Τα τρία καριολάκια μου κι εγώ

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Ήταν καλοκαίρι του 2004 και για να γλιτώσω από τον χαμό της Αθήνας σκέφτηκα ότι θα ήταν καλύτερα να πήγαινα στο εξοχικό μας στην Ανάβυσσο. Δεν μου αρέσουν οι πολυσύχναστες παραλίες και εκεί κοντά στο εξοχικό μου έχω βρει το ένα μέρος που μπορείς άνετα να κάνεις γυμνός μπάνιο χωρίς να σε βλέπει κανείς.

Δεν είναι μεγάλη παραλία, είναι ένα μέρος το οποίο το πολύ μπορούν να χωρέσουν επτά με οκτώ άτομα. Όποτε πάω εκεί, σπάνια να βρω πάνω από δύο άτομα, που συνήθως είναι ζευγάρι. Εκείνη την ημέρα ήμουν εντελώς μόνος μου, ο ήλιος ήταν πραγματικά αφόρητος και είχα απίστευτες καύλες. Καθόμουν στην καρέκλα μου με τα πόδια μου ανοικτά και απολάμβανα τον ήλιο που μου έκαιγε τον πούτσο και τα κρεμασμένα ξυρισμένα αρχίδια μου. Το απολάμβανα για ένα ακόμη λόγο διότι ήμουν εντελώς μόνος και όταν μου σηκωνότανε τον έπαιζα λίγο και τον άφηνα να μου πέσει καμένος από τον ήλιο και αλειμμένο από baby oil gel το οποίο έπαιρνα πάντα μαζί μου.

Άκουσα κάτι σαν θόρυβο από πίσω μου αλλά δεν έδωσα σημασία διότι συχνά από τον πάνω δρόμο περνάνε άτομα τα οποία κι αυτά ψάχνουν κανένα μέρος να κάνουν μπάνιο χωρίς μαγιό, άλλα είναι δύσκολο να βρούνε αυτό το μέρος το οποίο γνωρίζω από παιδί.

Μετά από μισή ώρα περίπου κατάλαβα ότι κάποιος ή κάποιοι με έπαιρναν μάτι κανονικά διότι ξαφνικά άκουσα πολλές ομιλίες από πολύ κοντά μου. Ήταν τρία κορίτσια που οι ηλικίες τους ήταν από 20 έως 25 χρονών. Εγώ τότε ήμουν 30 χρονών και από ότι έχω καταλάβει έχω αρκετά χοντρό πούτσο σε σχέση με τον μέσο όρο. Ντράπηκα πάρα πολύ προς στιγμή, έκλεισα τα πόδια μου καλύπτοντας όσο μπορούσα τον πούτσο μου ανάμεσα στα πόδια μου και έκανα ότι δεν έτρεχε τίποτα. Έτσι κι αλλιώς δεν μπορούσα να κάνω τίποτα άλλο.

Κατέβηκαν τα δέκα μέτρα που μας χώριζαν και μετά από κάποιους διαλόγους τους στα αγγλικό-ελληνικά αποφάσισαν να κάτσουν ακριβώς μπροστά μου διότι είπαν ότι πιο δίπλα είχε σκουπίδια. Άπλωσαν τις πετσέτες τους και έμειναν με τα μαγιό τους τα κορμάκια τους ήταν απίστευτα το ένα συμπλήρωνε το άλλο η μία είχε πολύ λεπτό κορμάκι με παιδικό στήθος άλλα υπέροχο κωλαράκι η άλλη ήταν γεματούλα με μεγάλα βυζιά και η τρίτη είχε κάτι και από τις δύο. Η μία η γεματούλα ήταν από Ελλάδα και οι άλλες φίλες της από Γερμανία και Γαλλία ήταν συμφοιτήτριες από ένα πρόγραμμα Έρασμος ανταλλαγής φοιτητών όπως μου είπαν αργότερα και τις φιλοξενούσε στο σπίτι της στην Ελλάδα για τους Ολυμπιακούς αγώνες.

