίγο και μου λέει να καλέσουμε τα παιδιά μαζί μας. Μάλιστα μου είπε μην της χαλάσω το χατίρι. Δέχτηκα και σε λίγο αφού ήρθαν και γνωριστήκαμε γίναμε μια παρέα. Νίκο έλεγαν τον έναν, Πέτρο τον άλλον που είχε πιάσει κουβέντα στην θάλασσα με την μάνα μου. Οι χοροί δε σταμάτησαν, συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και ή Κέλλυ να χορεύει προκλητικά και με τους τρείς μας. Το έβλεπα στο μάτι της, κάτι ζητούσε. Μετά από λίγο ο Νίκος φεύγει στα ξαφνικά γιατί νύσταξε και ο Πέτρος ρώτησε αν υπάρχει πρόβλημα να κάτσει μαζί μας. Η μάνα μού φυσικά και του είπε να κάτσει και με κοιτούσε πονηρά. Εκεί που χόρευαν σε κάποια φάση τους βλέπω να μιλάνε και γυρίζει η μάνα μου και μου λέει:

-    Μάρκο ο τύπος μου την πέφτει, είπε ότι τον έχω τρελάνει, ότι είμαι μεγάλο πουτανάκι και θέλει να με γαμήσει.

Μέσα στη ζάλη το μόνο που είπα ήταν να κάνει ότι την ευχαριστεί. Με φίλησε απαλά στα χείλη και μου είπε ότι είμαι ο καλύτερος άντρας. Το επόμενο που άκουσα ήταν και το καλύτερο.

-    Θες να με πάρεις μάτι και να τον παίζεις όταν θα με γαμάει; Ξέρεις, όπως έκανες σπίτι πριν φύγουμε, μην νομίζεις πως δεν σε είδα.

Έπαθα σοκ και της είπα πάω να πάρω λίγο αέρα και επιστρέφω. Πήρα το κινητό και βγήκα λίγο έξω προς την παραλία πολύ ζαλισμένος και έκατσα κάπου σε ένα πεζούλι για να ηρεμήσω λίγο. Πέρασε κάνα 20λεπτο και χτυπάει μήνυμα… "Μάρκο εμείς πάμε σπίτι, του είπα ότι θα αργήσεις και ότι γυρίζω να κοιμηθώ". Μετά από λίγο δεύτερο μήνυμα "έλα να δεις πως γαμιέται η μανούλα, θέλω να σε κάνω να χύσεις πάλι". Αυτό ήταν, πετάχτηκα πάνω και άρχισα να το παίρνω με τα πόδια γρήγορα, ελπίζοντας να τη δω, την ήθελα πολύ, έστω να την δω να γαμιέται και ας μην ήμουν εγώ. Φτάνω και πάω από πίσω. Πλησιάζω αργά και μέσα στο χαμηλό φωτισμό, βλέπω την μάνα μου γονατιστή μπροστά του να του παίρνει πίπα, όχι για πολύ, πρέπει να είχε πολλές καύλες ο τύπος. Τη σηκώνει, της βγάζει το φόρεμα, την αφήνει μόνο με το μαύρο στρίνγκ, την πετάει στο κρεβάτι και της λέει:

-    Στήσου στα 4 τώρα, έτσι όπως είσαι μην βγάλεις ούτε το στρινγκ ούτε τα καυλοτάκουνα βρωμοπούτανο.

-    Έτσι θα με σκίσεις πουτσαρά μου; Άντε, έλα τι περιμένεις;

Έτσι όπως ήταν, μπήκε μέσα της και άρχιζε και την έσκιζε πολύ άγρια. Η μάνα μου συνέχεια του έλεγε "σκισε με, πήδα με, είμαι μια πουτάνα". Τη γαμούσε έτσι για κάνα 10 λεπτό όπου άρχισε πάλι ένας μίνι διάλογος:

-    Θέλω να σε γαμήσω έτσι μπροστά στον γκόμενο σου να δει πόσο πουτανάκι είσαι.

-    Συνέχισε, έτσι να με πηδάς, θα χύσω γαμιά μου, έτσι έτσι, αύριο θα κανονίσω να με σκίσεις μπροστά του.

Εκεί τον έβγαλα έξω και άρχισα και τον έπαιζα σαν τρελός. Το πουτανάκι σκέφτηκα τα είχε σχεδιάσει όλα. Την άκουσα να λέει ότι θα καύλωνα πολύ να την βλέπω να την σκίζουν, εκεί ο τύπος δεν άντεξε, της έφερε τον πούτσο μπροστά στο στόμα και την έχυσε σε όλο το πρόσωπο. Εκεί έχυσα κι εγώ βλέποντας την Κέλλυ να του ρουφάει τον πούτσο σα λυσσάρα. Του ζήτησε να φύγει γρήγορα μην τους έπιανα και καλά, ντύθηκα κι εγώ γρήγορα όπως και αυτοί, έφυγα για λίγο να περπατήσω και όταν γύρισα κοιμόταν γυμνή. Πήγα έκανα ένα ντους και ξάπλωσα. Έτσι όπως την κοίταζα καύλωσα πάλι και τράβηξα άλλη μια μαλακία ακριβώς δίπλα της. Τελείωσα και με πήρε ο ύπνος έτσι με τα χύσια επάνω μου.(Copyright protected OW ref: 88003)