Αυγουστιάτικος πειρασμός

Δημοσιεύθηκε από Irisida
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.75 (4 Votes)

Πρόλογος: Δεκαπενταύγουστος, αφόρητη ζέστη, οπότε κι εγώ θέλοντας να ξεφύγω από την κάψα της πόλης, πήρα έναν φίλο μου (που εδώ και χρόνια φλερτάρουμε συνέχεια) και πήγα στο εξοχικό μου για να απολαύσουμε την θάλασσα...

Φτάσαμε πρώτη μέρα στο εξοχικό, αρκετά κουρασμένοι, καθώς εκείνος δούλευε μέχρι τις τέσσερις οπότε πήραμε το κτελ των 5 για Χαλκιδική και φτάσαμε οχτώ και μισή. Που διάθεση για μπάνιο και βόλτα; Έτσι κάτσαμε μέσα στο σπίτι με τον κλιματισμό στο φουλ πίνοντας ποτάκια. Εγώ φορώντας ένα κάπως ημιδίαφανο λευκό νυχτικάκι κι ένα γαλάζιο στρινγκάκι κι εκείνος με ένα μπλε και κόκκινο μποξεράκι. Αρχικά καθόμασταν απέναντι ο ένας από τον άλλον και μετά λίγο με την συζήτηση λίγο με το ποτό ήρθε και κάθισε δίπλα μου. Είχε ανάψει από το ποτό και τη ζέστη και φαινόταν αλλά δεν το σχολίασα αλλά άρχισα να γίνομαι αρκετά υγρή και οι ρώγες μου πετάχτηκαν σε σημείο να διαγράφονται πολύ καλά από το νυχτικάκι μου. Γυρίσαμε την κουβέντα στο σεξ αλλά χωρίς κάποιος από τους 2 να κάνει κίνηση ενώ η ένταση στο δωμάτιο είχε αρχίσει να ανεβαίνει.

Σε κάποια φάση, μετά το έκτο έβδομο ποτό, με πήρε αγκαλιά κι άρχισε να παίζει απαλά με τις ρώγες μου που είχαν γίνει απίστευτα σκληρές μετά από τόση ώρα ένταση. Αναστέναζα βαριά κι ένιωθα να θέλω να τελειώσω απίστευτα. Είχα γίνει κάθυγρη αλλά εκείνος δεν προχωρούσε. Σηκώθηκα και πήγα στον επάνω όροφο κι άρχιζα να παίζω δυνατά το μουνάκι μου και μέσα σε λίγα λεπτά τελείωσα με ευχαρίστηση. Μέτα από κανένα δεκάλεπτο ήρθε κι εκείνος και ξάπλωσε δίπλα μου παίρνοντας με αγκαλιά και βάζοντας το χέρι του στον πούτσο του που ήταν μισοκαυλωμένος. Κοιμηθήκαμε έτσι και σηκωθήκαμε αρκετά νωρίς για να πάμε θάλασσα.

-    Θέλεις να μου πεις τι ακριβώς έγινε χθες;

-    Παρασύρθηκα λιγάκι από το ποτό και την συζήτηση, και ξέρεις πως πάντα ήθελα να παίξω λιγάκι με τις ρώγες σου και όπως ήταν χθες φαινόταν να το ήθελες κι εσύ.

-    Ναι το ήθελα, αλλά εντάξει άμα ξεκινάς κάτι το τελειώνεις κιόλας.

-    Ήμουν κομμάτια όμως χθες και δεν βγήκε όπως θα το ήθελα.

-    Οπότε το ξεχνάμε, δεν μας βγήκε, τέλος!

-    Καλά θα δούμε.

