Η Εύη

Δημοσιεύθηκε από Λιωμένο Παγωτό
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (4 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Καλησπέρα σε όλους. Βραδάκι και καύλωσα μπροστά στον υπολογιστή διαβάζοντας ιστορίες του site, έτσι είπα να δημοσιεύσω κι εγώ, μιας και έχω χρόνο, μια δική μου.

Η ιστορία που ακολουθεί συνέβη πριν από ένα περίπου χρόνο και θέλω να τη μοιραστώ μαζί σας. Θα έδινα δεύτερη φορά για Πανελλήνιες και πήγαινα κανονικά φροντιστήριο τα πρωινά. Η Εύη συμμαθήτρια μου. Ήμασταν μόνο δύο στην τάξη και το μάθημα γινόταν πιο γρήγορα και πιο εύκολα. Με την Εύη κάναμε πολύ παρέα παρόλο που γνωριζόμασταν λιγότερο από χρόνο. Πηγαίναμε για καφέ συχνά πριν το φροντιστήριο είτε σε καφετέρια αν είχαμε χρόνο ή στο χέρι λέγοντας καμία μαλακία, αράζαμε μαζί στα διαλείμματα, παίρναμε ίδιο λεωφορείο και γενικώς ξοδεύαμε πολύ χρόνο μαζί. Ήταν χαλαρή κοπέλα, λεπτή, ξανθιά με μακρύ ίσιο μαλλί και δύο τζίβες από πίσω, ντυμένη πάντα απλά, χωρίς να αφήνει γυμνά κομμάτια του σώματος της προσπαθώντας να τραβήξει την προσοχή, αδιαφορούσε πλήρως για την γνώμη του κόσμου μίλαγε χύμα και ποτέ δεν έκρυβε αυτό που πίστευε.

Ήταν πολύ όμορφη, ένα υπέροχο πρόσωπο, στήθος στρογγυλό και αρκετά μεγάλο και έναν κανονικό κώλο, 1.70 σε ύψος. Κάτι ερωτικό δεν έπαιζε ποτέ, κυρίως γιατί η Εύη είχε μια προτίμηση στις γυναίκες. Δε γούσταρε μόνο γυναίκες, πιο πολύ θα έλεγα ότι ήταν αμφί με προτίμηση όμως στις γυναίκες. Θυμάμαι να σχολιάζουμε κοπέλες στο δρόμο "τι κωλαράκι είναι αυτό", "θα σε φάω εσένα μωρό μου" και άλλα τέτοια έδιναν και παίρνανε συχνά κάνοντας μας να πεθαίνουμε στα γέλια. Η ιστορία μας συνέβη αρχές άνοιξης. Δεν είχα κάνει κάτι με κοπέλα εδώ και καιρό, λίγο το διάβασμα λίγο το άγχος λίγο η βαρεμάρα δεν έτυχε. Από ότι μάθαινα και η Εύη είχε να κάνει κάτι καιρό. Μία μέρα η συζήτηση πήγε προς τα εκεί της δήλωσα πως είχα να κάνω κάτι πριν από το καλοκαίρι και μου είπε ότι κι εκείνη πάνω κάτω τόσο καιρό είχε να κάνει κάτι.

-    Μην ανησυχείς Ευάκι αν δούμε τα σκούρα έχουμε ο ένας τον άλλον...

γέλασα και παίρνοντας τον καφέ, μου ανέβηκα πάνω για μάθημα. Μετά το μάθημα έφυγα βιαστικά, χαιρετιθήκαμε και άρχισα να τρέχω να προλάβω ανοιχτό ένα μαγαζί. Κατά τις 12 το βράδυ ήρθε μήνυμα στο κινητό το κοιτάω και ήταν από την Εύη το ανοίγω και βλέπω..

-    Το εννοούσες αυτό σήμερα;

-    Ναι γιατί ψήνεσαι; απάντησα.

-    Να σου πω, μετά από τόσο καιρό.

