Καρναβάλια Ξάνθης

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Καλημέρα σε όλους. Είμαι ο Αργύρης και είμαι 30 χρονών. Θα σας πω για μια ιστορία που έγινε πέρσι αλλά φέτος έμαθα και εγώ λεπτομέρειες, έτσι ώστε να κάνουν πιο ενδιαφέρουσα την ιστορία. Η Αθηνά έχει δικό της κομμωτήριο στην πόλη της Ξάνθης. Είναι αληθινά τα ονόματα μας και θα σας εξηγήσω στο τέλος γιατί. Είναι χωρισμένη με παιδί 10 χρονών. Αυτή 32. Πολύ όμορφη και με σώμα που θα ζήλευαν πολλές κοπέλες.

Πήγαινα και κουρευόμουνα εκεί για αρκετό διάστημα. Έδειχνε ενδιαφέρον μέχρι που μου έκανε και μικρά δωράκια. Μια μέρα, ξεχνάω να πληρώσω και την παίρνω τηλέφωνο να της πω ότι το ξέχασα. Μου είπε φυσικά:

-       "Έλα! Δεν πειράζει… γνωστός είσαι...", κτλ.

Της πρότεινα να την κεράσω και να πατσίσουμε και αμέσως δέχτηκε.

Φύγαμε Καβάλα για να μην μας βλέπουν γνωστοί. Όταν την είδα να βγάζει το παλτό μέσα στο μαγαζί, έμεινα! Δεν περίμενα μια μάνα να ντύνεται έτσι. Σχεδόν όλα έξω! Το μόνο ελάττωμα είναι ότι είχε μικρό στήθος. Αν και εμένα μου άρεσε έτσι.

Με τα λίγα, ήπιαμε όλο το μαγαζί. Άρχισε να ξερνάει και μου ζήτησε αν γίνεται να μείνουμε εκεί μέχρι να έρθει η ώρα να πάει στην δουλειά πάλι. Πήγαμε και κλείσαμε ένα φτηνό δωμάτιο που είναι γνωστό ότι εκεί πάνε να γαμηθούν. Περίμενα να μου κάνει την δύσκολη. Και καλά, μάνα και τέτοια, αλλά έγινε το ακριβώς αντίθετο!

Μόλις μπήκαμε μέσα, άρχισε να με φιλάει και να βογκάει χωρίς να κάνω κάτι ιδιαίτερο. Από ότι φαινόταν, η κοπέλα είχε καιρό να γαμηθεί. Ανάμεσα στα πόδια μου έγλυφε για κανένα δεκάλεπτο. Μετά τελείωσα μέσα στο στόμα. Μου είπε ότι πρώτη φορά τελειώνουν στο στόμα της. Αυτό με έκανε ντούρο πάλι.

Και ενώ πάω να βάλω προφυλακτικό, με σταματάει και μου ζητάει να μπω και να κάνω ελεύθερα. Μου είπε ότι έχει καιρό να κάνει και νοιώθει καλύτερα. Δεν ήθελα και να χάσω αυτό το γαμήσι και έτσι μπήκα. Την ώρα που τελείωνα, έσφιξε τα πόδια της γύρω από την μέση μου, με αποτέλεσμα να τελειώσω μέσα της.

Εκεί αγχώθηκα, αλλά μου είπε για το χάπι της επόμενης μέρας. Δεν με άφησε να ηρεμήσω πολύ και πάλι άρχισε να μου παίρνει πίπα. Δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο, αλλά είχε πολύ όρεξη και αυτό ήταν κάτι. Κάναμε δυο φορές ακόμα έρωτα και τελείωσα μέσα της. Κάναμε μπάνιο και φύγαμε για τις δουλειές μας.

Άρχισε από τότε να έρχεται στο σπίτι μου συχνά και να κάνουμε τα πάντα. Την έπαιρνα από τον κώλο, που πάλι μου είπε ότι μια φορά είχε δοκιμάσει με τον άντρα της και δεν της άρεσε γιατί πονούσε.

Και σε εμένα, μετά από λίγο μου ζητούσε να βγω ή απλά να μπαίνω και να τελειώνω μέσα στον κώλο. Αρκετές φορές όμως, μου ζητούσε να την χύνω στο μουνί και αυτό με έκανε κάπως να νιώθω...

Την γαμούσα από όλες τις τρύπες και παντού! Μέχρι και μέρα μεσημέρι στην παραλία του Φαναριού Κομοτηνή την γάμησα μέσα στην θάλασσα. Αντί να φέρεται σαν μάνα, μου έκανε κόλπα που ούτε ελεύθερες μου έκαναν! Δεν την ένοιαζε ο κόσμος. Το μόνο που ήθελε, είναι να γαμιέται.

Μετά από καιρό, ενώ περνούσα καλά, βρήκα μια κοπέλα και σταμάτησα. Το καλύτερο είναι ότι μπλέχτηκε με ένα καλό παιδί από Αθήνα, που μένει στην Ξάνθη… του κάνει τα ίδια και του λέει ότι είναι πρώτη φορά...

Εδώ, θέλω να της πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για όσα μου έκανε και ξέρω ότι όταν διαβάσει την ιστορία, γιατί μπαίνει στο site να μου κάνει ένα τηλέφωνο και να τα ξανακάνουμε "πρώτη φορά".

Φιλιά Αθηνά! Μου λείπεις…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")