H Κύπρια φίλη μου

Δημοσιεύθηκε από IANOS3
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (2 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μια ιστορία που συνέβη πριν μια εβδομάδα περίπου.

Ζω σε μεγάλη επαρχιακή πόλη με πάρα πολλούς φοιτητές, τυχαία γνώρισα την Μαρία μια Κύπρια φοιτήτρια που δουλεύει σερβιτόρα για προσωπικά της έξοδα σε μια συνοικιακή καφετέρια που συνήθως αγοράζω τον καφέ μου για τον δρόμο. Η Μαρία είναι αυτό που λέμε χυμώδεις γυναίκα γύρω στο 1.75, καμιά 70 κιλά χαλαρά, με πράσινα μάτια καστανά μαλλιά αλλά αυτό που σε τραβάει πάνω της είναι το απίστευτο μέγεθος που έχει το στήθος της που φυσικά φροντίζει να έχει το μισό έξω.

Αρχικά οι σχέσεις μας τυπικές σταδιακά γίναμε ''φίλοι'' και στο internet χωρίς ιδιαίτερες σχέσεις και πολλά-πολλά. Έχω ένα σπίτι στην Σκιάθο το κληρονόμησα πριν 2 χρόνια από θείο που πέθανε και πηγαίνω αρκετά συχνά. Είναι μέσα στο πράσινο, με πισίνα, πανέμορφο σπίτι. Ανέβασα λοιπόν κάποιες φωτογραφίες από ένα μικρό πάρτι που κάναμε με φίλους και ξαφνικά η Μαρία άλλαξε συμπεριφορά να σου τα σχόλια τύπου... "τι τυχερός είμαι που συνέχεια κάνω διακοπές" κλπ. Να μην το κουράζω, την κάλεσα κάποια στιγμή να έρθει να ξεκουραστεί, χωρίς φυσικά να περιμένω να απαντήσει θετικά. Πριν λίγες μέρες περνώντας να πάρω καφεδάκι ήταν μόνη στη δουλειά και πιάσαμε κουβέντα, της είπα πως φεύγω και άρχισε τα ναζάκια, επανέλαβα την πρόσκληση και τελικά δέχτηκε να έρθει με μια φίλη της. Την άλλη μέρα όντως ήρθε στο νησί μόνη όμως.

Πήγαμε στο σπίτι, της έδειξα το δωμάτιο της και υπέθεσα θα θέλει να ξεκουραστεί. Η Μαρία όμως ήθελε να κολυμπήσει στην πισίνα και να κάτσει στον ήλιο. Πήγε λοιπόν να κάνει ένα ντους και να βάλει το μαγιό της, όσο εγώ θα ετοίμαζα καφεδάκια. Καθώς βγήκα κόντεψε να μου πέσουν τα ποτήρια από τα χέρια. Το θέαμα που αντίκρισα ήταν απίστευτο. Η Μαρία μόλις έβγαινε από τη βουτιά της. Φορούσε ένα κατάλευκο μπικίνι που πίεζε τόσο το στήθος της που κόντευε να εκραγεί, οι ρώγες φαινόταν κάτω από το βρεγμένο μαγιό, το κορμί της αν και με αρκετά κιλά παραπάνω σφιχτό, ηλιοκαμένο χωρίς ίχνος κυτταρίτιδας . Καύλωσα τόσο που έπεσα στο νερό μη με δει και γίνω ρόμπα. Βγαίνοντας, είχε ξαπλώσει μπρούμυτα και με παρακάλεσε όλο νάζι να της βάλω αντηλιακό. Δε μπορούσα να αντισταθώ να μην αγγίξω αυτή την απίστευτη κωλάρα που είχα στο πιάτο.

Η Μαρία άρχισε τα "αχ, μη, στην πλατούλα, δεν θέλω τέτοια" και άρχισα λοιπόν να την αλείφω την πλάτη. Σε λίγο έλυσε το κορδόνι του μαγιό να μην μείνει γραμμή και όταν τελείωσα και πήγα να σηκωθώ...

-    Ει... που πάς, μου κάνει, δεν τελείωσες...

και γυρίζει φέρνοντας το γυμνό της στήθος σε απόσταση εκατοστών από το κεφάλι μου. Τρελάθηκα από το μέγεθος! Το πρόσωπο μου χάθηκε μέσα τους τα χέρια μου ήταν τόσο μικρά. Έγλειφα τις σκληρές ρώγες, τις δάγκωνα, ανέβαινα στο στέρνο της και τη φίλαγα στο λαιμό. Η Μαρία έλεγε "όχι", η φωνή της όμως ήταν τόσο καυλωμένη, η ανάσα της τόσο καυτή που μόνο βλάκας θα έκανε πίσω. Η πούτσα μου δεν χώραγε άλλο στο μαγιό μου μέσα και δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσω τέτοιο στήθος χωρίς να τον τρίψω μέσα. Ανέβηκα πάνω της λοιπόν, άρπαξα τις ρώγες της και άρχισα να της γαμάω τις βυζάρες. Αχ ένιωθα τόσο μικρός εκεί μέσα. Η Μαρία κάποια στιγμή γέλασε, δεν ξέρω πως αλλά τη χαστούκισα και πάνω που πίστεψα έκανα μαλακία έβγαλε ένα γουργουρητό καύλας άλλο πράγμα!

-    Δεν γελάμε πουτανάκι...

της κάνω.

-    Γάμα με, μου λέει, γάμα με σε παρακαλώ, σε θέλω μέσα μου...

μου απαντά με την απίστευτα σέξι κυπριακή προφορά της που έκρυβε πιο πριν.

-    Θα σε γαμήσω όταν το θέλω εγώ...

της λέω και συνέχισα να τρίβομαι στις βυζάρες της. Σηκώθηκα όρθιος.

-    Παρ' τον στο στόμα, της λέω, στα έκφυλα χειλάκια σου.

-    Όχι μου κάνει, τη χαστουκίζω. Τώρα!

της λέω. Στο δεύτερο χαστούκι άνοιξε το στόμα της και μου έκανε ένα απίστευτα υγρό τσιμπούκι. Τελείωσα στο πρόσωπο της όσο με κοιτούσε με παράπονο και μου έλεγε... "το μουνάκι μου δεν το λυπάσαι, έχει πάρει φωτιά λυπήσου με". Χωρίς να κοιτά πήρα ένα κομμάτι πάγο που δεν είχε λιώσει ακόμα και της το βάζω μέσα από το μαγιό. Έβγαλε μια δυνατή φωνή και τη βλέπω να χύνει, να φωνάζει καυλωμένη και να χύνει. Δαγκώνω τις ρώγες της και τη χαϊδεύω πάνω από το μαγιό μέχρι να τελειώσει με απίστευτη ένταση.

Κάπως έτσι πέρασαν τρείς υπέροχες μέρες με την Μαρία με άγριο αχαλίνωτο σεξ μέχρι να γυρίσουμε πίσω στην καθημερινότητα μας. Σήμερα πέρασα από το καφέ που δουλεύει.

-    Φεύγω, της λέω.

-    Περίμενε με, μου λέει.

-    Όχι τόσο εύκολα, της λέω, έχω και την κάμερα μου μαζί αυτή τη φορά.

Το σκέφτηκε αρχικά.

-    Ότι πεις...

μου απάντησε.

 

(Copyright protected OW ref: 86130)