Η Χαρά

Δημοσιεύθηκε από stathislakas
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Αυτή η μικρή καυλιάρα με κάνει να καυλώνω ακόμη και όταν μου μιλάει. Ξέρει πως να με καυλώνει και ξέρει πως να με τελειώνει.

Μιλούσα μια περίοδο και βρισκόμουν με μια κοπέλα στα 18, η οποία ήταν σκέτη αμαρτία. Η Χαρά λοιπόν, με ύψος γύρω στο 1.60, γύρω στα 50 κιλά, μελαχρινή, με μικρό βυζί, αλλά με μια ρώγα σκούρα που βγάζει μάτι όταν καυλώνει και ένα τουρλωτό κωλαράκι που είχε αποκτήσει με την ενασχόλησή της με το στίβο. Κανονίσαμε να βρεθούμε ένα βράδυ για να μπορέσουμε να ηρεμήσουμε την καύλα μας. Φτάνω στο σημείο που είχαμε δώσει ραντεβού και αφού περίμενα μερικά λεπτά την βλέπω να έρχεται. Φορούσε ένα γκρι φόρεμα που τέλειωνε λίγο πάνω από το γόνατο και μαύρες γόβες. Ομολογώ πως βλέποντάς την, καύλωσα αμέσως. Μπαίνει στο αμάξι και μου δίνει ένα βαθύ φιλί χαϊδεύοντας με στο πόδι.

Ξεκίνησα το αμάξι για μια ερημική τοποθεσία. Σε όλη την διαδρομή με χάιδευε στο πόδι και που και που στον πούτσο. Φτάσαμε και έσβησα τη μηχανή. Για λίγο μείναμε να κοιταζόμαστε στο σκοτάδι. Με μια κίνηση την τράβηξα από το λαιμό και τη φίλησα με πάθος. Για αρκετή ώρα φιλιόμασταν και χαϊδεύαμε ο ένας το κορμί του άλλου. Βγήκαμε από το αμάξι. Την πλησίασα και τη γύρισα με πλάτη σε μένα. Την τράβηξα κοντά μου. Αισθάνθηκε τον καυλωμένο μου πούτσο να ακουμπά στο τουρλωτό της κωλαράκι και μου είπε:

-    Τι έχει καυλιάρη μου ο πούτσος σου; Γιατί είναι έτσι;

-    Εσύ τον έκανες έτσι πουτανάκι, της είπα. Τώρα πρέπει να σε σκίσω…

είπα ενώ τα χέρια μου χάιδευαν πάνω από το ύφασμα τα βυζάκια της και τα χείλη μου φιλούσαν τον λαιμό της.

-    Κάνε με ότι θες. Σε θέλω…

είπε μουρμουρίζοντας καυλιάρικα. Την τράβηξα μέσα στο αμάξι στα πίσω καθίσματα. Με τη μια της έβγαλα το φόρεμα αντικρίζοντας το σέξι κορμί της με τα μαύρα δαντελωτά εσώρουχα, που με έκανε να καυλώσω περισσότερο. Ένιωθα τα αρχίδια μου πρησμένα από την καύλα. Της άνοιξα τα πόδια και με μιας έχω τη γλώσσα μου βαθιά στο μουνάκι της παραμερίζοντας το μαύρο εσώρουχο. Ένας δυνατός αναστεναγμός βγήκε από τα χείλη της και άρχισε να με παρακαλάει να μη σταματήσω. Η μικρή μου καυλιάρα έσταζε συνέχεια και το μουνάκι της πλημυρισμένο από τα υγρά της μύριζε υπέροχα και η καύλα μου χτυπούσε κόκκινο. Συνέχισα να γλείφω το μικρό μουνάκι της και δάγκωνα απαλά τα μουνόχειλα της μέχρι που την ένιωσα να τρέμει και τα πόδια της έσφιξαν γύρω από το κεφάλι μου. Αφού την έγλειψα καλά, ανασηκώθηκα, έβγαλα το παντελόνι μου και έμεινα με το μποξεράκι.

