Το πρωινο γαμήσι μας

Δημοσιεύθηκε από johnntina
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αοστολέα: Είμαι η Ντίνα 36 χρονών, καστανή, 1.75 ύψος, 65 κιλά και είμαι παντρεμένη με το Γιάννη, 40 χρονών, μελαχρινό, 1.70 ύψος, 70 κιλά. Θα περιγράψω ένα πρωινό μας...

Ξυπνάω ένα πρωινό, φοράω μόνο ένα ροζ σατέν νυχτικάκι και ένα μαύρο στρινγκάκι. Δε φοράω σουτιέν και οι τεράστιες βυζάρες μου ξεχειλίζουν. Τα νυχάκια μου είναι βαμμένα κόκκινα όπως και τα τσιμπουκόχειλα μου. Πιάνω το μουνάκι μου πάνω από το βρακάκι και το νιώθω υγρό. Κοιτάζω το Γιάννη που φοράει μόνο ένα μποξεράκι και αρχίζω να του χαϊδεύω την πούτσα πάνω από το μποξεράκι με τα χεράκια μου. Αρχίζει να σκληραίνει, εγώ κατεβαίνω στα πόδια του και αρχίζω να του δαγκώνω τη πούτσα απαλά πάνω από το μποξεράκι. Ακόμη δεν έχει ξυπνήσει καλά αλλά από το πρόσωπο του βλέπω την καύλα του.

Του κατεβάζω το μποξεράκι με τα δόντια μου και η πούτσα του πετάγεται έξω σαν ακόντιο. Ειναι πολύ μεγάλη, 19 πόντοι και πολύ χοντρή. Αρχίζω να του κάνω μια πίπα βάζοντας όλη μου την μαεστρία. Η γλωσσίτσα μου παίζει με το πουτσοκέφαλο του και στη συνέχεια τη χώνω όλη τη πούτσα μέσα στο στόμα μου γλείφοντας κάθε εκατοστό. Ο Γιάννης αρχίζει να ξυπνάει και να βαριανασαίνει. Μου πιέζει το στόμα στο καυλί του. Έχει σκληρύνει πολύ. Μου γαμάει το στόμα με δύναμη.

-    Χύνω καριόλα, παρ' τα όλα στο στόμα...

μου φωνάζει. Εγώ σαν καλό πουτανάκι τα ρουφάω όλα και δεν αφήνω σταγόνα. Του γλείφω την πούτσα για να του την καθαρίσω κάνοντας τη ξανά πέτρα.

-    Τώρα σειρά έχει το μουνάκι σου πουτανάκι, θα στο ξεσκίσω, λέει.

-    Αυτό θέλω ψωλαρά μου, γάμα μου το μουνάκι.

Μου καρφώνει με δύναμη το καυλί του στη μουνάρα μου και αρχίζει να με γαμάει.

-    Σου αρέσει πουτάνα έτσι όπως σε σκίζω; φώναζε.

-    Ναι καυλιάρη σκίσε με, ξεκώλιασε με, έτσι μου αρέσει.

Μου γάμαγε με όλη του τη δύναμη τη μουνάρα και είχα τρελαθεί . Έχυνα συνέχεια.

-    Θα χύσω καριόλα, δεν αντέχω, που τα θες;

-    Μέσα στη μουνάρα μου πούστη να τα νιώσω!

Εκτοξεύει μια τεράστια ποσότητα σπέρματος στη μουνάρα μου. Εγώ βάζω δαχτυλάκια στο μουνάκι μου και στη συνέχεια τα βάζω στο στόμα μου για να απολαύσω τα χύσια του ενώ τον κοιτάζω με πουτανίστικο βλέμμα και έχει τρελαθεί. Συγχρόνως του βάζω το δαχτυλάκι μου στο στόμα του για να γευτεί το ψωλόχυμα του.

-    Πουτανάρα ώρα να σου ξεσκίσω την κωλάρα.

-    Ναι ψωλαρά μου, σκίσε μου το κωλαράκι, ξεκώλιασε με...

του λέω. Με στήνει στα τέσσερα ώστε να έχει θέα από το κωλαράκι μου και τη μουνάρα μου και μου τη καρφώνει στη κωλάρα μου. Με γαμάει πολύ δυνατά και με κάνει να βογκάω ασταμάτητα. Οι φωνές μου πρέπει να ακούγονται σε όλη τη γειτονιά. Στη σκέψη ότι με ακούν οι γείτονες να ξεσκίζομαι, καυλώνω ακόμη πιο πολύ. Νιώθω πραγματικά τη χοντρή του πουτσάρα να με σκίζει στα δύο. Συγχρόνως τρίβω τη μουνάρα μου και βάζω δαχτυλάκι. Δεν αντέχω, χύνω ασταμάτητα. Το καυλί του ξεσκίζει με απίστευτη δύναμη το κωλαράκι μου και με ανοίγει στα δύο.

-    Δεν αντέχω άλλο παλιοπουτάνα , θα σε χύσω μέσα στη κωλάρα σου να τα νιώσεις ξεφτιλισμένη καριόλα...

λέει ο Γιάννης.

-    Ναι, ψωλαρά μου, θέλω να τα χύσεις όλα μέσα στην κωλάρα μου που μου την άνοιξες. Είμαι το πουτανάκι σου, θέλω να μου σκίζεις συνέχεια όλες μου τις τρύπες!

Αδειάζει όλα του τα χύσια μέσα στην κωλάρα μου. Ετοιμάζεται για τη δουλειά και φεύγει. Εγώ μένω ξαπλωμένη και εξουθενωμένη στο κρεβάτι. Έτσι ξεκινάει η μέρα μας με ένα πρωινό γαμήσι. Πείτε μου αν σας άρεσε και αν θέλετε και άλλη ιστορία για το πως με ξέσκισε μαζί με φίλο του.

 

(Copyright protected OW ref: 85701)