Η MILFARA που λάτρεψα

Δημοσιεύθηκε από aristotelisgr1
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (10 Votes)

Υπόθεση: Έρωτας, αχαλίνωτο πάθος και καυτό γαμήσι με μια MILFARA!

Είχε περάσει κιόλας ένας μήνας. Ένας μήνας γεμάτος αχόρταγο πάθος, πόθο, έρωτα και τρελά, καυτά και αχαλίνωτα γαμήσια πέραν κάθε φαντασίας. Ένας μήνας με τη Ι.

Τη Ι (MILFARA με κεφαλαία, 45 ετών) την ήξερα χρόνια. Δουλεύαμε και δουλεύουμε στην ίδια εταιρία. Στα κεντρικά αυτή, διευθυντής σε παράρτημα εγώ (Α, 37 ετών). Την είχα πρωτοδεί πριν από 5-6 χρόνια σε μια επίσκεψη στα κεντρικά και αμέσως την είχα φανταστεί στα τέσσερα να την ξεσκίζω από τον κώλο. Οι περιστάσεις, το γεγονός ότι ήμασταν και οι δυο έγγαμοι και επίσης το ότι δεν ήθελα να εκτεθώ στον εργασιακό χώρο δεν επέτρεψαν να δημιουργηθεί κατάσταση. Οι σχέσεις μας τυπικές ως ψυχρές θα έλεγα. Όλα αυτά άλλαξαν άρδην σε μια από τις βαρετές εταιρικές εκδηλώσεις, ακατάσχετης παπαρολογίας, στα κεντρικά της εταιρίας. Βράβευση συναδέλφου ή κάτι τέτοιο ήταν αν θυμάμαι καλά. Είχα φτάσει λίγο καθυστερημένος και ώσπου να χαιρετήσω τον κόσμο που έπρεπε δεν την είχα προσέξει. Αλλά τότε την πρόσεξα. Κολλητό, μαύρο, κοντό φορεματάκι που τόνιζε το γυμνασμένο σώμα της με τις ωραίες καμπύλες, καλσόν μαύρο αδιαφανές βαψιματάκι grand και αποκορύφωμα τα μαύρα 12ποντα «πουτανοπάπουτσα». Μια καύλα σε μινιόν συσκευασία.

Δεν μπόρεσα να μην αφήσω ένα χαμογελάκι να ζωγραφιστεί στο πρόσωπο μου το οποίο φυσικά και το πρόσεξε γιατί τα βλέμματα μας διασταυρώθηκαν. Το σημαντικότερο όμως ήταν ότι χαζογελούσε με έναν φίλο μου, οπότε άδραξα την ευκαιρία να τους πλησιάσω και να συμμετέχω στην περί ανέμων και υδάτων συζήτηση. Επειδή τα πράγματα ήταν βαρετά πρότεινα να πάμε στο γραφείο του φίλου να τα πούμε και να τα πιούμε με την άνεση μας μακριά από την βαβούρα και τον όχλο. Και δέχτηκε με μεγάλη χαρά. Στο γραφείο του φίλου συνεχίστηκε η χαλαρή συζήτηση και η πλακίτσα. Όσο την έβλεπα όμως τόσο φούσκωνε το παντελόνι μου. Και είδα στο βλέμμα της ότι γούσταρε και μάλιστα γούσταρε τρελά. Σε κάποια φάση ο φίλος μας άφησε για το κάλεσμα της φύσης. Σκέφτηκα ότι ήταν η ώρα… ή τώρα η ποτέ. Σηκώθηκα, την πλησίασα, η πούτσα μου ήταν έτοιμη να εκραγεί και σίγουρα το πουτανάκι το είδε και γέλασε καυλιάρικα.

-    Πάντα έτσι είσαι ή βλέπεις κάτι που σου αρέσει;

-    Βλέπω κάτι που μου αρέσει και το θέλω!

-    Μάλιστα…

-    Δε βγαίνουμε κανένα βραδάκι να τα πούμε σε καλύτερο περιβάλλον;

-    Βεβαίως.

