Κάμπτοντας τις αναστολές της συζύγου μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Η ιστορία που ακολουθεί είναι αληθινή. Με τη σύζυγό μου (σήμερα εγώ 33 αυτή λίγους μήνες μικρότερη) γνωριζόμαστε οκτώ χρόνια. Για την ηλικία της "κρατιέται" πάρα πολύ καλά: 1.70 ύψος, 54 κιλά, πολύ ωραίο κωλαράκι και σώμα και γλυκό πρόσωπο. Σίγουρα είναι κατά πολύ πάνω από το μέσο όρο των γυναικών αλλά δεν ανήκει στην κατηγορία αυτών που αποκαλούμε "μουνάρες" και σε ξεσηκώνουν με την πρώτη ματιά, αλλά σε κερδίζει ως άνθρωπος και γυναίκα με το που θα τη μιλήσεις.

Η Αλεξάνδρα λοιπόν είναι μια μορφωμένη, ευγενική, σεμνή και καθώς πρέπει σύζυγος. Πολύ καλή σε όλους τους ρόλους της, ενώ στο κομμάτι "σεξ", αλλιώς ήταν όταν γνωριστήκαμε, αλλιώς σήμερα. Από την πρώτη στιγμή που αποφάσισα - πριν οκτώ χρόνια - να της τα "ρίξω", νόμιζα ότι θα έπρεπε να είχα υπομονή για να τη ρίξω και στο κρεβάτι, γιατί η όλη εικόνα παρέπεμπε σε μια γυναίκα "δύσκολη".

Διαψεύστηκα από το πρώτο βράδυ που "ενέδωσε" στο φλερτ - γνωριζόμασταν από παλιά βέβαια- και με δική της πρωτοβουλία μου πήρε ένα καταπληκτικό τσιμπούκι μέσα στο αυτοκίνητο. Με άφησε να τελειώσω μέσα στο στόμα της, τα χύσια μου όμως τα άφησε πάνω στον πούτσο μου. Η κίνησή της αυτή με εντυπωσίασε και περίμενα να είναι πολύ καυτή στο κρεβάτι. Εκεί διαψεύστηκα, γιατί κατάλαβα ότι είχε πολλές αναστολές.

Ήταν - και είναι - όμως πολύ ερωτευμένη μαζί μου και αποφάσισα να της δείξω το "σωστό" δρόμο, αφού έδειξε σημάδια ότι επιδέχεται βελτιώσεων η κατάστασή της στον τομέα σεξ. Μέρα με την ημέρα γινόταν καλύτερη. Τα διακριτικά στρινγκ αντικαταστάθηκαν από τάνγκα, τα σκουρόχρωμα και ριχτά ρούχα αντικαταστάθηκαν από άσπρα και κολλητά ενίοτε σχεδόν διαφανή, οι τρίχες στο μουνί και στον κώλο εξαφανίστηκαν, τα μίνι ήταν στην επιλογή της σε κάθε μας έξοδο.

Είχε αρχίσει να δέχεται τις παραινέσεις μου και ένιωθε στην αρχή άβολα, μετά όμως περισσότερο γυναίκα. Το σεξ στο σπίτι της ή στο σπίτι μου αντικαταστάθηκε με σεξ στην ύπαιθρο, είτε μέρα είτε βράδυ, ενώ υπήρξαν φορές που ψάχναμε και μια ώρα το καλύτερο μέρος για να τη γαμήσω ενώ είχαμε ελεύθερο χώρο στο σπίτι της ή στο δικό μου. Ακόμη και σήμερα που μένουμε μαζί, ουκ ολίγες φορές τη γαμάω στο αυτοκίνητο, έξω από το σπίτι.

Απόλυτη καύλα και για τους δύο είναι το σεξ στη θάλασσα - είτε μέσα, είτε έξω από αυτήν. Στην αρχή ψάχναμε για τελείως έρημες παραλίες. Σταδιακά, τη γαμούσα μέσα στην θάλασσα, ενώ βρίσκονταν κοντά κόσμος και σχεδόν μπορούσε να καταλάβει τι κάνουμε. Ενώ ήταν ανένδοτη στο τόπλες, σήμερα το κάνει όταν δεν υπάρχει βέβαια πολύς κόσμος και μικρά παιδιά. Πολλές φορές της βγάζω τα πάντα, αν και στην αρχή δυσφορεί. Τα μεγάλα μπικίνι, αντικαταστάθηκαν από μικροσκοπικά, ενίοτε στρινγκ.

