Ήθελε ιδιαίτερα

Δημοσιεύθηκε από Alexander91
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Υπόθεση: Τα τυχερά των ιδιαιτέρων μαθημάτων, όταν η μαθήτρια είναι ψωλάκι...

Σεπτέμβριος μπήκε και αποφάσισα και εγώ να συμπληρώσω το εισόδημά μου κάνοντας κάποια ιδιαίτερα. Κόλλησα αγγελίες σε όλη την πόλη και περίμενα. Ένα απόγευμα όσο ήμουν γυμναστήριο χτυπάει το τηλέφωνο. “Bonjour!” ακούω μια κοπελίτσα να μου λέει στην άλλη γραμμή. Ήξερα ότι είχε να κάνει με την αγγελία γιατί πήρε στον αριθμό που χρησιμοποιώ αποκλειστικά και μόνο γι' αυτό το σκοπό. “Bonjour”, απαντάω και εγώ. Φυσικά επρόκειτο για φάρσα.

-    Τι κάνεις; με ρωτάει.

-    Καλά, της απαντώ. Εσύ;

-    Ενδιαφέρομαι για τα ιδιαίτερα, μου λέει.

-    Για ποια ιδιαίτερα; τη ρωτάω.

-    Για τα μαθηματικά, μου λέει.

Φυσικά δεν κάνω μαθηματικά. Της το λέω.

-    Ε, τότε για τη φυσική! το διορθώνει γελώντας.

-    Μισό… γελάω και εγώ. Για να δούμε θα βρεις τι κάνω, της λέω.

-    Ε, τι κάνεις; μου λέει.

Αποφασίζω να το γυρίσω και εγώ στην πλάκα.

-    Τα ιδιαίτερα που κάνω είναι πολύ ιδιαίτερα... της απαντώ.

Ένας μικρός δισταγμός.

-    Δηλαδή πόσο ιδιαίτερα;

Η φωνή της άλλαξε ανεπαίσθητα τόνο, χαμηλώνοντας συνωμοτικά.

-    Πιο ιδιαίτερα δεν πάει!

Γέλασε κι αυτή και συνέχισε λέγοντας ότι την ενδιαφέρουν πάρα πολύ τέτοιου είδους ιδιαίτερα και ότι θέλει να συναντηθούμε, γιατί η γνώση γι' αυτήν είναι κάτι πολύτιμο. Με ρώτησε που μένω και πρότεινε αν ήθελα να πάω να τη βρω ή να βρεθούμε μια απ' αυτές τις μέρες για να τη διδάξω.

-    Και που τα κάνεις τα ιδιαίτερα;

Το σκέφτομαι.

-    Συνήθως σε εξωτερικούς χώρους, της λέω.

-    Εννοείς σε καφετέριες και τέτοια;

Φάνηκε να ψιλό απογοητεύεται.

-    Εννοώ σε βουνά, λόφους λαγκάδια. Μου αρέσει να έχει θέα.

-    Θα φέρεις και ένα φίλο σου μαζί;

Το παλιοκόριτσο γούσταρε αγριάδες.

-    Έναν μόνο; Tη σιγοντάρω εγώ. Να τους κάνω 2 μη μείνει ο άλλος παραπονεμένος;

Κόμπλαρε το μικρό.

-    Όχι εντάξει μόνο εσύ θέλω να έρθεις.

Μετά από λίγο βαρέθηκα -καθώς και οι 2 ξέραμε πως όλα λέγονταν στην πλάκα- και της είπα πως έχω δουλειά και πρέπει να κλείσω. Μαζεύω πράγματα, πάω στα αποδυτήρια να αλλάξω και να σου το πάλι το πονηρό θηλυκό με παίρνει τηλέφωνο. Βαριέμαι λίγο να το σηκώσω αλλά μια κρυφή προσμονή οδηγεί το χέρι μου και με την ελπίδα να γαμήσω το νεανικό ξαναμμένο μουνάκι της, το σηκώνω.

-    Έλα, μου λέει, εγώ είμαι πάλι.

-    Έλα, της λέω.

-    Δε μου είπες, πόσο χρονών είσαι;

-    24.

-    Αχ, βογκάει αναστατωμένη. Η τέλεια ηλικία.

-    Βρίσκεις;

-    Να σου πω, το συνεχίζει, απέναντι απ' το πάρκο που θα συναντηθούμε είναι ένα ξενοδοχείο, το ξέρεις;

Όντως εκεί κοντά βρίσκετε ένα ξενοδοχείο για ζευγαράκια.

-    Μπορούμε να πάμε εκεί να κάνουμε τα ιδιαίτερα.