Οπότε ανταλλάξαμε τηλέφωνα και κανονίσαμε να βρεθούμε σε καλύτερο περιβάλλον με την πρώτη ευκαιρία που θα μπορούμε και οι δύο. Τότε γύρισε και ο φίλος και συνεχίσαμε την χαλαρή κουβεντούλα. Το μυαλό μου όμως δεν μπορούσε να ξεκολλήσει από την Ι και την καύλα που ξεχείλιζε. Έτσι ήρθε και το βράδυ που θα βγαίναμε. Κανονίσαμε το ραντεβού και πήγα να την πάρω (από παντού όπως αποδείχθηκε στην συνέχεια). Ήρθε στο ραντεβού σαν μια οπτασία, με ένα άσπρο φόρεμα και ακόμη πιο όμορφη. Πήγαμε σε ένα ήσυχο μέρος στην παραλιακή και λίγο πιο μακριά. Το ραντεβού κύλισε στην αρχή μάλλον βαρετά, με τις γνωστές αμήχανες κουβέντες περί γάμου, δουλειάς και διαβίωσης με χιουμοριστικές παρενθέσεις. Ωστόσο τα βλέμματα και η γλώσσα του σώματος έδειχναν ότι βασανιζόμασταν από καύλα. Σε κάποια φάση η συζήτηση στράφηκε και στο σεξουαλικό κομμάτι. Τι κάνουμε με τους συντρόφους μας αλλά και χωρίς αυτούς.

Μου εκμυστηρευτικέ ότι ο άντρας της δε μπορούσε να την ικανοποιήσει πλέον, όχι τόσο βιολογικά, όσο εγκεφαλικά και για αυτό έβρισκε ηδονή με άλλους και σε μερικές περιπτώσει και με άλλες. Οι διηγήσεις συνοδευόταν από τα γνωστά αθώα και τυχαία αγγίγματα. Η πούτσα μου είχε γίνει πύραυλος και το μόνο που ήθελα ήταν να την χώσω στο μουνί της και να την ξεσκίσω. Αλλά και εκείνη φαινόταν να έχει καυλώσει και ήμουν σίγουρος ότι το μουνί της έσταζε και ξεχείλιζε από τα υγρά της. Σε κάποια φάση δεν άντεξα άλλο και έτσι όπως είχαμε έρθει κοντά, πλησίασα τα χείλη μου στα δικά της κοντά, τόσο κοντά ώστε να τα αρπάξει με τα δικά της σε ένα καυτό βαθύ γλωσσόφιλο που ξεχείλιζε από καύλα και ηδονή, σαν να ήμασταν έφηβοι. Η γλώσσα μου κόντεψε να φτάσει στο λαρύγγι της και η ψωλή μου είχε αρχίσει να πονάει από την καύλα. Τα βυζιά της είχαν φουσκώσει και οι ρώγες της είχαν σκληρύνει και διαγράφονταν πάνω στο καλοκαιρινό αέρινο φορεματάκι της. Πραγματικά είχαμε ανάψει.

Δυστυχώς η ώρα είχε περάσει και έπρεπε να φύγουμε (επιστροφή στη σκληρή πραγματικότητα). Τελειώσαμε τα δεύτερα ή τρίτα ποτάκια μας και πήραμε τον δρόμο της επιστροφής, για να την αφήσω από εκεί που την πήρα και να επιστρέψει σπίτι της. Στο δρόμο της επιστροφής, χάιδευε τον πούτσο μου πάνω από το παντελόνι και εγώ χάιδευα τα μπούτια της αλλά δεν έβαζα χέρι στο μουνί της για να την βασανίσω. Ένιωθα τα υγρά της να κυλάνε στην κορυφή των ποδιών της, τόσο καυλιάρα ήταν. Τα βλέμματα μας έβγαζαν φωτιές. Ευτυχώς φτάσαμε στο απόμερο σημείο που την είχα πάρει όταν ξεκίνησε η έξοδος μας χωρίς ατύχημα.

-    Πρέπει να φύγω όσο και αν δεν θέλω, έχω αργήσει, μου είπε.

-    Μη φύγεις μωρό μου, πάμε λίγο στο πίσω κάθισμα να σε απολαύσω δέκα λεπτάκια ακόμη.

Αφού το σκέφτηκε ελάχιστα, συμφώνησε και μεταφερθήκαμε στο πίσω κάθισμα για να έχουμε μια σχετική άνεση. Άρχισα να τη φιλάω στο στόμα, στο λαιμό, στις βυζάρες της που αμέσως βρέθηκαν έξω από το φόρεμα, να πιπιλάω τις σκούρες θηλές της που είχαν πεταχτεί σαν πρόκες. Της χάιδευα τα κωλομέρια, τα μπούτια τα βυζιά ενώ η γλώσσα μου δούλευε ακατάπαυστα.

-    Δεν θέλω να το κάνουμε στο πρώτο ραντεβού, δεν το συνηθίζω, μου είπε.

