Ο καθηγητής μου, η σχολική μου καψούρα

Δημοσιεύθηκε από iwanna19
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.99 (50 Votes)
Παρατηρήσεις αποστολέα: Όλοι έχετε καταλάβει πόσο σημαντικό κομμάτι παίζει στη ζωή μου το σεξ και πόσο μάλιστα θέλω να το απολαμβάνω όταν γίνεται! Επειδή βρίσκομαι αρκετό καιρό σε σχέση, σκέφτομαι να σας γράφω ιστοριούλες από την πιο μικρή μου ηλικία, στο ξεκίνημα μου...
Όπως όλα τα κορίτσια στο σχολείο, έτσι και εγώ είχα καψουρευτεί τον καθηγητή μου και συγκεκριμένα τον κύριο Γιάννη που μας έκανε γυμναστική. Ο κύριος Γιάννης, ήταν τότε 41 χρόνων, γοητευτικός, με πολύ γραμμωμένο κορμί, αρκετά ψηλός, με 2 πανέμορφα πράσινα ματάκια. Όταν κάναμε γυμναστική, εγώ και οι φίλες μου τον κοιτούσαμε σαν τρελαμένες θαυμάστριες. Δεν ήξερα πως να τον πλησιάσω, να του πω σαν έφηβη για την καψούρα μου. Ήξερα όμως πως να τον τρελάνω! Και το σχέδιο μπήκε σε δράση!

- Για σκύψτε παιδάκια να πιάσουμε τις μύτες των παπουτσιών μας...

φωνάζει ο γυμναστής. Καθώς σκύβουμε και τον βλέπω να περνάει από πίσω μου κοιτάζοντας να δει αν το κάνουμε καλά, αρχίζω να του κουνάω το κωλαράκι μου δεξιά αριστερά, σιγά σιγά και ναζιάρικα.

- Ιωάννα γιατί κουνιέσαι κορίτσι μου; Σταθερά δε μπορείς να καθίσεις; - Ωχ... κύριε Γιάννη είναι δύσκολη άσκηση, δε μπορώ. Πονάνε τα ποδαράκια μου.

- Τέντωσε τα ποδαράκια σου μικρή μου, μην τα λυγίζεις και σκύψε όσο πιο μπροστά μπορείς να φτάσεις τις μύτες.

- -Τώρα εντάξει;

Και πάλι κουνάω το κωλαράκι μου όσο πιο ναζιάρικα μπορώ!

- Οχι βρε Ιωάννα μου, όχι έτσι, μην κουνιέσαι.

- Δεν κουνιέμαι...

του απαντώ χαριτωμένα.

- Αφού κουνιέ...

- Ελάτε, βοηθήστε με κύριε...

του λέω και κοιτώντας τον σκυμμένη όπως ήμουνα του γελάω ιδιαίτερα.

- Άντε να σε βοηθήσω...

και με πιάνει από τη μέση, ακουμπώντας το πεσμένο του εργαλείο στο κωλαράκι μου.

- Έλα, τώρα σκύψε, σε κρατάω σταθερά, εσύ πιάσε τις μύτες των παπουτσιών σου.

Καθώς ήμουν σκυμμένη, άρχισα να κουνάω το κωλαράκι μου με πίεση πάνω στο καυλί του. Γυρίζω, τον κοιτάω και του λέω...

Εντάξει κύριε Γιάννη τώρα;

- Λίγο ακομη μικρή μου, λιγάκι.

Ήξερα, είχε καυλώσει και ένιωθα το χοντρό του καυλί ανάμεσα από το κωλαράκι μου. Εκείνη την ώρα φωνάζουν τα αγόρια:

- Τι θα γίνει κύριε, θα τελειώσουμε το ζέσταμα να παίξουμε μπάσκετ;

- Ε... ναι, ναι τέλος. Πηγαίνετε κάντε τις δραστηριότητες σας.

