Η εκπαίδευση της ντροπαλής, αλλά καυλιάρας, Μαριλένας

Δημοσιεύθηκε από aristotelisgr1
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (10 Votes)

Υπόθεση: Η εκπαίδευση της καινούριας υπαλλήλου, της εικοσιτετράχρονης Μαριλένας, παίρνει απρόβλεπτη τροπή και επεκτείνεται σε όλους τους τομείς. Η Μαριλένα μεταμορφώνεται από ένα ντροπαλό και σεμνό κοριτσάκι σε μια καυτή, αισθησιακή και ποθητή γυναίκα, που ξεχειλίζει καύλα!

Μπήκε στο γραφείο μου γεμάτη αμηχανία και ανασφάλεια. Σεμνά ντυμένη (υπερβολικά σεμνά), με ελάχιστο μακιγιάζ και μια υποψία χαμόγελου στα σαρκώδη χείλη της. Ένα φοβισμένο κοριτσάκι 24 χρονών, η Μαριλένα, που εξέπεμπε μια εικόνα παντελούς έλλειψης αυτοπεποίθησης. Και όμως το κοριτσάκι αυτό ήταν το τελευταίο «απόκτημα» της εταιρίας, μια νέο-προσληφθείσα υπάλληλος, με ήδη πλούσιες περγαμηνές στον ακαδημαϊκό χώρο. Είχε πτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων που το απέκτησε σε τέσσερα χρόνια ακριβώς, με τον εντυπωσιακό βαθμό 9,7 και μεταπτυχιακό με βαθμό 10. Ήταν μια επένδυση για την εταιρία σαφώς, αλλά δεν είχε ξαναδουλέψει, οπότε έπρεπε ως Διευθυντής του παραρτήματος της εταιρίας, να την εκπαιδεύσω όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, να της εξηγήσω τις απαιτήσεις της δουλειάς και γενικώς να την εντάξω στο εργατικό δυναμικό της εταιρίας προκειμένου να αρχίσει να αποδίδει.

Ήμουν σίγουρος ότι αν την έβλεπα κάπου έξω δε θα της έριχνα δεύτερη ματιά. Παρατηρώντας την όμως καλύτερα για μερικά δευτερόλεπτα διαπίστωσα ότι επρόκειτο για ένα ακατέργαστο διαμάντι. Καστανόξανθη με μεσαίου μήκους ίσιο μαλλί, γαλαζοπράσινα ματάκια «κρυμμένα» πίσω από τα ολίγον χοντροκομμένα γυαλάκια της, ύψος γύρω στο 1.70 και μάλλον καλό κορμάκι που όμως το έκρυβαν και αδικούσαν τα άκομψα ρούχα της. Τέλος πάντων μετά από τις τυπικές συστάσεις προσπάθησα να την κάνω να νιώσει πιο άνετα. Αφού της προσέφερα καφεδάκι, της εξήγησα σε γενικές γραμμές τα καθήκοντα που θα έχει και τις υποχρεώσεις της σε σχέση με την εργασία της. Την ενημέρωσα για το πρόγραμμα εκπαίδευσης της που θα κρατούσε για τρείς μήνες καθώς και για το γεγονός ότι θα την εκπαίδευα εγώ προσωπικά. Γενικώς προσπάθησα να την εντάξω στο εργασιακό κλίμα της εταιρίας και ειδικότερα του παραρτήματος που είμαι διευθυντής, το οποίο χαρακτηρίζεται ως άριστο, με πολύ καλές (υπερβολικά καλές σε μερικές περιπτώσεις) σχέσεις ανάμεσα στο προσωπικό όλων των βαθμίδων αλλά και υψηλή απόδοση.

Όση ώρα της μιλούσα για όλα αυτά είδα την αρχική της νευρικότητα να υποχωρεί και να με κοιτάζει με ένα βλέμμα εμπιστοσύνης. Επίσης της εξήγησα ότι το ανθρώπινο δυναμικό μου με ενδιαφέρει τα μέγιστα και ότι αν είχε κάποιο πρόβλημα επαγγελματικό ή όχι, η πόρτα μου θα ήταν πάντα ανοικτή. Οι επόμενες μέρες κύλησαν τυπικά και βαρετά με ενημερώσεις περί της εργασίας, στο πλαίσιο που αναφέρθηκε παραπάνω. Καταλάβαινε ακριβώς ότι της έλεγα και αφομοίωνε τις γνώσεις σαν σφουγγάρι. Ήμουν υπερευχαριστημένος και το ίδιο κι εκείνη. Αλλά η σχέση μας χαρακτηριζόταν από τυπικότητα έως ψυχρότητα κατά τα άλλα. Όλα κυλούσαν ομαλά μέχρι που της έκανα μια κουβέντα περί της εμφάνισης του προσωπικού της εταιρίας, μετά από τρείς εβδομάδες περίπου, αργά το απόγευμα που είχαμε μείνει οι δυο μας χωρίς να καταλάβουμε πως είχε περάσει η ώρα. Της εξήγησα ότι η εταιρία δίνει μεγάλη σημασία στην προσεγμένη εμφάνιση του προσωπικού όσον αφορά τις ενδυματολογικές επιλογές αλλά και στην γενικότερη εικόνα και ότι όλο αυτό είναι ένα μέρος της δουλειάς. Μάλλον παρεξήγησε τα λεγόμενα μου και παρατήρησα ότι σχεδόν είχε βουρκώσει.

