Ο Μοχάμεντ και το πονεμένο χέρι

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (1 Vote)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Τελικά, η γυναίκα μου μερικές φορές μπορεί να κάνει και μικρά θαυματάκια...

Η ιστορία που θα διηγηθώ έγινε στα τέλη Αυγούστου. Είχαμε ήδη γυρίσει από τις διακοπές μας και προετοιμαζόμασταν ψυχολογικά για επιστροφή στη δουλειά. Σχετικά ξεκούραστοι, αρκετά μαυρισμένοι, αλλά όχι ιδιαίτερα χορτασμένοι από σεξ λόγω του παιδιού. Κι έτσι, το τελευταίο Σάββατο πριν γυρίσουμε στη δουλειά, αποφασίσαμε να αφήσουμε για ένα βράδυ το παιδί στους παππούδες οι οποίοι είχαν ήδη γυρίσει και αυτοί, για να μείνουμε λίγο οι δύο μας.

Έχει σχεδόν περάσει η μέρα, έχει αρχίσει να σουρουπώνει, είμαστε ξαπλωμένοι και γυμνοί απολαμβάνοντας ο ένας τα χάδια και τα φιλιά του άλλου μετά από ένα καλό σεξ. Όταν κατά τις 8... χτυπάει το κινητό μου. Ο Μαχμούτ! Η γυναίκα μου σάστισε για λίγο, ίσως και να ψιλονευρίασε, γιατί μείναμε αποφασίσει να μείνουμε μόνοι οι δύο μας. Απάντησα κάνοντάς της νόημα να μη μιλήσει και να ηρεμήσει. Αφού χαιρετηθήκαμε και τον ρώτησα γιατί ήταν ακόμη στην Αθήνα και δεν πήγε στη γυναίκα του με άδεια, μου είπε αρχικά ότι είχε φορτωθεί με λίγη δουλειά και θα έφευγε μόλις ανοίγαμε και πάλι από Σεπτέμβρη. Το πρόβλημα όμως ήταν άλλο. Ο Μοχάμεντ είχε πάει στο σπίτι του, αλλά είχε κάποιο πρόβλημα και είχε αγανακτήσει. Εδώ και μερικές μέρες πονούσε λίγο στον ώμο, και τα βράδια δεν μπορούσε να κοιμηθεί καλά. Απ’ ότι κατάλαβα από τα λεγόμενά του, μάλλον είχε σηκώσει απότομα βάρος και πιθανότατα κάποιο νεύρο τον πονούσε.

Η γυναίκα μου κατάλαβε κρίνοντας από τα λεγόμενα και τις απαντήσεις μου και με παρότρυνε να ρωτήσω αν είχε χρησιμοποιήσει καμιά αλοιφή ή αν έπαιρνε κάποιο παυσίπονο για να του απαλύνει τον πόνο. Κανένας από τους δύο δεν είχε ιδέα για τι πράγματα τους ρωτούσαμε. Τη ρώτησα τι προτείνει να κάνουμε. Μου είπε να του πω να τον ξαναπάρουμε σε 2 λεπτά, θέλοντας να συνεννοηθούμε μεταξύ μας και έτσι πράξαμε. Κλείνοντας, μου είπε με όλο της το δίκιο ότι δεν είχε διάθεση να διακόψουμε ότι αρχίσαμε. Με ρώτησε τι άτομο ήταν ο Μοχάμεντ και επειδή τον ήξερα (και τον είχα μάθει και στο σεξ!) της απάντησα πως ήταν "ψυχούλα" και οικογενειάρχης. Την καλμάρισα λίγο με κάτι τέτοια και είπε ότι θα έκανε τη χάρη στον Μοχάμεντ να κοιτάξει το χέρι του γιατί έχουν υπάρξει κάποια τέτοια περιστατικά και στη δουλειά της, αλλά εάν ένιωθε καλύτερα θα ήθελε να τον γυρίσω πίσω.