Έπεσαν στην θάλασσα κι έκαναν μπάνιο διότι τις είχε κάψει ο ήλιος τόση ώρα πίσω από τα βράχια μέχρι να αποφασίσουν να έρθουν κάτω. Σκεφτόμουνα αν έπρεπε να φορέσω και εγώ το μαγιό μου διότι αυτές με μαγιό κι εγώ με την πούτσα έξω δεν έλεγε! Μέχρι να το σκεφτώ γύρισαν και κάθισαν φάτσα μου με τα γυαλιά ηλίου τους και τα περιοδικά τους σε μία απόσταση των τριών με τεσσάρων μέτρων. Ένιωσα πολύ αμήχανα…

Εντωμεταξύ ούτε στην θάλασσα μπορούσα να πέσω που με είχε ταράξει ο ήλιος, ούτε να βάλω το μαγιό μου διότι η πούτσα μου ήταν σιδερένια ιδρωμένη τόση ώρα που την έσφιγγα ανάμεσα στα μπούτια μου να κρύψω την καύλα μου και άμα σηκωνόμουν θα ήταν όρθια σαν κατάρτι μπροστά τους. Αυτές το μόνο που δεν διάβαζαν ήταν τα περιοδικά τους.. είχαν καρφωθεί επάνω μου και διασκέδαζαν με την αμηχανία μου μίλαγαν μεταξύ τους χωρίς να καταλαβαίνω αλλά δεν είχαμε πει κουβέντα.

Αποφάσισα να σηκωθώ κάπως κολλημένος ενώ σκεφτόμουν το Σημίτη για να μου πέσει και να φορέσω το μαγιό μου. Ενώ σηκώθηκα και έψαχνα το μαγιό μου, μου λέει στα ελληνικά η Γιώτα:

-    «Εμείς δεν ήρθαμε να στην χαλάσουμε εδώ. Μην ντρέπεσαι, εμάς μας αρέσει να σε βλέπουμε γυμνό…»

Έμεινα άφωνος για λίγο και της λέω:

-    «Μου αρέσει να είμαι γυμνός αλλά νιώθω άβολα που εσείς φοράτε τα μαγιό σας. Με κάνετε να νιώθω λίγο μαλάκας…»

Μιλάει λίγο με τις φίλες της και μου απαντάει:

-    «Αν είναι αυτό το πρόβλημα σου, θα τα βγάλουμε κι εμείς, δεν έχουμε πρόβλημα…»

Μόλις μου είπε έτσι και άρχισαν επιδεικτικά να γδύνονται μπροστά μου κοιτώντας με θέλοντας να δουν τις αντιδράσεις μου κατάλαβα ότι εκείνη η ήμερα μάλλον ήταν η τυχερή μου μέρα και δεν το είχα καταλάβει ακόμα άλλα με μεγάλους ενδοιασμούς. Όλα τα μουνάκια τους ήταν ξυρισμένα. Το ένα ήταν κάτασπρο με ροζ χειλάκια, το άλλο παχύ με κρεμαστά μουνόχειλα και το τρίτο είχε μία γραμμή από τρίχες πάνω από την κλειτορίδα.

Έπεσα στη θάλασσα να ηρεμήσω και γύρισα στην καρέκλα μου. Οι καύλες μου ήταν απίστευτες. Η Γιώτα μου λέει από που είναι οι φίλες της και μου τις γνωρίζει. Ήταν συμφοιτήτριες της από το Erasmous οι οποίες σπούδαζαν Ελληνική φιλολογία και είχαν γνωριστεί στο πανεπιστήμιο της Ιταλίας. Η Καρολάιν ήταν Γαλλοαμερικανίδα και η Πέρα- Πέτρα κάπως έτσι, Γερμανίδα. Και οι τρεις μίλαγαν ελληνικά έστω και σπαστά.

-    «Πώς και βρήκατε αυτό το μέρος για μπάνιο;», της λέω.

-    «Ψάχναμε κι εμείς κάποιο μέρος με γυμνιστές… Ήταν ιδέα της Πέτρας που κάνει χρόνια γυμνισμό σε πάρκα στην Γερμανία με τους γονείς της και σκεφτήκαμε σήμερα να ψάξουμε να βρούμε κάποιο ενδιαφέρον μέρος…», μου λέει με νόημα.

