Οι ηλικιωμένοι την ξέσκισαν

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Εισαγωγή: Ζω μόνος μου με γείτονα τον Κυρ Ανέστη που είναι ένας ηλικιωμένος, 71χρονών και ζει και αυτός μόνος του χωρίς ποτέ να έχει δημιουργήσει οικογένεια. Χρήματα είχε αλλά ήταν τσιγκούνης και τα μάζευε κομπόδεμα ζώντας σε ένα άθλιο σπίτι έτοιμο να γκρεμίσει.

Εγώ έμενα δίπλα στον Ανέστη και είχαμε κοινό τοίχο στο σαλόνι και στο μπάνιο και πολλές φορές εάν είχε ησυχία άκουγε τις συνομιλίες ο ένας του άλλου. Από τα χρόνια που ο Κυρ Ανέστης ήταν πιο νέος και έφερνε καμιά γκόμενα επί πληρωμής εγώ πήγαινα από το παράθυρο που δεν είχε ούτε παντζούρι τώρα πλέον και έπαιρνα μάτι. Μια μέρα άκουσα ομιλίες και μια γυναικεία φωνή. Βγήκα σιγά-σιγά και πήγα στο παράθυρο. Είδα μια ξανθιά κυρία με λίγα παραπανίσια κιλά (την έλεγες άνετα χοντρούλα) και με μεγάλα έως τεράστια θα τα χαρακτήριζα βυζιά να συνομιλεί με τον Ανέστη. Πρώτον δεν φαινόταν καμιά του δρόμου και δεύτερον σιγά να μην μπορούσε να γαμήσει ο Κυρ Ανέστης σκέφτηκα.

Μπήκα στο σπίτι μου και έστησα αυτί να ακούσω τη λένε και από ότι κατάλαβα συνεννοηθήκαν να πηγαίνει η κυρία να τον φροντίζει στην καθαριότητα του σπιτιού στο μαγείρεμα και στο μπάνιο του έναντι 300 Ευρώ. Έτσι και έγινε από εκείνη την μέρα για τρείς μέρες την εβδομάδα η Ελένη ερχόταν και καθάριζε, μαγείρευε και έκανε μπάνιο τον Κυρ Ανέστη. Είχε πάει Ιούλιος έκανε φοβερή ζέστη και η Ελένη ερχόταν με κάτι αεράτα λουλουδάτα φορέματα που της πήγαιναν πολύ και φαινόταν οι κάτασπρες μπουτάρες της. Όταν έσκυβε για να τινάξει ή να σκουπίσει και σηκωνόταν το φόρεμα πιο ψηλά ήταν σκέτη καύλα μέσα στο κατακαλόκαιρο. Άρχισα να πηγαίνω και εγώ δήθεν να κάνω παρέα στον Κυρ Ανέστη για να βλέπω καλύτερα τα μπούτια της και αυτή που το είχε καταλάβει έσκυβε θαρρείς περισσότερο. Μια μέρα ο κυρ Ανέστης μου λέει.

-    Εγώ την ώρα που με κάνει μπάνιο θα την βάλω χέρι κανονικά.

-    Το έχεις ξανακάνει; τον ρώτησα.

-    Όχι άλλα θα δοκιμάσω, γιατί προχθές μου έλεγε να της δώσω παραπάνω λεφτά γιατί δε βγαίνουν οπότε πιστεύω ότι αν την δελεάσω με χρήματα θα με αφήσει να τη χουφτώσω.

-    Αυτό σε παρακαλώ θέλω να το δω, του είπα.

-    Εντάξει μπες μέσα στην ντουλάπα την έχει μια τρύπα μεγάλη και βλέπε, μου είπε.

Αφού πήρα το καθιερωμένο μάτι απ' τα μπούτια της Ελένης κάποια στιγμή αυτή είπε ότι ήταν ώρα για το μπάνιο του Κυρ Ανέστη και μπήκε να ετοιμάσει το νερό στην μπανιέρα. Εγώ καληνύχτισα αλλά επιδέξια μπήκα στην ντουλάπα έκατσα πάνω σε κάτι παπλώματα παλιά και έβλεπα απέναντι μου την μπανιέρα και τα μπούτια της Ελένης που καθώς έσκυβε να δοκιμάσει το νερό ακόμη λίγο και θα φαινόταν ο κώλος της αλλά που τέτοια τύχη.

-    Άντε Κυρ Ανέστη έλα να τελειώνουμε, ακούστηκε να λέει.

