Η αποπλάνησή μου από τον Πατρινό

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Υπόθεση: Πως η φιλική πρόσκληση, μετατράπηκε σε αξέχαστο γαμήσι...

Γεια σας, είμαι η Παναγιώτα, 20 ετών και σπουδάζω Γιάννενα. Πριν ένα χρόνο κατέβηκα στην Πάτρα όπου και γνώρισα ένα παιδί, τον οποίο για την οικονομία της ιστορίας θα τον πούμε Γιώργο. Ο Γιώργος ήταν μεσαίου αναστήματος, ξανθός με ωραία χαρακτηριστικά, ωραίο παιδί που σου έκανε το κλικ και εξέπεμπε μία γοητεία. Εδώ να πω πως είμαι αρκετά ψηλή, 1.80 περίπου, με το μεγάλο μου ατού να είναι τα πόδια και το στητό, μεγάλο στήθος μου που κεντρίζει ανέκαθεν τα βλέμματα των ανδρών.

Με τον Γιώργο κρατήσαμε επαφή καθ' όλη την χρονιά, ήπιαμε και 2-3 φορές καφέ, όλα σε φιλικό πλαίσιο, αν και είχε δηλώσει πως του άρεσα, αν και εγώ του έπαιζα την δύσκολη, μιας και διατηρώ σχέση με τον (ας πούμε) Νίκο, από όταν πέρασα στην σχολή. Οι μήνες πέρασαν, και ο Γιώργος βρισκόταν κοντά στα Γιάννενα, για κάτι οικογενειακές υποχρεώσεις, όταν και αποφάσισα να του προτείνω να περάσει μια βόλτα από εδώ να τον δούμε και λίγο, να πιούμε ένα ποτό. Ο Γιώργος φυσικά και δέχτηκε την πρόσκλησή μου και το επόμενο απόγευμα ήταν κάτω από το σπίτι μου. Κατέβηκα, τον υποδέχθηκα και πήγαμε σε κεντρική καφετέρια να πούμε τα νέα μας. Εδώ να πω πως είχα φορέσει επίτηδες ένα μαύρο φόρεμα με ένα λευκό στρινγκ, κάτι που ο Γιώργος εμφανώς πρόσεξε από τα πρώτα δευτερόλεπτα της συνάντησής μας.

Η ώρα πέρασε και μας έπιασε βροχή, οπότε αποφασίσαμε να πάμε σπίτι να αράξουμε και αν ο καιρός μας το επέτρεπε να βγαίναμε αργότερα για κάνα ποτό σε καλοκαιρινό μαγαζί της πόλης. Εδώ να σημειώσω πως μου άρεσε να παίζω με το Γιώργο, αλλά δεν ήθελα να γίνει κάτι παραπάνω μιας και διατηρούσα μια σχέση δύο χρόνια σχεδόν και ήθελα να ήμουν σωστή. Δεν πάνε όλα όπως προγραμματίζονται, δυστυχώς, αφού με το που μπήκαμε στο διαμέρισμα και καθίσαμε λίγα λεπτά, ο Γιώργος άρχισε να με φιλάει με πάθος, ενώ εγώ προσπαθούσα να τραβηχτώ.

-    Γιώργο σταμάτα, φωνάζω, δεν θέλω…

και εκείνη τη στιγμή με πετάει στο κρεβάτι και αρχίζει να παίζει πάνω από το εσώρουχο με το υγρό μου μουνάκι που ήθελε εδώ και μέρες να φάει πούτσα, αλλά ο Νίκος ήταν εδώ και μέρες άρρωστος με γαστρεντερίτιδα.

-    Άλλα λέει το μουνάκι σου…

αναφωνεί ανάμεσα στα φιλιά ο Γιώργος, ο οποίος κατεβάζει το στρινγκάκι μου, μου βγάζει το φόρεμα και αρχίζει να πιπιλάει τις καυλωμένες μου ρώγες και να δαχτυλώνει το φρεσκοξυρισμένο μουνάκι μου, πριν κατέβει και του κάνει ένα περιποιημένο γλειφομούνι που με έκανε να χύσω. Επιτόπου ο Γιώργος ξεκουμπώνει το παντελόνι του, βγάζει έξω την πούτσα του που έσταζε από τα προσπερματικά υγρά, μου δίνει ένα γλωσσόφιλο, φοράει καπότα και αρχίζει να με γαμάει αργά και βασανιστικά, με ρυθμό που ολοένα και μεγάλωνε. Λίγα λεπτά μετά στην κυριολεξία σφυροκοπούσε το μουνί μου στα τέσσερα, όταν και έχυσα για δεύτερη φορά. Ο Γιώργος δεν άντεξε πολύ ακόμα, βγάζει την καπότα και αρχίζει να εκτοξεύει τα καυτά του χύσια πάνω μου. Καθίσαμε λίγο αγκαλιά για να βρούμε τις αναπνοές μας.

 

(Copyright protected OW ref: 85740)