-    «Μάλιστα…», λέω.

Και πριν προλάβω να κλείσω την μικρή συζήτηση μου λέει η Πέτρα:

-    «Υπήρχε κάτι πολύ ενδιαφέρον εδώ, που μόλις ήρθαμε να το παρακολουθήσουμε από κοντά χάθηκε…»

Πετάχτηκε η Γιώτα και λέει:

-    «Περνάγαμε από πάνω, σε πήραμε λίγο μάτι που έκανες κάτι μαλάξεις στο εργαλείο σου αλλά δεν μπορούσαμε άλλο τη ζέστη και είπαμε να τολμήσουμε να το παρακολουθήσουμε από πιο κοντά…»

Έβαλα τα γέλια διότι είχε πολύ πλάκα ο τρόπος που μου το είπε και με κολάκευε πάρα πολύ που τους άρεσα και τους άρεσε και ο πούτσος μου.

-    «Άμα θέλεις να συνεχίσεις αυτό που έκανες, μην ντρέπεσαι. Εμάς μας αρέσει να το βλέπουμε…», λέει με πολύ σπαστά ελληνικά η Τατιάνα.

-    «Καλοκαίρι είναι, να μην κάνουμε καμιά τρέλα να την θυμόμαστε;», μου λέει η Γιώτα.

-    «Συμφωνώ απόλυτα!», της λέω.

Ο πάγος είχε σπάσει κατά πολύ πλέον.

-    «Πέστε μου τι θέλετε να κάνω;», τους λέω.

-    «Σου αρέσει καλύτερα όταν είσαι μόνος σου και το κάνεις;», με ρωτάει η Γιώτα που ένιωθε και λίγο ο αρχηγός της παρέας.

Άνοιξα τα πόδια μου και άφησα επιτέλους τον πούτσο μου να σηκωθεί και να πάει εκεί που τόση ώρα βασανιζόταν ανάμεσα στα πόδια μου.

-    «Ωραίο ελληνικό θέαμα!», είπε η Πέτρα και συμπλήρωσε: «Ποτέ στην Γερμανία τόσα χρόνια που έκανα γυμνισμό δεν είδα καυλωμένο άντρα. Σκέφτομαι ότι όσοι άντρες έκαναν γυμνισμό ήταν gay ή είχαν πρόβλημα ότι δεν τους σηκωνότανε…»

Είχα καυλώσει απίστευτα. Τους πρότεινα να γυρίσουν ανάσκελα και φάτσα μου διότι τόση ώρα έβλεπα τα γυμνά κωλαράκια τους και θα ήθελα να τις βλέπω και τις τρεις τους φάτσα μου μεν, αλλά ανάσκελα με τα μουνάκια τους ανοικτά και τα βυζάκια τους να κρέμονται στον ήλιο. Χωρίς δισταγμό και με απίστευτη καύλα, κάθισαν όπως τους είπα και αφού έκαναν αυτό που τους πρότεινα, μου είπαν να αρχίσω να τον παίζω αφού τον αλείψω με λάδι.

Άρχισαν να χώνουν μία - μία τα δάκτυλα τους μέσα στο μουνί τους κι εγώ τους πρόσφερα μια αργή άλλα βασανιστική μαλακία που άμα τον πίεζα λίγο παραπάνω τα χύσια μου θα τις έλουζαν έστω και αν ήταν δύο μέτρα μακριά μου. Μου ζήτησαν το baby oil μου και έβαλαν κι αυτές στα μουνάκια τους ενώ άρχισαν να βγάζουν μουγκρητά καύλας. Ήταν μια περίεργη κατάσταση και η Καρολάιν μου λέει ότι στην Αμερική το κάνουν σαν παιχνίδι. Μαζεύονται φίλες και φίλοι και ο ένας βαράει μαλακία στον άλλον αλλά δεν επιτρέπεται ούτε να φιλήσεις ούτε τίποτα άλλο, πέραν αυτού κι αυτός που χάνει είναι αυτός που θα χύσει πρώτος. Με κάποια τιμωρία φυσικά.

