Αυτά που δεν περιμένεις, είναι και τα καλύτερα

Δημοσιεύθηκε από frwzi
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Υπόθεση: Όταν συνδυάζονται τα ποτά, με τις καύλες...

Γυρίσαμε κατά τις 4 το πρωί σπίτι και οι δύο κομμάτια από τα ποτά. Με το που βγαίνουμε από το αμάξι και πλησιάσαμε στην πόρτα της πολυκατοικίας, σα να μου γύρισαν τα μυαλά εκείνη την ώρα που είδα την Μ. από πίσω μιας και ήτανε μπροστά μου, (κάπου εδώ να σημειώσω ότι η Μ. φορούσε ένα φορεματάκι μαύρο, κάπως κοντό με ένα απλό στρινγκάκι από μέσα), έρχομαι απότομα κοντά της, την πιάνω από τα μαλλιά και της λέω επιτακτικά.

-    Κάτσε στα γόνατα.

Μέσα στη ζαλάδα της, χωρίς δεύτερη σκέψη, υπακούει και σκύβει. Ήμασταν σε έναν διάδρομο, στο ισόγειο της πολυκατοικίας, που δεν φαινόταν από την είσοδο και μόνο μια πόρτα ενός διαμερίσματος ήταν δίπλα μας. Με το που σκύβει, ήδη έχω βγάλει τον πούτσο μου έξω και της μπουκώνω το στόμα απότομα και τέρμα μέσα. Μέσα στο στόμα της ένιωθα να σκληραίνει τελείως. Αρχίζω να της γαμάω το στόμα αργά. Τον έβαζα μέχρι να νιώσω τον πούτσο μου στο λαιμό της και τον έβγαζα αργά όταν έβλεπα ότι πνιγόταν. Τον έτριβα λίγο στη μούρη της να τον σκουπίσω και ξανά της τον ξανά έχωνα μέσα. Ήδη είχε αρχίσει και γινόταν χάλια η μάπα της από τα σάλια και τα υγρά που της τρέχανε από το στόμα. Με καύλωνε τέρμα που την έβλεπα έτσι χάλια. Πραγματικά εκείνη την ώρα δεν την έβλεπα σαν την Μ, αλλά σαν μία τυχαία που γουστάρει να τρώει πούτσους τελείως ξεφτιλισμένα, αν και εδώ που τα λέμε, γουστάρει όντως και να τρώει πούτσες και να τις τρώει ξεφτιλισμένα και η μεγαλύτερη καύλα είναι ότι δεν της πολυφαίνεται. Με λίγα λόγια ,ήταν η πουτάνα μου για εκείνο το βράδυ και το ήξερε πολύ καλά αυτό.

Ακόμα της ξέσκιζα το στόμα. Τελείως μέσα. Να νιώθει σκισμένη από το στόμα τελείως. Μέχρι που τον βγάζω αργά όλον έξω.

-    Μην τα καταπιείς, περίμενε...

και της βάζω το χέρι μου μπροστά στο στόμα της, για να τα φτύσει όλα εκεί.

-    Έτσι μπράβο πουτάνα. Σήκωσε το φόρεμά σου...

και αρχίζω να τις τα πασαλείβω στα βυζιά της, στην κοιλιά της και στο πρόσωπο και την φτύνω στη μάπα της. Την σηκώνω επάνω και της κατεβάζω το στρινγκάκι απότομα τελείως κάτω. Όρθια όπως ήταν, την κολλάω στον τοίχο, έτσι ώστε να κοιτάζει εμένα και όταν έσκυψα για να ασχοληθώ με το μουνί της, νιώθω να μου έρχονται σάλια στο πρόσωπο. Κοιτάζω πάνω και βλέπω να έχει μαζέψει σάλια στο στόμα της και να τα αφήνει να τρέχουν. Αρχίζω να τις χαστουκίζω το μουνί ελαφρά, ίσα-ίσα να κοκκινίσει ελάχιστα και ίσα-ίσα να ακούγεται ο ήχος που έκανε το χέρι μου πάνω στο υγρό και τέρμα ξυρισμένο μουνί της. Σηκώνομαι επάνω και την πιάνω από το χέρι.

-    Πάμε επάνω σπίτι.

Μπαίνουμε στο ασανσέρ, η Μ μόνο με το φόρεμα της χωρίς στρινγκάκι από μέσα και να είναι χάλια τελείως έτσι όπως την είχα κάνει. Την έβλεπα μέσα στα σάλια με σκισμένο το στόμα της. Εκεί που ανεβαίναμε για να φτάσουμε στον όροφό μας, κατάλαβα πόσο πολύ έχουμε ξεφύγει, όταν είδα την Μ. να βγάζει μόνη της το φόρεμα μες στο ασανσέρ και να βάζει δάχτυλα στο μουνί της ενώ ταυτόχρονα την άκουσα να μου λέει.

-    Θέλω να σκιστώ άσχημα!