-    Εντάξει, δε θα γίνει κάτι που δε θες…

της απάντησα διπλωματικά. Και συνέχισα να την βασανίζω μέχρι που έχωσα το χέρι μου κάτω από το φόρεμα για να της χαϊδέψω την μουνάρα της παραμερίζοντας το κιλοτάκι της. Και ω τι έκπληξη! Δεν φορούσε κιλοτάκι η καριόλα! Τα δάχτυλα μου άρχισαν να παίζουν με τα φουσκωμένα μουνόχειλα της και την παχιά της κλειτορίδα. Το μουνί της είχε πλημμυρίσει και τα υγρά της έτρεχαν και κυλούσαν ακατάπαυστα λεκιάζοντας το κάθισμα. Ευτυχώς που έχω δερμάτινο σαλόνι σκέφτηκα, με την καυλιάρα θα ήθελα βιολογικό καθαρισμό μετά. Το στόμα μου είχε κολλήσει στις βυζάρες της και τα δάχτυλα μου είχαν ανοίξει τα μουνόχειλα και είχαν χωθεί μέσα της. Η καύλα της είχε βαρέσει κόκκινο, μούγκριζε και βογκούσε.

-    Καυλιάρη, τι μου κάνεις; Το μουνί μου καίει!

-    Έτσι καύλα μου, να καίει η καυτή μουνάρα σου για μένα!

Έβγαλα την πούτσα μου από το παντελόνι και της έδειξα πως είχε γίνει από την καύλα μου για εκείνη. Η ψωλή μου είχε πρηστεί όσο δεν πάει. Το καυλί μου είναι 18-19 εκατοστά, με πάχος δυόμιση δάχτυλα, μάλλον ικανοποιητικό. Πάντως δεν μου έχουν παραπονεθεί μέχρι σήμερα.

-    Τι πούτσα είναι αυτή… και γούρλωσε τα μάτια της. Τη θέλω στο στόμα μου…

και με μια κίνηση η γαμιόλα το εξαφάνισε στο στόμα της και έφτασε μέχρι τα αρχίδια. Αφού πνίγηκε τον έβγαλε και άρχισε να με ρουφάει όπως δε με είχε ξαναρουφήξει καμιά καριόλα. Εγώ συνέχισα να παίζω με τη μουνάρα της ενώ της είχα χώσει και δάχτυλο στην αφράτη και καλοξυρισμένη (αποτριχωμένη όπως διαπίστωσα πιο μετά) κωλοτρυπίδα της, που το δέχτηκε με ένα βογγητό καύλας και ευχαρίστησης. Ευτυχώς λίγο το ποτό λίγο η έλλειψη άνεσης στο αυτοκίνητο κρατήθηκα και δεν έχυσα στο στόμα της. Δεν θα άντεχα όμως οπότε της έκοψα την πίπα την γύρισα ανάσκελα και άρχισα να της ρουφάω το μουνί ενώ είχα χώσει τρία δάκτυλα στην κωλάρα της που τα δέχτηκε αδιαμαρτύρητα με ικανοποίηση. Σταμάτησα το γλειφομούνι και την κοίταξα. Ήταν μια οπτασία καύλας. Πήρα την πούτσα μου και άρχισα να την τρίβω στην μουνάρα της.

-    Γαμιόλη τι μου έχεις κάνει; Χωσ’ τη μου γαμιά μου, ξέσκισε με την πουτάνα σου…

γρύλισε με καυλιάρικη φωνή.

-    Είδες καυλιάρα μου; Δε σου κάνω τίποτα που δεν θέλεις.

Άρχισε να παρακαλάει να την γαμήσω, να ικετεύει σαν την τελευταία σκύλα του δρόμου.

-    Γάμησε με επιτέλους, γάμα την πόρνη σου! Αλλά να ξέρεις ότι δεν χύνω εύκολα…

Καλά, σκέφτηκα, τώρα θα δεις. Πήρα τα υγρά της από το μουνί της και τα πασάλειψα στην κωλοτρυπίδα της που είχε ανοίξει από το γαμήσι με τα δάκτυλα.

-    Πούστη την κωλάρα μου θέλεις! Γάμα τη, δική σου, αλλά χωσ’ τη μου, χωσ’ τη μου όπου θες!