Ο Κυρ Ανέστης έβγαλε τα ρούχα του, όχι όμως το σλιπάκι του, αυτή εξάλλου ήταν και η συμφωνία απ' την αρχή δηλαδή όχι γυμνός στο μπάνιο αλλά με το εσώρουχο. Πλησίασε την μπανιέρα και κάθισε μέσα. Η Ελένη άρχισε να του τρίβει την πλάτη και να του πλένει τα σώμα γενικά. Τότε ο Ανέστης έβγαλε το χέρι του έξω από το νερό και χάιδεψε το μπούτι της. Η Ελένη τινάχτηκε σαν να την χτύπησαν.

-    Μην το ξανακάνεις γιατί θα φύγω και θα σε παρατήσω μέσα στην μπανιέρα, του είπε.

-    Θα σου δώσω 20 Ευρώ εάν με αφήσεις όση ώρα κάνω μπάνιο να χαϊδεύω τα μπούτια σου, εξάλλου μόνο να χαϊδεύω μπορώ τίποτε άλλο δεν πλέον να κάνω.

-    Είμαι παντρεμένη και δεν μπορώ να κάνω τέτοια πράγματα- απάντησε η Ελένη.

-    Τελευταία προσφορά μου 40 Ευρώ για ένα χάιδεμα εάν δεν θέλεις άλλη φορά δεν το ξαναλέω.

Η Ελένη στεκόταν ακίνητη με το σφουγγάρι στο χέρι και κοίταζε τον Ανέστη. Μέσα της πάλευε η λογική με την φιλαργυρία και φυσικά νίκησε η δεύτερη.

-    Εντάξει κάνε ότι θες...

απάντησε και έσκυψε να τον σαπουνίσει. Η χερούκλα του Κυρ ανέστη άρχισε να χαϊδεύει τα μπούτια της πάνω από το γόνατο και στο εσωτερικό τους. Στην αρχή η Ελένη είχε σχετικά κλειστά τα πόδια ασυναίσθητα όμως άρχισε να τα ανοίγει σημάδι πως καύλωνε. Το χέρι του Ανέστη χάιδευε τώρα το εσωτερικό των μηρών της κοντά στο μουνί της. Το φόρεμα είχε σηκωθεί από το χέρι και φαινόταν η κωλάρα της και το στρίνγκ που φορούσε. Το χέρι τώρα έτριβε το μουνί της πάνω από το στρίνγκ. Εγώ το μόνο πού μπορούσα να δω ήταν η κωλάρα της. Ξαφνικά το χέρι του Ανέστη άρχισε να κουνιέται πάνω κάτω σημάδι ότι την έχε βάλει δάχτυλο στο μουνί της. Η Ελένη καθόταν τώρα ακίνητη με τα πόδια ανοιχτά και αναστέναζε, σημάδι πως την έβρισκε και σε δυο λεπτά άρχισε να τρέμει σημάδι πώς τελείωσε. Ο Ανέστης όπως τράβηξε το χέρι του είδα ότι είχε ενωμένα τρία δάχτυλα μαζί. Σε λίγο το μπάνιο τελείωσε και ο Ανέστης της έδωσε τα 40 Ευρώ. Αφού έφυγε βγήκα και του είπα ότι είναι ατέλειωτος και άπαικτος.

-    Την επόμενη φορά πιο πολλά...

μου είπε. Περίμενα με αγωνία την επόμενη φορά που ήρθε σε 2 ημέρες. Όταν έφτασαν στο μπάνιο πάλι εγώ κρύφτηκα στη ντουλάπα και άκουγα τα λόγια τους.

-    Θα με αφήσεις να σε χαϊδέψω;

ρώτησε ο Ανέστης.

-    Εντάξει αλλά θέλω 50 Ευρώ, είπε η Ελένη.

-    Για να πάρεις 50 θα βγάλεις το φόρεμα σου.

Με μια κίνηση η Ελένη έβγαλε το φόρεμα μένοντας με τα εσώρουχα της. Φορούσε ένα κρεμ τεράστιο σουτιέν και ένα στρινγκ στο ίδιο χρώμα. Μόλις άρχισε να πλένει τον Ανέστη αυτός με το ένα χέρι έτριβε πάλι το μουνί της και το άλλο χούφτωνε τα βυζιά της. Έβαλε πάλι τα δάχτυλα του στην μουνάρα της και τράβηξε ένα βυζί έξω από το σουτιέν και άρχισε να γλείφει μια τεράστια και χοντρή ρώγα. Τώρα η Ελένη αναστέναζε κανονικά από ηδονή. Σε λίγο και πάλι τελείωσε και τα πάντα επανήλθαν στη συνηθισμένη τους κατάσταση. Αφού έφυγε και εγώ βγήκα από την ντουλάπα μου λέει...