Όταν έχει περίοδο, μου δίνει κώλο - υποχρεωτικά - και με τσιμπουκώνει όσες φορές θέλω. Επίσης, την έχω γαμήσει στην παραλία, τριάντα μέτρα μακριά από κάποιον που μας έπαιρνε διακριτικά μάτι. Δεν έχω βίτσιο να μας παίρνουν μάτι, ωστόσο δεν κωλώνω να γαμάω την Αλεξάνδρα - ειδικά στην παραλία κάτω από τον καυτό ήλιο - δίπλα σε κόσμο, αρκεί φυσικά να μην προκαλώ πολύ.

Από την αρχή της σχέσης μας, γούσταρε να της χύνω το μουνί. Μιλάμε την έχω χύσει ατελείωτες φορές. Στην αρχή έκανε τα κλασικά: εγώ από πάνω, μετά αυτή από επάνω κ.ο.κ. Κώλο δεν έδινε, χύσια δεν κατάπινε, δεν ήθελε αλλαγές πολλές στις στάσεις, ήταν αμίλητη κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης. Σχεδόν ένα χρόνο μετά, άρχισε να κάνει ότι θέλω: μου έδινε κώλο (εντάξει, όχι πάνω από δυο φορές το μήνα), -τελευταία άρχισε να έχει και οργασμούς με το πρωκτικό σεξ- τη χύνω στο στόμα και τα ρουφάει με ευχαρίστηση, ότι στάση υπάρχει την κάνει και γουστάρει, αυνανίζεται και χύνει μπροστά μου, τη βρίζω όταν τη γαμάω και το ανταποδίδει (πουτάνα, πόρνη κλπ) κ.ο.κ.

Το καλό είναι ότι έρχεται εύκολα σε οργασμό, πολύ πριν χύσω εγώ, έτσι συνήθως με ένα χύσιμο δικό μου, έχει αυτή τουλάχιστον δύο πολύ δυνατούς οργασμούς. Πολλές φορές, όταν ξυπνάω έχω "σηκωμάρες", ενώ αυτή π.χ. κοιμάται γιατί είναι κουρασμένη. Χωρίς να της πω κάτι, κατεβάζει το τάνγκα που φοράει και ανεβαίνω από πάνω της και παίρνει στάση πουτάνας που επιθυμεί να τελειώσεις γρήγορα: έχει καταφέρει να με κάνει να χύσω σε ένα λεπτό.

Γενικώς αυτό το οποίο θέλω να μεταφέρω με την εν λόγω ιστορία, είναι ότι η γυναίκα όχι μόνο δεν είναι αυτό που φαίνεται, αλλά πολύ περισσότερο μπορεί να κάνει πολλά για έναν άντρα αρκεί να νιώσει άνετα. Και δε μετράει ούτε η εμφάνιση του άντρα (είμαι 1.80 ύψος, υπέρβαρος κατά 15 κιλά, πρόσωπο μέτριας εμφάνισης) ούτε το μέγεθος του πούτσου του (υποθέτω ότι ο δικός μου είναι γύρω στα 18-20 cm - δεν τον έχω μετρήσει και μάλλον ανήκει στο μέσο όρο).

Σήμερα, μετά από τόσον καιρό, ξέρω ότι έχω να γαμάω ένα πολύ καλό μουνί και να κάνω ότι σκεφτώ, όποτε θέλω, όπως θέλω, με μόνο αντάλλαγμα να της δίνω τουλάχιστον έναν οργασμό την ημέρα. Έχει γίνει η σύζυγος μου μια πολύ καλή και υπάκουη πουτάνα, μόνο για μένα (ελπίζω).

Επόμενη - και πολύ δύσκολη - αποστολή είναι η πρόσκληση στο κρεβάτι μας και κάποιας φίλης της. Αυτή η αποστολή - σήμερα τουλάχιστον - μου φαντάζει πολύ δύσκολη. Ποτέ όμως δεν ξέρεις...

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")