Το ξεπαρθένιασμα της Χιονατης (2ο μερος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Προηγούμενο μέρος: Το ξεπαρθένιασμα της Χιονατης

Ήμουν μεθυσμένη, ζαλισμένη, αλλά ακόμα πολύ καυλωμένη. Μόλις είχα γαμηθεί αλλά ή καύλα δεν έσβηνε με τίποτα. Ήθελα πουτσα ξανά. Κάποιος να με γαμήσει. Να νιώσω ξανά εκείνη την υπεροχή αίσθηση που ένιωσα όταν έχυσα επάνω στον πούτσο του αγνώστου στρίπερ. Κάτι είχε αλλάξει μέσα μου και το ένιωθα. Δεν ήμουν πια το άβγαλτο συνεσταλμένο κοριτσάκι που ήμουν μέχρι πριν λίγες ώρες. Τώρα ήμουν μια γυναίκα που είχε βρει το νόημα της ζωής. Γαμήσι και μόνο γαμήσι. Μόνο αυτό. Χωρίς δεσμεύσεις και άλλες τέτοιες αηδίες. Και ή ευκαιρία είχε κιόλας έρθει. Ο ταξιτζής. Μόλις τράβηξα το στρινγκάκι μου μέσα στα μουνόχειλα μου, τα μάτια του γυάλισαν.

-    Τι καυλόμουνο είσαι εσύ κοριτσάρα μου;

-    Σου αρέσω;

-    Εσύ τι λες; Με έχεις τρελάνει μωρό μου από την πρώτη στιγμή που μπήκες μέσα στο ταξί μαζί με τις άλλες τις ψωλούδες. Στην αρχή νόμιζα ότι ήσουν πουτάνα έτσι που είσαι ντυμένη.

-    Όχι δεν είμαι πουτάνα, αλλά θέλω να με κάνεις να νιώσω σαν πουτάνα. Πάμε κάπου να με γαμήσεις γρήγορα γιατί δεν αντέχω άλλο τέτοια καύλα.

Με πήγε σε ένα ερημικό μέρος που ήταν σαν ένα μικρό δασάκι. Ξεκούμπωσε το παντελόνι του και πέταξε έξω τον πούτσο του. Μόλις τον είδα κοκάλωσα. Ήταν τεράστιος και παρά πολύ χοντρός. Καμία σχέση με του στρίπερ. Τουλάχιστον 23 πόντους.

-    Τι έπαθες καργιολίτσα; Δε σου αρέσει;

-    Είναι πολύ μεγάλος.

-    Καλά αν είναι έτσι, άστο. Πάμε να φύγουμε.

-    Όχι σε παρακαλώ περίμενε.

Όρμησα σαν τρελή λυσσασμένη επάνω στον πούτσο και τον έβαλα στο στόμα μου. Ήταν ή πρώτη φορά που έβαζα στο στόμα μου πουτσα και δεν ήξερα πως γίνεται. Αλλά ή καύλα και ή λύσσα που με έπιασε εκείνη την στιγμή με έκαναν να γλείφω και να ρουφάω το τεράστιο καυλί του σα μανιασμένη. Μετά σηκώθηκε, με έβγαλε έξω από το αμάξι και με έβαλε να σκύψω στο καπό του αυτοκινήτου τουρλώνοντας το κωλαράκι μου. Παραμέρισε το στρινγκάκι μου και μου τον κάρφωσε όλο βαθιά στα έγκατα του μουνιού μου. Πόνεσα λιγάκι γιατί ακόμα ήμουν στενή, αλλά γρήγορα εξαφανίστηκε ο πόνος και επικράτησε ή ηδονή. Μια ηδονή τεράστια. Ο ταξιτζής άρχισε να με σφυροκοπάει με την πουτσάρα του και να με στέλνει στον έβδομο ουρανό. Είχα χαθεί σε μια παραζάλη και φώναζα τόσο πολύ που πρέπει να με άκουσε όλη ή περιοχή.

-    Γάμα με, γάμα με πιο γρήγορα, πιο βαθιά, ξέσκιζε με την πουτάνα.

-    Σκάσε μωρή καργιόλα μη μας ακούσει όλη ή περιοχή!

Μου έριχνε χαστούκια στα κωλομέρια και εγώ γούσταρα τρέλα. Είχα πάθει πλάκα με τη συμπεριφορά μου. Δεν πίστευα ότι ήμουν εγώ. Είχε αλλάξει μέσα μου όλη ή ψυχολογία μου και ο τρόπος που σκέφτομαι. Σε κάποια στιγμή εκεί όπως με γαμάει αισθάνθηκα κάτι να μπαίνει μέσα στην κωλοτρυπίδα μου. Μου είχε χώσει το αντίχειρα του. Αυτό ήταν. Με έστειλε. Άρχισα να χύνω σαν την πιο τελειωμένη πουτάνα του κόσμου και να φωνάζω να μη σταματήσει να με γαμάει. Μόλις ηρέμησα από το χύσιμο μου βγήκε από μέσα μου, έσκυψε και άρχισε να γλείφει την μουνάρα μου. Αφού ξανακαύλωσα, άρχισε να γλείφει την κωλοτρυπίδα μου. Για κάνα δίλεπτο μου την έγλειφε και την γάμαγε με τη γλώσσα του. Εγώ αδιαμαρτύρητα, για να τον διευκολύνω, άνοιξα περισσότερο τα πόδια μου και τούρλωσα πιο πολύ το κωλαράκι μου. Σε λίγο μου έβαλε ένα δάχτυλο και το γύρναγε κυκλικά μέσα στο κωλαράκι μου. Μετά από κάνα πεντάλεπτο έπαιρνα χωρίς καμιά δυσκολία 2 δάχτυλα.