-    την άλλη φορά θα παίξει με τον πούτσο μου.

Η απάντηση η δικιά μου ήταν...

-    Καλά σου σηκώνεται;

-    Όχι βέβαια, αλλά με λίγη βοήθεια κάτι θα γίνει...

και βγάζει από την τσέπη του ένα κουτί Βιάγκρα. Σε δυο μέρες που ήρθε η Ελένη ο Κυρ Ανέστης όταν μπήκαν στο μπάνιο δεν της έκανε καμιά πρόταση και η Ελένη παραξενεύτηκε.

-    Δε θέλεις χάδια σήμερα- τον ρώτησε.

-    Σήμερα θέλω να περιποιηθείς τον Ανεστάκη της είπε και της έδειξε το σλιπάκι του.

-    Αυτό με τίποτα...

απάντησε η Ελένη χωρίς δεύτερη σκέψη.

-    Ούτε για 100 Ευρώ; ρώτησε αυτός.

-    Ούτε... απάντησε αυτή.

-    200 τελευταία προσφορά.

-    Καλά άλλα δεν θα ξαναγίνει ποτέ είπε η Ελένη.

Αφού συμφώνησαν ο Κυρ Ανέστης κατέβασε το σλιπάκι του και μπήκε στην μπανιέρα. Η Ελένη αφού τον έτριψε καλά και ξέπλυνε και τον Ανεστάκη τον σκούπισε και ο Κυρ Ανέστης κάθισε απέναντι από την ντουλάπα στον καναπέ. Η πούτσα του ήταν χαλαρή αλλά φαινόταν μεγάλη με μεγαλύτερο όμως το κεφαλάκι . Η Ελένη πήγε κοντά του γονάτισε μπροστά στα πόδια του και άρχισε να χαϊδεύει την πούτσα του που σιγά- σιγά άρχισε να σηκώνεται.

-    Τι πήρες κυρ Ανέστη; τον ρώτησε.

-    Ένα μεγάλο βιάγκρα

απάντησε χαμογελώντας. Είχα ξεχάσει πόσο μεγάλη την είχε από τα χρόνια που τον έπαιρνα μάτι μιας και είχα πάνω από 15 χρόνια να θυμηθώ πόσο μεγάλος ήταν με ένα αίσθημα ζήλιας είναι η αλήθεια. Η Ελένη παρακολουθούσε με τα μάτια ορθάνοιχτα τον Ανεστάκη να μεγαλώνει μέσα στην παλάμη της. Προσπάθησε να τον βάλει στον στόμα της αλλά το πουτσοκέφαλο δεν χωρούσε όσες προσπάθειες και αν έκανε οπότε αρκέστηκε να τον γλείφει σαν παγωτό και να τον μαλακίζει. Ο Κυρ Ανέστης είχε χουφτώσει τα βυζιά της και έπαιζε με της ρώγες της. Σε είκοσι λεπτά περίπου μια τεράστια ποσότητα σπέρματος βγήκε από την πούτσα του και την πλημύρισε στο πρόσωπο. Η Ελένη σκουπίστηκε, πήρε τα 200 Ευρώ και έφυγε σαν καλή σύζυγος να πάει στον άντρα της. Αφού περίμενα τον Ανέστη να φορέσει βρακί βγήκα από την κρυψώνα μου.

-    Η κυρία είναι πολύ καυλιάρα αλλά δεν το ξέρει, μου λέει και την επόμενη φορά θα την γαμήσω.

-    Με τίποτα, του λέω.

-    Μη βάλουμε στοίχημα γιατί θα χάσεις και δεν έχεις να μου τα δώσεις, ειρωνεύτηκε αυτός. Άλλα το μόνο που θέλω από σένα είναι να ανοίξεις λίγο ακόμη την τρύπα στην ντουλάπα και να φέρεις την κάμερα που είχες αλλά βεβαιώσου πρώτα ότι λειτουργεί ακόμη.

Έκανα ότι μου είπε και περίμενα την Τετάρτη που θα ερχόταν η Ελένη. Ήρθε με το λουλουδάτο φόρεμα της και αφού έκανε της δουλείες ήρθε η ώρα για μπάνιο.