Λόγω του ότι ήμουν ο μοναδικός άντρας, τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα διότι εγώ ήμουν ήδη έτοιμος να χύσω. Το παιχνίδι είχε ως εξής: θα καθόμασταν δίπλα - δίπλα με κλειστά τα μάτια με ένα μαντίλι και με το ένα μόνο χέρι μου θα έπρεπε να την κάνω να χύσει ή αυτή να χύσει πρώτα εμένα. Όποιος έχυνε πρώτος θα ήταν αναγκασμένος είτε να μου πάρει πίπα μέχρι να χύσω εάν ήμουν εγώ αυτός, είτε να την κάνω να χύσει με την γλώσσα μου αλλά την ώρα που έχυνε να είχα την γλώσσα μου μέσα της.

Η Καρολάιν επέμενε να παίξουμε, η Πέτρα ήταν δισταχτική και η Γιώτα έλεγε πως δεχόταν αλλά δεν ήταν σίγουρη ότι ήθελε να μου πάρει πίπα άμα έχανε. Η καύλα μου ήταν απίστευτη και φυσικά δέχτηκα χωρίς όρους. Το δικό μου πρόβλημα βασικά ήταν ότι έτσι κι αλλιώς έπρεπε να χύσω τρεις φορές εάν δεχόταν τελικά να παίξουν και οι τρεις.

Η Γιώτα δέχτηκε με τον όρο ότι θα έπαιζαν κι άλλες δυο φίλες της σίγουρα. Είχαν τελικά σκοπό να με ξεζουμίζουν αλλά δεν με χάλαγε καθόλου να τις έχυνα και τις τρεις, είτε στα χέρια, είτε στο στόμα τους και να έχυναν και οι τρεις, είτε στα δάκτυλα μου είτε πάνω στην γλώσσα μου. Είχα τρελαθεί!

Πρώτη και πολύ πιο ξεπεταγμένη και έξυπνη, διότι καταλάβαινε ότι θα την έχυνα αμέσως μόλις μου τον έπαιζε, ήρθε η Καρολάιν. Κάθισε δίπλα μου ενώ η Γιώτα μας έδεσε τα μάτια με τα μαγιό που πριν λίγο είχαν βγάλει. Άρχισε να μου ζουλάει τα πρησμένα μου από καύλα αρχίδια ενώ εγώ χάιδευα τα μουνοχειλάκια που μόλις τα είχε αλείψει με λάδι. Το πουτσοκέφαλο μου το είχε πιάσει και μου το έτριβε με τον αντίχειρα της, ενώ έβγαζε βογγητά καύλας, αφού τώρα είχα και τα δύο δάχτυλα μου μέσα στο μουσκεμένο της μουνί.

Κατάλαβα ότι μας τράβαγαν φωτογραφίες με κάποιο κινητό και τσιτώθηκα προς στιγμή αλλά με καύλωνε και η ιδέα ότι θα τις κοίταζαν μετά και θα καύλωναν. Την έχυσα σχεδόν αμέσως ενώ οι άλλες δύο γελούσαν και με χλεύαζαν…

-    «Άντε τυχερούλα…!», της λέει η Γιώτα. «Τώρα να σε δούμε…», μου λέει εμένα. «Να δούμε και τι γλώσσα έχεις…»

Έκανα να βγάλω το μαντίλι - μαγιό από το κεφάλι μου αλλά δεν με άφησαν. Ξαφνικά ένιωσα ένα χέρι να μου πιάνει το κεφάλι και ένα άλλο χέρι να με καθοδηγεί προς το μουνί της Καρολάιν. Ήταν η Πέτρα. Της έγλειφα το μουνί σαν τρελός ενώ ήμουν μπρούμυτα. Ένιωσα ένα σκαμπίλι στα κωλομέρια μου. Με είχαν υποτάξει εντελώς.

-    «Άνοιξε τα πόδια σου!», μου λέει η Πέτρα.

-    «Να σε ετοιμάσουμε και για μας…», λέει η γιώτα ενώ γέλαγε κιόλας!