Ήξερα πως είχε κάτι στο μυαλό του αλλά συμφώνησα μαζί του για την ώρα, βάλαμε μαγιώ και πήγαμε στην θάλασσα, σε μια ερημική τελείως παραλία όπου θα μπορούσαμε να είμαστε λίγο πιο ελεύθεροι γιατί τον έβλεπα πως ήθελε να κάνει παιχνίδι. Όλα ξεκίνησαν πολύ "αθώα". Φτάνοντας, βάλαμε ομπρέλα, στήσαμε το ψυγειάκι με τις μπύρες, απλώσαμε πετσέτες και μου ζήτησε να του βάλω αντηλιακό στην πλάτη. Με το που τον άγγιξα τον είδα αμέσως να καυλώνει και για να το χοντρύνω λίγο του ζήτησα να μου βάλει κι αυτός. Ξεκίνησε από την πλάτη μου με απαλές κινήσεις και του ζήτησα να μου ξεκουμπώσει το μαγιώ γιατί σκεφτόμουν επειδή είμαστε μόνοι μας δεν υπάρχει λόγος να κάνω σημάδια. Μου το ξεκούμπωσε και το έβγαλα διακριτικά.

-    Πρέπει όμως να βάλεις και μπροστά για να μην καείς.

-    Ναι, το ξέρω, το έχω στα υπ’ όψιν μου.

Άρχισε να μου απλώνει αντηλιακό στους ώμους κι άρχισα να αναστενάζω ναζιάρικα. Με ξάπλωσε πάνω στο στέρνο του και μου έριξε μια ποσότητα πάνω στο στήθος όπου οι ρώγες μου αντέδρασαν σχεδόν αμέσως από το απότομο κρύο. Μου το άπλωνε κυκλικά δίνοντας έμφαση στις ρώγες μου σε σημείο που το λεπτό μαγιώ μου είχε γίνει λες κι είχα μπει στην θάλασσα από τα υγρά που έβγαζε το μουνάκι μου. Δεν άντεξα και το έβγαλα κι αυτό κι εκείνος έμεινε κόκαλο στην θέα από το πόσο υγρή με είχε κάνει. Με ανασήκωσε λίγο κι έβγαλε κι αυτός το δικό του αφήνοντας να ξεπροβάλει ο απίστευτα μεγάλος πούτσος του. Σηκώθηκε από πίσω μου όπως ήταν και ξάπλωσε δίπλα μου αρπάζοντας με και δίνοντας μου ένα δυνατό γλωσσόφιλο, κατεβάζοντας το χέρι του στο γεμάτο υγρά μουνάκι μου. Έπαιζε βίαια με την κλειτορίδα μου για λίγο κι ένιωθα τον οργασμό να έρχεται και τότε κατέβηκε ανάμεσα στα πόδια μου βάζοντας 2 δάχτυλα μέσα και μετά 3 και μετά 4.

Τελείωνα σε σημείο να μην αντέχω άλλους απανωτούς οργασμούς όταν άρχισε να γλείφει και να δαγκώνει πολύ δυνατά τις ρώγες μου, τόσο που πονούσα πολύ και καύλωνα ακόμα περισσότερο. Έβγαλε το χέρι του απότομα από το μουνάκι μου κι άρχισε να με τρίβει απλά μέχρι που έχυσα με απίστευτη ένταση. Τότε με σήκωσε στα γόνατα πάνω στην πετσέτα μου που είχε γίνει μούσκεμα. Σηκώθηκε κι εκείνος και μου έβαλε τον χοντρό του πούτσο στο στόμα. Έτσι όπως ήμουν από τον οργασμό που μόλις είχα του πήρα ένα τσιμπούκι όλο λύσσα, έγλειφα και ρουφούσα δυνατά παίζοντας ταυτόχρονα τις μπάλες του με το ένα χέρι και με το άλλο πιέζοντας τον να μπει πιο μέσα στο στόμα του από τον κώλο του. Τελείωσε σχετικά γρήγορα και κατάπια μέχρι και την τελευταία σταγόνα. Πέσαμε κι οι 2 ξέπνοοι για λίγο στην άμμο και μετά από κανένα δεκάλεπτο σηκωθήκαμε και βουτήξαμε στην θάλασσα.

-    Αυτό ήταν καλό!

-    Αυτό θα μπορούσε να είχε γίνει και χθες όμως.

-    Ναι αλλά ήταν πιο καύλα σήμερα.