-    Άντε κυρ Ανέστη μπες μέσα να δούμε τι άλλο έχεις σκοπό να μου ζητήσεις...
ειρωνεύτηκε η Ελένη. Ο κυρ Ανέστης φορώντας το βρακί του μπήκε στην μπανιέρα σαν καλό παιδί. Η Ελένη έκανε να πιάσει το σφουγγάρι και ξαφνικά ακούστηκε ένα κέρμα να πέφτει στο πάτωμα. Έσκυψε να το μαζέψει και έμεινε με το στόμα ανοιχτό. Στα χέρια της κρατούσε μια χρυσή λίρα.

-    Τι είναι αυτό κυρ Ανέστη; ρώτησε με σιγανή φωνή.

-    Α εδώ την ακούμπησα και την έψαχνα να τη βάλω με τις άλλες...

είπε αδιάφορα αυτός. Η Ελένη με τρεμάμενο χέρι την έδωσε στον Ανέστη. Αυτός την ακούμπησε πάνω στην μπανιέρα και περίμενε την Ελένη να τον τρίψει. Εκείνη δεν μπορούσε να ξεκολλήσει τα μάτια της από τη λίρα.

-    Την θέλεις; ρώτησε ο Ανέστης.

-    Τι πρέπει να κάνω, απάντησε αυτή.

-    Θέλω να κάνουμε έρωτα, απάντησε αυτός.

-    Ε όχι και για μια λίρα να μας πηδήξεις.

-    Θα πάρεις αυτή τώρα και θα σου δώσω άλλες δύο την επόμενη φορά που θα έρθεις, επειδή δεν θέλω τώρα να σηκωθώ και να δεις που τις έχω κρυμμένες...

είπε ο Κυρ Ανέστης. Για μια ακόμη φορά η λογική πάλευε με την απληστία και τη φιλαργυρία και φυσικά πότε νίκησε η λογική όταν υπάρχει εύκολο χρήμα στην μέση;

-    Εντάξει...

είπε, πήρε τη χρυσή λίρα και την έβαλε στην τσέπη της. Ο κυρ Ανέστης έβγαλε το βρακί του και περίμενε να τον πλύνει και εκεί κάτω η Ελένη. Αφού τελείωσαν με το μπάνιο βγήκε γυμνός με μισοσηκωμένη την πούτσα του και πήγε στο σαλόνι ακριβώς απέναντι από την ντουλάπα που ήμουν κρυμμένος για να μπορώ να έχω καλύτερη θέα και πλάνα από την κάμερα που κρατούσα στο χέρι μου. Η Ελένη ήρθε απέναντι από τον Κυρ Ανέστη και έβγαλε το φόρεμα της αφήνοντας να φανούν τα κόκκινα εσώρουχα της. Ξεκούμπωσε το σουτιέν και τα βυζιά της χύθηκαν προς τα κάτω. Ήταν πραγματικά εντυπωσιακά βυζιά και τεράστια. Έβγαλε το στρινγκ της και έκαστε στον καναπέ κοντά στον Ανέστη.

-    Δεν θα πάμε μέσα στην κρεβατοκάμαρα; ρώτησε.

-    Εδώ βολεύομαι καλύτερα, είπε εκείνος.

Ήταν αφράτη και γεμάτη ψωμάκια που στα γέρικα μάτια μας της χάριζαν μια ιδιαίτερη γοητεία και σεξουαλικότητα. Άρχισε να μαλακίζει την μισοσηκωμένη πούτσα του Ανέστη και αυτός άρχισε να της χαϊδεύει το μουνί. Για πρώτης φορά έβλεπα τη μουνάρα της. Ήταν τελείως ξυρισμένη και μεγάλη με τεράστια χείλη και πρησμένα από το πάχος. Ένα μουνί να το φας στο πιάτο.

-    Γλείψε τώρα, διέταξε ο Ανέστης.

Η Ελένη έσκυψε και άρχισε να τον γλείφει σαν παγωτό μιας και δεν χωρούσε το κεφαλάκι στο στόμα της. Όπως ήταν σκυμμένη είχε ανοίξει τα πόδια και ο Ανέστης άλλοτε της έβαζε δάχτυλο και άλλοτε της έτριβε την κλειτορίδα. Κάποια στιγμή το δάχτυλό του βρήκε την τρύπα του κώλου της και η Ελένη αντέδρασε λέγοντάς του ότι ποτέ δεν τον πήρε από τον κώλο και δεν πρόκειται να το κάνει τώρα.

-    Κανένα πρόβλημα...