Με μιας με έσπρωξε πίσω με καβάλησε και αφού με φίλησε με πάθος με κοίταξε στα μάτια λέγοντας:

-    Σειρά μου τώρα καυλιάρη μου να σε γευτώ…

και φιλώντας με στο λαιμό μετά στο στήθος, γλείφοντας τις ρώγες μου σιγά-σιγά, κατέβηκε προς τα κάτω. Τράβηξε αργά το μποξεράκι μου φιλώντας με απαλά στο κάτω μέρος της κοιλιάς και μου το έβγαλε κάνοντας τον πούτσο μου να πάλλεται από καύλα στον αέρα.

-    Α… πρέπει να του έκανα μεγάλη ζημιά…

είπε χωρίς να πάρει τα μάτια της από τα δικά μου.

-    Του έκανες καυλίτσα μου. Τώρα πρέπει να τον κάνεις καλά. Μπορείς;

την ρώτησα και χωρίς να μου απαντήσει τον έβαλε όλο βαθιά στο στόμα της και άρχισε να με πιπώνει δυνατά ενώ με τα δαχτυλάκια της χάιδευε τα αρχίδια μου. Συνέχισε να γλείφει τον πούτσο μου ενώ με έστελνε στα ουράνια. Έβλεπα και το κωλαράκι της τουρλωτό και ένιωθα πως θα σπάσουν οι φλέβες μου. Μέχρι που τέλειωσα με δύναμη στο στόμα της ενώ δε τον έβγαλε καθόλου. Αφού με καθάρισε την τράβηξα πάνω μου και φιληθήκαμε. Αφού ηρέμησα λίγο και συνήλθα. Αρχίσαμε πάλι να φιλιόμαστε και να χαϊδευόμαστε. Με τη βελούδινη επιδερμίδα της να ακουμπά το σώμα μου ο πούτσος μου βρήκε γρήγορα τη σκληράδα του. Την έβαλα από κάτω μου της άνοιξα τα πόδια και με μιας της τον έβαλα αργά βαθειά μέσα στο μουνάκι της. Αν κι δεν ήταν υγρή πολύ με το που μπήκα ολόκληρος μέσα της ένιωσα το μουνί της να γεμίζει υγρά ενώ οι ρώγες της πετάχτηκαν και σκλήρυναν.

-    Πιο σκληρά γάμα με. Πιο δυνατά…

φώναζε και ανέβασα ρυθμό. Δεν άργησε η στιγμή που την ένιωσα να χύνει τον πούτσο μου. Τη γύρισα στα τέσσερα και μπήκα ξανά μέσα της, ενώ σάλιωσα ένα δάχτυλο και αργά το έχωσα στον κώλο της. Σα να αφήνιασε, άρχισε να κουνιέται και να θέλει να πάρει πιο βαθιά τον πούτσο μου μέσα στο μουνάκι της και το δάχτυλο μου στον κώλο της. Την τράβηξα από τα μαλλιά και της ψιθύρισα:

-    Θα σου ανοίξω το κωλαράκι σου καύλα μου!

-    Όχι σήμερα γαμιά μου, μου είπε παρακαλετά. Όχι σήμερα σε παρακαλώ…

και γύρισε, μου έπιασε τον πούτσο λέγοντας…

-    χύσε με ξανά καυλιάρη μου, χύσε με τώρα και θα σου δώσω άλλη φορά τον κώλο μου. Δικός σου είναι!

Άρχισε να παίζει τον πούτσο μου και να τον γλείφει ενώ την έχυνα άλλη μια φορά στο στόμα. Με τη Χαρά, βρισκόμαστε συχνά και παραδινόμαστε στην καύλα. Ακόμη όμως να της σκίσω το υπέροχο κωλαράκι της.(Copyright protected OW ref: 87226)