Καύλωσα. Ήξερα ότι κάτι κατάφερα να κάνω για να τον τρελάνω. Το είδα στο πρόσωπο του όταν σηκώθηκα. Με κοιτούσε σα χαμένος. Αλλά κι εγώ το ίδιο. Πηγαίνοντας στο πίσω μέρος του σχολείου εμείς να παίξουμε βόλεϋ και περνώντας λιγάκι η ώρα, έβλεπα που ερχόταν ο κύριος Γιάννης πίσω και μας κοιτούσε και πιο συγκεκριμένα έμενα! Ήξερα ότι τα κατάφερα,τον είχα δέσει! Κάπουα στιγμή φεύγω να πάω στις τουαλέτες. Μπαίνοντας στην εσωτερική αίθουσα γυμναστικής για να πάω στις τουαλέτες, βλέπω τον κύριο Γιάννη που μιλούσε στο τηλεφωνώ του. Τον προσπερνάω,του χαμογελάω και τον χαιρετάω με το χεράκι μου ναζιάρικα, κλείνοντας του το μάτι. Έμεινε, έχασε τα λόγια του στο τηλέφωνο. Μπαίνοντας τουαλέτα τον περίμενα να μπει και να με πιάσει με τα σφιχτά του μπράτσα και να με φιλήσει και να μου κάνει έρωτα, η μεγάλη μου φαντασίωση τότε! Τα λεπτά περνούσαν και ο κύριος Γιάννης δεν έμπαινε μέσα, ενώ ήταν έξω στην αίθουσα γιατί τον άκουγα. Τότε μου ήρθε η ιδέα. Βγαζω το σουτιέν μου και το αφήνω στο καζανάκι να μη φαίνεται, μαζεύω και το βρακάκι μου και το κάνω σαν στρινγκ και αρχίζω και φωνάζω δυνατά να με ακούσει:

- Α... βοήθεια, βοήθεια... α...!

Μπαίνει μέσα ο κύριος Γιάννης και τον πιάνω σφιχτά αγκαλιά, κολλώντας τα βυζάκια μου πάνω στο κορμί του. Αυτός με πιάνει αγκαλιά και ενώ εγώ τρέμω και καλά από το φόβο μου, τα χέρια του πιάνουν τον ποπό μου.

- Τι έπαθες μικρή μου; Τι;

- Ποντίκι, ποντίκι μεγάλο!

- Που; Που είναι μικρή μου;

- Έφυγε κύριε Γιάννη, αλλά εγώ φοβήθηκα πολύ!

- Ηρέμησε μικρή μου, σώπα, σώπα...

και με χώνει στην αγκαλιά του σφικτά, πιέζοντας τα βυζάκια μου στο κορμί του, ενώ καθώς χαϊδεύει την πλάτη μου πάνω κάτω, αρχίζει σιγά σιγά να χουφτώνει το κωλαράκι μου! Άρχισα να τρελαίνομαι από καύλα, τα είχα καταφέρει όλα η μικρή.

- Κύριε Γιάννη...

του λέω και τον κοιτάζω στα μάτια.

- Τι μικρή μου;

Τότε τον πιάνω από το κεφάλι του πίσω και τον φιλάω στο στόμα. Αμέσως αντέδρασε και αυτός και αρχίζει χουφτώνοντας με το ένα χέρι το κωλαράκι μου και το άλλο τα βυζάκια μου να μου βάζει γλώσσα στο στόμα. Και τότε ντρινγκ... το κουδούνι για διάλειμμα. Αμέσως χωριστήκαμε και με ένα πεταχτό φιλί βγήκαμε έξω. Όλα άλλαξαν από τότε. Βρισκόμασταν λίγες φορές την εβδομάδα στα κλεφτά σε κάποια διαλείμματα σε μια αποθήκη του σχολείου, απλά φιλώντας και χουφτώνοντας ο ένας τον άλλον. Με είχε καψουρευτεί ο κύριος Γιάννης, ενω έμενα μου πέρασε. Το μόνο που ήθελα ήταν να πηδηχτώ μαζί του και να πάω να μπλέξω σε άλλες, νέες περιπέτειες. Όπως και έγινε. Μια μέρα σχόλασα 4 ώρες νωρίτερα λόγω μιας συνεδρίασης που είχαν οι καθηγητές. Βγαίνοντας από το σχολείο για το δρόμο προς το σπίτι, η βροχή ήταν πολύ δυνατή, η ομπρέλα δεν κρατούσε το ανεμόβροχο και εγώ είχα γίνει μούσκεμα από τα μαλλιά μέχρι κάτω. Τότε ακούω μια κόρνα και τη φωνή του Γιάννη:

- Ιωάννα έμπα μέσα μικρή μου στο αυτοκίνητο γρήγορα.

Αμέσως ανοίγω την πόρτα και κάθομαι. Κατευθείαν γυρίζει ο Γιάννης και με φιλάει.

- Όχι στο δρόμο κύριε Γιάννη, του λέω. Περνάνε συμμαθητές και κόσμος, θα μας δουν!

