Το γελαστό νερό (2ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από Ιανός
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Υπόθεση: Η συνέχεια της ιστορίας με τη "Γελαστό Νερό"...

Προηγούμενο μέρος: To γελαστό νερό

-    Ξέρω ότι δε θα μείνεις για πολύ καιρό στις ΗΠΑ, αλλά αν δε σε πειράζει θα ήθελα να περάσουμε μαζί αυτό το διάστημα.

Άλλο που δεν ήθελα! Παράτησα τα σχέδια μου για επισκέψεις στη Βοστόνη και στην Ουάσιγκτον. Αφού ήπια τον καφέ και έκανα ένα μπάνιο της είπα ότι φεύγουμε. Ήταν σα να το περίμενε γιατί είχε ετοιμάσει μια βαλίτσα. Μπήκαμε στο αγροτικό της, γεμίσαμε το ντεπόζιτο και ξεκινήσαμε για όπου μας έβγαζε. Διασχίσαμε τη Νεμπράσκα και το μισό Κάνσας ώσπου φτάσαμε σε μία πόλη με το όνομα Eureka (Εύρηκα στα αρχαία ελληνικά) που μου είχε κινήσει το ενδιαφέρον όταν κοιτούσα το χάρτη. Μείναμε στο ξενοδοχείο Greenwood που ήταν και κάτι σαν ορόσημο της πόλης. Όχι ότι η πόλη είχε κάτι το αξιοσημείωτο για να δεις, απλά μου άρεσε το όνομα. Είπα στη Μινεχάχα την προέλευση της λέξης. Της μίλησα για τον Αρχιμήδη και για τον έξυπνο τρόπο που χρησιμοποίησε την άνωση για να επαληθεύσει αν το χρυσάφι ήταν ατόφιο. Της είπα για τον τραγικό θάνατο και για τα famous last words «μη μου τους κύκλους τάραττε».

Έβρισκε κάθε μου κουβέντα ενδιαφέρουσα και με παρότρυνε να μιλάω. Όταν ερχόταν η σειρά της, ανέφερε παραδόσεις του λαού της. Το Μεγάλο Πνεύμα (Γκίτσε Μανιτού) έδινε ζωή και πνεύμα σε κάθε υλικό και άυλο πράγμα ή πλάσμα. Μου έλεγε πως μανιτού έχουν όλοι μέσα τους και όχι μόνο οι άνθρωποι, αλλά και τα ζώα, τα δέντρα, τα ποτάμια, ο αέρας κλπ. Οι κουβέντες μας ήταν τέτοιες λες και γνωριζόμασταν χρόνια. Λες και δύο καθηγητές αντάλλασσαν γνώσεις μεταξύ τους σε επιστημονικό επίπεδο, όταν αναφέραμε γεγονότα που γνωρίζαμε ή σαν παντρεμένο ζευγάρι που ξέρει ο ένας τα χούγια του άλλου, όταν μιλάγαμε για πιο προσωπικά πράγματα. Της είπα για το πώς αδημονώ να περάσουμε ξανά μαζί το βράδυ και μου εκμυστηρεύτηκε ότι ένοιωθε το ίδιο. Παρόλα αυτά δεν κλειστήκαμε στο ξενοδοχείο. Περπατήσαμε μαζί πιασμένοι χέρι-χέρι στους δρόμους της πόλης. Πήγαμε σε ένα τοπικό σινεμά και είδαμε μια κωμωδία. Της εξήγησα ό,τι οι ελληνικές κωμωδίες είναι σαφώς ανώτερες από αυτές τις προκάτ αμερικάνικες.

