Η βόλτα με τη Γωγώ στην Πλάκα

Δημοσιεύθηκε από vandom2
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (1 Vote)

Υπόθεση: Η γνωριμία μέσω chat και η καυλιάρικη εξέλιξη του πρώτου ραντεβού...

Καλησπέρα σε όλους και όλες. Αυτή είναι μια πολύ πρόσφατη ιστορία (πριν ένα μήνα με τη Γωγώ). Είμαι άνθρωπος που μου αρέσει το σεξ, να γνωρίζω νέα άτομα και να ξεδίνω, στο μέτρο του δυνατού πάντα, γιατί δεν είμαι ελεύθερος. Εστί ένας εύκολος τρόπος προσέλκυσης είναι το internet. Μίλαγα μια μέρα στο chat και παρατηρώ μια κοπέλα να σχολιάζει συνεχεία τα ποστάκια μου και να κάνει λίγο πιο πικάντικες επεξηγήσεις. Όπα λέω εδώ είμαστε, το έχουμε. Πιάνω τη συζήτηση, μιλάμε 1-2 μέρες και μετά γίναμε φίλοι. Μιλάγαμε συνεχεία για 3 μέρες με έντονα σεξουαλικά υπονοούμενα, και της λέω...

-    τι κάνεις σήμερα;

-    Ότι θες εσύ!

Κλείσαμε ραντεβού στο μέτρο Χολαργού και…

-    Καλησπέρα Γωγώ, ο Γιώργος είμαι, τι κάνεις;

-    Έλα μου! Εσύ είσαι; Τι κάνεις;

-    Πιο ζωντανός δεν παίζει, εγώ είμαι, πως σου φαίνομαι;

-    Μια χαρά κούκλος είσαι!

-    Και εσύ Γωγάκι μου ψωλίτσα είσαι. Τούμπανο!

-    Πάμε για καφέ;

-    Πάμε, αλλά όχι εδώ. Έχω το αμάξι πιο κάτω. Πάμε κάτω από την ακρόπολη σε ένα μαγαζί το "Γιασεμή" που σου έλεγα.

-    Τελεία, αλλά θα είσαι κύριος στο αμάξι!

Με τα πολλά, την έπιασα από το χέρι και πήγαμε στο αμάξι μου. Της ανοίγω την πόρτα και μπαίνει μέσα.

-    Τι κύριος που είσαι… ακόμα... μου λέει.

Μπαίνω στο αμάξι και έχει απογευματιάσει για τα καλά. Φτάνω πίσω από κάτι κωλόστενα στη ακρόπολη από κάτω και παρκάρω σε ένα απόμερο μέρος χωρίς φως. Σε όλη τη διαδρομή δεν μιλούσαμε, μόνο κρατάγαμε σφιχτά τα χεριά μας και χάιδευα οπότε μπορούσα τα πόδια της. Φόραγε μια φούστα αεράτη και ήταν καύλα, της αρέσει αυτό μου είχε πει.

-    Φτάσαμε κούκλα μου, παρκάραμε, θες να πάμε;

-    Όχι θέλω να σε κοιτάξω λίγο ακόμα εδώ που έχει ηρεμία.

Την κοίταξα στα γαλάζια ματιά της, ήταν τόσο αθώα και ήρεμα, τολμώ να πω ότι καύλωνα με κάθε δευτερόλεπτο πιο πολύ. Όπως κοιταζόμαστε πλησιάζω το πρόσωπο της και τη φιλώ στο στόμα. Ανταποκρίνεται με παθός και αρχίζουμε τα γλωσσόφιλα και τα χουφτώματα για κάνα 5 λεπτό.

-    Δε μπορώ Γωγώ μου, έχω καυλώσει τέρμα!

-    Βγαλ' τον έξω να τον βάλω στο στόμα μου, πολύ καιρό περιμένω την ψωλάρα σου.

