Οι προτιμήσεις της γυναίκας μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Το όνομα μου είναι Αντώνης. Κατάγομαι από την Αθήνα και μένω τα τελευταία χρόνια στην βόρεια Ελλάδα. Έχω κάνει αρκετά για την ηλικία μου και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό. Η ιστορία έχει ως εξής:

Είμαι 29 χρονών και πριν από τρία χρόνια ήμουν αρραβωνιασμένος με την Μαρία. Μια πολύ γλυκιά κοπέλα που είχε ένα σώμα που θα ζήλευαν πολλές. Πάντα της ζητούσα να φοράει ότι πιο προκλητικό είχε η ντουλάπα της. Ξέχασα να σας πω ότι ήμασταν μαζί για εξήμισι χρόνια. Φεύγαμε πάντα από την πόλη μας και προσπαθούσαμε να ζήσουμε ένα ωραίο παιχνίδι και τίποτε παραπάνω. Στις διακοπές μας πάντα έκανε τα πάντα για να προκαλεί, είτε με το ντύσιμο, είτε με γυμνισμό που μας άρεσε.

Ήρθε μια χρονιά να πάμε διακοπές στην Πάρο. Ήταν Αύγουστος, αρχές. Ενώ έκανε τόπλες στην παραλία και προκαλούσε τις ανδρικές ματιές, φτάνει μια κοπέλα που μας παίρνει παραγγελία. Μια πολύ εμφανίσιμη κοπέλα περίπου 23 χρονών ξανθιά και με ένα πολύ ωραίο σώμα. Μετά από μέρες την γνωρίσαμε καλά γιατί πηγαίναμε συχνά εκεί. Πολλές φορές την βάζαμε στις ιστορίες που φτιάχναμε στο κρεβάτι.

Μια μέρα την καλέσαμε όταν τελειώσει να πάμε να φάμε. Στο μυαλό μας ήταν να φτάσουμε κάπου και να σταματήσουμε. Να το έχουμε να το συζητάμε αργότερα στον έρωτα επάνω. Τα πράγματα δεν έγιναν όπως τα περίμενα. Αφού φάγαμε δώσαμε ραντεβού για το βράδυ για κανένα ποτό. Ματιές υπήρχαν μπηχτές υπήρχαν και κάποια υπονοούμενα αλλά μέχρι εκεί.

Το βράδυ η κοπέλα μου έβαλε ότι πιο προκλητικό είχε. Το στήθος μετά βίας έμενε μέσα. Ένα πολλή ωραίο μίνι και πέδιλα.

Φτάνουμε στο ραντεβού και τι να δω; Μια θεά και όχι μόνο. Φτάνουμε στο μαγαζί και εκεί αρχίζει το τρελό. Η κοπέλα μου να χορεύει μαζί της τόσο κολλητά που μου έκανε να απορώ. Σε κάποια φάση είχαμε κατεβάσει αρκετά και εκεί βλέπω την κοπέλα μου να φιλάει με πάθος την Λίζα. Έχω μείνει μαλάκας και ένα μαγαζί να κοιτάει αυτές τις δύο να φιλιούνται κανονικά. Αφού περνάει το σοκ την τραβάω και την ρωτάω:

-    «Τι γίνεται;»

Μου λέει ότι έχει ανάψει πολύ και ότι αν ήθελε και η κοπέλα να δοκιμάζαμε ένα τρίο. Έχω μείνει πάλι μαλάκας που από εκεί που δεν ήθελε να το σκεφτεί το προκάλεσε η ίδια. Με τα λίγα την ρωτάει και έτσι πως ήταν η Λίζα δέχτηκε με την μία. Αφού πρώτα της είπε ότι κι αυτή αυτό είχε στο μυαλό της κάποιες μέρες. Πήγαμε στο στούντιο και δεν προλάβαμε να μπούμε και αρχίσανε να φιλιούνται στο στόμα με γλώσσα και ότι άλλο μπορούσε να κάνει. Τα πράγματα κινήθηκαν πολύ γρήγορα και ωραία.

Φτάσαμε στο κρεβάτι να φιλάω πότε τη μία και πότε την άλλη. Μου χάιδευαν όλο το σώμα κι αυτό με ετοίμαζε για κάτι πολύ ωραίο. Αφού κατέβηκε η κοπέλα μου ανάμεσα στα πόδια μου και μου έπαιρνε πίπα, με την Λίζα φιλιόμασταν και χαϊδευόμασταν τόσο ζεστά σαν να την ήξερα καιρό. Η κοπέλα μου ζήτησε να κάνω στοματικό στην Λίζα.

Δεν είχα κάνει στοματικό σε πολλές γυναίκες και σίγουρα όχι σε κοπέλα που μόλις γνώριζα. Μετά τους στοματικούς εκατέρωθεν φτάσαμε να κάνουμε έρωτα και όχι ένα βιαστικό γαμήσι. Είναι περίεργο αλλά ναι.. κάναμε έρωτα και όχι αρπαχτή. Είχε ένα υπέροχο σώμα και η κοπέλα μου το γλεντούσε πιο πολύ. Μου έκανε εντύπωση το πόσο έντονα το ζούσε. Με έκανε να ζηλεύω κάποιες στιγμές γιατί όταν της ζητούσα να τελειώσω στο στόμα δεν ήθελε πάντα ενώ με την Λίζα ρουφούσε τους χυμούς της λες και ήταν φυσικός χυμός.

Αφού ξεκίνησα να κάνω έρωτα με την κοπέλα μου, η Λίζα μας φιλούσε και μας χάιδευε έτσι ώστε να μην θέλω να τελειώσω. Σταματούσα με τη μία ξεκινούσα με την άλλη και στοματικό και όλα. Αυτό επαναλήφτηκε αρκετές φορές σε ένα βράδυ που στο τέλος τους είπα:

-    «Φτάνει! Κάντε μόνες σας, δεν αντέχω…»

Το πρωί κοιμηθήκαμε αγκαλιά. Όταν ξυπνήσαμε κάναμε μια φορά ακόμα και έφυγε για την δουλειά της κι εμείς για βόλτα. Ήταν μια εμπειρία που σίγουρα θα μου μείνει όχι για το τρίο αλλά για το πως με έκαναν να αισθανθώ και οι δυο τους και πιο πολύ η κοπέλα μου που αρνιόταν να κάνει κάτι παραπάνω από το παιχνίδι και τις ιστορίες. Με την κοπέλα χώρισα αλλά ξαναδοκίμασα… δεν ήταν το ίδιο...

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")