Πήγαμε για ποτό σε ένα μπαρ, όπου ο κόσμος μας κοιτούσε με μισό μάτι και όταν δεν αντέξαμε άλλο, τρέξαμε στο ξενοδοχείο. Όταν η πόρτα του δωματίου έκλεισε πίσω μας, τα ρούχα μας βγήκαν σε δευτερόλεπτα. Τα χείλη μας ενώθηκαν σε ένα καυτό φιλί. Τα πόδια της τυλίχτηκαν γύρω από τη μέση μου και όπως την κρατούσα από τους γλουτούς, εκείνη με το χέρι της οδήγησε την πούτσα μου μέσα στο ήδη υγρό μουνάκι της. Ένοιωσα αμέσως τις κολπικές συσπάσεις και κρατώντας την γερά κινήθηκα προς το διπλό κρεβάτι. Το κεφάλι της έγειρε προς τα πίσω καθώς ξάπλωνα και την είδα να δαγκώνει τα χείλη της. Αμέσως άρχισα να κινούμαι πιο γρήγορα μέσα της και να μπαίνω όσο πιο βαθιά μπορούσα. Τα πόδια της εξακολουθούσαν να είναι τυλιγμένα γύρω μου και την άκουσα να επικαλείται ξανά το Μεγάλο Πνεύμα. Ο οργασμός της άρχισε με το που μπήκα μέσα της και κλιμακώθηκε όταν επιτάχυνα το ρυθμό μου. Στήριξε το σαγόνι της στον ώμο μου. Με έσφιξε περισσότερο με τα πόδια και τα χέρια της και μου ψιθύρισε στο αυτί.

-    Μη σταματάς, θα χύσω πάλι!

Συνέχισα να μπαινοβγαίνω μέσα της με ορμή. Συνέχισε να κραυγάζει από καύλα και να λέει ότι χύνει. Ένοιωθα τα υγρά της να τρέχουν. Ένοιωθα το μουνάκι της να μην προβάλει αντίσταση για ένα δευτερόλεπτο και μετά να με πιέζει με μανία. Σα να προσπαθούσε να αρμέξει το σπέρμα από μέσα μου. Η καύλα η δικιά μου δεν πήγαινε πίσω. Με κάθε μου διείσδυση και κάθε της σύσπαση ένοιωθα ένα βήμα πιο κοντά στο να τελειώσω. Έβγαλα εντελώς την πούτσα μου από μέσα της προσπαθώντας να ηρεμίσω το ρυθμό μου, αλλά με κάποιο μαγικό τρόπο, το μουνάκι της βρήκε την πούτσα μου και καρφώθηκε μέχρι τη ρίζα της. Συνέχισε να κουνιέται ενώ της φώναξα ότι θα χύσω.

-    Μέσα μου! Μην ανησυχείς. Χύσε μαζί μου...

και εκεί αφέθηκα. Δύο ωθήσεις αργότερα, άρχισα να αδειάζω το σπέρμα μου μέσα στο μουνάκι της. Βόγκηξα μαζί της. Ενώσαμε τα χείλη μας καθώς ένοιωθα το εσωτερικό του κόλπου της να προσπαθεί να καταπιεί κάθε σταγόνα σπέρματος που είχα στα αρχίδια μου. Λίγο αργότερα προσπαθούσαμε κι οι δύο να βρούμε την αναπνοή μας. Παρόλα αυτά όμως η πούτσα μου δεν έλεγε να πέσει. Ένοιωθα λες και ήμουν 20άρης. Ήμουν ακόμα σκληρός και μέσα της όταν με γύρισε ανάσκελα και άρχισε να ιππεύει το καυλί μου. Με κρατούσε από το στέρνο καθώς κινιόταν αργά πάνω-κάτω. Σταγόνες ιδρώτα έτρεχαν από το μέτωπό της και έπεφταν πάνω στο σώμα μου. Κι εγώ δεν πήγαινα πίσω σε αυτόν τον τομέα. Πήγα να της πιάσω τα μπούτια, αλλά πήρε τα χέρια μου και τα τοποθέτησε στα βυζιά της. Τα χούφτωσα και άρχισα να τα χαϊδεύω καθώς αυτή συνέχισε, αυξάνοντας το ρυθμό της.

