Βλέποντας τη γυναίκα μου να γαμιέται παρτούζα

Δημοσιεύθηκε από kostas64
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.75 (2 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Είδα να γίνεται πραγματικότητα η φαντασίωση μου...

Είμαι 47 χρονών, παντρεμένος με τη Νίκη που είναι 44. Η σεξουαλική μας ζωή είναι καλή, έστω και μετά από τόσα χρόνια γάμου. Η Νίκη είναι όμορφη, με υπέροχο κορμί, με λίγα κιλά παραπάνω που την κάνει πιο σέξι. Το στήθος της είναι τεράστιο, ελαφρά πεσμένο από το βάρος, με τεράστιες ρώγες. Στο κρεβάτι είναι φωτιά και κάνει απίστευτες πίπες  μιας και την καυλώνει να γλείφει πούτσο. Τελευταία, βλέποντας μια πορνοταινία ενώ γαμιόμασταν, η πρωταγωνίστρια γαμιόταν με δυο άντρες ταυτόχρονα και η καύλα μου την έκανε να ρωτήσει αν μου αρέσει αυτό. Της ομολόγησα ότι με καυλώνει απίστευτα και την φαντάζομαι να το κάνει και εγώ να τη βλέπω να τη γαμάνε δυο άντρες μαζί. Σιγά-σιγά φτιάχναμε ιστοριούλες την ώρα που γαμιόμασταν με τη γυναίκα μου να γαμιέται παρτούζα με δυο άντρες και εγώ να τη βλέπω.

Το καλοκαίρι πήγαμε διακοπές σε ένα μικρό νησί και γρήγορα βρήκαμε μια απομονωμένη παραλία όπου η Νίκη έκανε γυμνόστηθη ηλιοθεραπεία και εγώ απολάμβανα να αλείφω με αντηλιακό τις βυζάρες της. Πάντα καύλωνα και καταλήγαμε να μου παίρνει πίπα μέχρι να χύσω. Μια μέρα της είπα ότι θα μείνω στο ξενοδοχείο να δουλέψω στον υπολογιστή και θα την περιμένω να γυρίσει. Αφού έφυγε, σε λίγη ώρα βαρέθηκα τον υπολογιστή και αποφάσισα να πάω να τη συναντήσω φτιαγμένος με τη σκέψη να αλείψω κρέμα στις βυζάρες της και να ανταμειφθώ με μια κορυφαία πίπα γεμίζοντας τα χείλια και τις βυζάρες της με χύσια. Ανυπόμονα, έφτασα στην παραλία και με έκπληξη είδα ότι είχαν πάει δυο νεαροί και κάθονταν δίπλα στη γυναίκα μου που είχε πιάσει κουβέντα μαζί τους ενώ ήταν γυμνόστηθη. Το θέαμα με καύλωσε και πλησίασα όσο γινόταν, χωρίς να με καταλάβουν.

Άκουσα τη Νίκη να λέει ότι πρέπει να βάλει αντηλιακό και αν ήθελαν να τη βοηθήσουν. Προθυμοποιήθηκαν και οι δυο και η Νίκη τους είπε να την αλείψουν και οι δυο, μιας και προσφέρονται και οι δυο τους. Σε λίγο τέσσερα αχόρταγα χεριά άλειφαν κρέμα στις βυζάρες της γυναίκας μου αχόρταγα, χουφτώνοντας τες. Οι ρώγες της είχαν σκουρύνει και πετάγονταν σκληρές και μεγάλες σα φουντούκια. Βλέποντας τα εξογκώματα στα μαγιό τους, η Νίκη τους ρώτησε παιχνιδιάρικα αν τους καυλώνει αυτό που κάνουν, για να εισπράξει μια διπλή βραχνή επιβεβαίωση.

-    Και τώρα που καυλώνετε αγόρια μου, τους ρωτάει, τι θέλετε να κάνετε;

-    Θέλουμε να μας αφήσεις να σε γαμήσομε...

απαντά ο ένας και αμέσως συμφωνεί ο άλλος.

-    Θέλετε να σας αφήσω να με γαμήσετε με τη σειρά, η να με γαμήσετε παρτούζα και οι δυο σας;

ρωτάει καυλωμένα η γυναίκα μου.

-    Θέλουμε να σε γαμήσομε παρτούζα...

απαντούν οι καυλωμένοι νεαροί, περιμένοντας με αγωνία την απάντηση της γυναίκας μου, ενώ δεν χορταίνουν να μοιράζονται τις βυζάρες της χουφτώνοντας τες και οι δυο.

-    Αφού σας έχω καυλώσει τόσο, ελάτε να με γαμήσετε και οι δυο μαζί μωρά μου...

τους λέει τελειώνοντας την αγωνία τους με αυτό που θα θελαν να απαντήσει. Έχω καυλώσει απίστευτα και έχω βγάλει τον πούτσο μου και τον παίζω. Βλέπω τη γυναίκα μου να σηκώνεται στα γόνατα καλώντας τους νεαρούς να της δώσουν τις ψωλές τους στο στόμα της να τους πάρει πίπα ταυτόχρονα. Βλέπω δυο τεράστιες ψωλάρες να αποκαλύπτονται καυλωμένες και να τις προσφέρονται στο στόμα μια από κάθε πλευρά. Η νίκη αφού σχολιάζει ικανοποιημένη και καυλωμένη το πόσο μεγάλες πούτσες έχουν, αρχίζει να δείχνει το ταλέντο της ρουφώντας απολαυστικά τις ψωλάρες τους και δίνοντας τους να απολαύσουν την απίστευτη τεχνική της στις πίπες. Βλέπω ξεκάθαρα πόσο το απολαμβάνει και τρελαίνομαι στην καύλα.

Σε λίγο αρχίζουν να χύνουν σχεδόν μαζί και οι δυο τους, γεμίζοντας τα χείλια της και τις βυζάρες της με τεράστιας ποσότητες από χύσια. Αυτή το απολαμβάνει και βυζαίνει τις ψωλές τους πίνοντας τις τελευταίες σταγόνες από τον κάθε πούτσο και κοιτώντας τους παιχνιδιάρικα, μαζεύει τα χύσια από τις βυζάρες της, το λαιμό και τα μάγουλα της χρησιμοποιώντας τις πούτσες τους και τα γλείφει απολαυστικά καταπίνοντας τα. Οι γαμιάδες της γυναίκας μου βογκάνε παρακολουθώντας τη και το ίδιο κάνω και εγώ καθώς χύνω βλέποντας το θέαμα. Η Νίκη συνεχίζει να γλείφει αργά τις ψωλές που την έχυσαν στο στόμα, λέγοντας στους γαμιάδες της ότι θα τους ξανακαυλώσει για να τη γαμήσουν παρτούζα. Σίγουρος ότι θα τα καταφέρει παρακολουθώ καυλωμένος τις δυο ψωλάρες να ξαναγίνονται σκληρές μετά από λίγο με την περιποίηση που τους κάνει η γυναίκα μου με το στόμα της. Είμαι καυλωμένος και ανυπόμονος να δω στη συνέχεια τη γυναίκα μου να γαμιέται από δυο ψωλαράδες.

Θα ακολουθήσει η περιγραφή της παρτούζας σε άλλη ιστορία.

 

(Copyright protected OW ref: 86759)