είπε ο Ανέστης και συνέχισε το τρίψιμο. Αφού ο Ανεστάκης σηκώθηκε για τα καλά και πήρε της κανονικές του διαστάσεις της είπε να ανοίξει τα πόδια και να κρατήσει ανοιχτά να τον χώσει. Η Ελένη έπιασε τα πόδια της και τα άνοιξε όσο μπορούσε δείχνοντας μου μια κατακόκκινη τρυπίτσα . Ο Ανέστης ετοιμάστηκε και άρχισε να βάζει σιγά-σιγά το τεράστιο πουτσοκέφαλο στην τρύπα της. Όταν τερμάτισε η Ελένη μούγκρισε από πόνο. Άρχισε να κουνιέται σιγά στην αρχή και όσο περνούσε η ώρα πιο γρήγορα. Ο κόλπος της Ελένης είχε προσαρμοστεί στις διαστάσεις του Ανεστάκη και άρχισε να βογκάει από ηδονή και να κουνιέται μόνη της προσπαθώντας να τον πάρει πιο βαθιά.

-    Σκίσε με την πουτάνα...

φώναζε και εγώ χαιρόμουν γιατί όλα καταγράφονταν στην κάμερα. Τελείωσε πρώτη με ένα τρέμουλο στο κορμί της και ένα παρατεταμένο μουγκρητό και σε λίγο και ο Ανέστης τραβήχτηκε και τελείωσε πάνω στην κοιλιά της.

-    Αύριο θα περάσω να πάρω και τις άλλες δυο που μου χρωστάς, δεν μπορώ να περιμένω.

-    Δέκα η ώρα να είσαι εδώ...

της απάντησε εκείνος. Η Ελένη σκουπίστηκε, ντύθηκε και έφυγε. Εγώ περίμενα να ντυθεί ο Ανέστης και βγήκα απ την ντουλάπα με την κάμερα.

-    Όλα καλά; ρώτησε.

-    Μάλλον...

απάντησα και πήγα να φέρω το καλώδιο σύνδεσης να δούμε τι τράβηξα. Αφού συνδέσαμε την κάμερα με την τηλεόραση, καθίσαμε να δούμε. Τράβηξα τα πάντα τέλεια και η κασέτα ήταν άκρως καυλωτική με την Ελένη να βογκάει από ηδονή σε πρώτο πλάνο.

-    Θα πάρω τηλέφωνο της παλιοσειρές μου από το στρατό και αύριο θα τη γαμήσουμε όλοι μαζί κι εσύ αν θέλεις... μου είπε. Σιγά μην της δώσω και άλλες 2 λίρες.

Εγώ συμφώνησα και έφυγα αφήνοντας την κάμερα συνδεδεμένη στην τηλεόραση και τον Ανέστη να προσπαθεί να πάρει τηλέφωνο στους δυο κολλητούς του. Την άλλη μέρα γύρω στις 9 πήγα στον Ανέστη και τον είδα να κάθεται μαζί με τον Πέτρο και τον Γιώργο, δυο πορνόγερους όπως του άρεσε να τους λέει και να βλέπουν πίνοντας καφέ τα κατορθώματα του Ανέστη.

-    Πολύ θα ήθελα να της ξεσκίσω την κωλάρα, είπε ο Πέτρος.

-    Σκέψου ότι δεν τον έχει πάρει ποτέ, συμπλήρωσε ο Γιώργος αφότου είχαν δει και οι δυο την κασέτα. Λοιπόν όπως τα σχεδιάσαμε θα πράξουμε, είπε ο Κυρ Ανέστης.

Έβαλαν την κασέτα στο σημείο που η Ελένη φώναζε "σκίσε με την πουτάνα" και βογκούσε από ηδονή και περιμέναμε. Στις δέκα ακριβώς ακούστηκαν τα τακούνια της στην αυλή και η Ελένη ντυμένη με ένα αεράτο φουστανάκι μέχρι την μέση των τροφαντών της μηρών περνούσε το κατώφλι και πάγωνε σαν να είχε μείον 10 βαθμούς στο δωμάτιο ακούγοντας τον εαυτό της να βογκάει. Πλησίασε με αργά βήματα την τηλεόραση και εμείς την παρακολουθούσαμε χαμογελώντας σαρδόνια. Όταν είδε τον εαυτό της να γαμιέται χλόμιασε περισσότερο και άρχισε να τρέμει.

-    Τι είναι αυτό κυρ Ανέστη δεν ντρέπεσαι;

κατάφερε να ψελλίσει για να πάρει την αποστομωτική απάντηση.

-    Άλλος που είναι παντρεμένος θα έπρεπε να ντρέπεται.

