Η "πεινασμένη" 35αρα

Δημοσιεύθηκε από Harddance13
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Έγινε πριν 3 χρόνια στο πρώτο έτος των σπουδών μου.

Από μικρός οι γονείς μου με είχαν πάει σε σχολή χορού και από τότε όσο με θυμάμαι είμαι μέσα σε μία σχολή και χορεύω. Όταν είχε έρθει η περίοδος να δηλώσω πανεπιστήμια για να περάσω δήλωσα όλα τα πανεπιστήμια στην Αθήνα γιατί είχα κάποιο γνωστό μου που είχε σχολή χορού και ήθελα να περάσω Αθήνα για να έχω μαζί με τις σπουδές μου και τον χορό. Τέλος πάντων στο τέλος πέρασα και πήγα στην σχολή χορού, όπου εκεί ο γνωστός μου, μου είπε να πηγαίνω σε ότι τμήμα θέλω και όποτε θέλω. Εγώ ενθουσιασμένος ξεκίνησα και πήγαινα σε όλα τα μαθήματα όλες τις μέρες και γνώρισα πολύ κόσμο και κυρίως πολλές κοπέλες από 18-60.

Γενικά επειδή χορεύω από μικρός είχα μάθει να τα παίρνω εύκολα τα βήματα και αυτό από ότι κατάλαβα άρεσε στις κοπέλες και ήθελαν να χορεύουν μαζί μου.  Μετά από καμία εβδομάδα στη σχολή, είχα αρχίσει να παρατηρώ κάποιες κοπέλες κυρίως στην ηλικία 30-40 οι οποίες έρχονταν όλο και πιο κοντά μου στο χορό και όλο και περισσότερο να με ακουμπάνε και καταλάβαινα πως ήθελαν κάτι περισσότερο από απλά ένα χορό.  Υπήρχε όμως μια κοπέλα 35αρα χωρισμένη, που ήτανε αλήθεια σκέτη κόλαση, η οποία μου έδειξε ανοιχτά το ενδιαφέρον της από την αρχή. Ήταν αλήθεια από αυτές τις γυναίκες που λες αυτή στο κρεβάτι πρέπει να είναι φωτιά. Τέλος πάντων, εγώ ήμουν σε σχέση τότε και λόγω ηθικής δεν έκανα κάτι (αν και το ομολογώ ότι ευχαριστιόμουν τα πιασίματα και γενικά την όλη φάση) και προσπαθούσα πολλές φορές με μεγάλη δυσκολία να απορρίπτω προτάσεις και ευκαιρίες.

Μία νύχτα κάποιος από την σχολή αποφάσισε να κάνει καρναβαλίστικο πάρτι σε ένα μαγαζάκι στο μοναστηράκι και ήμασταν όλοι καλεσμένοι. Βραδάκι και ξεκινήσαμε να μαζευόμαστε στο μαγαζάκι και ξεκινάμε τα ποτά και τους χορούς. Μέσα στο χαμό σε κάποια φάση νοιώθω κάποια να κολλάει από πίσω μου και νοιώθω χέρια να με χαϊδεύουν στη κοιλία. Γυρνάω αμέσως και βλέπω την 35αρα που είχε ντυθεί μελισσούλα και καλά, αλλά με τα τόσο στενά που είχε φορέσει μόνο μελισσούλα δεν την έλεγες. Εγώ είχα καυλώσει μόνο που την είχα δει και φορούσε και μια φανέλα λίγο ανοιχτή και φαίνονταν τα βυζάκια της τα καυλιάρικα. Μου άρεσε πολύ και αλήθεια ήθελα να την πάρω εκείνη την ώρα. Συνεχίσαμε τον χορό και όσο περισσότερο πίναμε τόσο πιο έντονο γινόταν το παιχνίδι μεταξύ μας.

Είχε περάσει η ώρα και αποφασίσαμε να φύγουμε και με ρωτάει αυτή αν έχω μέσο να πάω σπίτι και της λέω μάλλον με ταξί με βλέπω να πηγαίνω. Μου λέει αυτή ότι δεν υπάρχει περίπτωση και ότι θα με πάρει αυτή. Μόλις μου το είπε αυτό κατάλαβα ότι σήμερα δεν θα μπορούσα να το αποφύγω. Ξεκινάμε με το smart αυτοκίνητο της προς το σπίτι μου και ξεκινάει να με ρωτάει τι γίνεται γενικά με την φίλη μου και τέτοια και πως ήταν η σχέση μου εξ’ αποστάσεως και πόσο καιρό έχω να κάνω sex. Μετά από κανένα 15 λεπτό φτάσαμε κάτω από την πολυκατοικία μου και της λέω ευχαριστώ και πάω να την φιλήσω σταυρωτά και να φύγω. Με το που κάνω κίνηση να βγω, με τραβάει και κυριολεκτικά μου ορμάει και με φιλάει. Αλήθεια ένοιωθα ότι ήθελε να με φάει. Ούτε ανάσα δεν μπορούσα να πάρω. Με μια κίνηση μου ανοίγει το παντελόνι, μου βγάζει το πουλί έξω και πριν το καταλάβω το βάζει στο στόμα της και μου το γλείφει σαν να έχει να δει πουλί εδώ και χρόνια.

Μου ήταν όλα τόσο ξαφνικά αλλά τα απολάμβανα επίσης απίστευτα πολύ. Τη σηκώνω πάνω για να μην τελειώσω και προσπαθώ να της βγάλω το seethrough εσώρουχο που φορούσε αλλά μέσα στο smart λόγω έλλειψης χώρου ήταν όλα πιο δύσκολα και αυτή με μια κίνηση το σκίζει και μου λέει μπες μέσα μου τώρα. Θέλω να μου γαμήσεις το μουνάκι. Χωρίς προφυλακτικό εγώ, της τον έχωσα μέσα και ξεκίνησα να την γαμώ έντονα.  Να φωνάζει αυτή και να συνεχίζω πιο δυνατά. Μετά από κανένα 10 λεπτό της λέω θα χύσω δεν αντέχω άλλο και μου λέει αυτή τελείωσε μέσα μου, αύριο βλέπω περίοδο. Εγώ μικρός και μην έχοντας εμπιστοσύνη, τον έβγαλα και τα άδειασα όλα πάνω στο μουνί της. Όλη την κάβλα που προσπαθούσα να καταπιέσω τόσο καιρό. Ήταν μια εμπειρία που δε θα ξεχάσω ποτέ.

 

(Copyright protected OW ref: 86599)