Μου πιάνει τα αρχίδια από πίσω και ενώ μου τα τραβάει απαλά, νιώθω τους σπασμούς της Καρολάιν στο στόμα μου. Όπως είχα συμφωνήσει έπρεπε να βάλω την γλώσσα μου μέσα και να χύσει στο πρόσωπο μου. Έχωσα την γλώσσα μου όσο πιο βαθιά μπορούσα και ένιωσα μια πίεση στο κεφάλι μου προς το μουσκεμένο της μουνί. Έχυνε και κουνούσε την λεκάνη της τόσο δυνατά πάνω στα μούτρα μου που δεν μπορούσα να αναπνεύσω ενώ φοβήθηκα προς στιγμή μην μου σπάσει την μύτη μου πάνω στο κορύφωμα της. Αυτό που μου έκανε τρομερή εντύπωση ήταν το ότι μόλις τελείωσε είπε:

-    «Μπράβο δουλάκι μου! Κάτι κατάφερες… Αλλά με λίγη εκπαίδευση μπορείς να γίνεις και καλύτερος…»

Έβγαλα το μαγιό από τα μάτια μου και έπεσα στη θάλασσα. Βγήκα από το νερό και τις είδα και τις τρεις να με κοιτάνε και να γελάνε, πράγμα που με καύλωνε τρομερά, διότι από μέσα μου είπα ότι σήμερα θα τις χύσω και τις τρεις.

-    «Τι έγινε;», μου λένε. «Τώρα νομίζεις ότι τελείωσες;»

-    «Όχι!», λέω. «Είπα κάτι τέτοιο;»

Τότε η Πέτρα μου λέει το μεγάλο μυστικό…

-    «Άκου… Χωρίς παρεξήγηση ψάχναμε να βρούμε ένα δουλάκι να το διατάζουμε και να κάνει ότι λέμε. Είσαι διατεθειμένος να παίξεις αυτό το ρόλο;»

-    «Εξαρτάται από το πόσο δουλάκι με θέλετε…», της λέω.

-    «Όχι τρομερά πράγματα…», μου λέει. «Αλλά σε αυτά δεν έχει όρια ούτε συμφωνίες. Λέγε! Είσαι;»

-    «Είμαι!», της λέω χωρίς να το πολυσκεφτώ.

-    «Ωραία! Να ξέρουμε κι εμείς μην στραβώσεις και μας ρίξεις και καμιά κλοτσιά…»

Γελάσαμε όλοι μαζί.

-    «Όταν σε λέμε δουλάκι θα λες μάλιστα!», μου λέει.

-    «Οκ!», της λέω. «Παίζω αλλά μετά θα γίνετε εσείς τα δουλάκια μου…»


-    «Οκ! Έλα εδώ κοντά μας τώρα να παίξουμε με τα αρχίδια σου και να μας καυλώσεις γαμιόλη!», μου λέει η Γιώτα.

-    «Τώρα θα παίξουμε παρέα αλλά επειδή έχεις ήδη χύσει μία φορά, θα παίξεις και με τις δύο μας. Έχεις αντίρρηση δουλάκι;»

-    «Μάλιστα!», λέω και μπαίνω στο ρόλο μου.

Με έβαλαν ανάμεσα, μου έδεσαν τα μάτια και η Καρολάιν μου άνοιξε τα πόδια ενώ άδειαζε το baby oil στον πούτσο μου, στα αρχίδια μου και με άλειψε έως και την τρύπα μου. Άρχισα να χαϊδεύω τα μουνάκια της Γιώτα και της Πέτρας ενώ τα δικά τους χέρια είχε η μία στα αρχίδια μου και η άλλη στον πουτσοκέφαλο μου. Η Καρολάιν άκουσα ότι σηκώθηκε και όπως απολάμβανα το μασάζ μου ένιωσα πάλι το μουνί της Καρολάιν στο πρόσωπο μου.