Αχ... δεν κρατιέμαι Ιωάννα, μου έχεις πάρει το μυαλό!

- Εσύ κύριε Γιάννη πως και δεν είσαι στη συνέλευση;

- Είναι για το κομμάτι τον εξετάσεων και άλλα που δε με αφορούν εμένα, λόγω του ότι είμαι γυμναστής. Λοιπόν; Να σε πάω σπίτι;

Ναι!

Καθώς φτάσαμε σπίτι μου, αρχίσαμε στο στενό στο αυτοκίνητο να φιλιόμαστε μέσα στην έντονη βροχή! Τότε και για πρώτη φορά, βάζω το χέρι μου μέσα από τη φόρμα του και βγάζω έξω ένα αρκετά μεγάλο και πολύ χοντρό πούτσο.

- Σου αρέσει μικρούλα;

- Αχ ναι και είναι μεγάλο! Να το γλείψω κύριε Γιάννη;

- Ξέρεις από αυτά μικρή Ιωάννα;

- Εννοείται βρε! Δεν είναι η πρώτη φορά.

- Έχεις κάνει και σεξ δηλαδή;

- Χα, χα που ζείτε; Είμαστε στον 21αιωνα! Έχουν αλλάξει τα χρόνια...

και τότε βυθίζω το χοντρό καυλί του στο στόμα μου.

- Αχ μικρή (ψέλλιζε), είσαι κούκλα, αχ... τι τσιμπούκι κάνεις... αχ... Και τελειώνει μέσα και έξω από το στόμα μου.

Ιωάννα μου συγνώμη, δεν κράτησα καθόλου και εσένα δε σε ικανοποίησα.

- Δεν πειράζει. Δεν τελειώσαμε.

- Μα...

- Έλα ανέβα σπίτι μου, λείπουν οι γονείς μου. Μέχρι τις 2 που σχολάνε έχουμε 3 ώρες ακόμη.

Μπαίνοντας σπίτι, πήγαμε στο μπάνιο να πλυθούμε, εγώ στο πρόσωπο και ο Γιάννης στην πούτσα του. Αρχίσαμε να φιλιόμαστε τρελά και με πάθος, καθώς εγώ άρχισα να τον τραβάω προς την κρεβατοκάμαρα τον γονιών μου, ενώ ταυτόχρονα ο ένας έβγαζε τα ρούχα του άλλου. Πέφτουμε στο κρεββάτι και αρχίζω να του παίρνω πια σα λυσσασμένη, ενώ αυτός μου έβαζε δάχτυλο στο μουνάκι μου μέσα έξω, γρήγορα.

- Δεν αντέχω, θέλω να γλείψω αυτό το φρέσκο κορμί,αυτό το μικρο μουνάκι...

με γυρίζει και αρχίζει να με γλείφει από πάνω μέχρι κάτω για 10 λεπτά.

- Δε σε χορταίνω μικρή, τι πλάσμα είσαι εσύ;

Εγώ μόνο βογκούσα και αναστέναζα.

- Πουτανάκι δεν αντέχω άλλο, θα σε σκίσω!

Μου ανοίγει τα πόδια και μπαίνει στο μουσκεμένο μου μουνάκι το χοντρό του καυλί.

- Αχ... σου αρέσει; Σε έχει σκίσει ποτέ τέτοια πούτσα μικρούλα;

- Αχ... όχι κύριε Γιάννη, αχ... πιο γρήγορα...

και τότε αρχίζω να τελειώνω πάνω στο καυλί του.

- Τελείωσες μικρή μου; Τώρα τελειώνω κι εγώ...

και βγάζει το καυλί του και με γεμίζει σπέρμα σε όλη την κοιλιά μου. Αφού πλυθήκαμε, ξαπλώσαμε λίγο και μετά ο κύριος Γιάννης έφυγε, αφού του εξήγησα ότι θέλω να τελειώσουμε εδώ ότι είχαμε. Τον έβλεπα, είχε τρελαθεί. Κάπουα ήμερα μετά από καιρό με έπιασε και μου έλεγε ότι τον χρησιμοποίησα. Ποτέ του δεν κατάλαβε ότι ήθελα να ζήσω και άλλα πράγματα παίρνοντας από όλους μόνο αυτό που ήθελα.

Αυτή ήταν μια παλιά ιστορια μου. Ελπίζω να σας άρεσε για τι θα ακολουθήσουν κι άλλες παλιές ξεπέτες.(Copyright protected OW ref: 86826)