Συμφωνήσαμε και όταν ξαναπήρα τον Μαχμούτ ρώτησε η γυναίκα μου μήπως επίσης τύχαινε να έχουν στο σπίτι κανένα παιδικό λάδι. Ούτε αυτό ήξεραν τι είναι! Έλεος...! Αφού είδαμε ότι δεν θα βρίσκαμε άκρη έτσι, πήρα λοιπόν το αυτοκίνητο και τον πήρα από το σπίτι του Μαχμούτ. Δεν έδειχνε να πονάει πολύ, αλλά ήταν και λίγο ενοχλητικό. Δεν ένιωθε συνέχεια πόνο στην ίδια ένταση. Φτάσαμε στο σπίτι. Η γυναίκα μου μας περίμενε ντυμένη με το ανάλαφρο λουλούδινο "σιθρού" της και από πάνω μία ρόμπα με λυμένα τα κορδονάκια. Χαιρετηθήκανε, τον ρώτησε αν έχει κάνει μπάνιο για να είναι χαλαρός και να κοιτάξει το χέρι του και αφού όλα ήταν εντάξει, του είπε να γδυθεί από πάνω και τον κάθισε στον καναπέ και άρχισε να τον περιποιείται. Μετά από κανένα 20λεπτο, το απαλό μασάζ με λάδι και τα αγγίγματα των χεριών της γυναίκας μου, φαίνεται πως είχαν καλμάρει αρκετά τον Μοχάμεντ, με αποτέλεσμα, εγώ που καθόμουν απέναντι, να παρατηρήσω ότι προσπαθούσε με τρόπο να πιάσει το καβλί του. Ήταν φανερό ότι είχε ερεθιστεί με όσα έβλεπε και ένιωθε. Μόνο που μετά από τέτοια ένταση, είχε αρχίσει να πονάει ελαφρά το κεφάλι του.

-    Εκείνη: Πως νιώθεις;

-    Μοχάμεντ: Πολύ καλύτερα, απλά πονάει λίγο κεφάλι.

-    Εκείνη: Λογικό μετά από τέτοια ένταση. Χαλάρωσε και ακούμπησέ το πίσω να το τρίψω λίγο…

είπε και πλέον η κατάσταση άρχισε να παίρνει άλλη τροπή. Έβγαλε τη ρόμπα και την άφησε στο πλάι, σήκωσε το ένα της πόδι και το πέρασε πάνω από τα δικά του, στην ουσία, έτοιμη για καβάλα. Ακούμπησε το κεφάλι του και άρχισε να του κάνει ελαφρύ μασάζ με τα θαυμαστά χέρια της. Μετά από λίγα λεπτά τον ξαναρώτησε:

-    Εκείνη: Είσαι καλύτερα;

-    Μοχάμεντ: Ναι καλύτερα... αλλά... θέλω φτιάξει λίγο το παντελόνι. Δεν είναι καλά.

Το καβλί του φαίνεται πια από πάνω ότι έχει γίνει τούμπανο και δεν βολεύεται. Η γυναίκα μου το ψυλλιάστηκε και κάθισε ελαφρά πάνω του. Μόλις ένιωσε την κάβλα του, του λέει με πολύ ήρεμο ύφος για αυτό που περίμενε.

-    Εκείνη: Το περίμενα. Καύλωσες ε;

-    Μοχάμεντ: Ναι... συγνώμη δεν θέλω να... αλλά είσαι ωραία γυναίκα... μυρίζεις ωραία...

είπε ντροπαλά. Εγώ δεν τολμώ να μιλήσω καθόλου. Έχω καταλάβει πλέον και βγαίνω στη βεράντα για τσιγάρο και τους χαζεύω. Ευτυχώς, έχουμε προλάβει και κάναμε σεξ, οπότε δεν με νοιάζει και πολύ. Του λύνει το παντελόνι και κατεβάζει το βρακί του, ελευθερώνοντας το καβλί του. Γυρίζει και μου λέει...

-    Εκείνη: Τον έχει λίγο πιο χοντρό από τον Μαχμούτ.

-    Εγώ: Το ξέρω. Το έχω δοκιμάσει και αυτό. Και γαμάει και ωραία.

-    Εκείνη: Α, έτσι! Για να δούμε τότε, τι λέει και αυτό το εργαλείο.