-    Κακό δεν κάνει αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

-    Λες;

Δε μιλήσαμε πολύ ώρα και το λήξαμε εκεί. Την επόμενη μέρα είχαμε μάθημα αργά. Η τύπισα των μαθηματικών είχε πολλά μαθήματα και μπορούσε λίγες ώρες, οπότε είχαμε μάθημα 9 το βράδυ. Το φροντιστήριο έρημο, τα παιδιά είχαν σχολάσει και οι μόνοι που ήμασταν εκεί εμείς, η Εύη, εγώ και η μαθηματικός. Τη μαθηματικό την έλεγαν Τζίνα, ωραία κοπέλα, σε νορμάλ κιλά με σφιχτό κωλαράκι και βυζάκι κόλαση. Ήταν γύρω στα 30 κανονικό ύψος κόκκινα μαλλιά όχι πολύ μακριά μέχρι τους ώμους. Η Τζίνα όρθια στον πίνακα και εγώ με την Εύη στο ίδιο θρανίο να γράφουμε. Ξαφνικά η Εύη γράφει κάτι στο τετράδιο μου, το κοιτάζω. "Στάζω!. Γυρνάω, την κοιτάω και αυτή δαγκώνει το στυλό της. Χαμογελάω, ξαναπαίρνει το τετράδιο και ξαναγράφει. "Δεν αντέχω άλλο". Γράφω στο δικό της... "Ούτε εγώ αντέχω άλλο. Στο διάλλειμα στην τουαλέτα". Με κοιτάει, το βλέμμα της όλο καύλα. Η ώρα κυλάει αργά, τι μάθημα και να παρακολουθήσουμε; Διάλειμμα επιτέλους!

-    Παιδιά πάω να κάνω ένα τσιγάρο κάτω, μέχρι να έρθω, να έχετε λύσει την άσκηση...

είπε η Τζίνα και κατέβηκε. Εμείς τρέξαμε κατευθείαν προς την τουαλέτα. Η πόρτα έκλεισε πίσω μας και η Εύη μου όρμισε, κόλλησε τα χείλια της με τα δικά μου ενώ τα χέρια μου ταξίδευαν στο σώμα της. Της έβγαλα την μπλούζα και το σουτιέν και αντίκρισα δύο όμορφες καφετί ρωγίτσες. Άρχισα να παίζω μαζί τους, χάδια στην αρχή και να τις γλείφω μετά ενώ αυτή μου χάιδευε τον πούτσο πάω από το τζιν. Η Εύη γονάτισε.

-    Άσε με να σε ξαλαφρώσω...

μου είπε κατεβάζοντας μου το τζιν. Τον κράτησε στο χέρι και άρχισε να μου τον παίζει, φτύνοντας τον παράλληλα. Άνοιξε το στόμα της και τον εξαφάνισε. Έπαιρνε πολύ καλό τσιμπούκι. Δεν άντεξα πολύ και έχυσα στο στόμα της, τα κατάπιε και μου τον καθάρισε με την γλώσσα της.

-    Σειρά σου...

μου είπε και σηκώθηκε Κατέβασε το παντελόνι της και το μαύρο στρινγκάκι που φορούσε, πήγε κάθισε πάνω στο καπάκι της λεκάνης και άνοιξε τα πόδια της. Γονάτισα μπροστά της και άρχισα να τις γλείφω τις ρώγες που είχαν σκληρύνει αρκετά. Η γλώσσα μου άρχισε να κατεβαίνει, πέρασε την κοιλίτσα της και έφτασε στο μουνί της. Το μουνάκι της ήταν ξυρισμένο τελείως και γυάλιζε από τα υγρά της. Με το που το ακούμπησα η Εύη έκανε λες και την χτύπησε ηλεκτρικό ρεύμα. Πίεζε με τα χέρια της το κεφάλι μου στο μουνί της. Ρούφαγα το μουνί της όταν φώναξε...

-    Χύνω...

Της έγλειψα καλά το μουνάκι, σηκωθήκαμε ντυθήκαμε και γυρίσαμε στην τάξη. Το μάθημα συνεχίστηκε κανονικά, ένιωσα μια δόνηση στην τσέπη, κοίταξα το κινητό μου και είδα μήνυμα από την Εύη. Άρχίσαμε να μιλάμε προσέχοντας να μην μας πάρει χαμπάρι η Τζίνα. Η συζήτηση προφανώς ήταν σε μεγάλο βαθμό πρόστυχη και κράτησε όλη την ώρα του μαθήματος. Με το που τελείωσε το μάθημα μου είπε:

-    Θες να έρθεις σπίτι μου; Λείπουν οι δικοί μου.