Κολυμπήσαμε αρκετή ώρα γυμνοί τελείως μέσα στην θάλασσα προσπαθώντας να σβήσουμε την κάψα που ξέραμε και οι 2 πως δεν είχε σβήσει και φτάσαμε να φιλιόμαστε και να τριβόμαστε μέσα στο νερό κάνοντας χαζά παιχνιδάκια. Οι ρώγες μου ήταν πέτρα και ακουμπούσαν πάνω στο γυμνό του στήθος αισθησιακά και τον ένιωθα να καυλώνει και πάλι και να γίνεται σκληρός. Βγήκαμε, σκουπιστήκαμε κι άρχισε να πέφτει ο ήλιος, να ηρεμούμε και οι 2 και να βγάζει ψύχρα. Σκεπαστήκαμε με τις πετσέτες κι αρχίσαμε να πίνουμε τις μπύρες. Όταν έπεσε το σκοτάδι τελείως μπήκαμε για μια ακόμα βουτιά. Η θάλασσα σε αντίθεση με έξω ήταν απίστευτα ζεστή και μείναμε αγκαλιά να φιλιόμαστε εκεί που χτυπούσε το κύμα. Με πλέον φανερές καύλες, σηκωθήκαμε, μαζέψαμε τα πάντα και γυρίσαμε σπίτι. Πετώντας τα πράγματα δεξιά κι αριστερά μπήκαμε μαζί στο ντους ενώ τριβόμασταν και φιλιόμασταν, το κρύο νερό έπεσε πάνω μας και με κόλλησε στο πλακάκι του μπάνιου.

Περίμενα πως σε εκείνη την φάση απλώς θα έμπαινε επιτέλους μέσα μου, αλλά όχι, αντίθετα έπιασε το αφρόλουτρο κι άρχισε να με τρίβει παντού κάνοντας σαπουνάδες. Έκανα κι εγώ το ίδιο σε εκείνον και μόλις ξεβγαλθήκαμε, πήγα και πάλι να τον τσιμπουκώσω αλλά με έπιασε από τα χέρια και με σταμάτησε.

-    Όχι καριόλα, απόψε θα σε βασανίσω!

-    Μεγάλα λόγια λες!

-    Απόψε θα το νιώσεις όπως δεν το ένιωσες ποτέ.

-    Για να σε δω λοιπόν.

-    Με αμφισβητείς;

Ήταν αρκετό για να γίνει τούρμπο. Με έσυρε από το μπάνιο στον πάνω όροφο με τα νερά να στάζουν και με πέταξε στο κρεβάτι. Πήρε 2 παρεό μου και με το πιο σκούρο μου έκλεισε τα μάτια και με το άλλο μου έδεσε τα χέρια πισθάγκωνα και με έστησε στα 4. Για λίγη ώρα δεν έκανε τίποτα. Υποθέτω καμάρωνε τη θέα. Εγώ όμως έτσι με την ανυπομονησία και μη έχοντας ιδέα του τι θα ακολουθήσει, άρχισα να καυλώνω και να γίνομαι υγρή, πολύ υγρή. Τόσο που άρχισαν να τρέχουν υγρά στα μπούτια μου και φαινόταν ξεκάθαρα το πόσο πολύ ήθελα την συνέχεια.

-    Τι έγινε καργιολίτσα; Καυλώσαμε χωρίς να σε έχω αγγίξει καν;

-    Μ… ναι, σε θέλω πολύ, κάνε μου ό,τι θες, δεν αντέχω!

-    Η καύλα σου προσταγή μου λοιπόν.

Ήταν αστείο να μιλάει για προσταγή από τη στιγμή μου ήμουν δεμένη και δεν έβλεπα τι γινόταν γύρω μου. Σκεπτόμενη αυτό, ένιωσα τον πούτσο του απότομα στο στόμα μου. Προσπαθούσα να τον γλείψω όπως εγώ ήθελα, αλλά είχε άλλο στο μυαλό του κι άρχισε να μου γαμάει το στόμα με λύσσα και γρήγορα κάνοντας με να πνίγομαι τελείως μέχρι που έχυσε.