-    «Ζαβολιά!», λέω. «Δεν είπαμε έτσι…»

-    «Σκάσε και ρούφα με! Που έχεις και παράπονο με τρεις γυναίκες για πάρτι σου…»

Είχε δίκιο και δεν μίλησα καθόλου.. απλά έγλειφα ενώ μου είχε πιάσει από πίσω τα μαλλιά μου και με πίεζε ασφυχτικά πάνω στο μουνί της. Δεν το είχα καταλάβει καλά αλλά με γαμούσαν κανονικά όταν ένιωσα και το δάκτυλο της Πέτρας να γυρίζει πίσω από τον κώλο μου.

-    «Μωρά μου, δεν τον παίρνω από πίσω…», τους λέω. «Δεν νομίζω να καταφέρετε να βάλετε δάχτυλο διότι θα πονέσω…»

-    «Και θα σου αρέσει και θα χύσεις και πιο εύκολα!», μου λέει η Πέτρα. «Και μην ξεχνάς ότι το μόνο που πρέπει να λες είναι μάλιστα!»

-    «Μάλιστα μωρά μου!», τους λέω.

-    «Όχι μωρά σου…», μου λένε. «Μάλιστα Αφέντρα μου θα λες!»

Μου χώνει το ένα της δάκτυλο πριν καλά - καλά τελειώσω την φράση μου και μου λέει:

-    «Σου αρέσει παλιοκαριόλη;»

Μόλις είχα αρχίσει να δέχομαι το δάχτυλο της στο κώλο μου και η Γιώτα μου τραβάει ένα σκαμπίλι στα αρχίδια και λέει:

-    «Δεν άκουσες τι σου είπε; Σε ρώτησε κάτι… και κοίτα να είσαι καυλωμένος γιατί αλλιώς θα σου ρημάξω τα αρχίδια στα σκαμπίλια! Ακούς μαλάκα;»

Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι είχα χάσει πλήρως τον έλεγχο αλλά η καύλα μου ήταν τρομερή! Η Γιώτα τότε μετά από τα λόγια της άρχισε να χύνει και μου λέει:

-    «Τώρα μπορείς να το φας το μουνί μου καριόλη!» και με πιάνει από τα μαλλιά.

Αφήνω την Πέτρα και την Καρολάιν και με χώνει μέσα στο μουνί της. Ενώ έχυνε μου έλεγε:

-    «Ρούφα το τώρα! Ρούφα το!»

Έχυσε με μανία πάνω στο στόμα μου. Με το χύσιμο της Γιώτας είχα γλιτώσει από το δάχτυλο της πέτρας που με ταλαιπωρούσε αλλά για να πω και την αλήθεια μου άρεσε κιόλας που με ξεφτίλισε έτσι. Η γιώτα μετά το χύσιμο της άρχισε να γελάει. Αφού με ξαναπήραν η Πέτρα και η Καρολάιν με ξαναέδωσε στο μουνί της.

-    «Θα με αφήσετε να τον χύσω κι εγώ ή θα τον πεθάνετε; Τον θέλω για λίγο μόνο για πάρτι μου…», είπε.

-    «Δικός σου!», της λένε.

Και με πιάνει από τα μαλλιά, ανοίγει το μουνί της και μου λέει:

-    «Πέσε μπρούμυτα, χώσε δύο δάχτυλα στο μουνί μου και τον αντίχειρα σου στον κώλο μου και αυτά που κάνεις στην Αφέντρα σου να ξέρεις ότι θα τιμωρηθείς.

Έτσι και έκανα. Έπεσα μπρούμυτα και η Καρολάιν με διέταξε:

-    «Σήκωσε τον κώλο σου ψηλά! Δεν άκουσες ότι πρέπει να τιμωρηθείς;»

Καθόμουν στα τέσσερα σαν το τελευταίο πουστράκι.

-    «Θα σου χώσουμε τον πούτσο σου στο κώλο σου καριόλη!», μου λέει η Γιώτα ενώ γέλαγε.