-    Θέλεις να το δει ο άντρας σου αυτό το βίντεο;

ρώτησε ο Πέτρος που ήταν ο πιο σκληρός από τους τέσσερις μας. Τη στιγμή εκείνη η Ελένη συνειδητοποίησε που έμπλεξε. Τελειώνουμε παίρνεις την κασέτα και φεύγεις χωρίς άλλη δέσμευση ή υποχρέωση συνέχισε ο Γιώργος. Η Ελένη καθόταν ακίνητη μπροστά στην τηλεόραση και έβλεπε τον εαυτό της να γαμιέται και δεν μπορούσε να πιστέψει ότι της συμβαίνει αυτό. Ο Πέτρος με τον Γιώργο σηκώθηκαν και την πλησίασαν βάζοντάς τη στη μέση και δείχνοντάς τις πραγματικές τους προθέσεις για να μην έχει καμιά αμφιβολία στο τι θα επακολουθούσε. Όπως καθόταν ακίνητη το χέρι του Πέτρου μπήκε μέσε από το ντεκολτέ, χούφτωσε τη βυζάρα της και άρχισε να τρίβει την ρώγα. Ο Γιώργος έσκυψε και άρχισε να χαϊδεύει τα μπούτια της και το μουνί της πάνω από την κυλόττα της. Κάποια στιγμή η Ελένη έκανε ένα βήμα πίσω αμίλητη με αποτέλεσμα να βγουν τα χέρια και τον δυο από κει που ήταν χωμένα.

-    Είσαι ελεύθερη να φύγεις...

είπε ο Ανέστης όταν την είδε διστακτική και αναποφάσιστη. Εκείνη στεκόταν πάλι ακίνητη και αμίλητη μη ξέροντας τι να κάνει. Αυτή την φορά ο Πέτρος την πλησίασε και της ξεκούμπωσε το φερμουάρ από το φόρεμα με αποτέλεσμα αυτό να πέσει κάτω και η Ελένη να μείνει με τα εσώρουχα. Τότε την έπιασαν από α χέρια και την οδήγησαν βήμα-βήμα στην κρεβατοκάμαρα. Την έβαλαν να καθίσει στο κρεβάτι της έβγαλαν τα παπούτσια και την έσπρωξαν απαλά να ξαπλώσει. Η Ελένη τώρα ήταν με τα μωβ της εσώρουχα πάνω στο κρεβάτι και μας κοίταζε χωρίς να μιλάει. Ο Πέτρος και ο Γιώργος έβγαλαν από ενα βυζί και άρχισαν να το ζουλάνε και να το δαγκώνουν. Εγώ πλησίασα, τράβηξα το στρινγκ της προς τα κάτω και το έβγαλα. Μπροστά μου σε όλο της το μεγαλείο για πρώτη φορά από κοντά εμφανίστηκε το μεγάλο μουνί της. Της άνοιξα τα πόδια και το θαύμασα.

Ο Ανέστης πλησίασε την τέλεια ξυρισμένη παχιά μουνάρα της και άρχισε να της βάζει δάχτυλα στην τρύπα της. Εγώ έβαλα την μισοσηκωμένη πούτσα μου και πλησίασα το στόμα της και άρχισα να την τρίβω στα χείλη της. Στην αρχή δεν το άνοιγε με τίποτα αλλά μετά από λίγο τον πήρε μέσα στο καυτό και υγρό της στόμα.

-    Με πονάτε...

είπε στους δυο γέρους που ζουλούσαν τα βυζιά της αλλά αυτοί δεν συγκινήθηκαν. Ο Ανέστης είχε τρία δάχτυλα ήδη μέσα στο μουνί της που είχε αρχίσει να υγραίνεται. Κάποια στιγμή αλλάξαμε με το Πέτρο και εγώ πήρα το τεράστιο βυζί στο στόμα μου. Άρχισα να το ζουλάω και εγώ αφού το μέγεθος του σε προκαλούσε να το ζουλίξεις. Ο Πέτρος είχε χώσει όλη την πούτσα του μέχρι τα αρχίδια στο στόμα της Ελένης που έκανε σαν να πνιγόταν. Ο Ανέστης συνέχιζε να βάζει και να βγάζει τρία δάχτυλα στο μουνί της όμως ο στόχος του ήταν ο κώλος της. Όταν θεώρησε ότι είχε υγρανθεί αρκετά άρχισε να περνά τα υγρά δάχτυλα του πάνω από την κωλοτρυπίδα της. Η Ελένη το κατάλαβε και μούγκριζε με την πούτσα του Πέτρου στο στόμα της. Ο Ανέστης έκανε νόημα στον Γιώργο που παράτησε το βυζί και το χούφτωσα και αυτό εγώ και έπιασαν με ένα χέρι τα πόδια της Ελένης και τα άνοιξαν πιο πολύ και με το άλλο άνοιξαν τα μεγάλα κωλομέρια αφήνοντας εκτεθειμένη μια ροζ τρυπούλα. Το μεσαίο δάχτυλο του Ανέστης άρχισε να χαϊδεύει φανερά την ροζ τρυπούλα που η Ελένη την έσφιγγε όσο πιο πολύ μπορούσε. Κάποια στιγμή έβγαλε την πούτσα από το στόμα και τσίριξε.

