Πρώτο κέρατο

Δημοσιεύθηκε από lover2share
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Υπόθεση: Η γυναίκα του τρώει, για πρώτη φορά, ξένη πούτσα με τις ευλογίες του...

Φέτος αποφασίσαμε να πάμε διακοπές με τη γυναικά μου σε ένα νησί του Αιγαίου (δε λέω). Μας παραχώρησε το σπίτι ένας φίλος μου και πήγαμε. Της είπα μιας και θα πάμε σε μέρος που δε θα μας ξέρουν, ας πάρουμε ένα στρινγκ μαγιό για σένα. Της άρεσε η ιδέα και το πήρα εγώ χωρίς να της το δείξω. Μόλις φτάσαμε στο νησί της λέω να πάμε για μπάνιο στη θάλασσα κάπου που να μην έχει και πολύ κόσμο. Μου ζήταγε το μαγιό για να αλλάξει άλλα δεν της το έδινα. Της είπα θα αλλάξεις στην παράλια. Μόλις φτάσαμε είχε 12 άτομα στην παραλία και όλοι γυμνοί. Η γυναικά μου της άρεσε που ήταν όλοι έτσι και μου ζήτησε το μαγιό να αλλάξει. Μόλις της το δίνω το στρινγκ, γδύνεται μπροστά μου χωρίς να καλυφθεί από τίποτα. Την κοίταζαν 2 άντρες και μου άρεσε στην ιδέα αυτό. Της δίνω και το σουτιέν, αλλά δεν ήθελε να το βάλει.

-    Όλοι γυμνοί είναι, δεν το βάζω.

Όσο μου το έλεγε, τόσο χάιδευε τα βυζιά της και τόσο καύλωνα εγώ.

-    Σ’ αρέσει να με βλέπουν έτσι αυτοί οι 2;

-    Ναι πολύ!

-    Θα περάσουμε ωραία σήμερα.

Γυρίζει, τους κοιτάζει και ξεσκόνιζε τα κωλομέρια της (υποτίθεται για να φύγει η άμμος), για να μπει πιο μέσα αυτό το κορδόνι που της είχα πάρει για μαγιό. Όσο έφτιαχνα τα πράγματα (ομπρέλες και τέτοια...) μου λέει ότι πάει να ρίξει μια βουτιά. Προχωρώντας καταλαβαίνω ότι της άρεσε να δείχνεται σε αυτούς. Μετά από 1 λεπτό, βλέπω τον ένα, πάει και αυτός να βουτήξει. Σάστισα λίγο εκεί αλλά λέω άστη να δω τι θα γίνει. Άσε που μου είχε γίνει πέτρα. Σε λίγο ακούω γελάκια από τη θάλασσα και βλέπω τη Γ να του πετάει το μαγιό του αλλού. Πω, πω λέω, τι έγινε τώρα. Τους βλέπω να βουτάνε συνέχεια κάτω από το νερό και να μην ξέρω τι κάνουν. Μετά από 10 λεπτά άρχισαν να βγαίνουν από τη θάλασσα με τη γυναίκα μου αυτή τη φορά να το φοράει το κορδόνι ξεχειλωμένο και να βλέπεις ότι δεν κρύβει και πολλά. Οι ρώγες της πέτρα.

-    Τι λεγάτε με αυτόν, ποιος είναι;

-    Ζηλεύουμε;

-    Βρε λέγε τώρα ποιος είναι.

-    Ένας Ιταλός τουρίστας.

-    Και τι λέγατε και γελάγατε;

-    Ότι το μαγιό μου είναι ωραίο και ότι θα ήθελε και αυτός ένα.

-    Και;

-    Του είπα ότι μου το πήρε ο άντρας μου και να πάρει το δικό μου;

-    Πλάκα κάνεις; Όχι, αφού γουστάρεις να παίζω με άλλους, μου το έχεις πει και στο σεξ πάνω. Άντε γδύσου να πέσεις είναι πολύ ωραία.

Έχει δίκιο της το έχω πει. Άρχισα να γδύνομαι να μείνω με το μαγιό.

-    Που πας έτσι;

-    Να βουτήξω.

-    Βγαλ’ το και το μαγιό, είναι όλοι γυμνοί εδω που με έφερες.

Τι να κάνω κι εγώ, το βγάζω και μόλις το βλέπει η γυναίκα μου το ρουφάει σαν παγωτό για 1 δευτερόλεπτο. Εγώ καθιστός, εκείνη στα 4 να το κάνει αυτό και ο Ιταλός να κοιτάζει τον κώλο της και παθαίνει εγκεφαλικά.

-    Τι κάνεις; Μας βλέπουν!

-    Ε και; Όλοι θα ήθελαν να ήταν στη θέση σου, αρά...