Ευτυχώς τα αποδυτήρια ήταν άδεια και μπορούσα να μιλάω ελεύθερα.

-    Πρέπει πρώτα να ελέγξω σε τι επίπεδο βρίσκεσαι, της λέω.

-    Να το ελέγξεις, να το ελέγξεις. Ό,τι θέλεις να ελέγξεις.

Να μη σας τα πολυλογώ γρήγορα βαρέθηκα και πάλι και της το έκλεισα. Ούτως η άλλος δεν υπήρχε πιθανότητα να γίνει κάτι. Δεν έσβησα όμως τον αριθμό της απ' τη μνήμη του κινητού, πάλι με αυτή την ελπίδα ότι τελικά κάπως θα καταφέρω και θα το καρφώσω το νεανικά μουνάκι της. Λίγες μέρες μετά και ενώ δεν είχαμε μιλήσω καθόλου στο μεταξύ, τη σκεφτόμουν. Μου άρεσε η άνεση της, ο τρόπος μου μιλούσε, η άνεση με την οποία συζητούσαμε δυο άγνωστοι για το σεξ και καυλώναμε απ' το πουθενά. Μου έλειψε όλο αυτό και σκέφτηκα να της στείλω ένα διερευνητικό μήνυμα να δω σε τι φάση είναι. Το πορνίδιο, μόλις το είδε με πήρε τηλέφωνο! Δικαιολογήθηκε ότι δεν είχε κάρτα. Καλύτερα έτσι, σκέφτηκα. Πιο άμεση επαφή. Της είπα ότι τη σκεφτόμουν και μιλήσαμε λίγο για τις καύλες μας. Είπε ότι είχα να κάνει σεξ καιρό και ότι τα παιδιά της ηλικίας της δεν την ικανοποιούσαν. Αυτή τη φορά είχα την αίσθηση ότι κάτι έχει αλλάξει.

Δε μιλούσαμε πια στα πλαίσια μιας φάρσας αλλά για το τι μας αρέσει, τι θέλουμε απ' τον άλλο. Μιλούσαμε ουσιαστικά για το μέλλον. Δε την είχα δει ποτέ στη ζωή μου και με άναβε! Το παιχνίδι συνεχίστηκε για λίγες μέρες ακόμα, ώσπου κανονίσαμε να τα πούμε από κοντά. Φυσικά, μεταξύ αστείου και σοβαρού, είπαμε να βρεθούμε στο παρκάκι και μετά να πάμε στο ξενοδοχείο για ''ιδιαίτερα''. Πήγα στο σημείο που είχαμε πει 10 λεπτά νωρίτερα και την περίμενα. Δεν είχαμε ανταλλάξει ποτέ φωτογραφία. Με πήρε τηλέφωνο για να αναγνωριστούμε. Μόλις άκουσα το κινητό, είδα απέναντι ένα γλυκό κοριτσάκι, κοντά στα 18 να περιμένει με το κινητό στο αυτί να της απαντήσουν. Υπέροχη! Μικρή, αθώα (στο μάτι), κοντούλα, με λίγα κιλάκια στα κατάλληλα σημεία. Φορούσε ένα σορτσάκι και ένα στενό μπλουζάκι, αφήνοντας ελαφρά την κοιλίτσα να φαίνεται από κάτω. Την πλησίασα. Με είδε και χαμογέλασε.

-    Εσύ πρέπει να είσαι η Μαρία, της είπα (Παραδόξως το αληθινό της).

-    Και εσύ ο Αλέξης.

Χαμογελούσε αμήχανα. Ήταν η φωνή της. Επιτέλους αντιστοιχούσα τα όργια που είχα κάνει στο μυαλό μου με ένα πρόσωπο! Καθίσαμε κάπου παράμερα και συζητούσαμε. Στην αρχή κάπως άτσαλα λόγο αμηχανίας, αλλά γρήγορα πιάσαμε ρυθμό. Κάποια δειλά αγγίγματα, κάποια κομπλιμέντα, κάποια ψιθυρίσματα στο αυτί. Διάολε, την ήθελα κολασμένα! Κάθε μικρή κατάκτηση, κάθε γεύση που έπαιρνα απ' το κορμί της, με έκανε να τη θέλω ακόμη περισσότερο. Σας έχει τύχει ποτέ να έχετε ένα σοκολατάκι στο ντουλάπι και να μην μπορείτε να πάρετε το μυαλό σας απ' αυτό; Δουλεύεις, καθαρίζεις το σπίτι, κάνεις ένα μπάνιο να ξεχαστείς, μα η σκέψη εκεί: πρέπει να φας το σοκολατακι! Φιληθήκαμε. Έβαλε το χέρι της στον πούτσο μου.