-    Σου είπα Κυρ Ανέστη ότι από κει δεν το έχω κάνει ποτέ και δε μου αρέσει.

-    Μην παίρνεις και όρκο ότι δεν θα σ' αρέσει, την ειρωνεύτηκε αυτός.

-    Θα σε γαμήσουμε απ' τον κώλο είτε με το καλό είτε με το άγριο...

είπε ο Πέτρος που όσο εκείνη μιλούσε της έτριβε τον πούτσο του στο στόμα της.

-    Σε παρακαλώ, δε θέλω από πίσω και θα κάνω ότι θέλετε, του είπε.

-    Δε νομίζω να έχεις επιλογή...

της είπε και ο Γιώργος. Η Ελένη το καταλάβαινε και δεν μπορούσε να δεχθεί ότι ποτέ δεν άφησε κανένα ούτε να την ακουμπήσει από πίσω και τώρα τέσσερεις άγνωστοι ήταν έτοιμοι να την ξεσκίσουν από κει που σιχαινόταν. Μην έχοντας άλλη επιλογή και βλέποντας ότι δεν μπορεί να το αποφύγει, πήρε πάλι την πούτσα του Πέτρου στο στόμα της. Όλοι καταλάβαμε ότι πλέον είχε νικηθεί και ήταν έρμαιο στα χέρια μας. Ο Ανέστης σηκώθηκε, πήγε και έφερε ένα σωληνάριο βαζελίνη και έβαλε μια μεγάλη ποσότητα στο δάχτυλο του. Λύγισαν τα πόδια της Ελένης προς το στήθος για να είναι πιο εκτεθειμένη η τρυπούλα της και έσπρωξε το δάχτυλο του με την βαζελίνη μέσα στην σφιχτή τρύπα της. Αφού η βαζελίνη λίπανε τα τοιχώματα της κωλοτρυπίδας άρχισε να χώνει το δάχτυλό του μέσα έξω με βία. Σε λίγο πρόσθεσε και δεύτερο δάχτυλο με την Ελένη να μουγκρίζει από πόνο. Αφού λιπάνθηκε καλά, ο Πέτρος ήταν ο πρώτος που θα τη γαμούσε μια και η πούτσα του από το τσιμπούκι το Βιάγκρα ήταν κάγκελο. Εξάλλου δεν την είχε τόσο μεγάλη σαν του Ανέστη.

Αφού έβγαλε τα δάχτυλα του από την μισάνοιχτη τρύπα της που από ροζ είχε γίνει κατακόκκινη, ο Ανέστης άνοιξε με τα δυο του χέρια τα κωλομέρια της Ελένης για να βοηθήσει το φίλο του. Το πουτσοκέφαλο του Πέτρου ακούμπησε την τρυπούλα της Ελένης και άρχισε να σπρώχνει σιγά αλλά σταθερά. Μάταια η Ελένη προσπαθούσε να σφιχτεί για να εμποδίσει την διείσδυση. Χιλιοστό-χιλιοστό η πούτσα του Πέτρου παραβίαζε τα τοιχώματα του εντέρου της μπαίνοντας πιο βαθειά.

-    Δεν το περίμενα να γαμήσω παρθένα κωλοτρυπίδα πριν πεθάνω...

μονολόγησε ο Πέτρος. Μόλις το κεφαλάκι εξαφανίστηκε έσπρωξε μια με δύναμη και την έχωσε όλη κάνοντας την Ελένη να τσιρίξει. Τότε εγώ πήγα και της τον έβαλα στο στόμα να σταματήσει να φωνάζει. Ο Πέτρος την γαμούσε τώρα με φόρα και δυνατά μέχρι τα αρχίδια του να χτυπάνε στα κωλομάγουλα. Ο Ανέστης έτριβε τη κλειτορίδα της και ο Γιώργος ασχολιόταν με τα βυζιά της δαγκώνοντας τις ορθωμένες ρώγες της. Ο Πέτρος έχυσε μέσα της και εγώ μέσα στο στόμα της. Μόλις βγήκε από μέσα της σειρά πήρε ο Γιώργος. Τη γύρισε, την έστησε στα τέσσερα και άρχισε να της το βάζει και αυτός από πίσω ρίχνοντας της παράλληλα μικρές μπάτσες στα αφράτα κωλομέρια. Δε δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να μπει καθόσον ήταν ανοιχτή από τον προηγούμενο. Και αυτός τη γαμούσε βιαία από τον πόθο και την έξαψη του παρθένου κώλου. Δεν άργησε μα χύσει και αυτός βαθειά μέσα της.

