Ήταν τόσο στενή που με δυσκολία μπήκα

Δημοσιεύθηκε από gstar17
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Υπόθεση: Η κοπέλα μου ήταν αρχάρια στο θέμα σεξ και όταν αποφασίσαμε να το κάνουμε ήταν ακόμα παρθένα και μου ζήτησε να το πάω σιγά...

 Με την κοπέλα μου ήμασταν μαζί 2 χρόνια. Συνομήλικοι και οι 2 ήμασταν μαζί από την 1η λυκείου στις αρχές δεν είχαμε τίποτα ιδιαίτερο, παρά μόνο κάποια φιλάκια και αγκαλίτσες και μερικά χουφτώματα. Το καλοκαίρι μόλις τελειώσαμε τις εξετάσεις η κοπέλα μου άρχισε και με ρωτούσε διάφορα περί του σεξ (αν πονάει και διάφορα τέτοια). Εγώ της απάντησα πως κάποιες φορές πονάει και κάποιες όχι. (Η δική μου σεξουαλική ζωή είχε ξεκινήσει από τα 14).

Μία μέρα καθώς πηγαίναμε προς την παραλία ήθελε να μου δείξει κάτι που έμαθε. Έτσι με έχωσε πίσω από έναν θάμνο, μου κατέβασε το μαγιό και άρχισε να μου τον παίζει μέχρι να καυλώσω. Στη συνέχεια αφότου καύλωσα ξεκίνησε να μου κάνει μια πίπα, μπορώ να ομολογήσω πως δεν το περίμενα γιατί ήταν ντροπαλή και χαμηλών τόνων. Χρησιμοποιούσε τη γλώσσα τόσο καλά που έλεγες πως ήταν καθηγήτρια στην πίπα, έπαιζε με το κεφαλάκι τόσο καλά που με έκανε να χύσω σε δευτερόλεπτα μέσα στο στόμα της. Εκείνη τη στιγμή καθώς την είχα χύσει με κοιτάει με ένα πονηρό βλέμμα και τα καταπίνει όλα!

Μετά με ρώτησε αν μου άρεσε ότι είχε μάθει και υποσχέθηκε πως θα υπάρξει και συνέχεια. Αφού πέρασε πάλι ένας ολόκληρος χρόνος και είχαμε μείνει μόνο στις πίπες, έτσι όπως καθόμασταν στο σπίτι, τη ρώτησα αν θέλει να προχωρήσουμε παρακάτω και να μη μείνουμε μόνο στις πίπες. (Η κοπέλα μου ήταν ακόμη παρθένα ). Αποκρίθηκε με ευχαρίστηση και αρχή ξεκίνησε με μια θεσπέσια πίπα όπως μόνο εκείνη ήξερε να κάνει. Στη συνέχεια της έκανα το πρώτο της γλειφομούνι. Δεν πρόλαβα να την γλείψω τη θεσπέσια κλειτορίδα της και είχε ήδη υγρανθεί. Έγλειψα τους χυμούς της, τόσο νόστιμοι από ένα παρθένο μουνάκι. Αφού την έγλειψα για ένα 15λεπτο ήρθε η ώρα της να τελειώσει και ένας πίδακας πετάχτηκε στο πρόσωπό μου. Ήταν απολαυστικό! Την ευχαρίστησα δίνοντας της ένα παθιασμένο γλωσσόφιλο.

Στη συνέχεια πήρα ένα προφυλακτικό και το φόρεσα ώστε να συνεχίσω προς το υπέροχο μουνάκι της. Την έγλειψα λίγο ώστε να μπω όσο πιο ανώδυνα μπορούσα μα δεν με άφηνε. Ήταν τόσο στενή που με έβγαζε έξω. Μέτα από 2-3 προσπάθειες μπήκα, αλλά με δυσκολία καθώς ακόμα ήταν στενή, Πήγαινα σιγά, ώστε να μην την πονέσω. Μετά από αρκετή ώρα ήρθε η ώρα να τελειώσω. Τη ρώτησα που ήθελε να τελειώσω και μου είπε στα βυζιά της. Έτσι και εγώ έβγαλα το προφυλακτικό και άδειασα μια ικανοποιητική ποσότητα πάνω στα βυζιά της. Με καθάρισε παίρνοντάς με στο στόμα της και με μια καταπληκτική πίπα με καύλωσε πάλι. Στη συνέχεια μου ζήτησε να την πάρω από κώλο και δεν την ένοιαζε ο πόνος. Έτσι και εγώ σάλιωσα δύο δάχτυλα και τα έβαλα στο παρθένο κωλαράκι της. Αφού την άνοιξα, μπήκα μέσα χωρίς προφυλακτικό για καλύτερη αίσθηση. Ήταν τόσο ωραία που δεν ήθελα να βγω. Σε μια στιγμή μου έρχεται να χύσω και έτσι έχυσα μέσα στο κωλαράκι της το οποίο είχα μόλις γαμήσει. Εκείνη για να με ευχαριστήσει για το ξεπαρθένεμα μου έκανε δώρο το κωλαράκι της δύο φορές την εβδομάδα. Αυτό συνεχιζόταν για ακόμη ένα χρόνο ασχέτως που δεν είχαμε σχέση.

 

(Copyright protected OW ref: 85843)