Πλήρωσα τη μαλακία μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Γεια χαρά σε όλους σας. Όλοι μας, άντρες και γυναίκες έχουμε μέσα μας κρυφές και ανεκπλήρωτες φαντασιώσεις. Φαντασιώσεις που άλλοτε εκπληρώνονται ανώδυνα και άλλοτε επώδυνα.

Η δικιά μου φαντασίωση, τουλάχιστον τα δύο τελευταία χρόνια, ήταν να δω τη γυναίκα μου να γαμιέται με άλλον ή καλύτερα με άλλους άντρες. Να βλέπω ξένους πούτσους να ξεσκίζουν το μουνάκι της και να τη χύνουν σε όλο της το κορμί. Ας συστηθούμε λοιπόν. Με λένε Κώστα, είμαι 43 ετών, κατάγομαι από μία μεγάλη επαρχιακή πόλη και είμαι παντρεμένος τα τελευταία δέκα χρόνια με τη Βάσια, η οποία είναι 38 ετών. Ο γάμος μας πηγαίνει υπέροχα, έχουμε δύο παιδάκια και η σεξουαλική μας ζωή θα έλεγα πως ήταν αρκετά καλή. Η δικιά μου φαντασίωση όμως όπως πρωτοείπα ήταν να τη δω να γαμιέται με διαφορετικούς άντρες.

Μία φαντασίωση που όμως ουδέποτε της την ανέφερα, αλλά ούτε και της έδωσα να καταλάβει πως θέλω να συμπεριλάβω στη σεξουαλική μας ζωή κάτι διαφορετικό. Το όλο πράγμα το κρατούσα για τον εαυτό μου. Πολλές ήταν οι φορές που επισκεπτόμουν διάφορες σελίδες στο διαδίκτυο με αυτό το αντικείμενο και δεν σας κρύβω, πως από το πρώτο κιόλας φόρτωμα των σελίδων, ο πούτσος μου γινόταν πέτρα και πολλές φορές αυνανιζόμουνα και έχυνα ασταμάτητα με αυτή την περίεργη φαντασίωση που με είχε στοιχειώσει. Δεν ξέρω πως να το εξηγήσω. Ήταν η ιδέα, η περιέργεια, το άγνωστο ή η έκφραση στο πρόσωπο της γυναίκας μου όταν θα έτρωγε ένα ξένο καυλί; Στο τέλος όμως ότι και να ήταν από όλα αυτά, η καύλα και η ευχαρίστηση που μου πρόσφερε ήταν αρκετά μεγάλη. Ας περάσω όμως στην ιστορία μου.

Νοέμβριος 2014, και ενώ εγώ έλειπα για μία επείγουσα δουλειά στην Αθήνα, η γυναίκα μου η Βάσια σερφάροντας από τον ηλεκτρονικό μου υπολογιστή έπεσε πάνω στις σελίδες που επισκεπτόμουν συχνά και δεν είχαν άλλο θέμα από το σεξ με άλλους άντρες. Όλο αυτό το θέαμα όπως μου αποκάλυψε πολύ αργότερα την είχε εξιτάρει αρκετά, είχε γίνει εμμονή της και δεν είχε κανένα απολύτως ηθικό πρόβλημα, μιας και όπως είχε καταλάβει, ήταν κάτι που έφτιαχνε και εμένα τρελά. Η Βάσια έτσι ξεκίνησε το παιχνίδι της δίχως εμένα να μου αποκαλύψει ποτέ κάτι. Στο κρεβάτι γούσταρε πάντα την κυριαρχία από τον άνδρα, δεν δίσταζε να το δείχνει και πάντα ήταν πρόθυμη να δοκιμάσει νέα πράγματα, και πόσο μάλιστα όταν αυτά έχουν και την προτροπή τη δικιά μου (δίχως εγώ να γνωρίζω ότι το ξέρει ήδη).

Ιανουάριος 2015 και η Βάσια μου λέει πως θα πάει βόλτα στην Αθήνα προκειμένου να επισκεφτεί την παντρεμένη αδερφή της. Εγώ δεν μπόρεσα να την ακολουθήσω μιας και οι υποχρεώσεις στη δουλειά έτρεχαν και δεν είχα καθόλου χρόνο. Εγώ μόνος μου λοιπόν πίσω στο σπίτι μας είχα όλο τον χρόνο να γνωρίσω καλύτερα πράγματα και καταστάσεις πάνω στη φαντασίωση μου. Οι ώρες που πέρασα στο ίντερνετ καθώς και τα χύσια που έριξα ήταν αμέτρητα. Όλα αυτά δίχως να τα γνωρίζει η Βάσια και δίχως να έχω πάρει χαμπάρι ότι γνώριζε για την κρυφή μου φαντασίωση. Όλα αυτά βέβαια μέχρι τα δύο τελευταία της βράδια στην πρωτεύουσα.

Γύρω στις 01:00 αν θυμάμαι καλά, στο κινητό μου τηλέφωνο δέχτηκα ένα μήνυμα. Ήταν μία φωτογραφία όπου η Βάσια τσιμπούκωνε έναν άγνωστο άντρα. Τα έχασα. Μετά από λίγο, από το ίδιο νούμερο μία ακόμα νέα φωτογραφία που έδειχνε τη Βάσια να έχει στη μουνάρα της μία πούτσα αρκετά μεγαλύτερη από τη δική μου. Και σα να μην έφτανε αυτό, το αποκορύφωμα ήρθε με μία ακόμη φωτογραφία όπου το πρόσωπό της ήταν γεμάτο από τα χύσια του γαμιά της, με την ίδια να δείχνει πως το απολαμβάνει πολύ. Μέχρι να μπορέσω να συνέλθω από αυτό το πρωτόγνωρο για μένα θέαμα (η πούτσα μου βέβαια έγινε τεράστια), η Βάσια με πήρε τηλέφωνο και μου είπε πως είναι πολύ χαρούμενη που γαμήθηκε όλες αυτές τις μέρες με έξι διαφορετικούς πουτσαράδες, που έγινε το πουτανάκι τους με τη δική μου βέβαια ευλογία αλλά και πως μου έδωσε την χαρά και την ηδονή που μου εκπλήρωσε την πιο κρυφή μου φαντασίωση.

Μπορεί εκείνο το βράδυ να τον έπαιζα και να έχυνα ασταμάτητα, αλλά μέσα μου ένιωσα ένα περίεργο συναίσθημα και μία έντονη ζήλεια βγήκε στον ορίζοντα. Μπορεί στο μυαλό μου όλο αυτό το πράγμα να με καύλωνε και να με ερέθιζε, αλλά η αποτύπωση αυτής της φαντασίωσής μου σε τρεις και μόνο φωτογραφίες μου έβγαλε θυμό παρά χαρά. Αισθάνθηκα μαλάκας που άλλοι άντρες γαμάνε και ξεσκίζουνε το μουνάκι και το κωλαράκι της γυναίκας μου. Γι' αυτό προσέξτε όλοι σας εδώ στο xstream.gr, τι εύχεστε και τι φαντασιώνεστε για να μη βρεθείτε προ εκπλήξεων. Το μόνο σίγουρο είναι πως έβγαλα μόνος μου τα μάτια μου και πληρώνω την μαλακία μου αυτή, αφού αν η γυναίκα σας φάει μία φορά ξένο πούτσο, σίγουρα θα βρει διάφορους τύπους που θα τη γαμάνε για πάντα. Και όλα αυτά θα έχουν γίνει με τη δικιά σας συγκατάθεση.

 

(Copyright protected OW ref: 85774)