Αχ αυτή η εθνική (1ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από ΑΓΓΕΛΑ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Διαβάζοντας όλες αυτές τις υπέροχες ιστορίες, θα ήθελα να σας εκμυστηρευτώ κι εγώ τη δική μου ιστορία. Είναι η πρώτη φορά που την λέω, δεν την έχω πει σε κανέναν και αυτό γιατί ντρεπόμουν τις αντιδράσεις. Όμως δεν μπορώ πλέον να το κρατώ για πάντα μυστικό και έτσι πήρα την απόφαση να τη δημοσιεύσω.

Διαβάζοντας όλες αυτές τις υπέροχες ιστορίες, θα ήθελα να σας εκμυστηρευτώ κι εγώ τη δική μου ιστορία. Είναι η πρώτη φορά που την λέω, δεν την έχω πει σε κανέναν και αυτό γιατί ντρεπόμουν τις αντιδράσεις. Όμως δεν μπορώ πλέον να το κρατώ για πάντα μυστικό και έτσι πήρα την απόφαση να τη δημοσιεύσω.

Είμαι η Αγγέλα, 31 ετών, 1.69 ύψος, 66 κιλά, μελαχρινή και αρκετά εμφανίσιμη. Αυτό όμως που έχω ως ατού στην εξωτερική μου εμφάνιση είναι τα οπίσθια μου. Η ιστορία που θα σας πω, έγινε το Σεπτέμβρη του 2013. Έχω τελειώσει τουριστικών επαγγελμάτων και έψαχνα για μια δουλεία, γιατί τον Νοέμβρη του ιδίου χρόνου παντρευόμουν με τον Αποστόλη. Το καλοκαίρι έπρεπε να περάσω από συνέντευξη για ένα ξενοδοχείο, σε νησί του Ιονίου για θέση ρεσεψιονίστ. Οι απολαβές ήταν πολύ καλές και πέραν από τις γνώσεις και τις σπουδές, ζητούσαν και πολύ καλή εξωτερική εμφάνιση. Όταν με είδε το αφεντικό εντυπωσιάστηκε με την ομορφιά μου και μου έδωσε αμέσως τη θέση. Ήμουν πολύ χαρούμενη που μέσω κρίσης βρήκα δουλειά με τόσο καλές αποδοχές και όλα κυλούσαν τόσο ωραία.

Όλα εκτός από τα προσωπικά μου. Ο Αποστόλης δε μπορούσε να αφήσει την δουλειά του και να έρθει μαζί στο νησί και η απουσία του ήταν εμφανής. Είχα ανάγκη για σεξ! Παρόλο που είχα καταιγισμό από φλερτάκια στο νησί, δεν ήθελα να απατήσω τον μέλλοντα σύζυγο μου. Έτσι πέρναγε ο καιρός και όλο το καλοκαίρι δεν είχα καμία σεξουαλική επαφή πέραν του τηλεφωνικού σεξ που έκανα με τον Αποστόλη. Μέχρι που ήρθε ο Σεπτέμβριος. Την περίοδο εκείνη, έπαιζε η Εθνική μπάσκετ στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Μου άρεσε να βλέπω μπάσκετ, γιατί έπαιζα από μικρή. Ο Αύγουστος και ο Σεπτέμβρης, είναι οι μήνες που έχουμε τους περισσότερους Ιταλούς στο νησί. Οπότε και το ξενοδοχείο ήταν φουλ από Ιταλούς. Καταλαβαίνετε βέβαια το καμάκι που έπεφτε και τα διάφορα σεξιστικά σχόλια που έλεγαν όταν με έβλεπαν στη ρεσεψιόν.

Ιταλικά ξέρω και γι’ αυτό άκουγα όλες τις κουβέντες που μου έκαναν και τα πρόστυχα σχόλια που έλεγαν για τα οπίσθια μου. Ειδικά μια παρέα 4 Ιταλών ηλικίας από 25 μέχρι 30 ήταν οι πιο προκλητικοί και πάρα πολύ εκδηλωτικοί. Πραγματικά έκαναν λες και δεν είχαν δει ξανά γυναίκα. Ήταν κάτι που κατά βάθος μου άρεσε. Σε ποια γυναίκα δεν αρέσει το φλερτ, ακόμα και αν καμιά φορά γίνεται πρόστυχο. Αλλά έμενα μόνο στο φλερτ και μέχρι εκεί. Κάποια στιγμή μου λέει ένας από την παρέα των 4ων.