-    Τι είναι αυτό; με ρώτησε.

-    Αυτό είναι το εργαλείο που χρησιμοποιώ για τα ιδιαίτερα, της είπα.

-    Με αυτό θα κάνω εξάσκηση;

-    Πρέπει να μάθεις να το χειρίζεσαι τέλεια.

Φύγαμε σφαίρα για το ξενοδοχείο. Την ξάπλωσα στο κρεβάτι και ανέβηκα πάνω, με λαχτάρα να ανακαλύψω κάθε σημείο του κορμιού της. Της έβγαλα πρώτα το μπλουζάκι, μετά το σουτιέν και τελευταίο το σορτσάκι. Ρούφηξα τη μια της ρώγα μέχρι να την κάνω να λιώσει.

-    Παρ' το χαλαρά δάσκαλε, ναι; Δεν είμαι και τόσο έμπειρη.

-    Ναι μωρό μου, Θέλω να το απολαύσεις.

Σιγά-σιγά κατέβηκα προς το μουνάκι της. Ένα μεταξωτό στρινγκάκι χώριζε τον κώλο της στα 2, το μόνο ρούχο που είχε απομείνει πάνω της. Τη φίλησα ανάμεσα στα πόδια, κάτω απ' την κοιλίτσα, αποφεύγοντας συστηματικά το επίμαχο σημείο. Της το έπαιξα λίγο με το δάχτυλο και το φίλησα πάνω απ' το βρακάκι.

-    Καν' το μωρό μου, μη με παιδεύεις…

μου είπε. Της το έσκισα. Έβαλα τη γλώσσα μου όσο πιο κάτω μπορούσα και της έγλειψα όλο το μουνάκι αργά-αργά μέχρι πάνω. Βόγκηξε. Της άνοιξα τα χειλάκια και βύθισα τη γλώσσα μου στην τρυπούλα της. Ήθελα να τελειώσει πριν της το βάλω.

-    Ναι δάσκαλε, ναι! μου φώναξε. Γλείψε με δάσκαλε.

Με τα χέρια της μου έπιανε το κεφάλι ενώ τα ποδιά της τα είχε περάσει πάνω απ' τους ώμους. Με έσφιξε πιο δυνατά. Το έβλεπα να έρχεται.

-    Έτσι δάσκαλε, μη σταματάς. Δάσκαλε θα...

Ντρεπόταν να πει τη λέξη. Ξάπλωσε πίσω στο κρεβάτι και απολάμβανε. Εμένα πάντως που άρεσε που με έλεγε δάσκαλο. Μπήκα μέσα της. Ήταν ζεστή και φιλόξενη. Τη φίλησα στο στήθος και άρχισα να δίνω ρυθμό. Ανέπνεε βαριά στο αυτί μου. Προσπαθούσα να μπαίνω πιο βαθιά κάθε φορά.

-    Σ' αρέσει μωρό μου; Σ' αρέσει που άνοιξες τα πόδια στο δάσκαλο να σε γαμήσει;

-    Μ' αρέσει δάσκαλε. Θέλω να μάθω τα πάντα.

-    Θα σε κάνω την καλύτερη μαθήτρια του κόσμου.

Τη γύρισα στα 4 . Το κωλαράκι της θεσπέσιο. Απαλό και τσίτα απ' τη γυμναστική, χωρίς να είναι ένα με το κόκαλο. Της έριξα 2 σφαλιάρες να το χαρώ και να κοκκινίσει. Έσκυψε το κεφάλι και τις δέχτηκε πειθήνια. Έβαλα λίγο σάλιο ακόμα και της τον έχωσα ξανά. Ανέβασα ταχύτητα. Το κορμί της ήταν στο έλεός μου. Βογκούσε σα ζώο.

-    Που τα θέλεις πουτανάκι; της είπα.

-    Όπου θέλεις εσύ δάσκαλε.

Της τον έδωσα στο στόμα. Χρησιμοποιούσα το κεφάλι της σα μαλακιστήρι για της ανώμαλες ορέξεις μου. Με κοιτούσε στα μάτια χαμένη.

-    Έχει ωραία γεύση μωρό μου τώρα που σου γάμησα το μουνάκι; Σ' αρέσει που θα γευτείς τους χυμούς και των 2 μας;

Ανοιγόκλεινε τα μάτια λέγοντας ''ναι''. Όταν ήρθε η ώρα να χύσω έμεινα καρφωμένος στο στόμα της και άδειασα εκεί. Συνέχισε να με γλείφει μέχρι που η πούτσα μου άρχισε να μαραίνεται.

 

(Copyright protected OW ref: 86511)