-    Κατάπιε τα όλα καριόλα…

και το έκανα. Έμεινα και πάλι για λίγο χωρίς ιδέα του τι γίνεται γύρω μου και απίστευτα υγρή σε σημείο που ήξερα πως ό,τι και να έκανε στο μουνάκι μου εκείνη την στιγμή θα τελείωνα επιτόπου. Και τότε άρχισε να με γλείφει. Ένιωσα τον οργασμό να έρχεται και δεν μπορούσα να ελέγξω το σώμα μου, κουνιόμουν συνέχεια κι εκεί που ήμουν απίστευτα κοντά, σταμάτησε, μου έλυσε τα χέρια και κάρφωσε το μουνάκι μου με δύναμη κάνοντας με να πέσω μπροστά. Για αρκετή ώρα με έσκιζε έτσι και μετά κατέβασε αργά-αργά το ρυθμό κι άρχισε να παίζει με την σουφρίτσα μου αρχικά με ένα δαχτυλάκι και μετά με 2 και 3 φτύνοντας για να μπορούν να γλιστράνε. Τα είχα δει όλα. Έχυνα ποτάμια, αλλά ένιωθα ανικανοποίητη. Τον ήθελα στο κωλαράκι μου σαν τρελή.

Άρχισα να του το λέω αλλά αντί να το κάνει ξανανέβασε ρυθμό και άρχισε να με σκίζει ξανά μπήγοντας τον πούτσο του στο μουνάκι μου με δύναμη μέχρι που τελείωσε. Αντί όμως να κάτσει απλώς να ηρεμήσει μέχρι να ξανακαυλώσει, μου έλυσε το παρεό από τα μάτια με ξάπλωσε ανάσκελα και συνέχισε να παίζει με το κωλαράκι μου βάζοντας και τη γλώσσα του στο παιχνίδι και κάνοντας με να τελειώσω απανωτά από εκεί κοιτώντας με στα μάτια. Τον έβλεπα να καυλώνει με τις αντιδράσεις μου, ανέβηκε πάνω μου κι άρχισε να με φιλάει με πάθος, μέχρι που έγινε σκληρός.

-    Έλα και κάτσε με το κωλαράκι σου πάνω στον πούτσο μου τώρα αφού τόσο το θες!

-    Μ… αμέσως!

Ανέβηκα πάνω του κι άρχισα να καρφώνομαι πάνω στον πούτσο του με τον κώλο και μόλις το ευχαριστήθηκα αρκετά άρχισα να κάνω αργές κινήσεις, αλλά είχε άλλα σχέδια. Με μια απότομη κίνηση μου σήκωσε τα πόδια και με έκανε να κάθομαι σαν βατραχάκι κι άρχισε να μου σκίζει με δύναμη το κωλαράκι ενώ ήταν από κάτω. Η κλειτορίδα μου χτυπούσε πάνω του και καύλωνα από παντού. Δεν άντεξα για πολύ όμως από την καύλα και την κούραση της μέρας και γυρίσαμε ιεραποστολικά. Τότε ξεκίνησε πάλι να μου γαμάει το κωλαράκι βάζοντας και 2 δάχτυλα μέσα στο μουνί μου. Είχα βρεθεί σε άλλη διάσταση. Έχυσα δεν ξέρω κι εγώ πόσες φορές μέχρι που τελείωσε κι εκείνος.

Βγήκε από το κωλαράκι μου και έπεσαν απότομα όλα του τα χύσια παντού πάνω μου. Κάναμε ένα τσιγάρο και κατεβήκαμε για ένα αρκετά μεγάλης διάρκειας ντους αλλά με απλά απαλά χάδια και φιλιά. Ξαπλώσαμε μετά στο κρεβάτι και ξανακάναμε έναν γρήγορο κανονικό γύρο (από το μουνάκι μου) και μας πήρε ο ύπνος γυμνούς. Την επόμενη μέρα ξυπνήσαμε κομμάτια και κατεβήκαμε απόγευμα στην παραλία. Φεύγοντας για πίσω, είχαμε ένα χαμόγελο και οι 2.

-    Μάλλον μας βλέπω εδώ και το επόμενο σαββατοκύριακο.

-    Ε και μέσα στην βδομάδα, σχολάω μετά τις 4, μπορώ να πεταχτώ.

-    Σίγουρα! Αλλά παρασκευή 5 η ώρα φεύγουμε.

-    Εννοείται!

 

(Copyright protected OW ref: 85752)