Η αδελφή του κολλητού μου

Δημοσιεύθηκε από Harddance13
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Δεν είχα φανταστεί ποτέ πως θα είχε αυτή την εξέλιξη...

Ήταν μια μέρα του καλοκαιριού κι εγώ είχα μόλις βγει από το στρατόπεδο μου με άδεια για 2 μέρες. Εκείνη την περίοδο, είχα σχέση με μια κοπέλα, εγώ 19 και αυτή 17 και δεν είχαμε ακόμη ολοκληρώσει. Λόγω ηλικίας και λόγω στρατού, είχα πολύ όρεξη γενικότερα για παιχνίδια, sex κλπ. Εκείνη τη μέρα λοιπόν, πήγα απευθείας να πάρω με το αυτοκίνητο τη φίλη μου αφού είχα τις κάψες μου, να πάμε κάπου απόμερα μήπως γίνει κάτι.

Πάμε σε ένα παρκάκι, σταθμεύω, αρχίζουμε τα γλωσσόφιλα και σιγά-σιγά αρχίζω να της αφαιρώ ρούχα. Της βγάζω την μπλούζα και το σουτιέν και αρχίζω να γλείφω τις ρώγες της σαν τρελός, ενώ νιώθω τον πούτσο μου να φουσκώνει σε υπερβολικό βαθμό. Αμέσως τον βγάζω έξω και βάζω το χέρι της να μου το πιάσει. Αρχίζει αυτή να μου τον παίζει κι εγώ όλο και περισσότερο να ανάβω. Της λέω αν θέλει να ολοκληρώσουμε επιτελούς να μας φύγει αυτή η κάψα, αλλά μου είπε πως δεν ήθελε η πρώτη της φορά να είναι μέσα σε αυτοκίνητο. Συνεχίζει να μου τον παίζει και μόλις μου έρχεται να τελειώσω πηγαίνω προς τα στήθια της και της τα αφήνω όλα εκεί. Δυστυχώς όμως, εμένα δεν είχε σβήσει η κάψα.

Το βράδυ είχα κανονίσει να βγω με τον κολλητό μου για ποτάκι και μετά μου είπε να πάω να μείνω σπίτι του. Όταν πάμε σπίτι του, καθόταν στο σαλόνι οι γονείς του και η αδελφή του (25 χρόνων, με πολύ ωραίο κωλαράκι και μικρά αλλά στητά βυζάκια).Κάθομαι κι εγώ εκεί μαζί τους και αρχίζουμε να μιλάμε με την αδελφή του χαμηλόφωνα, λέγοντας τα νέα μας. Σε κάποια φάση, δε θυμάμαι πως, ξεκίνησα να της λέω πως γενικά είχα φοβερές κάψες, με την κοπέλα μου δεν γινόταν κάτι ιδιαίτερο και δεν ήξερα τι να κάνω. Εκείνη τη στιγμή, πήγε να μου πει κάτι, μα μας διέκοψε ο κολλητός μου για να μου πει να πάμε μέσα στο δωμάτιο. Μπαίνουμε μέσα, ξαπλώνει αυτός στο κρεβάτι του κι εγώ σε ένα φουσκωτό στρώμα και μιλάμε.

Στα 10λεπτα κοιμήθηκε και είπα να στείλω μήνυμα στην αδελφή του να μου πει τι ήθελε όταν μας διέκοψαν, ελπίζοντας ότι δε θα κοιμάται. Η απάντηση ήταν άμεση και στο μήνυμα μου έγραφε «έλα από εδω να σου πω, γιατί είναι μεγάλο να στο γράψω». Σκεπτόμουν ότι αν πάω και ξυπνήσουν οι γονείς τους ή ο κολλητός μου και με βρουν στο δωμάτιο της θα υπήρχαν παρεξηγήσεις, αλλά κάτι μου έλεγε να πάω. (Το δωμάτιο της αδελφής, των γονιών και του κολλητού, ήταν δίπλα-δίπλα). Μπαίνω μέσα στο δωμάτιο της και αυτή ήταν ξαπλωμένη στα σκοτεινά, με μια τεράστια μπλούζα και εσώρουχο από κάτω. Μόλις την είδα καύλωσα αμέσως και με το που κλείνω την πόρτα πίσω μου, ξαπλώνω πάνω της και αρχίζουμε τα γλωσσόφιλα.

Με γυρνάει να ξαπλώσω, έρχεται από πάνω μου, βγάζει τη μπλούζα της και εμφανίζονται τα ωραία στητά βυζάκια της. Σηκώνομαι εγώ και αρχίζω να βάζω μια-μια της ρώγες της στο στόμα μου. Αυτή κατεβαίνει αργά-αργά, μου κατεβάζει το παντελόνι που φόραγα, μου τον βγάζει έξω και ξεκινά ένα τρελό τσιμπούκι. Είχα καυλώσει τόσο πολύ από όλη τη φάση που ήθελα να χύσω, δεν άντεχα, αλλά κρατήθηκα. Τη γυρνώ, αρχίζω να την γλείφω και ένιωθα τα υγρά της τόσο ζουμερά που θα μπορούσα να την έγλειφα όλο το βράδυ. Δεν άντεξε πολύ και μου τέλειωσε στο στόμα. Μόλις την ένιωσα να τελειώνει, άρχισα να βάζω σιγά-σιγά τον πούτσο μου στο μουνί της χωρίς προφύλαξη. Ήταν τόσο ζεστό που είχα τρελαθεί.

Αυτή, ήθελε να φωνάξει από την καύλα, αλλά δε μπορούσε γιατί μπορεί να την άκουγε κάποιος κι εμένα να με τρελαίνει αυτό. Αρχίζω να τη γαμάω όσο πιο δυνατά μπορώ. Ήθελα να τελειώσω μέσα της αλλά δεν μπορούσα. Τον βγάζω έξω, τη γυρνώ στα 4 και αρχίζω να της το χώνω όσο πιο βαθιά μπορούσα με πιο δυνατούς ρυθμούς, μέχρι που μου ήρθε να τελειώσω. Τον έβαλε στο στόμα και της έχυσα ότι είχα μέσα. Την καληνύχτισα και πήγα πίσω στο δωμάτιο του κολλητού μου και ξάπλωσα. Το πρωί που ξυπνήσαμε πήγαμε όλοι για πρωινό στην κουζίνα και η αδελφή του μου λέει στο αυτί πως έχει πιαστεί στα πόδια, αλλά της άρεσε πάρα πολύ. Βρεθήκαμε κι άλλες πολλές φορές κρυφά από όλους και επίσης μετά από μια εβδομάδα που έγινε αυτό, είχαμε ολοκληρώσει και με τη φίλη μου.

 

(Copyright protected OW ref: 86226)