Η Καρολάιν έφερε το λάδι ενώ εγώ εκτελούσα κατά γράμμα ότι μου είχε πει η Πέτρα. Μου έχυσε σχεδόν όλο το baby oil στον κώλο που έτρεχε έως τα αρχίδια μου. Μου βουτάει η Γιώτα με το ένα χέρι τον πούτσο και με το άλλο της χέρι τα αρχίδια μου και μου τα τράβαγε πίσω τόσο που νόμιζα ότι θα μου τα ξεκόλλαγε, ενώ η Πέτρα βογκούσε και η Καρολάιν κάτι έψαχνε να βρει να μου χώσει στον κώλο.

-    «Να του χώσω το μπικίνι μου στον κώλο του και θα το φυλάξω για τον θυμόμαστε κορίτσια τον καριόλικο μας;»

Άρχισε λοιπόν να μου χώνει μέσα το μπικίνι της, ένα πανί με baby oil το οποίο μπορώ να πω ότι ήταν πολύ καυλωτικό. Η Πέτρα μόλις κατάλαβε τι μου έκαναν η Καρολάιν και η Γιώτα μαζί, άρχισε να χύνει και είπε στην Καρολάιν:

-    «Χύνω! Με πονάει από πίσω ο καριόλης! Χώστου το δάχτυλο σου να πονάει το ίδιο!»

Η Πέτρα άρχισε να χύνει μέχρι τελευταίο σπασμό αλλά εγώ υπέφερα από το δάχτυλο της Καρολάιν που είχε χάσει τον έλεγχο και με είχε ξεσκίσει μαζί με το μαγιό της στον κώλο μου. Η Γιώτα που δεν μου είχε αφήσει στιγμή τον πούτσο είπε:

-    «Θα το χύσω εγώ το δουλάκι. Αφήστε το πάνω μου... Θα σε πιπώσω αλλά όταν είναι να χύσεις καριόλη θα μας το πεις. Κορίτσια! Γουστάρετε μια φυσική κρέμα προσώπου;»

-    «Καλή ιδέα!», είπε η Καρολάιν.

Ήρθαν μπροστά στον πούτσο μου και οι τρεις τους.

-    «Τώρα θα γίνετε τα δικά μου δουλάκια!», λέω. «Δεν είναι η σειρά μου;»

-    «Ναι Αφέντη!», μου λένε.

Βουτάω βίαια την Καρολάιν που μου είχε φερθεί τόσο βάναυσα και την διατάζω να μην βγάλει τον πούτσο μου από το στόμα της εάν δεν της πω εγώ. Η Γιώτα είχε δουλειά να μου δαγκώνει τα αρχίδια και το έκανε πολύ καλά ενώ το καριολάκι η Πέτρα έπρεπε να μου φέρει τις βυζάρες της στο στόμα μου. Και οι δύο ήταν με τα κωλαράκια τους φάτσα μου.

-    «Ρουφάτε καριόλες!», τους είπα και τους έχωσα από ένα κωλοδάχτυλο στον κώλο.

Η καύλα ήταν απερίγραπτη. Ήμουν έτοιμος να χύσω αλλά κρατιόμουν.

-    «Βάλτε τα προσωπάκια σας κοντά να φάτε όλες από λίγο σπέρμα με τα γλωσσάκια σας έξω σαν διψασμένα σκυλάκια!», τους λέω και άρχισα να τις χύνω μία - μία.

Τα πρώτα τα έχυσα στην καριόλα την Καρολάιν και μάλιστα της είπα να έχει κλειστό το στόμα της να τα βλέπω να τρέχουν στα μάγουλα της και στα χείλη της. Η Γιώτα πήρε τα δεύτερα και η Πέτρα τα τελειώματα ενώ της τον έχωσα και στο στόμα για να τον καθαρίσει. Είχαμε τελειώσει όλοι, τουλάχιστον από φαντασία. Καθίσαμε, γελάσαμε και σχολιάσαμε για αρκετή ώρα αυτό το γαμήσι. Τραβήξαμε φωτογραφίες γυμνοί, είδαμε αυτές που είχε τραβήξει η Γιώτα και φύγαμε όλοι μαζί βράδυ.

Εκεί λοιπόν γνώρισα τα τρία καριολάκια με τα οποία μετά από αυτό κάναμε διάφορα αλλά θα σας τα γράψω μια άλλη φορά. Φιλιά στα καριολάκια μου.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")