Περίμενα να μου πέσει λίγο και πήγα να βουτήξω. Η γυναίκα μου ανάσκελα με ανοιχτά τα πόδια, την έβλεπα καθώς έμπαινα και ξανάρχιζε να μου σηκώνεται. Βουτώ γρήγορα για να μη με δουν και οι άλλοι. Όπως κολύμπαγα, μετά από λίγο ρίχνω μια ματιά να δω τι κάνει και είχε πάει ο Ιταλός κοντά της και της έβαζε λάδι. Ήταν μπρούμυτα όμως. Εκεί ξανακάβλωσα. Τι να κάνω να μού πέσει για να βγω γρήγορα έξω; Απλά Περίμενα. Με τα πολλά, βγήκα πια και πάω κοντά τους. Τι να δω, η γυναίκα μου γυμνή όπως κι αυτός, να της βάζει λάδι.

-    Γεια σου αγάπη, από εδω ο Daniel.

-    Hi...

του λέω, όπως και αυτός.

-    Γιατί είσαι γυμνή.

-    Μου βάζει λάδι γι’ αυτό. Έλειπες εσύ, τι να έκανα;

Κάθομαι δίπλα κι εγώ και γυρίζω μπρούμυτα γιατί καύλωνα και μονό στην ιδέα. Τα χέρια του τα είχε αυτός ανάμεσα στα πόδια της για αρκετά λεπτά και η γυναίκα μου είχε γυρίσει το πρόσωπο της από την άλλη. Είμαι σίγουρος ότι το απολάμβανε να τη χαϊδεύει ανάμεσα στα πόδια και λίγο στο μουνί της. Ήμουν σίγουρος ότι θα χοντρύνει το πράγμα και λέω, ότι είναι να γίνει ας γίνει.

-    Σε χαϊδεύει στο μουνί καύλα μου;

-    Ναι!

-    Του έχει σηκωθεί το ξέρεις;

-    Ναι, μου τον έχει ακουμπήσει στο χέρι μου αλλά δεν το βλέπεις. θέλει να του τον παίξω.

-    Παιχ’ τον.

-    Πάλι; Έχυσε πριν όσο ήσουν μέσα. Γεμάτη χύσια είμαι από τη άλλη μεριά και δεν τα βλέπεις εσύ.

Εκεί έγινε ο πούτσος μου πύραυλος!

-    Μωρό μου με έχει καυλώσει πολύ αυτός, να πάμε πίσω από τα βραχάκια για ένα στα γρήγορα;

-    Θα έρθω και εγώ.

-    Όχι, δε θα κάνω τίποτα εάν έρθεις, θα σου πω μετά τι έκανα.

Η απόλυτη φαντασίωση μου γίνεται πραγματικότητα. Κωλώνω όσο τίποτα και δε μπορώ να γυρίσω ανάσκελα.

-    Ok πήγαινε.

Του λέει να πάνε από πίσω από κάτι βράχους και εκείνος δέχεται. Βάζει το κορδόνι η Γ και πάνε από πίσω. Εγώ δεν άντεχα να μη πάρω μάτι τη Γ μου και μετά από λίγο αρχίζω να πηγαίνω κι εγώ. Με το που φτάνω και ρίχνω μια μάτια να δω τι γίνεται, τη βλέπω όρθια με το κορδόνι στο πλάι και τον άλλο από πίσω να τη γαμάει, να τη σφαλιαρίζει στον κώλο και εκείνη να βογκάει. Πιάνω τον πούτσο μου να τον παίξω και έχυσα στο δευτερόλεπτο. Εκείνος συνέχιζε και εκείνη βόγκαγε όλο και πιο πολύ. Τον ξαναπαίζω εγώ πάλι. Κάποια στιγμή τη βάζει στα 4 και αρχίζει από τον κώλο να τη γαμάει και να τη σφαλιαρίζει και όλο και πιο πολύ να βογκάει αυτή. Χύνω ξανά εγώ και πάει να χύσει αυτός. Τη χύνει στο πρόσωπο. Φεύγω άρον-άρον να πάω στα πράγματα και μετά από 2 λεπτά έρχονται και αυτοί. Το μαγιό ξεχειλωμένο εντελώς, με το που φτάνει το πετάει προς το μέρος μου και πάει να βουτήξει.

Γυρνώντας της κοιτώ τον κώλο και της τον είχε ανοίξει. Βγαίνει έξω, μετά και αυτός, έρχεται και μας λέει…

-    τα λέμε αύριο την ιδία ώρα.

Του γελάει η γυναίκα μου ενώ ήταν με ανοιχτά τα πόδια.

-    Ok, μπορεί λίγο πιο αργά! Θα έρθουμε.

Συνεχίζεται…(Copyright protected OW ref: 86994)