Γνωριμία μέσω site

Δημοσιεύθηκε από taylor
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Η ιστορία είναι αληθινή και συνέβει το χειμώνα του 2013 - 2014.

Καλησπέρα σε όλους. Το χειμώνα του 2013 με 2014 άρχισα να μπαίνω στο XStream. Ενώ ήμουν συνδεδεμένος, μου στέλνει μήνυμα μια κοπέλα και αρχίζουμε και μιλάμε. Καθώς μιλάμε από το site τις λέω αρκετά πράγματα αληθινά για τον εαυτό μου και τη ζωή μου, της μιλάω όμορφα και γενικά της ελκύω το ενδιαφέρον. Τις δίνω το κινητό μου και προσπαθώ να την πείσω να με τηλεφωνήσει έστω και με απόκρυψη. Πράγμα που το κάνει τελικά την επόμενη μέρα το πρωί χωρίς απόκρυψη. Αρχίζουμε να μιλάμε μέσω τηλεφώνου και μου λέει ότι έχει σχέση εδώ και 2 χρόνια με έναν τύπο, αλλά γενικά δεν πάει πολύ καλά η σχέση της αυτή, επειδή ο συγκεκριμένος την έχει κουράσει με τη ζήλια του κλπ. Μιλάμε κάθε μέρα όλο και περισσότερο με πολλά τηλέφωνα και μηνύματα. Μάλιστα μου είχε πει τότε ότι όσο τη ζηλεύει το αγόρι της τόσο περισσότερο θέλει από αντίδραση να τον κερατώσει.

Έρχεται το πλήρωμα του χρόνου και τελικά πηγαίνω σπίτι της για να τη συναντήσω πρώτη φορά από κοντά. Ακόμα θυμάμαι τη γκρι φόρμα που φορούσε όταν ανέβαινε τις σκάλες και πηγαίναμε στο διαμέρισμά της. Εγώ από πίσω και μπροστά μου η κωλάρα της. Εγώ έχω μέτριο ύψος, κανονικό σώμα και μελαχρινός, ενώ και αυτή στο ύψος μου καστανόξανθη, πανέμορφη με ωραία μαλλιά και πανέμορφα μάτια. Καθίσαμε μέσα στο σπίτι της μιλήσαμε λίγο, της όρμησα και το μόνο που κέρδισα ήταν λίγα χάδια, φιλιά και αγκαλιές. Μου αντιστάθηκε όμως τότε και δεν έγινε τελικά τίποτα παραπάνω. Όλα αυτά κρυφά βέβαια από το αγόρι της που έλειπε από το σπίτι. Την επόμενη φορά βρεθήκαμε σπίτι μου. Αφού μιλήσαμε λίγο, μου είπε να ξαπλώσουμε γιατί ήταν πολύ κουρασμένη και ξενυχτισμένη. Αυτό και έγινε.

Έμεινε με τα εσώρουχα της μπροστά μου και ξάπλωσε. Στο θέαμα ο πούτσος καύλωσε πάρα πολύ, ίσως λίγες φορές να μου έχει πετρώσει τόσο άγρια. Έμεινα και εγώ με το εσώρουχο και βέβαια ο πούτσος μου φαινόταν μέσα από το εσώρουχο πόσο καυλωμένος ήταν. Αυτή για 2-3 δευτερόλεπτα κόλλησε και τον κοιτούσε, γουρλώνοντας τα μάτια. Ξάπλωσα δίπλα της και για ένα τέταρτο ή μισή ώρα ψιλό κοιμηθήκαμε. Κάποια στιγμή άρχισα να της κολλάω στο κρεβάτι, να τη φυλάω στο στόμα και τα σχετικά. Αυτή ένιωθε τον καυλωμένο μου πούτσο στο πόδι της και κάποια στιγμή γυρνάει και μου ψιθυρίζει:

-    Θέλω να με γαμήσεις!

