Δώρο γάμου στους κουμπάρους

Δημοσιεύθηκε από tsiouto
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Υπόθεση: Νέες εμπειρίες με τους κουμπάρους τη νύχτα του γάμου τους...

Πέρυσι το καλοκαίρι εγώ και η κοπέλα μου ταξιδέψαμε σε ένα μικρό νησί του Αιγαίου για να τελέσουμε τον γάμο του καλύτερου μου φίλου του Άρη και της γυναίκας του Μάρθας. Εγώ με το ζευγάρι είχαμε μεγαλώσει μαζί και με τη κοπέλα μου την Εύη ήταν ήδη αρκετά χρόνια φίλοι. Δυστυχώς χωρίσαμε την παρέα όταν αναγκάστηκαν να μετακομίσουν στο νησί για επαγγελματικούς λόγους. Όποτε και κάποια στιγμή μας ανακοίνωσαν πως θέλουν να τελέσουν και το θρησκευτικό γάμο εκτός από τον πολιτικό και το είχαν ονειρευτεί σε ένα γραφικό ξωκλήσι μόνο με τους γονείς τους κι εμάς. Φυσικά δεν αρνηθήκαμε την τιμή που μας έκαναν και δεχτήκαμε.

Μικρότεροι και ενώ δεν είχαμε κάτι σταθερό, εγώ κι ο φίλος μου είχαμε κάνει τρίο με κάποιες κοπέλες, κυρίως τουρίστριες και έκτοτε όποτε γνωρίζαμε κάποια λίγο πιο απελευθερωμένη κοπέλα το επιδιώκαμε και οι δυο να συμβεί. Με τον καιρό κάναμε κάπως πιο μόνιμες σχέσεις και αυτή η επιθυμία μας πέρασε σε δεύτερη μοίρα, καθώς οι γυναίκες μας δεν μας έδειχναν σημάδια πως θα δεχόταν κάτι τέτοιο και ιδιαίτερα με κάποιον γνωστό. Ένα βράδυ όμως πολύ καιρό προτού μετακομίσουν τα παιδιά, μια τυπική βραδιά σπίτι τους, παρακολουθήσαμε σε γνωστό κανάλι μια εκπομπή με ανταλλαγές ζευγαριών, το ιστορικό αυτής της πράξης. Δεν ήταν πορνό αλλά μια ιστορική αναδρομή σε ένα θέμα ταμπού και φυσικά προξένησε το ενδιαφέρον όλων μας και το παρακολουθήσαμε. Όπως ήταν αναμενόμενο, όσο η ώρα περνούσε και με τη βοήθεια ενός καλού κόκκινου κρασιού τα σχόλια και τα αστειάκια έδιναν κ έπαιρναν. Ώσπου τόλμησα να ρωτήσω τον κολλητό μου αν θα δέχονταν ποτέ να κάνει κάτι τέτοιο με τη γυναίκα του.

Αυτός πάγωσε και μετά από λίγα δευτερόλεπτα απάντησε πως μάλλον όχι. Ίσως αν το ήθελε κι εκείνη και έκανε την ιδία ερώτηση σε έμενα. Εγώ του είπα πως ναι, αν φυσικά το ήθελε η κοπέλα μου, αλλά δεν ήμουν σίγουρος αν θα ήθελα να συμβεί με γνωστούς όπου έχεις το υπέρ της γνωριμίας και σωστής επιλογής ή με κάποιους αγνώστους, ενδεχομένως και ξένης καταγωγής ζευγάρι σε κάποιες διακοπές. Σε εκείνο το σημείο και καθώς η ώρα είχε περάσει, η κοπέλα μου μας είπε να αφήσουμε τις χαζομάρες καθώς γνώριζε πως ο Άρης ήταν ο πρώτος της Μάρθας και κατάλαβε πως είχε έρθει σε δύσκολη θέση με αυτή τη συζήτηση. Το νερό όμως είχε μπει στο αυλάκι όσο κι αν δεν το είχαμε καταλάβει εκείνη τη στιγμή. Πολλά βραδιά εγώ κι ο Άρης σε εξόδους μας συζητούσαμε αυτό που είχαμε δει τότε χωρίς καμία αναφορά βεβαία επί του προσωπικού. Ώσπου ήρθε η ώρα να κατεβούμε στο νησί για τον γάμο.

Το προηγούμενο βράδυ σε ένα άτυπο μπάτσελορ, εγώ κ ο Άρης κάναμε μια μπαρότσαρκα και αφού ήπιαμε αρκετά και φλερτάραμε σαν έφηβοι με όποια περνούσε από μπροστά μας, άρχισε μια σοβαρή συζήτηση και αφορούσε το γεγονός πως η γυναίκα του δεν είχε πάει με άλλον άντρα και φοβόταν πως αργά η γρήγορα θα είχε την επιθυμία να το κάνει. Η δική μου απάντηση ήταν η ιδία με όταν τη γνώρισα πως δεν έχει κάτι να φοβάται είτε πάρει γυναίκα παρθένα είτε έμπειρη, καθώς θεωρώ πως η απιστία είναι αποτέλεσμα άλλων παραγόντων. Τότε κι ενώ ίσως να μιλούσε το αλκοόλ μου είπε πως θα ήθελε να πάει μαζί μου, γιατί ήξερε ποιος είμαι και πως μαζί μου δε κινδύνευε να διαλυθεί ο γάμος του. Όλο αυτό βέβαια πήγαζε από ένα μικρό κόμπλεξ κατωτερότητας για το μέγεθος της ψωλής του και ήξερε πως μαζί μου τουλάχιστον ότι κι να γίνει θα υπάρχει σεβασμός στο γάμο του από τη μεριά μου. Μεταξύ σοβαρού και αστείου και πιο πολύ για να κάνω το χατίρι ενός μεθυσμένου, εγώ του είπα πως με τιμά η πρόταση του αλλά θα με σκότωνε η Εύη αν μάθαινε κάτι τέτοιο.

