Το όνειρο του Πακιστανού πραγματοποιήθηκε

Δημοσιεύθηκε από olamesa
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Υπόθεση: Ο Πακιστανός και η γυναίκα μου...

Προηγούμενο μέρος: Μου πήρε την παρθενιά ένας Πακιστανός

Γεια σας και πάλι. Αν σας άρεσε η περιγραφή της πρώτης μου εμπειρίας, να λοιπόν που υπήρξε και συνέχεια! Όπως σας έγραψα και την προηγούμενη φορά, ο Μαχμούτ έμαθε σχεδόν τα πάντα για το πως γαμιόμαστε με τη γυναίκα μου. Άλλωστε, από τις τόσες φορές που έχει δει την τρύπα μου, δεν ήταν δύσκολο να καταλάβει ότι και σε εκείνη γουστάρει να μου ανοίγει τον κώλο με τα δάχτυλα και τη γλώσσα της. Κάποια στιγμή του είχα δείξει και φωτογραφίες της και έδειξε ότι γούσταρε τρελά να χύσει γι’ αυτή.

Ξημερώματα μιας ανοιξιάτικης Κυριακής, είμαστε στο αμάξι και γυρίζουμε από βραδινή έξοδο. Εγώ πιο νηφάλιος από εκείνη, γιατί θα είχαμε πρόβλημα στην επιστροφή. Δυστυχώς όμως, έχω ξεχάσει μαζί μου το κλειδί της πόρτας του αρχείου -λόγω δουλείας που είχα εκεί-και την είχα ενημερώσει ότι έπρεπε να το γυρίσω. Καμία αντίρρηση δεν έφερε, αφού το εργοστάσιο ήταν κοντά στο δρόμο μας και ήξερε από τις άλλες φορές πως "ο Πακιστανός" θα ήταν εκεί. (Όταν η γυναίκα μου είναι σχετικά "τύφλα", δεν καταλαβαίνει και πολλά, αλλά νιώθει και έτοιμη για όλα). Τηλεφωνώ στο Μαχμούτ και του λέω ότι ερχόμαστε. Χωρίς πολλά-πολλά, σε 15 λεπτά περνάμε την πύλη που κλείνει πίσω μας, παρκάρουμε μπροστά στο φυλάκιο και βοηθώ τη γυναίκα μου με το μακρύ μαύρο φόρεμα και το σκίσιμο στο πλάι, να μην το σκίσει περισσότερο με το "δεκάποντο". Ο Μαχμούτ μας καλωσορίζει γελώντας με αυτά που βλέπει.

Περνάμε μέσα νιώθοντας αρκετή ζέστη από αερόθερμο και air-condition, βγάζω δυο Ελληνικούς μέτριους από το μηχάνημα, ανάβουμε τσιγάρο όλοι μας και παίρνουμε ανάσα. Εκείνη κάθεται δίπλα μου και ο Μαχμούτ απέναντι μας, στο 1,5 μετρό, δε χορταίνει να τη γδύνει με τα μάτια του και έχει ήδη αρχίσει να καυλώνει βλέποντας το πόδι της που μισοφαίνεται από το πλαϊνό σκίσιμο.

-    Εκείνος: Που το έσκισες τόσο πολύ εκεί;

-    Εκείνη: Έτσι είναι αυτό το ρούχο.

-    Εκείνος: Συγγνώμη που ρωτώ αλλά εμείς δεν έχουμε τέτοια. Απαγορεύεται εκεί.

-    Εκείνη: Εκεί μπορεί να απαγορεύεται, αλλά εγώ κοντεύω να σκάσω μέσα εδω από τη ζέστη και σε λίγο θα το ανοίξω να πάρω αέρα!

-    Εκείνος: Και δεν το ανοίγεις. Νιώσε άνετα, δε μας βλέπει κανένας.

