Η σερβιτόρα

Δημοσιεύθηκε από duke2
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρτηρήσεις αποστολέα: Γεια σας, είμαι καινούργιος στο site και θα ήθελα κι εγώ να πω μια ιστορία που μου έτυχε φέτος στις αρχές του καλοκαιριού.

Έχω πάει για ποτάκι στην παραλιακή με φίλους και φίλες. Εκεί που καθόμαστε, προσέχω τη σερβιτόρα που κοιτάζει, και όλο γυρόφερνε το τραπέζι για τον πάγο κλπ. Άρχισα σιγά-σιγά να κάνω παιχνίδι. Ερχόταν στο τραπέζι και κοιταζόμασταν, χωρίς ακόμα να κάνω κάποια κίνηση. Ξαφνικά εκεί που έχει έρθει στο τραπέζι, πάω δίπλα της και της λέω πόσο όμορφη είναι, πως τη λένε και κλπ. Γνωριζόμαστε κάπως και μετά από λίγη ώρα πήγαμε για σφηνάκια. Εκεί που μιλούσαμε για άσχετα θέματα, τη ρωτώ τι θα κάνει μετά, το σκέπτεται λίγο και μου απαντά εάν θέλω να πάμε μόλις τελειώσει σ' ένα after να συνεχίσουμε τα ποτάκια. Η ώρα περνούσε, ερχόταν από το τραπέζι και κοιτούσε μ ένα βλέμμα φοβερό, καυλιάρικο εντελώς.

Σιγά-σιγά ο κόσμος έσπαγε και συνεχίσαμε τα σφηνάκια στο bar. Οι δικοί μου θα την κάνανε κι έτσι κάθισα στο bar και περίμενα να τελειώσει. Μην τα πολυλογώ, έκλεισε το μαγαζί και φύγαμε παρέα να πάμε να συνεχίσουμε. Στο αυτοκίνητο μιλούσαμε για τη νύχτα κλπ. Φτάνουμε στο μαγαζί, μπαίνουμε μέσα κι αρχίζουμε να χορεύουμε, να πίνουμε και ξαφνικά μου κουνάει το κωλαράκι της πάνω στον πούτσο. Όσο το συνέχιζε, τόσο καύλωνα περισσότερο. Το κατάλαβε κι έρχεται και μου λέει στο αυτί, πόσο την έχω καυλώσει. Αρχίζω μέσα στον κόσμο να τη φιλώ, ενώ με το χέρι μου της έτριβα το μουνάκι όσο μπορούσα για να μην καταλάβουν.

Μετά από λίγο, της λέω...

-    πάμε καμιά βόλτα, δεν αντέχω!

Φύγαμε και στο αυτοκίνητο να μου λέει στη διαδρομή πόσο την έχω καυλώσει και ότι θα της το πληρώσω αυτό. Πάμε κάπου απόμερα στη Βουλιαγμένη σε μια θέα. Κατεβαίνει κάτω, πάει μπροστά στο αυτοκίνητο κι αρχίζει και μου κάνει strip-tease. Έχω καυλώσει τόσο που θέλω να τη σκίσω! Αυτή να χαϊδεύεται μπροστά στο αυτοκίνητο. Δεν άντεξα και κατέβηκα. Τη βάζω πάνω στο καπό, της ανοίγω τα πόδια και της τον βάζω κατευθείαν στη μουνάρα της. Δε θυμάμαι πόση ώρα τη γαμούσα στο καπό. Αυτή να φωνάζει πόσο καύλα είναι κι εκεί της ρίχνω χαστούκι στα μούτρα. Καυλώνει ακόμα περισσότερο.

Συνεχίζω να τη γαμάω ώσπου τη γυρίζω, τη στήνω και μπαίνω στο κωλαράκι της που ήταν γεμάτο υγρά. Αυτή φώναξε από την καύλα. Να της ρίχνω χαστούκια στο κωλαράκι, να την τραβώ από το μαλλί και να τη γυρίζω να τη φτύνω στα μούτρα. Δε μπορούσε να κάνει τίποτα από την καύλα. Το μόνο που έλεγε είναι "γάμα με από παντού" και πόσο πουτάνα είναι. Στο τέλος την έβαλα να κάτσει κάτω κι άρχισα να της γαμάω το στοματάκι. Την έχυσα παντού και το ευχαριστήθηκε πολύ το πουτανάκι μου. Από τότε είχαμε βρεθεί αρκετές φορές, αλλά δυστυχώς εδώ και κάποιες ημέρες, έφυγε για Κρήτη που σπουδάζει.

 

(Copyright protected OW ref: 86321)