Λύγισε ελάχιστα τη μέση της προς τα πίσω και έπιασε τα μπούτια μου. Κατόπιν άρχισε να κινείται ταυτόχρονα κυκλικά, πάνω-κάτω και μπρος-πίσω. Δεν έχω ιδέα πως τα κατάφερνε. Η ανάσα της για άλλη μια φορά γινόταν πιο κοφτή. Τα μάτια της είχαν κλείσει. Τα βυζιά της ένοιωθα ότι φούσκωναν στα χέρια μου. Ο ρυθμός της έγινε πιο γρήγορος και άρχισε να χύνει ξανά. Αυτή τη φορά οι συσπάσεις της ήταν πιο δυνατές σε σημείο που πονούσα κάθε φορά που με έσφιγγε. Δύο λεπτά αργότερα έπεσε αποκαμωμένη πάνω στο στέρνο μου, προσπαθώντας πάλι να πάρει όσο περισσότερο οξυγόνο γινόταν στα πνευμόνια της. Η πούτσα μου είχε χάσει την πυγμή της εξαιτίας των δυνατών συσπάσεων. Ήταν μισοκαυλωμένη.

-    Δεν τελείωσες;

Με ρώτησε βαριανασαίνοντας.

-    Όχι ακόμα καρδιά μου.

-    Τότε γιατί μαλάκωσε;

-    Γιατί όταν τελείωνες εσύ με έσφιξες τόσο δυνατά που πόνεσα.

Άφησε ένα παρατεταμένο γελάκι και με φίλησε στη μύτη.

-    Το πιστεύεις ότι έχυσα τρεις φορές; Τις πρώτες δύο ήσουν από πάνω και μόλις ένοιωσα το σπέρμα σου κάτι ξύπνησε μέσα μου. Το ένοιωθα να δυναμώνει και για αυτό σε καβάλησα. Πήρα τον έλεγχο για να το συναντήσω και να το εκτονώσω. Ο τρίτος ήταν ο πιο δυνατός οργασμός που είχα ποτέ. Συγγνώμη αν σε πόνεσα.

Της παραμέρισα τα μαλλιά από το πρόσωπο και τη φίλησα απαλά στα χείλη χαμογελώντας.

-    Χαίρομαι που είμαι αυτός που σου έδωσε τέτοια απόλαυση.

Σηκώθηκε από πάνω μου και κάθισε στο πλάι. Άρχισε να παίζει με την πούτσα μου και την ένοιωσα να σκληραίνει ξανά.

-    Κοίταζέ με! Θέλω να με κοιτάς στα μάτια όταν θα τελειώσεις.

Έστρεψα το κεφάλι μου προς το μέρος της και την είδα που παρακολουθούσε το πρόσωπό μου. Το χέρι της ανεβοκατέβαινε πάνω στην πούτσα μου αργά και την έσφιγγε με τέτοιο τρόπο που μόνο ο καθένας προσωπικά όταν βαράει μαλακία ξέρει να το κάνει. Σιγά-σιγά οι κινήσεις του χεριού της επιταχύνθηκαν. Άρχισα να ανασαίνω κοφτά. Δεν έπαψε ούτε στιγμή να με κοιτάει.

-    Δε θέλω να μου πεις ότι τελειώνεις. Απλά θέλω να το κάνεις. Θέλω να το δω!

Έγνεψα πως κατάλαβα τι εννοούσε. Η Μινεχάχα συνέχισε το έργο της. Ήταν πραγματικά απολαυστικό. Ήταν λες και την καθοδηγούσα χωρίς να της λέω τίποτα. Από τις συσπάσεις του προσώπου μου και την αναπνοή μου κατάλαβε ότι ήμουν κοντά στο να χύσω και άρχισε να μου παίζει την πούτσα όλο και πιο γρήγορα. Τα χύσια μου άρχισαν να εκτοξεύονται παντού και δε σταμάτησε μέχρι να μου αδειάσει όλη την ποσότητα. Είχα λαχανιάσει και οι λαγόνες μου έτρεμαν από τον οργασμό. Τα σεντόνια, το στομάχι μου, τα μπούτια μου είχαν γίνει χάλια. Το βλέμμα της πάνω μου ήταν ικανοποίησης. Με φίλησε στο στόμα.

-    Μου άρεσε που σε είδα έτσι, είπε. Μου άρεσε που είδα ακριβώς τι σου προκάλεσα.

-    Ήταν πάρα πολύ απολαυστικό...

απάντησα. Δεν πάμε να κάνουμε ένα μπανάκι, πριν συνεχίσουμε;

 

(Copyright protected OW ref: 86100)