-    Εκείνη: Λοιπόν Μαχμούτ μου συγγνώμη, αλλά δεν αντέχω άλλο…

λέει και με μια ξαφνική κίνηση σηκώνει το ύφασμα και αποκαλύπτει τα γυμνά και βελούδινα ποδιά της, τα όποια ανοίγει και ελαφρά νια να ανασάνουν. Ο Μαχμούτ παθαίνει εγκεφαλικό αλλά συνέρχεται γρήγορα, καταπίνει το σάλιο του 2-3 φορές και χαίρεται τη θέα της κιλότας της γυναίκας μου. Τώρα πλέον πιάνει το "τουμπανισμένο" καβλί του και δυσκολεύεται να το φέρει στα ίσια.

-    Εκείνος: Ωραία πόδια. Τα ξυρίζεις πολύ καλά.

-    Εκείνη: Αν δεν έχει πρόβλημα ο άντρας μου, πιασε να δεις τι κάνουμε εμείς οι γυναίκες στην Ελλάδα.

-    Εκείνος: Άμα πιάσω θα θέλω άλλο πράγμα μετά.

Εγώ βλέπω και ακούω τι γίνεται, αλλά από το ξενύχτι και τη ζαλάδα είμαι έτοιμος και για τσόντα. Την ίδια στιγμή, η γυναίκα μου ανοίγει τα πόδια της και του λέει:

-    Εκείνος: Έλα εδω στα πόδια μου να δω τι έχεις.

Ο Μαχμούτ εκσφενδονίζεται και σε 5 δευτερόλεπτα έχει βρεθεί ανάμεσα στα μπούτια της και έχει πετάξει έξω το κοκαλωμένο καβλί του. Πιάνει με τα χέρια του και χαϊδεύει τα βυζιά της μέσα από το μισάνοιχτο μπούστο, ενώ εκείνη τρίβει τα μπούτια της επάνω στα δικά του, αρπάζει το καβλί του με το στόμα της και με τα χέρια της τον τραβάει απαλά από τον κώλο, μέχρι το κεφαλάκι του να ακουμπά το λαρύγγι της. Η πίπα δεν κρατεί πάνω από 1 λεπτό. Η γυναίκα μου τον σπρώχνει απαλά, σηκώνεται και κάθεται πάνω στο γραφείο με τα μπούτια ορθάνοικτα.

-    Εκείνη: Έλα μωρό μου. Χωσ’ το μέσα.

Ο Μαχμούτ της κρατεί τα μπούτια ανοιγμένα, ενώ εκείνη οδηγεί το καβλί του κατευθείαν μέσα της.

-    Εκείνη: Σου αρέσει μωρό μου; Είναι ωραίο το μουνί μου;

-    Εκείνος: Ναι αγάπη μου... θέλω να χύσω μέσα!

-    Εκείνη: Θα μου τα ρίξεις όλα; Θα τα τινάξεις μέσα μου;

-    Εκείνος: Ναι! Το θέλω!

-    Εκείνη: Χύσε μέσα μου καργίολη άντρα! Τίναξε τα εκεί βαθιά!

-    Εκείνος: Δεν αντέχω... θα χύσω...

-    Εκείνη: Χύσε μέσα μου! Τα θέλω όλα! Θα χύσω κι εγώ…

-    Εκείνος: Χύνω αγάπη μου, χύνω…

-    Εκείνη: Έτσι καργιόλη, ριξ’ τα μέσα, χύσε την πουτάνα σου, χύνω κι εγώ… χύνω η πουτάνα…

και έτσι ο Μαχμούτ έχυσε μέσα στο μουνί της με τουλάχιστον τρία καλά τινάγματα στην αρχή. Τελειώνοντας, ντυθήκαμε όλοι, έβγαλα και του και έδωσα και το κλειδί από το αρχείο, κάναμε κι ένα τελευταίο τσιγάρο, τον ευχαριστήσαμε και μας ευχαρίστησε και τραβήξαμε το δρόμο για το σπίτι.

 

(Copyright protected OW ref: 85982)