-    Σήμερα παίζει η εθνική Ιταλίας με την εθνική Ελλάδος στο μπάσκετ, θα έρθεις να το δούμε κάτω στην κεντρική τηλεόραση όλοι μαζί;

-    Ναι γιατί όχι;

Απαντώ. Άλλωστε τέλειωνα νωρίς και έτσι κι αλλιώς θα το έβλεπα το παιχνίδι. Όπως λοιπόν καθόμασταν στον καναπέ όλοι μαζί, πριν αρχίσει το παιχνίδι μου λένε:

-    Ποιος πιστεύεις ότι θα κερδίσει σήμερα;

-    Η Ελλάδα βέβαια…

τους απαντώ.

-    Πολύ σίγουρη ακούγεσαι!

-    Βέβαια! Η Ελλάδα έχει καλύτερη ομάδα από εσάς.

-    Θέλεις να βάλουμε ένα στοίχημα;

-    Δηλαδή;

απαντώ με απορία.

-    Αν θα κερδίσετε, τότε εμείς πριν φύγουμε για Ιταλία θα σου αφήσουμε ένα πολύ κάλο πουρμπουάρ.

Μου ακουγόταν πολύ καλό αν λάβει κανείς υπ’ όψιν τα έξοδα του γάμου.

-    Και αν χάσουμε σήμερα;

-    Τότε θα περάσεις τη σημερινή νύχτα μαζί μας. Δεν θα κάνουμε κάτι, μην πάει ο νους σου στο κακό, απλά ένα ποτό θα πιούμε να μας κάνεις παρέα.

Η αλήθεια είναι πως είχα ανάγκη από μια κουβέντα και ένα ποτό. Έτσι εκείνο το βράδυ, σίγουρη ότι η Ελλάδα μας θα κερδίσει και εκτός αυτού θα πάρω και ένα καλό φιλοδώρημα, παρακολουθούσα με αγωνία το ματς. Μόνο που τα πράγματα πήγαιναν στραβά λες και κάτι ήθελε να περάσω τη νύχτα μαζί τους. Όταν έβαζε καλάθια η Ιταλία αυτοί πανηγύριζαν σαν τρελοί κάνοντας με έξαλλη. Πραγματικά δεν μπορούσα να το πιστέψω, είχα εκνευριστεί πάρα πολύ. Μοιραία λοιπόν η Ελλάδα έχασε και έβρισκε τους 4 Ιταλούς αγκαλιασμένους και έμενα έξω φρενών. Εκείνη την στιγμή ακολουθεί ο εξής διάλογος:

-    Μου φαίνεται ότι έχασες το στοίχημα κυρία Ελληνίδα.

-    Ναι το έχασα και εσείς κερδίσατε, τώρα τι;

-    Τώρα θα έρθεις στην καμπάνα μας να μας κάνεις παρέα.

-    Κοιτάξτε σε 2 μήνες παντρεύομαι, δε θα είχα πρόβλημα, αν ήμουν ελεύθερη να ερχόμουν, αλλά τώρα καταλαβαίνετε, έξαλλου δεν μπορώ να το κάνω, λόγο το ότι εργάζομαι εδω και φοβάμαι μη χάσω τη δουλειά μου.

-    Αν δε θέλεις να έρθεις δε θα σε πιέσουμε, αλλά δεν θα κάνουμε κάτι, γιατί σεβόμαστε τη σχέση σου, ούτε θα το μάθει κανείς ώστε να κινδυνέψει η δουλειά σου.

Μου ακούγονταν λογικό έτσι όπως μου το έλεγαν και έτσι αποφάσισα να πάω. Τώρα πως το αποφάσισα να κλειστώ σε ένα δωμάτιο με 4 μόνιμα εθισμένους Ιταλούς επιβήτορες που έκαναν σα λυσσασμένοι για σεξ, ποτέ δεν το κατάλαβα. Όσο περνούσε η νύχτα η μια κουβέντα έφερνε την άλλη και ερχόμασταν και πιο κοντά. Τους έλεγα για διάφορα θέματα, και αυτοί απλά συμφωνούσαν σε όλα. Ξαφνικά βρίσκομαι σε μια φάση να με έχουν περικυκλώσει και οι 4 και να μην μιλάει κανείς τους.

-    Έγινε κάτι;

Ρωτώ απορημένη.

-    Να σε ρωτήσουμε κάτι;

-    Ελεύθερα, απαντώ.

-    Δε σου έχει πει ποτέ η μαμά σου να μην πηγαίνεις σε σπίτια που θα είναι μόνο άντρες, γιατί θα σε γαμήσουν;