Σηκώθηκε και έβαλε το πουτσοκέφαλο του επάνω την κωλοτρυπίδα μου. Εγώ κούναγα το κωλαράκι μου και βογκούσα ναζιάρικα σα μικρή γατούλα. Αυτός χάιδευε την τρύπα μου με το πουτσοκέφαλο του και ποτέ-ποτέ τον τίναζε επάνω της. Σε κάποια στιγμή άρχισε να σπρώχνει προς τα μέσα. Ή τρύπα άρχισε να χαλαρώνει σιγά-σιγά και υποδεχόταν μέσα της τον επισκέπτη. Έβαζε λίγο και τον ξαναέβγαζε. Το έκανε αυτό συνέχεια. Τα νευρικά κύτταρα που βρίσκονται εκεί είχαν μπερδευτεί γιατί δεν ήξεραν ποτέ θα είναι μέσα ο πούτσος και ποτέ θα είναι έξω. Ή κωλοτρυπίδα μου άρχισε να συσπάται μόνη της. Δεν αντέχω άλλο. Την ήθελα μέσα μου. Με μια απότομη και απροειδοποίητη κίνηση της λεκάνης μου προς τα πίσω, έχωσα όλο το καυλί του μέσα στο καυτό και στενό παρθένο κωλαράκι μου. Έβγαλα μια τεράστια κραυγή πόνου που τον τρόμαξε και μείνανε ακίνητοι και οι δύο. Αφού συνήθισα μέσα μου το μέγεθος της πούτσας, άρχισα σιγά-σιγά να κουνιέμαι.

-    Τι μεγάλο πουτανάκι είσαι τελικά εσύ;

-    Είδες πουτσαρά μου τι πουτάνα που είμαι; Άντε γάμα τώρα και το κωλαράκι μου αφού το άνοιξες.

Άρχισε να μου γαμάει τον κώλο τόσο γρήγορα που παρά λίγο να λιποθυμήσω από την καύλα. Πέρασα το χέρι μου από κάτω μου και έβαλα δύο δάχτυλα μέσα στο μουνάκι μου και έτσι χάριζα στον εαυτό μου διπλή καύλα. Όταν το είδε αυτό ο γαμιάς μου, μου τράβηξε τα χέρια, τα έφερε πίσω από την μέση μου και άρχισε να γαμάει μια το κωλαράκι μου μια το μουνί μου. Εκεί τα είδα όλα. Άρχισα να χύνω ξανά με τόση ένταση που ένιωθα ότι θα χύσω ακόμα και το μεδούλι μου. Σε λίγο ένιωσα το καυλί του να φουσκώνει κι άλλο. Τραβήχτηκε από μέσα μου, με γονάτισε και άρχισε να με χύνει στο πρόσωπο στα βυζιά και μέσα στο στόμα μου τόσο πολύ που άθελά μου κατάπια μερικές σταγόνες. Όταν ηρεμίσαμε μπήκαμε στο ταξί για να με πάει στο σπίτι. Όταν φτάσαμε στο σπίτι μου του ζήτησα να του κάνω πάλι μια πίπα. Αφού του έκανα ένα ωραίο τσιμπούκι που το καταευχαριστήθηκα, με έχυσε αυτή την φορά στο στόμα και στο πρόσωπο και τα κατάπια όλα. Του έδωσα ένα τελευταίο φιλί στο πουτσοκέφαλο κι έφυγα. Έτσι χωρίς να ξέρω ούτε το όνομα του.

Ήμουν εξουθενωμένη, κουρασμένη, καταγαμημένη από παντού, ντυμένη σαν πουτάνα και στο πρόσωπο είχα ακόμα υπολείμματα από χύσια. Όταν άνοιξα την πόρτα και μπήκα στο σπίτι βρήκα την μητέρα μου στο σαλόνι να καπνίζει και να με περιμένει. Μόλις με είδε τα έχασε. Ήρθε κοντά μου και έβαλε το χέρι της στο πρόσωπο μου να δει τι ήταν αυτό το παχύρευστο υγρό κοντά στα χείλη μου. Το πήρε στα δάχτυλα της το επεξεργάστηκε και είδε ότι ήταν μια κολλώδης ουσία.

-    Τι είναι αυτό μωρή επάνω στα μούτρα σου, και πως είσαι έτσι ντυμένη;…

μου είπε και έκανε μια κίνηση που δεν το πίστευα. Μύρισε το υγρό και τέλος το δοκίμασε. Όταν κατάλαβε ότι ήταν χύσια, μου άστραψε ένα δυνατό χαστούκι και με έστειλε στο δωμάτιο μου λέγοντας μου ότι θα τα πούμε αύριο.(Copyright protected OW ref: 87888)