-    Δηλαδή τόσο χάλια με βρίσκετε;…

ξέσπασε ενώ είδα ένα δάκρυ να ξεφεύγει και να κυλάει στο μάγουλο της. Την πλησίασα καθησυχαστικά και της έκανα μια τρυφερή, στοργική, αδελφική αγκαλιά. Την εποχή εκείνη ήμουν ήδη 41 ετών, αλλά δεν είχα την τυπική εικόνα του σαραντάρη. Γυμνασμένος, πάντα προσεγμένος, καλοντυμένος, μπλε μάτια, καστανά μαλλιά (χωρίς απώλειες…), μάλλον ωραίος όπως μου έλεγαν μερικές φίλες μου και είχα πολλές, μα πολλές ανησυχίες που μάλλον δε θα άρεσαν στη σύζυγο αν αποκτούσε γνώμη και γνώση επί αυτών. Εκείνη δέχτηκε την αγκαλιά μάλλον με αγαλλίαση. Της εξήγησα ότι δεν την βρίσκω καθόλου χάλια, το αντίθετο και ότι ήταν ένα ακατέργαστο διαμάντι που έπρεπε να λάμψει. Με κοίταγε με απορία και έκπληξη. Συνέχισα να της λέω ότι πρέπει να πάρει μερικά ρουχαλάκια λίγο πιο ας πούμε κολακευτικά για το υπέροχο σώμα της και γενικώς να βελτιώσει την εικόνα της. Την είδα να ηρεμεί, αλλά μου είπε ότι δεν ήξερε από αυτά και άρχισε να παραπονιέται ότι είχε αφιερωθεί μέχρι τότε στο διάβασμα, ότι δεν είχε χρόνο για τον εαυτό της, εκτός από το μπαλέτο και την ενόργανη (έτσι δόθηκε εξήγηση για την σωματάρα της) και διάφορα άλλα.

-    Κύριε Αριστοτέλη πως θα τα καταφέρω, με ρώτησε αγχωμένη.

-    Θα τα καταφέρεις με τη βοήθεια μου, της απάντησα σε ήρεμο τόνο. Κατ’ αρχήν θα πάρεις αύριο μια γενναία προκαταβολή και αν θες θα πάμε μαζί για ψώνια, επίσης κομμένα τα «κύριε» δεν είμαι δα και τόσο παππούς, εξάλλου το κλίμα στην εταιρία είναι φιλικό όπως έχεις καταλάβει.

-    Όχι, όχι παππούς σε καμία περίπτωση, ίσα-ίσα που είστε ένας γοητευτικότατος άντρας…

απάντησε με ένα βλέμμα που θα κόλαζε και άγιο, σχεδόν δεν την αναγνώριζα. Που είχε πάει το ντροπαλό κορίτσι; Την άρπαξα από την μέση, τα χείλη μου ήρθαν κοντά στα δικά της, τόσο κοντά που τα άρπαξε και ξεκίνησε ένα καυτό γλωσσόφιλο. Δεν ήξερε πώς να χρησιμοποιήσει την γλώσσα της αλλά το πάθος που έβγαλε τα κάλυψε όλα. Η πούτσα μου είχε γίνει ήδη κάγκελο!

-    Επιτέλους, με κοίταξε λάγνα, επιτέλους σε φίλησα.

-    Μωράκι μου γλυκό, είσαι τέλεια, είσαι καύλα, αν ήξερα πως νιώθεις πιο νωρίς!

-    Με κάνεις και ντρέπομαι.

-    Τώρα τελείωσαν οι ντροπές, θα σε κάνω να νιώσεις όπως δεν έχεις νιώσει μέχρι τώρα.

-    Αρι δεν έχω εμπειρία, το αγόρι μου με παράτησε μετά από 5 χρόνια και αφού μου πήρε την παρθενιά γιατί έλεγε ότι δεν ήξερα να γαμιέμαι καλά!