Εκείνη τη στιγμή μου κόπηκε η λαλιά. Πριν καταλάβω κάτι ο ένας μου ρίχνει ένα ρουφηχτό φιλί, τόσο παθιασμένο λες και είχε να φιλήσει εδω και χρόνια. Ο άλλος μου πιάνει τα στήθη με τα δυο του χέρια και οι άλλοι με θώπευαν ασύστολα. Δεν πέρασε πολύ ώρα και άρχισαν να μου βγάζουν τα ρούχα. Ένοιωσα τόσο παράξενα που έβλεπα 4 άντρες να με χουφτώνουν, γιατί μέχρι τα 30ντα μου, παρά τις πολλές κατακτήσεις, δε μου είχε τύχει κάτι τέτοιο, ποτέ ο παρτενέρ δεν ήταν πάνω από ένας. Την ώρα που με έγδυναν παρατήρησα στα παντελόνια τους κάτι που με ερέθισε ακόμα πιο πολύ. Και οι 4 είχαν φουσκώσει αρκετά στο επίμαχο σημείο, κάτι που με φόβισε αλλά και με γοήτευσε ταυτόχρονα. Έτσι λοιπόν, αφού με έγδυσαν (σχετικά βιαστικά και βίαια), έκαναν την αποκάλυψη τους. Εκεί μου απέδειξαν ότι ο μύθος και οι φήμες για τα προσόντα των καλών γειτόνων μας δεν είναι ούτε μύθος, ούτε φήμες. Ήταν αυτό που λένε «grante cazzo».

Ειδικά ο ένας, ο οποίος ήταν τελείως φαλακρός, είχε τον πιο μεγάλο.

-    Έχεις δει κάτι παρόμοιο κούκλα; Με ρωτάει.

-    Όχι, είναι τεράστιος του απαντώ.

-    Made in Italy baby…

μου απαντάει. Εκείνη τη στιγμή ο φίλος του ο μελαχρινός ( που ήταν και κουκλάκι) έπεσε με τα μούτρα ανάμεσα στα πόδια μου κάνοντας μου μια τέλεια περιποίηση στο μουνί μου. Πραγματικά με έστειλε ο τύπος. Είναι τέλεια αίσθηση όταν έχεις να το κάνεις τόσο καιρό και ξαφνικά στο γλείφει ένα μανάρι σαν αυτόν. Οι υπόλοιποι προετοίμαζαν τα χοντρουλά τους πέη για να τα χώσουν ένα-ένα στο στόμα μου. Αυτό όμως που μου άρεσε ακόμα περισσότερο, είναι ότι και οι 4 ήταν τριχωτοί. Γενικά μου αρέσουν οι τριχωτοί άντρες, όπως ήταν και ο Αποστόλης, αλλά αυτοί ήταν ακόμα περισσότερο. Πριν προλάβω να απολαύσω το εκπληκτικό στοματικό που μου έκανε, ήρθε ο προικισμένος φαλακρός για να μου βάλει με βία το παχουλό εργαλείο του στο στόμα. Σκέφτηκα πως ένα τέτοιο καυλί αξίζει μια καλή περιποίηση και έτσι του έκανα ένα τέτοιο τσιμπούκι που δεν είχα κάνει ούτε στο αγόρι μου.

Οι άλλοι δυο είχαν βγάλει και αυτοί τα τεράστια καβλιά τους και ήμουν ξαφνικά με ένα στο στόμα και τα άλλα δυο να τα έχω πιάσει με τα χέρια μου αριστερά και δεξιά, βάζοντας τους εναλλάξ στο στόμα μου. Ταυτόχρονα το μουνί μου είχε γίνει υγρό από το γλείψιμο. Ήμουν έτοιμη να δεχτώ τα εντυπωσιακά καβλιά τους. Με είχε φτιάξει πραγματικά με το γλείψιμο που μου έκανε και έτρεμα από κάβλα με αποτέλεσμα να του πω:

-    Σε παρακαλώ, γάμα με!

-    Όχι πουτανάκι. Θα σε βασανίσω πρώτα…

μου λέει στα Ιταλικά τρίβοντας το τεράστιο πουτσοκέφαλο του στο υγρό μουνί μου. Αφού με βασάνισε για πολύ ώρα, ξαφνικά μου τον έβαλε δυνατά και απότομα. Η κάβλα μου στα ύψη. Με γάμαγε δυνατά και πάρα πολύ γρήγορα. Περιττό να σας πω πως το πούτσο του τον είχα κάνει τελείως μούσκεμα από τα υγρά μου. Εκείνη την στιγμή λέει στους άλλους ότι πρώτη φορά βλέπει γυναίκα να χύνει τόσο πολύ.

-    Είδες που σου έλεγα ότι οι Ελληνίδες είναι πολύ καυλιάρες;

του λέει ο άλλος πιάνοντας με από τα μαλλιά και λέγοντας μου στο αυτί:

-    Απόψε θα σε γαμάμε όλη τη νύχτα.

Ήμουν σίγουρη ότι αυτή την υπόσχεση τους θα την κάνουν πραγματικότητα γιατί ο τύποι ήταν πραγματικοί ταύροι και είχαν τις αντοχές να το κάνουν. Το θέμα ήταν αν εγώ θα άντεχα τέτοιο ξέσκισμα.

 

(Copyright protected OW ref: 86450)