Αρχίζω και τη φιλάω παντού, της βγάζω τα εσώρουχα και γλείφω λαιμό, βυζιά και την κοιλίτσα της. Όταν έφτασα στο μουνί της αυτό που αντίκρισα με τρέλανε. Ένα μικρό ροζ μουνάκι, πλήρως αποτριχωμένο (με laser όπως μου είπε αργότερα), με μια μεταξένια βελούδινη αίσθηση. Αρχίζω και τις κάνω ίσως το μεγαλύτερο και καλύτερο γλειφομούνι που έχω κάνει στη ζωή μου. Τα υγρά της μοσχομύριζαν. Καύλωσε πολύ και κουνούσε για ώρα πάνω κάτω το μουνάκι της στο στόμα μου. Έβαζα τη γλώσσα μου μέσα της, ρουφούσα από πάνω ως κάτω τα μουνοχειλάκια της και από αυτήν εισέπραττα επιφωνήματα καύλας. Τελικά κάθομαι από πάνω της, μπαίνω μέσα της και την ακούω να μου λέει:

-    Αχ, Γιάννη...

Αυτό το "αχ Γιάννη" δε θα το ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου, γιατί ήταν τόσο καυλωτικό και αληθινό, ανάβλυσε αυθόρμητα από μέσα της. Την πηδούσα όσο πιο άγρια και γρήγορα μπορούσα. Αυτή είχε κολλήσει πάνω μου και απολάμβανε το γαμήσι που της έριχνα. Δεν βόγκαγε σαν τρελή όπως στις τσόντες, αλλά σιγανά μα τόσο αληθινά και γνήσια! Τα βογκητά της είχαν μια βαθιά χροιά που με τρέλαινε. Μετά έκατσε από πάνω μου και συνέχισα να τη γαμάω το πλήρως αποτριχωμένο μουνάκι της. Την πηδούσα πολύ γρήγορα, είχα βάλει το ένα μου χέρι χαμηλά στη πλάτη της και το άλλο στο δεξί της κωλομέρι, ώστε να κρατάω τη μέγιστη αντίσταση και να βάζω τον πούτσο μου όσο πιο βαθιά μέσα της γίνεται. Μετά από λίγο έχυσε και στη συνέχεια έχυσα και εγώ. Η πούτσα μου βέβαια δεν έπεσε καθόλου και συνεχίσαμε ένα πολύ ωραίο 69.

Μετά ξανά έκατσε από πάνω μου και τη ξανά πηδούσα έτσι μιας και μας είχε βολέψει τόσο πολύ τη προηγούμενη φορά. Έχυσε για 2η φορά και μου είπε ότι ζαλίζεται και αν γίνεται να σταματήσουμε. Τις είχα τρελάνει το σώμα και το γούσταρα πολύ. Εγώ είχα να πάω πάνω από μήνα με γυναίκα και στη κυριολεξία είχα εκτονωθεί στον κόλπο της. Βέβαια και η ίδια επειδή ήταν πανέμορφη με ωραίο κώλο και πανέμορφο μουνί, με έκανε να τα δίνω όλα. Όταν συνήλθε λίγο, την πηδούσα στα 4 από το μουνί. Με το όλο θέαμα δεν άντεξα και έχυσα μέσα στη καπότα. Στη συνέχεια πήγαμε στο καθιστικό όπου βλέπαμε τηλεόραση και μιλούσαμε. Μου είχε πει ότι θα χώριζε τελικά το αγόρι της. Με αυτήν την κοπέλα ξανά βρεθήκαμε άλλη 1 φορά. Όντως χώρισε με το αγόρι της αλλά μετά ξέκοψε και εμένα.

Μακάρι κάποια στιγμή να ξανά βρεθούμε και να τη πηδήξω και από κώλο αυτή τη φορά. Μου το είχε τάξει θυμάμαι τότε αλλά δεν έγινε ποτέ.

 

(Copyright protected OW ref: 85752)