Ο Κυρ Ανέστης με το θηρίο του τον Ανεστάκη έμεινε τελευταίος και καλύτερος. Την ξαναγύρισε ανάσκελα και της άνοιξε τα πόδια. Η τρύπα της φαινόταν αρκετά ανοιχτή και τα χύσια των προηγούμενων άρχισα να τρέχουν.

-    Φέρτε λίγο χαρτί να τη σκουπίσουμε...

απευθύνθηκε σε όλους μας. Ο Πέτρος έφερε χαρτί και ο Ανέστης σκούπισε τα χύσια.

-    Τώρα θα νοιώσεις τι σημαίνει γαμήσι απ τον κώλο και να σου ξεσκίζουν τη σούφρα παραδόπιστο πλάσμα, είπε στην Ελένη. Κράτα τα πόδια σου ανοιχτά με τα χέρια για να σε σκίσω!

Η Ελένη με μια πονεμένη και φοβισμένη έκφραση υπάκουσε και έπιασε τα πόδια της από της γάμπες και τα κράτησε ανοιχτά. Ο Ανέστης πλησίασε το μεγάλο πουτσοκέφαλο του στην τρύπα της και έριξε ακόμη λίγη βαζελίνη πάνω του. Μόλις το ακούμπησε η τρύπα της Ελένης συσπάστηκε, σημάδι ότι προσπαθούσε να τη σφίξει.

-    Μην το κάνεις αυτό γιατί θα πονέσεις περισσότερο, αλλά να είσαι χαλαρή όπως όταν πάς τουαλέτα...

της είπε ο Ανέστης και περίμενε μέχρι να δει την τρύπα της να ανοίγει όσο μπορούσε αφού η Ελένη σφιγγόταν αλλά ανάποδα τώρα. Ξαναπλησίασε την πούτσα του στην ορθάνοιχτη πλέον τρύπα της και άρχισε να σπρώχνει χωρίς να καταφέρνει και πολλά. Η Ελένη μούγκριζε σαν να την σφάζουν και προσπαθούσε να ανοίξει και άλλο την τρύπα της πιέζοντας εσωτερικά περισσότερο και το κεφαλάκι άρχισε να μπαίνει. Όταν μπήκε η Ελένη φώναξε και μετά ησύχασε. Ο Ανέστης αφού τερμάτισε την πούτσα του έπιασε τα πόδια της και άρχισε να τη γαμάει αργά και απαλά σε αντίθεση με τους άλλους. Σε πέντε λεπτά η Ελένη άρχισε να τρίβει την πρησμένη και εξογκωμένη κλειτορίδα της και με το άλλο χέρι να χαϊδεύει τις ρώγες της. Έχυσε πριν από τον Ανέστη που άδειασε το σπέρμα του και αυτός μέσα της. Σηκώθηκε από το κρεβάτι και δεν μπορούσε να περπατήσει με τίποτα απ' τον πόνο.

-    Ηρέμησε για καμιά ώρα και μετά θα είσαι λίγο καλύτερα...

της είπε ο Ανέστης άλλα μην περιμένεις να είσαι τελείως καλά πριν περάσουν τρείς μέρες. Έβγαλε την κασέτα από την κάμερα και της την έδωσε.

-    Δεν νομίζω να μου δώσεις τις δυο λίρες που μου χρωστάς, του είπε η Ελένη.

-    Και βέβαια όχι, απάντησε αυτός.

-    Τι θα γίνει από εδώ και πέρα με μας; ξαναρώτησε.

-    Θέλω να έρχεσαι, θα σε πληρώνω κανονικά και αν θέλεις 100 Ευρώ επιπλέον μια φορά το μήνα ξέρεις πώς να τα κερδίσεις...

απάντησε ο Κυρ Ανέστης. Φυσικά η Ελένη δέχτηκε γιατί εκτός από καυλιάρα ήταν και φιλοχρήματη.

 

(Copyright protected OW ref: 85716)