Τότε μου θύμισε την εκπομπή για τις ανταλλαγές και μου είπε πως δε θα είχε πρόβλημα η Εύη αν κι αυτή έκανε κάτι με εκείνον. Μου είπε να το αφήσω πάνω του αν συμφωνώ κι εκείνος θα κανόνιζε να συμβεί. Κάπου εδω να σας πω πως η Εύη είναι μικρόσωμη αδύνατη με μικρό στήθος και ξανθά μαλλιά, ενώ η Μάρθα είναι σχετικά ψηλή κοπέλα με μεγάλο στήθος και μαύρα μαλλιά. Φυσικά αυτή η αντίθεση με έκανε να σκάφτομαι όλο το βράδυ την πιθανότητα να εννοεί όσα έλεγε και είχα φτάσει σε τέτοια καύλα πού ξύπνησα την Εύη και της έκανα τόσο παθιασμένα ερώτα που αναγκάστηκε να μας κάνει παρατήρηση υπάλληλος από το ξενοδοχείο. Την επόμενη φυσικά δεν ανέφερα τίποτα στον κουμπάρο μου καθώς ήταν τόσο μεθυσμένος όταν τα έλεγε που δε ξέρω καν αν τα θυμόταν κι αφού τελέστηκε ο γάμος είπαμε να πάμε σε κάποιο νυχτερινό κέντρο να διασκεδάσουμε 4 μας.

Μετά από μερικά ποτά ο Άρης με πλησίασε και με ρώτησε αν είχα σκεφτεί τη πρόταση του. Εγώ δεν πίστευα ακόμη αυτό που άκουγα, αλλά του είπα ναι. Τότε ο Άρης γύρισε στα κορίτσια και πρότεινε να μας δείξει τη σουίτα που είχαν κλείσει για εκείνη τη βραδιά και να συνεχίσουμε εκεί τα ποτά μας. Εκεί λοιπόν βάλαμε μπροστά το σκοπό μας. Αρχίσαμε να φιλάμε τις γυναίκες μας και σιγά-σιγά τις γδύναμε, ώσπου βρεθήκαμε όλοι με τα εσώρουχα να φιλιόμαστε με πάθος. Ο Άρης μου κάνει νόημα να πάω διπλά στη Μάρθα και τη ερωτάει αν θα ήθελε για μια φορά να δοκιμάσει κάτι με άλλον άντρα κι αν το θέλει αυτή είναι η στιγμή. Η Μάρθα χωρίς να πει λέξη με φίλησε κι άρχισε να χαϊδεύει τον πούτσο μου πάνω από το εσώρουχο. Η Εύη με τον Άρη μας κοιτούσαν κι αυτό πιστεύω άναβε τη Μάρθα ακόμη περισσότερο.

Κάποια στιγμή σκύβει και αρχίζει ένα τσιμπούκι όλο λυσσά. Εγώ έχω μείνει κάγκελο να απολαμβάνω τη στιγμή. Τη στήνω στα τέσσερα και την πηδάω τόσο άγρια, όσο δεν έχω πηδήξει ποτέ ξανά. Ούτε που έδινα σημασία τι γίνεται στο δωμάτιο ώσπου με την άκρη του ματιού μου βλέπω την Εύη να έχει καβαλήσει τον Άρη και να κάνουν σεξ κοιτώντας συνεχώς εμάς. Τότε ακούω την Μάρθα να φωνάζει πως χύνει και με μιας σαν να έκαναν ερώτα μεταξύ τους ο Άρης λέει κι αυτός πως τελειώνει και τον βλέπει να βγάζει μεγάλη ποσότητα σπέρματος πάνω στα βυζιά της γυναικάς του. Εγώ γύρισα προς την Εύη που είχε απομακρυνθεί από το σκηνικό και συνεχίσαμε το παιχνίδι λίγη ώρα μεταξύ μας, ώσπου τελειώσαμε και οι δυο, ενώ τα παιδιά απολάμβαναν το θέαμα. Μείναμε λίγη ώρα σαστισμένοι και κατόπιν τα παιδιά μας ευχαρίστησαν και τους αφήσαμε να απολαύουν τη γαμήλια βραδιά. Όπως μάθαμε την επόμενη μέρα το δικό τους κρεβάτι διήρκεσε μέχρι το πρωί.

 

(Copyright protected OW ref: 86573)