-    Πρέπει να είναι μεγάλος μαλάκας, μάλλον αυτός δεν ήξερε να ξεκλειδώσει ένα μπουμπούκι σαν εσένα! Δεν πειράζει μικρό μου καλύτερα, θα στα μάθω εγώ όλα και όταν τελειώσουμε θα ξέρεις τα πάντα για τα υπερόπλα που έχεις, το στοματάκι σου, το μουνάκι σου και το κωλαράκι σου!

-    Άρι με καυλώνεις μόνο που μου μιλάς. Δεν μου τα έχουν ξαναπεί αυτά! Είσαι απίστευτος.

-    Και ακόμη δεν έχεις δει τίποτα.

Άρχισα να τη φιλάω ξανά, να της χαϊδεύω τον κώλο και το μουνί πάνω από το τζίν που φορούσε. Μούγκριζε σαν πληγωμένο ζώο από την καύλα της για εμένα.

-    Πρέπει να βγάλουμε αυτό το παντελόνι. Είδες γιατί οι φουστίτσες είναι πιο βολικές;

Της το έβγαλα με γρήγορες κινήσεις και τη μπλούζα και το σουτιέν, αφήνοντας τη με την κιλότα. Την ανέβασα πάνω στο γραφείο, την κοίταξα μια στιγμή για να θαυμάσω το αψεγάδιαστο κορμί της και τα στητά βυζιά της με τις ωραίες ανοιχτόχρωμες ρώγες που ήδη έβγαζαν μάτι όπως είχαν καυλώσει. Έβγαλα και το κιλοτάκι της και άρχισα να της γλείφω το τρυφερό μουνάκι της. Ήταν ξυρισμένο αλλά τελείως ερασιτεχνικά. «Και εδώ χρειαζόμαστε βελτίωση» σκέφτηκα. Την έγλειφα απαλά στην αρχή. Η γλώσσα μου κυλούσε στα μουνόχειλα, στην κλειτορίδα της, στην περιοχή γύρω από το μουνί, στα μπουτάκια της! Μούγκριζε και μίλαγε ακατάσχετα. Η μουνότρυπα της έσταζε σαν βρύση κι εγώ ρούφαγα αχόρταγα τα ζουμιά της. Άρχισα να γλείφω πιο δυνατά και πιο γρήγορα. Είχε πεθάνει από την καύλα. Της έχωσα δάχτυλο στο μουσκεμένο μουνί της και της έκλεισα το στόμα με το άλλο χέρι γιατί είχε αρχίσει να φωνάζει πιο δυνατά από ότι έπρεπε. Η γλώσσα μου συνέχισε το παιχνίδι μέχρι που άρχισε να χύνει το καυλάκι.

-    Χύνω… χύνω καυλιάρη, χύνω! Χύνω με την γλώσσα σου, ρούφα τα όλα άντρα μου! Γαμιά μου ρούφα τα…

Τέτοιο χύσιμο είχα καιρό να δω, το μουνάκι της ανοιγόκλεινε και την είχαν πιάσει σχεδόν σπασμοί. Τέτοια καύλα είχε βγάλει το μικρό. Συνέχισα να τη γλείφω και τότε την άκουσα να λέει ή μάλλον να παρακαλάει:

-    Δώσε μου την ψωλάρα σου… θέλω την πούτσα σου μέσα μου να με ξεσκίσει, χώσ’ τη μου επιτέλους, γάμησε με, το έχω ανάγκη.

Μια κυρία ποτέ δεν πρέπει να περιμένει οπότε ξεκούμπωσα το παντελόνι μου, το κατέβασα μέχρι τους αστραγάλους και έβγαλα την πούτσα μου από το μποξεράκι. Η πούτσα μου είχε γίνει τούμπανο. Η ψωλή μου δεν είναι τεράστια, μάλλον κανονική προς μεγάλη, είναι 18-19 cm και δυόμιση δάχτυλα πάχος, κρίνεται μάλλον ικανοποιητική, αλλά είναι καλοσχηματισμένη και γίνεται πολύ σκληρή όταν καυλώνω. Μόλις την είδε έβγαλε μια κραυγή θαυμασμού.

-    Άρι τι πούτσα είναι αυτή… χωσ’ την όλη στο μουνάκι μου, σε παρακαλώ!