Μιας και ήταν Παρασκευή δεν είχα θέμα και με την ώρα, οπότε της απαντάω ναι κλείνοντας της το μάτι. Πήραμε λεωφορείο και πήγαμε προς το σπίτι της. Κατεβήκαμε στη στάση απέναντι και μπήκαμε στη πολυκατοικία. Στο ασανσέρ την κόλλησα στον καθρέφτη και φιλιόμασταν σαν να μην υπήρχε αύριο. Η καύλα μας στο απροχώρητο. Με το ζόρι βρήκε την τρύπα για το κλειδί, μπήκαμε μέσα χωρίς τα χείλια μας να έχουν ξεκολλήσει καθόλου, πήγαμε μέχρι το δωμάτιο της, μου έβγαλε το παντελόνι, με πέταξε στο κρεβάτι της, έβγαλε όλα της τα ρούχα και πήδηξε πάνω μου. Άρχισα πάλι να της γλείφω το μουνάκι, βάζοντας της και δύο δάχτυλα αυτή τη φόρα.

-    Δεν αντέχω άλλο, γάμησε με...

είπε σε μια στιγμή. Μου κατέβασε το μποξεράκι, τον έβαλε στο στόμα της και άρχισε να τον ρουφάει μέχρι να καυλώσει στο φουλ. Μου φόρεσε ένα προφυλακτικό και γύρισε πλάτη τουρλώνοντας το κωλαράκι της. Της τον έβαλα με δύναμη και τη γάμαγα σε χαλαρό ρυθμό στα 4. Όσο πέρναγε η ώρα, ο ρυθμός αυξανόταν. Μετά από λίγο, γύρισε ανάσκελα και ήρθε μέχρι την άκρη του κρεβατιού, ενώ εγώ σηκώθηκα όρθιος, τύλιξε τα πόδια της γύρω από το σώμα μου. Το καυλί μου καρφωνόταν μέσα στην πανέμορφη τρύπα της κι αυτή αναστέναζε βαριά μέχρι που έχυσε. Έβγαλα την καπότα και της τον έβαλα στο στόμα. Τον ρούφαγε με λύσσα.

-    Θα χύσω!

της είπα κάποια στιγμή. Τον έβγαλε και άρχισε να μου τον παίζει κατευθύνοντας τα χύσια μου στα βυζάκια της. Σηκωθήκαμε και πήγαμε στο μπάνιο, κάναμε μαζί, αλλά περιοριστήκαμε σε φιλάκια μόνο λόγω της κούρασης από όλη τη μέρα. Να την έχω αγκαλιά στη μπανιέρα, με το νερό να τρέχει πάνω μας και να μην ξεκολλάει τα όμορφα χειλάκια της από τα δικά μου, μαγεία. Βγήκαμε, αράξαμε στο μπαλκόνι άναψε ένα τσιγάρο έκανα κι εγώ μια δύο τζουρίτσες, ξαπλώσαμε και συνεχίσαμε το φάσωμα μέχρι που μας πήρε ο ύπνος. Με την Εύη κάναμε σχέση για κάτι παραπάνω από τρεις μήνες. Μετά από αρκετούς τσακωμούς που ξεκινούσαν χωρίς λόγο συνήθως καταλήξαμε στο ότι κινδύνευε η φιλία μας και το διαλύσαμε. Μείναμε όμως καλοί φίλοι, ακόμα είμαστε. Μια από αυτές τις μέρες θα βγούμε κιόλας. Μπορεί οι τρεις μήνες να φαίνονται λίγοι, όμως προλάβαμε να ζήσουμε όμορφες και άκρως καυλωτικές ιστορίες που ευχαρίστως θα σας περιγράψω αν θέλετε. Ελπίζω να σας άρεσε η ιστορία μου. Περιμένω σχόλια σας.

 

(Copyright protected OW ref: 86309)