Επίσκεψη στο σπίτι

Δημοσιεύθηκε από KonstantinosK
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.83 (3 Votes)

ΥπόθεσηΜετά το sexting, έφτασε και η ώρα για το real thing...

Όταν την επισκέφτηκα στο σπίτι της εξεπλάγην ευχάριστα. Σίγουρα είχαμε κάνει sexting, αλλά όταν μου είπε πως θα με περιμένει στην πόρτα μόνο με τα εσώρουχα, νόμιζα ότι ήταν μόνο λόγια. Ακόμα και όταν μου άνοιξε την πόρτα και με άφησε να περάσω, δεν ήμουν σίγουρος ότι το είχε πράγματι τολμήσει. Αφού μπήκα και έκλεισε την πόρτα, γύρισα να την κοιτάξω. Δεν μπορούσα να πάρω τα μάτια μου από πάνω της. Η Ε. γύρισε και βλέποντας με να την κοιτάζω με αυτόν τον τρόπο κοκκίνισε. Πρότεινε να πάμε στο σαλόνι και καθώς πέρασε από μπροστά μου ένιωσε τα δάχτυλα μου να την ακουμπάνε πάνω από τους μηρούς της. Καθώς προχώρησε στο δωμάτιο η Ε. κοκκίνισε ακόμα περισσότερο. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα ήμασταν και οι δύο στο σαλόνι. Την έσπρωξα στον τοίχο και τη φίλησα.

Τα χέρια μου γλίστρησαν από πίσω της ακουμπώντας την πρώτα στη μέση της, ανεβαίνοντας προς την πλάτη της. Στη συνέχεια, έφερα τα χέρια μου μπροστά και της έπιασα το στήθος κάνοντας την να χαμογελάσει ντροπαλά. Τότε το χέρι της κατέβηκε προς τα κάτω στο παντελόνι μου. Όταν ένιωσα να προσπαθεί να μου ανοίξει την ζώνη, σταμάτησα να τη φιλάω και την κοίταξα αναγκάζοντας την να προσπαθεί να κρύψει το πρόσωπο της.

-    Θες να μου γλείψεις τον πούτσο;

τη ρώτησα. Ντροπαλά η Ε. κούνησε καταφατικά το κεφάλι της και μου άνοιξε το παντελόνι τρίβοντας με πάνω από το εσώρουχο.

-    Αυτό δεν είναι γλείψιμο Ε...

της είπα και ευγενικά έβαλα τα χέρια μου στους ώμους της σπρώχνοντάς τη στα γόνατα της. Όταν η Ε. ήταν στα γόνατά της μπροστά μου κατέβασα το παντελόνι και το εσώρουχο. Την έβλεπα να βάζει το νευρικό της χέρι γύρω από τον πούτσο μου, να μου τον παίζει αργά πάνω κάτω πριν έρθει λίγο πιο κοντά παίρνοντας το κεφάλι του πούτσου μου μέσα στο στόμα της. Μου έδωσε ένα απαλό γλείψιμο πριν βάλει την άκρη της γλώσσας της στη σχισμή του κεφαλιού. Πέρασε τα χέρια της από πίσω μου και άρχισε να ρουφάει μέσα έξω ρουφώντας όλο και περισσότερο κάθε φορά. Την έβλεπα να το κάνει πιο γρήγορα και πιο άνετα καθώς ανακτούσε την αυτοπεποίθηση της. Έβαλα τα χέρια μου στα μαλλιά της και κρατώντας τα κουνούσα τους γοφούς μου, ευγενικά για να αρχίσω να της γαμάω το υγρό ήδη στόμα της. Έβγαλα έναν αναστεναγμό όταν την άκουσα να πνίγεται από τον πούτσο μου, τραβώντας γρήγορα έξω και κοιτώντας την στα μάτια, βάζοντας τον πάλι πίσω χωρίς να της δώσω χρόνο για ανάσα.

Αφού τον είδα να τον εξαφανίζει εκατοστό-εκατοστό τον τράβηξα πάλι έξω βλέποντας μία γραμμή από σάλιο από τον πούτσο μου μέχρι τα ροζ χειλάκια της. Τα γαλάζια μάτια της με κοιτούσαν πλέον, ενώ ήταν ακόμα στα γόνατά της. Η ανάσα της πιο βαριά καθώς προσπαθούσε να την βρει μετά από αυτό το βαθύ τσιμπούκι. Ίσως να ήμουν εγώ; Αλλά βλέποντας την έτσι, ένιωσα ένα τίναγμα στον πούτσο μου. Δεν άντεξα και τον έβαλα ξανά στο στόμα της αυτή τη φορά αφήνοντας την να τον γλείψει απαλά. Το έκανε τόσο καλά που αν δεν τη σταματούσα θα έχυνα στο στόμα της και δεν ήθελα να τελειώσει έτσι η αυτή η βραδιά. Τράβηξα τον πούτσο μου έξω και έβγαλα εντελώς το παντελόνι. Η Ε. με κοίταξε με λίγο ανοιχτό από την απορία στόμα και την έσπρωξα στην καρέκλα που ήταν πίσω της. Κοκκίνισε καθώς τα χέρια μου άνοιξαν τα πόδια της και γλίστρησαν προς το εσώρουχό της.

