Δημοτικές εκλογές (2ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από vandom2
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Υπόθεση: Η συνέχεια της ιστορίας "Δημοτικές εκλογές"...

Προηγούμενο μέρος: Δημοτικές εκλογές

Καλησπέρα, η συνέχιση της ιστορίας Δημοτικές εκλογές. Με την δικηγόρο βρισκόμασταν πολύ συχνά τις επόμενες μέρες, γαμήσια από παντού, αλλά έφτασε η δεύτερη Κυριακή των δημοτικών εκλογών και το Σάββατο πάω σπίτι τις. Καθόμαστε τρώμε και με τη μια της λέω…

-    έχω καύλες (την είχα υποτάξει και ήταν η πουτάνα μου). Να στον δώσω μια στα γρήγορα και να την κάνω για να βρεθούμε στο εκλογικό κέντρο αύριο;

Μου απατάει «ναι» και με τη μια τη στήνω στο τραπέζι να σκύψει. Φόραγε μια φόρμα, της την κατεβάζω κάτω με τη μια μαζί με το εσώρουχο. Εκεί ήταν το υπέροχο καλοδουλεμένο της μουνί τώρα πια. Είχα καυλώσει και με τη μια της το βάζω μέσα. Ήταν δύσκολο, ήταν στεγνή, πόναγε κι εγώ φούντωνα ακόμα πιο πολύ. Με τα πολλά αρχίζει να φωνάζει ότι την πονάω και δεν θέλει έτσι, να πάμε στο κρεβάτι της:

-    Σκάσε μωρή ψώλα και παρ’ τον στη μήτρα σου, σαν πουτάνα που είσαι.

-    Πονάω ρε, με σκίζεις ρε κωλόπαιδο, θα ματώσει.

-    Έτσι, το πρωί να σε πονάει, θέλω να σε καίει ψώλα.

Έχω αρχίσει να τη γαμάω πολύ δυνατά γιατί βιαζόμουν να χύσω για να φύγω. Το καυλί μου έχει φουσκώσει πολύ στο καυτό μουνί της και…

-    έλα να σε χύσω, θα σε χύσω μωρή πουτάνα, που τα θες;

-    Μέσα μου καργιόλη να τα νιώσω…

Εκεί άδειασα τα αρχίδια μου μέσα της. Ήταν υπέροχα, το καυλί δεν έπεσε καθόλου και συνέχιζα να τη γαμάω λίγο ακόμη. Βγαίνω από μέσα της και της τον δίνω στο στόμα για να το γλείψει για να πέσει λίγο και να καταφέρω να βάλω το παντελόνι μου. Με τα πολλά φεύγω και δίνουμε ραντεβού το πρωί στο σχολειό. Την επομένη μέρα συναντιόμαστε στην είσοδο του σχολίου 6 το πρωί για να παραλάβουμε την αίθουσα σοβαροί και αμίλητοι, μόνο κοιταζόμαστε στα ματιά. Μπαίνουμε στην αίθουσα μόνοι μας, κλείνουμε την πόρτα και αρχίζουμε να φιλιόμαστε με παθός.

-    Θέλω να σε γαμήσω πάλι, όλο το βραδύ το καυλί μου ήταν όρθιο.

-    Ναι ρε μωρό μου, δεν έχυσα χτες εγώ, ήρθες με γάμησες και έφυγες και έχω καύλες, αλλά που εδώ; Παίζει να μπουν και να γίνουμε ρόμπα.

-    Πάμε στις τουαλέτες του σχολειού τώρα που δεν έχει ανοίξει ακόμη, πρέπει να μπω μέσα σου.

-    Ε… δεν ξέρω. Άντε πάμε μια γρήγορα και χωρίς φωνές.

Μπαίνουμε στις τουαλέτες στον τελευταίο όροφο που δεν είναι εκλογικό κέντρο, κλείνω την πόρτα καλά και με τη μια τον πετώ στο πρόσωπο της. Αρχίζει με τη μια το τσιμπούκι, βαθύ και υγρό και χύνω στο στόμα της. Δεν το περίμενε και αναγκαστικά τα κάταπιε. Διαμαρτυρήθηκε με το βλέμμα τις και το στόμα της γεμάτο από το καυλί μου. Συνέχιζε να με τσιμπουκώνει πιο δυνατά για να μην μου πέσει καθόλου και έτσι έγινε.

-    Γυρνά καύλα μου να σε πάρω από πίσω πάλι.

-    Πάλι θα με ξεσκίσεις;

-    Θα σε προσέξω πιο πολύ, σήκωσε τη φούστα μόνο και κράτα τη.

Έτσι και έγινε, αλλά δεν μπήκα με την μια μέσα της, έσκυψα και της έκανα ένα γρήγορο βαθύ γλειφομούνι. Ήταν λίγο υγρή από την καύλα και της έβαλα 2 δάχτυλα. Άνοιξε το μουνί της και ήταν έτοιμο.

-    Τώρα θα σε γαμήσω σαν σκύλα πουτάνα που είσαι.

-    Σκίσε με γαμιά μου, δεν αντέχω άλλο η πουτάνα, θέλω να χύσω.

Μπαίνω μέσα της αργά για αν μην πονέσει και μόλις μπήκα όλος αρχίζω να τη γαμάω στα όρθια, έντονα και τέρμα όσο πάει σε βάθος το καυλί μου.

-    Θα σε χύσω άντρα μου, δεν μπορώ άλλο… χύνω η πουτάνα, χύνω!

-    Έτσι ψώλα, χύσε την ψωλάρα μου να σε χαρώ…

και τη γαμάω με όλη τη δύναμη μου, γρήγορα και δυνατά, μέχρι που ξαναχύνει στο καπάκι.

-    Έλα μωρό μου θα σε χύσω, που τα θες;

-    Στο στόμα μου καυλιάρη, για να σε έχω σαν γεύση όλη μέρα.

-    Ωραία πόρτα…

και έχυσα στο στόμα της. Σηκωθήκαμε, φτιαχτήκαμε, η ώρα είχε πάει 7 πάρα και δεν είχαμε κάνει τίποτα. Πάω τρέχοντας κάτω εγώ για να μην καρφωθούμε ότι την κάρφωνα και μετά έρχεται και εκείνη σίγα-σιγά γιατί τη μάτωσα λίγο από ότι είδα.

Έχει και 3ο μέρος. Την ίδια μέρα-νύχτα τι έγινε… του vandom2 το κάγκελο.

 

(Copyright protected OW ref: 86512)