-    Αμέσως καυλιάρικο μωρό… αμέσως…

και με μια κίνηση της έχωσα στη μουνότρυπα όλη την ψωλή μου που είχε πρηστεί από την καύλα, ενώ αυτή ήταν ξαπλωμένη στο γραφείο. Τέτοιο στενό μουνάκι αλλά και αχόρταγο είχα καιρό να γαμήσω. Είχα λυσσάξει. Τη γαμούσα αλύπητα και έσταζε συνεχώς. Είχε κατεβάσει τόσα υγρά που η πούτσα μου γλιστρούσε σαν να γαμούσα βούτυρο. Η Μαριλένα είχε χάσει τον κόσμο, όπως κι εγώ και ζητούσε να την γαμάω συνέχεια χωρίς σταματημό. Τι καυλιάρα πουτάνα έκρυβε αυτό το πλασματάκι μέσα της. Το ανελέητο σφυροκόπημα της μουνάρας της συνεχίστηκε για αρκετή ώρα ενώ τα χέρια μου και η γλώσσα μου εξερευνούσαν την κορμάρα της. Της έγλειφα τα βυζιά και η ψωλάρα μου μπαινόβγαινε στο μουνί της. Έχυνε και ξαναέχυνε μέχρι που δεν άντεχα άλλο. Έπρεπε να χύσω αλλιώς τα αρχίδια μου θα έσκαγαν από το σπέρμα!

-    Θα χύσω πουτανάκι μου… δεν αντέχω άλλο!

Με μια κίνηση έβγαλα την πούτσα μου και η πρώτη ριπή σπέρματος έφυγε μέχρι το πρόσωπο της και πάνω στα βυζιά της και στην κοιλιά της. Πλησίασα την ψωλή μου στο στόμα της και άρχισε να ρουφάει και να γλείφει το πουτσοκέφαλο ενώ συνέχισα να την παίζω και να της δίνω τα χύσια μου που έτρεχαν παντού πάνω της. Άρχισα να της τα πασαλείβω ενώ με το άλλο χέρι μου γαμούσα το μουνί της και της χάρισα έναν τελευταίο οργασμό. Τι πλάσμα ήταν αυτό Θεέ μου! Τα είχαμε κάνει όλα χάλια αλλά χαλάλι. Μαζευτήκαμε, σκουπιστήκαμε, ντυθήκαμε, συμμαζέψαμε και φύγαμε γιατί η ώρα είχε περάσει. Ανταλλάξαμε ένα καυτό γλωσσόφιλο και χωρίσαμε. Η εκπαίδευση της Μαριλένας είχε πάρει πολύ ενδιαφέρουσα τροπή. Οι επόμενες μέρες κύλισαν ονειρικά. Δουλειά τα πρωινά, όσο και αν ήταν δύσκολο να συγκρατήσω τις καύλες μου και εκείνη τις δικές της και καυτά γαμήσια τα απογεύματα. Ερωτική απογείωση. Η Μαριλένα αποδείχτηκε πολύ καλή μαθήτρια, με τεράστια όρεξη για μάθηση και πολύ περίεργη να τα ανακαλύψει όλα.

Στοματικό σεξ με τις ώρες, ξεπαρθένιασμα και άνοιγμα του υπέροχου κώλου της, δονητές και ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς. Της γνώρισα και τις ηδονές της παρτούζας με ένα φιλικό μου ζευγάρι. Η καύλα που έβγαλε όταν πήρε για πρώτη φορά μια πούτσα στο μουνί και μια στον κώλο ήταν απερίγραπτη. Και είχα την ευκαιρία να ξαναγαμήσω τη Γεωργία (την γυναίκα του φίλου μου) με τις τεράστιες βυζάρες και την τρελή κωλάρα! Επίσης τη βοήθησα να μεταμορφωθεί και εμφανισιακά. Την πήγα σε μια φίλη που είχε σαλόνι ομορφιάς και έγιναν κάποιες αλλαγές. Και εσωτερικά και εξωτερικά. Το κορυφαίο όμως ήταν η αλλαγή των μαλλιών της σε ένα μεσαίο καρέ, σε συνδυασμό με μια μαύρη κατράμι βαφή που εξαφάνισε το άχρωμο καστανόξανθο και τόνισε τα υπέροχα μάτια της. Και βέβαια πετάξαμε τα γυαλιά της, αφού επιτέλους έβαλε φακούς επαφής. Έτσι το ντροπαλό κορίτσι μεταμορφώθηκε σε ένα ποθητό και αισθησιακό πλάσμα και η εκπαίδευση της ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο.

Τώρα η Μαριλένα είναι ο πόθος όλων των αρσενικών, εκτός και εντός της εταιρίας, αλλά κατά κάποιο τρόπο θα είναι για πάντα δική μου. Αφού πέρασαν οι τρείς μήνες της εκπαίδευσης της Μαριλένας τελειώσαμε όσον αφορά το σεξουαλικό κομμάτι, εξάλλου αυτή ήταν η αρχική συμφωνία. Τουλάχιστον όσον αφορά τα προγραμματισμένα γιατί μερικές φορές – σπάνια πλέον – θυμόμαστε «τα παλιά» σε έκτακτες περιστάσεις, όταν οι καύλες μας βαράνε κόκκινο.(Copyright protected OW ref: 87631)