Το έπιασα με τα δάχτυλα και σιγά-σιγά το κατέβασα. Ήταν τόσο ντροπαλή και προσπαθούσε να κλείσει τα πόδια της αλλά από την άλλη εγώ τα κρατούσα σταθερά. Χωρίς να θέλω να τη φρικάρω, άρχισα να την φιλάω από την κοιλίτσα της μέχρι να φτάσω κοντά στο μουνάκι της. Έγλειψα μαλακά την κλειτορίδα της και πήρα ευχαρίστηση όταν την είδα να τινάζεται από ηδονή. Κατέβασα τη γλώσσα μου πιο κάτω μέχρι την τρυπούλα και μαλακά έσπρωξα προς τα μέσα της, αυτάρεσκα, καθώς άνοιγε τα πόδια της περισσότερο για μένα. Η Ε. ήταν πάντα ντροπαλή να αφήσει κάποιον να της το κάνει αυτό και όταν το επιχείρησε δεν της άρεσε. Αλλά όχι αυτή τη φορά. Αυτή τη φορά της άρεσε και τα χέρια της τα είχε περάσει πίσω από το κεφάλι μου κρατώντας με κοντά της. Αναστέναξε όταν ένιωσε την γλώσσα μου κατά μήκος του μουνιού της και γύρω από την κλειτορίδα της. Προσπάθησε πολύ να κρατήσει τους αναστεναγμούς της αφού ακόμα ένιωθε τόσο ντροπαλά.

Ενώ συνέχιζα να της πειράζω την κλειτορίδα με τη γλώσσα μου, προσεκτικά έβαλα ένα δάχτυλο μέσα της. Αναστέναξα ενώ την έγλειφα, τόσο μεγάλη ήταν η ευχαρίστηση όταν ένιωσα την καυτή στενή τρυπούλα της. Άρχισα να μπαινοβγαίνω ρυθμικά, όχι ότι θα έπαιρνε ώρα, αφού ήδη ένιωθα μια μικρή πίεση γύρω από το δάχτυλό μου. Τίναξα σκληρά την γλώσσα μου στην κλειτορίδα της καθώς σήκωσε τους γοφούς της.

-    Συγνώμη...

είπε η Ε. Την κοίταξα τραβώντας το δάχτυλο μου έξω και χαμογελώντας πονηρά.

-    Δε χρειάζεται να ζητάς συγνώμη Ε. Αυτό ήταν υπέροχο.

-    Δεν... ξέρω τι... Δεν το έκανα ποτέ αυτό ξανά. Συγνώμη.

Την πίστεψα. Ήταν εντελώς μπερδεμένη για αυτό που είχε γίνει. Αλλά η αλήθεια είναι πως εγώ το βρήκα τόσο υπέροχο. Ποιος άντρας δεν βρίσκει μια γυναίκα που χύνει έστω και λίγο, υπέροχη; Όχι μόνο είχε χύσει αλλά το είχε κάνει στο πρόσωπό μου. Τη φίλησα στους μηρούς ενώ προσπαθούσε να σηκωθεί και την τράβηξα απαλά στον καναπέ. Τη γύρισα μέχρι να σκύψει στα γόνατά της. Εγώ από πίσω της να έχω πλησιάσει. Έβλεπα τον πούτσο μου καθώς χανότανε αργά μέσα στο μουνί της. Τόσο στενό και υγρό, μια υπέροχη αίσθηση. Ένιωθε τόσο ωραία και αυτή, που άρχισα να ανεβάζω ρυθμό και μετά από λίγο τραβήχτηκα. Αυτάρεσκα ένιωσα το παράπονό της και αμέσως έσπρωξα τον πούτσο μου ξανά μέσα της ακούγοντας τον αναστεναγμό της καθώς γέμιζα το μουνί της.

Η Ε. άρχισε να βογκάει πιο δυνατά καθώς πλέον ήταν πιο γρήγορα πιο δυνατά πιο βαθιά. Την είδα πως ντροπαλά χαμογέλασε όταν άκουσε και τους δικούς μου αναστεναγμούς. Ήταν έκπληκτη όταν κατάλαβε ότι θα χύσει ξανά τόσο γρήγορα και εγώ ήξερα ήδη από την πίπα ότι δεν θα άντεχα για πολύ. Άρχισε να βογκάει ακόμα περισσότερο σπρώχνοντας όλο και περισσότερο προς τα εμένα αφήνοντας με έκπληκτο. Είχε «γαντζωθεί» γύρω από τον πούτσο μου με μια γλυκιά λαβή αφήνοντας με να τη γαμήσω δυνατά. Πιο δυνατά και πιο γρήγορα μέχρι που έχυσα τόσο δυνατά και ευχαριστημένος που την άκουσα και αυτή να αναστενάζει - σχεδόν να γουργουρίζει ενώ «τελείωνε».(Copyright protected OW ref: 87186)