Ανοίγω το φερμουάρ και τον βγάζω έξω, καυλωμένος με τις φλέβες έτοιμες να εκραγούν. Τον παίρνει με τη μια στο στόμα τις και αρχίζει την πίπα. Αρχίζει να γλείφει με την υγρή γλωσσά της το κεφάλι που έχει πρηστεί και συνεχίζει με τη γλωσσά της να με μαστιγώνει μέχρι τα αρχίδια μου που είναι πρησμένα κι αυτά. Η καύλα είναι απερίγραπτη. Τον ρούφαγε με τόση δύναμη που έλεγα θα μου καταπιεί το καυλί μου. Το πουτσοκέφαλο είχε γίνει μωβ από το δυνατό τσιμπούκι. Δεν αντέχω άλλο και αρχίζω και αδειάζω τα χύσια μου στο στόμα της. Τα κατάπινε με τη μια και δεν ξεκαύλωνα καθόλου. Συνέχισε να με τσιμπουκώνει πιο απαλά για να το καθαρίσει από τα χύσια μου.

-    Πάμε να πιούμε ένα ποτό τώρα μωρό, της λέω.

-    Πάμε λίγο να ξεπιαστεί το στόμα μου καυλιάρη...

και βγαίνουμε από το αμάξι (ακόμα καυλωμένος εγώ), περπατάμε στα σκοτεινά σοκάκια που είναι κάτω από την ακρόπολη και βλέπω ότι κοιτάζει συνεχεία το σηκωμένο παντελόνι μου. Τη βουτώ σε ένα σκοτεινό και απόμερο στενάκι, την κολλάω στον τοίχο και αρχίζω να τη φιλώ και να χουφτώνω το μουνί της. Είναι εντελώς παραδομένη και αρχίζω να τη δαχτυλώνω. Βάζω 1, μετά 2, μετά 3, το μουνί της είναι λούτσα, τα υγρά της τρέχουνε στα μπούτια της, εγώ τέρμα καυλωμένος, την γυρνώ με πρόσωπο στον τοίχο και της βάζω και 4 δάχτυλα. Αρχίζει να χύνει.

-    Χύνω Γιώργο, χύνω στα όρθια σαν πουτάνα που είμαι.

-    Σκάσε καυλάκι και χύσε.

Αυτό ήταν! Είχε χύσει στα όρθια γαμώντας τη με τα δάχτυλα μου, είχα κάνει αυτό που ήθελα. Όπως είναι πάμε σε ένα μικρό ταβερνάκι με ζωντανή μουσική για να φάμε κάτι γιατί πεινάσαμε. Τρώμε χωρίς να πούμε τίποτα, απλά κοίταζε ο ένας στα ματιά του αλλού. Ζητώ λογαριασμό και φεύγουμε. Το καυλί μου δεν έχει πέσει καθόλου και υποφέρει μέσα στο παντελόνι μου. Πάμε για το αυτοκίνητο και ξαναπεράσαμε από αυτό στο απόμερο στενάκι και τις λέω:

-    Αυτό το στενάκι να το θυμάσαι!

-    Σίγουρα θα το θυμάμαι μωρό μου, με γάμησες σαν πουτάνα στα όρθια.

-    Πάμε πάλι στον τοίχο Γωγώ;

-    Πάλι Γιώργο;

-    Τώρα θα χύσω τη μήτρα σου.

Την τραβώ στο στενό μέσα, ανοίγω το φερμουάρ μου και βγαίνει επιτέλους έξω ο πούτσος μου τέρμα καυλωμένος. Τη βάζω με πρόσωπο στον τοίχο, σηκώνω τη φούστα λίγο πάνω, στην άκρη το υγρό στρινγκάκι της και τον καρφώνω μέσα στο ακόμα υγρό μουνί της. Τη γαμάω δυνατά χωρίς να παίρνουμε ανάσες σχεδόν, χύνει ξανά, αλλά της έχω κλείσει το στόμα για να μην ακούγεται και μας πάρουν χαμπάρι. Τότε αρχίζω να χύνω μέσα στην μουνάρα της. Άδειασα τα αρχίδια μου μέσα στη μήτρα της και γούσταρα. Βγαίνω από μέσα της και τα χύσια μου αρχίζουν να κυλούν στα μπούτια της μαζί με τα υγρά της. Την κρατώ στην αγκαλιά μου γιατί δεν μπορεί να σταθεί, ενώ κι εγώ τρέμω από την υπερένταση της στιγμής. Φτάνουμε στο αμάξι χωρίς να μιλάμε, μπαίνουμε μέσα και καθόμαστε.

Συνεχίζεται...(Copyright protected OW ref: 87323)