Το γαμήσι του αφεντικού μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Εδώ και καιρό με γουστάρει το αφεντικό μου όπως κι εγώ. Τετάρτη βράδυ, ενώ δούλευα, λαμβάνω ένα μήνυμα στο κινητό μου που μου λέει: «Σε περιμένω (σε γνωστό ξενοδοχείο στη Λευκωσία)».

Βιάστηκα! Αρχίζω να κλείνω το κατάστημα για να πάω να τον βρω. Ήδη έχει αρχίσει ένας κρύος ιδρώτας να κυλά στο κορμί μου. Το μουνάκι μου να είναι ήδη υγρό...

Επιτέλους φτάνω στο ξενοδοχείο! Ένας άντρας με πλησιάζει και με ρωτάει:

-    «Είσαι η ......;»

-    «Ναι…», του λέω.

-    «Πάρε αυτά τα κλειδιά και πήγαινε σ’ αυτό τον όροφο σ’ αυτήν την σουίτα…», μου λέει.

Ακολούθησα τις διαταγές. Ανοίγω την πόρτα και βλέπω παντού κεριά αναμμένα και μπροστά μου ένα πακέτο να αναγράφει το όνομα μου. Το ανοίγω και είχε μέσα μαύρα εσώρουχα και μια καρτούλα που έγραφε: «Κάνε μπανάκι, φόρεσε τα κι έλα στο υπνοδωμάτιο».

Το έκανα. Μπήκα στο μπάνιο και καθώς έκανα μπάνιο, έπαιξα λίγο με το μουνάκι μου μήπως και το ηρεμήσω αλλά, τίποτα... Φόρεσα τα μαύρα εσώρουχα και πήγα και τον βρήκα σ’ ένα μεγάλο κρεβάτι να με περιμένει γυμνός και το μόνο που φορούσε ήταν μια ανοιχτή μαύρη ρόμπα. Σκέφτηκα ότι του αρέσουν πολύ τα μαύρα.

Χωρίς να πω τίποτα, ανέβηκα στο κρεβάτι σαν γάτα... Ήδη ο πούτσος του ήταν μεγάλος και μου λέει:

-    «θέλεις να το κάνεις αυτό;»

(γιατί παρεμπιπτόντως είμαστε και οι δύο παντρεμένοι, εγώ 23 και αυτός 28). Αμέσως του δίνω ένα γλωσσόφιλο! Αυτό τα λέει όλα! Και αυτός ανταποκρίνεται.

Κατεβαίνω αργά - αργά κάτω του... Φιλάω το στήθος του με την γλώσσα μου... Του γλείφω το κορμί του και κατεβαίνω στο τεράστιο καυλί του. Το βάζω στο στόμα μου, όσο βαθιά γίνεται. Τον κοιτάζω να το απολαμβάνει όσο κι εγώ. Ο πούτσος του έχει σκληρύνει κι άλλο μέσα στο στόμα μου, το νιώθω...

Τον βγάζω από το στόμα μου και παίρνω ένα - ένα τα αρχίδια του στο στόμα μου κι αυτός μου γλείφει τα δάχτυλα μου. Ανεβαίνω σιγά - σιγά και τον φιλάω...

Αυτός, μ’ έναν απότομο τρόπο, με γυρίζει ανάσκελα, μου γλείφει το στήθος μου... Δαγκώνει τις ρώγες... Με πονάει αλλά, είναι πολύ καύλα! Ήδη βάζει το δάχτυλο του στο ξυρισμένο μουνάκι μου, παίρνει υγρά και μου τα βάζει στο στόμα μου.

Μετά που κάνει ένα τρελό γλειφομούνι! Χώνει την γλώσσα του μέσα όσο πιο βαθιά γίνεται κι εγώ είμαι έτοιμη να χύσω...

-    «Αααααχ…  μωρό μου χύνω! Χύνω!!!»

Και... τον χύνω! Παίρνει τα υγρά μου κι έρχεται και μου τα βάζει στο στόμα και φιλιόμαστε παθιασμένα, με τα υγρά μου στο στόμα μου. Τι καύλα! Με σηκώνει στα τέσσερα κι έρχεται από πίσω μου... Του λέω:

-    «Κ.... Σιγά γιατί δεν το έχω κάνει πολλές φορές από πίσω και πονάω…»

-    «Θα σ’ αρέσει…», μου λέει.

Μου γλείφει την κωλοτρυπίδα μου... Βάζει το δάχτυλο του για να με ανοίξει... Το κορμί μου κάνει σπασμούς! Βάζει δύο δάχτυλα, τρία δάχτυλα… Μου λέει:

-    «Είναι έτοιμο να το ξεσκίσω πουτάνα!»

Και με μια κίνηση γρήγορη, τον χώνει κι εγώ να φωνάζω τόσο δυνατά απ’ τον πόνο που... αποκλείεται να μην με έχει ακούσει ο όροφος! Συνέχισε να τον ξεσκίζει με γρήγορες κινήσεις κι εγώ να του λέω:

-    «Πιο γρήγορα μαλάκα! Θέλω να με ξεσκίσεις από παντού!»

-    «Χύνω!», μου λέει με μια βαριά φωνή.

Τον βγάζει κι έρχεται μπροστά μου... Τον χώνει στο στόμα μου και του καταπίνω τα χύσια του όλα!

-    «Είσαι καλή πουτάνα!», μου λέει κι αρχίζει να μου γαμάει το στόμα.

Μετά, με ρίχνει μπρούμυτα και μου λέει:

-    «Ξεσκίσαμε το κωλαράκι σου, να μην αφήσουμε και το μουνάκι σου παραπονεμένο…», και μπαίνει μέσα μου.

Εγώ είμαι πάλι έτοιμη να χύσω… Κι αυτός συνέχισε να με ξεσκίζει μέχρι που χύνουμε κι οι δύο μαζί.  Ξαπλώσαμε στο κρεβάτι τέζα από την κούραση... Όταν αυτός είχε κοιμηθεί εγώ, έκανα ένα μπάνιο και επέστρεψα σπίτι.

Το πρωί στην δουλειά βρήκα μια ανθοδέσμη με τριαντάφυλλα και μια κάρτα που έγραφε: «Απόψε σε περιμένω την ίδια ώρα».

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")