Άρχισα να τον χώνω μέσα στην κωλάρα της, σιγά-σιγά.. μέχρι να μπει όλη η ψωλάρα μέσα και άρχισα να μπαινοβγαίνω στον κώλο της αργά στην αρχή και μετά πιο γρήγορα, ενώ της χάιδευα τη μουνάρα και της τη γαμούσα με δυο δάκτυλα. Άρχισε να χύνει όπως δεν έχω ξαναδεί γυναίκα να χύνει. Να χύνει ασταμάτητα και ατελείωτα και τα ζουμιά της να γεμίζουν το χέρι μου. Σταμάτησα με την ψωλή μου όλη μέσα στον κώλο της. Μια στιγμή ηρεμίας και μετά συνέχισα και ξαναέχυσε και έχυνε συνέχεια.

-    Τι γαμιάς είσαι εσύ αγόρι μου! Καυλιάρη μου… χύνω… τι μου έχεις κάνει καριόλη; Γάμα την πουτάνα σου, τη γαμιόλα σου! Συνέχεια την πούτσα σου θέλω! Θα αδειάσω η πουτάνα, καίει ο κώλος μου δεν αντέχω άλλο…

Την έβγαλα από τον κώλο της. Η ψωλή μου ήταν πεντακάθαρη. Η πουτάνα πάντα φρόντιζε να είναι καθαρό το έντερο της όπως μου είπε πιο μετά. Η ψωλή μου είχε φουσκώσει και είχε πρηστεί περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Με μια κίνηση την ρούφηξε όλη μέσα στην μουνάρα της. Ξαναέχυσε!

-    Μωρή πουτάνα εσύ είσαι που δεν χύνεις εύκολα;

-    Μόνο μαζί σου καυλιάρη χύνω έτσι… δεν ξέρω τι μου έχεις κάνει καύλα μου!

-    Δεν θα αντέξω πολύ ακόμη πουτάνα θα χύσω… που τα θες;

-    Μέσα στο μουνί μου χύσε… δώστα μου όλα, ξεχείλισε το με τα χύσια σου.

Τον έβγαλα από το μουνί και της τον ξαναέχωσα στον κώλο και μετά πάλι στο μουνί και ξανά κώλο μουνί εναλλάξ. Μέχρι που δεν άντεξα άλλο και έγινε η έκρηξη της πούτσας μου μέσα στο μουνί της. Τον έβγαλα και μια ριπή σπέρματος έφτασε μέχρι το πρόσωπο της, πάνω στα βυζιά της και στο φόρεμα της. Τον ξαναέχωσα στην μουνάρα της και ένιωθα τα αρχίδια μου να αδειάζουν. Συνέχισα να χύνω και να χύνω και τα χύσια έτρεχαν πάνω στα μουνόχειλα της και έμπαιναν στην ανοικτή κωλάρα της. Με όλα αυτά τα χύσια, ξαναέχυσε η πουτάνα μια τελευταία φορά. Και είδα το ασπράδι των ματιών της. Είχε χάσει τον κόσμο, όπως και εγώ. Πέρασε κανένα δίλεπτο μέχρι να συνέλθουμε και οι δύο. Το αμάξι κώλος, το φόρεμα της Ι κώλος αλλά άξιζε και με το παραπάνω!

-    Ώστε δεν γαμιέσαι στο πρώτο ραντεβού και χύνεις δύσκολα…

της είπα με μια χιουμοριστική διάθεση.

-    Άντρα μου δεν μου έχει ξανατύχει αυτό. Λες και γαμιόμαστε χρόνια! Απίστευτο.

Ναι ήταν απίστευτο. Ίσως το καλύτερο γαμήσι της ζωής μας, αν και ακολούθησαν και άλλα. Λες και γνωριζόμασταν χρόνια. Τέλος πάντων όλα τα ωραία έχουν και ένα τέλος. Τα δέκα λεπτά είχαν γίνει πενήντα, οπότε τα μαζέψαμε γρήγορα-γρήγορα και φύγαμε για τα σπίτια μας. Από τότε είχε πέρασε ένας μήνας. Ένας απίστευτος μήνας με έρωτα, γαμήσι και αχαλίνωτο πάθος. Κάθε φορά μας ήταν και καλύτερη. Σε κάποια φάση μιλήσαμε και για τις φαντασιώσεις μας. Και είχα τρελά σχέδια για να τις κάνουμε πραγματικότητα. Αλλά αυτά είναι άλλες ιστορίες. Αν γουστάρατε την ιστορία, πραγματική, φανταστική εσείς θα κρίνετε και θέλετε και άλλες ιστορίες ζητήστε το!

Να περνάτε όλοι καλά με υγεία και έρωτα.(Copyright protected OW ref: 87246)