Σηκώνεται, γδύνονται και οι δύο και κατεβάζουν τα μαξιλάρια από τον καναπέ για να έχουν χώρο. Ξέρει τι θέλει και το θέλει αμέσως. Τον ξαπλώνει και κάθεται πάνω από το καβλί του. Η θέα του ηλιοκαμένου της κορμιού είναι θεσπέσια. Σκύβει και χώνει τα μεγάλα της βυζιά στο πρόσωπο του Μοχάμεντ, ενώ την ίδια στιγμή τον βοηθά με τη λεκάνη της να ανοίξει τα ξυρισμένα μουνόχειλα της με τα χέρια του και να βυθίσει το καβλί του στον κόλπο της. Αρχίζει να κουνάει γύρω-γύρω τη λεκάνη της, για να χώνεται το εργαλείο αργά και σταθερά μέσα της. Αφού έχει διεισδύσει μέσα της, ο Μοχάμεντ αρχίζει να τη χαϊδεύει παντού και να της γλείφει τις ρώγες. Εκείνη κουνιέται αισθησιακά και απολαμβάνει κάθε εκατοστό του Πακιστανικού καυλιού στο γλυκό της μουνί. Μετά από 5 λεπτά σηκώνεται από πάνω του και ξαπλώνει εκείνη ανάσκελα. Ανοίγει τα βελούδινα μπούτια της και τον σπρώχνει απαλά από τον κώλο του για να βυθιστεί πάλι μέσα της.

Στηρίζεται στα χέρια του και το καβλί του κουνιέται μέσα κι έξω, με τη λαχτάρα να χύσει μέσα της όλη την ένταση που είχε συσσωρεύσει.

-    Εκείνη: Να που γαμάς και Ελληνίδα. Σου αρέσει μωρό μου;

-    Μοχάμεντ: Έχει πολύ καλό μουνί. Και πολύ ωραίο και καλό γυναίκα.

-    Εκείνη: Ο Μαχμούτ έχει τελειώσει μέσα μου. Θέλεις κι εσύ;

-    Μοχάμεντ: Μαχμούτ γάμησε εσένα; Τέλειωσε μέσα;

-    Εκείνη: Ναι, και θέλω να τελειώσεις κι εσύ μέσα.

-    Μοχάμεντ: Αχ αγάπη μου... αρέσει πολύ... αχ...

Και το μουνί της πια ακουγόταν αρκετά υγρό και έτοιμο να δεχτεί Πακιστανικά χύσια στη μήτρα. Η γυναίκα μου άρχισε να τρίβει το μουνί της με το ένα της χέρι και με το άλλο έσπρωχνε τον Μοχάμεντ από τον κώλο, χαϊδεύοντας τον, για να τον βοηθήσει να χύσει μέσα της. Μετά από 2 λεπτά, το τρίψιμο της κλειτορίδας έγινε πολύ πιο έντονο, το άλλο χέρι της τον τραβούσε από την πλάτη και εκείνος ήταν πλέον έτοιμος να καταβρέξει τη μήτρα της. Όταν ξαφνικά, το δυνατό βύθισμα του καυλιού του, με το επίσης δυνατό χτύπημα από τα αρχίδια πάνω στα μουνόχειλα της, μαρτυρούσαν ότι έχυνε πια μέσα της. Την ίδια σχεδόν στιγμή έχυνε και εκείνη και γράπωσε με τις γάμπες της τους μηρούς του, ενώ γέμιζε με γυναικεία χύσια το εργαλείο του, ενώ και οι δύο άφηναν βογγητά ηδονής.

Ομολογώ πως ότι είδα ήταν υπέροχο. Άλλωστε, στο ίδιο σχεδόν στυλ γαμιόμαστε και οι δυο μας. Αφήσανε να περάσουν λίγα λεπτά για να ξαναβρούν τις αναπνοές τους, παραμένοντας ο Μοχάμεντ πάνω στο κορμί της γυναίκας μου και τα χύσια να κυλάνε πάνω στον καναπέ. Σηκώθηκαν ύστερα από λίγο και του έγλειψε λιγάκι του πουτσοκέφαλο για να του το καθαρίσει και να πάρει και μία γεύση από Πακιστανικό σπέρμα. Δεν έδειξε να το σιχαίνεται. Μετά από λίγη ώρα, την ευχαρίστησε για την ανακούφιση, χαιρετηθήκανε, εκείνη πήγε να κάνει ένα ντους και εμείς με τον Μοχάμεντ φύγαμε για το σπίτι του.

 

(Copyright protected OW ref: 86697)