Τα έχωσε πολύ μέσα, έτριψε λίγο το μουνί της και λίγο την τρύπα της να τη νιώθει υγρή και τα έβαλε στο στόμα της να τα γλείψει και να μυρίσει ταυτόχρονα τις τρύπες της. Εκεί φιλιόμαστε. Την βλέπω τέρμα καυλωμένη να αφήνει πηχτά σάλια να τις τρέχουνε και αρχίζουμε να τα γλείφουμε και οι δύο. Είχαμε γίνει χάλια και καθώς γλειφόμασταν, μυρίζαμε και οι δύο αυτή την καύλα από τα σάλια και τα υγρά από τον πούτσο μου, που της γαμούσε το στόμα και από το μουνί της, που το έσκισε λίγο με τα δάχτυλά της. Φτάσαμε στην πόρτα. Εγώ να προσπαθώ να ξεκλειδώσω και η Μ τελείως γυμνή δίπλα μου να βάζει δάχτυλα μόνη της. Όταν μπήκαμε, γδύθηκα τελείως. Την πιάνω από τα μαλλιά, γονατίζει μόνη της και αρχίζω να της γαμάω το στόμα πάλι. Τη ρωτούσα επίτηδες αν της αρέσει και διάφορα τέτοια, γιατί με καύλωνε τέρμα να την ακούω να προσπαθεί να μιλήσει με έναν πούτσο μέσα στο στόμα της. Μετά τις δύο σφαλιάρες που έφαγε έτσι όπως ήταν μπουκωμένη με τον πούτσο μου στο λαρύγγι της, τον βγάζω και της λέω...

-    σκουπίσου βρωμιάρα. Σκατά έχεις γίνει από την πούτσα που τρως.

Ασυναίσθητα τα φτύνει κάτω.

-    Βάλε τη μάπα σου στο πάτωμα και γλείψε τα όλα πουτάνα. Τώρα!

Χωρίς δεύτερη σκέψη, έχει σκύψει, στημένη στα τέσσερα και αρχίζει να τα γλείφει σα σκυλί όλα. Όρθιος όπως ήμουν, βάζω την πατούσα μου στην μάπα της και την τρίβω πάνω στα σάλια που έφτυσε. Μία να γλείφει το πόδι μου και μία το πάτωμα. Ταυτόχρονα παίζω με την τρύπα της και τις ρίχνω σφαλιάρες στον κώλο σε σημείο που έχει κοκκινίσει και φαίνονται τα δάχτυλα μου πάνω της. Έχουμε τρελαθεί και οι δύο από τις καύλες. Γενικά, με τρελαίνει τέρμα ,όταν γίνεται η χειρότερη πουτάνα. Η πιο βρωμιάρα. Να βρίζει. Να μου λέει τα χειρότερα, από το τί φαντάζεται, τί θέλει, μέχρι να κάνει τα χειρότερα, να γλείφει τα πάντα, να χώνει στις τρύπες της ότι γουστάρει, μέχρι ότι φανταζόμαστε. Συνεχίζω.

Είμαστε ήδη στο κρεβάτι και σκιζόμαστε. Έχουμε πλέον ξεπεράσει κάθε όριο. Η Μ να ασχολείται με την τρύπα μου, να φτύνουμε ο ένας τον άλλον, να γλειφόμαστε με υγρά και σάλια μέχρι να λέμε τα χειρότερα μεταξύ μας. Βρίσιμο, σφαλιάρες γλείψιμο, όλα πλέον. Ξαφνικά, χτυπάει το κινητό μου. Βλέπω ότι με καλεί ένας φίλος μου. Η Μ. νιώθει να την αφήνω για να πάρω το κινητό μου να μιλήσω και μου λέει κάπως πειραγμένη.

-    Τώρα θα το σηκώσεις;

Παίρνω το κινητό, γυρίζω πάλι στη Μ.

-    Σκάσε τώρα. Όσο θα μιλάω δεν θα πεις κουβέντα!

Ταυτόχρονα της σκίζω το μουνί, το σηκώνω.

-    Έλα ρε φίλε, τι κάνεις; Μια χαρά ρε, όχι δεν ενοχλείς, απλά σκίζω ένα πουτανάκι τώρα. Ναι ρε! Σοβαρά μιλάω. Την ξέρεις ναι. Δε θα σου πω τώρα, απλά πες μου τι θέλεις γιατί ξεφτιλίζω το μουνί! Ok... καλά σε περιμένω.

-    Ποιος ήτανε μωρό μου;

-    Ο Χάρης. Έχεις κανένα πρόβλημα που του μιλούσα ενώ σε έσκιζα; (κοινός γνωστός δικός μου και της Μ.)

-    Κανένα μωρό μου.

-    Έτσι μπράβο. Σίγουρα να ξέρεις πάντως ότι θα με ρωτήσει ποιο ξεφτιλισμένο μουνί έσκιζα ενώ μιλούσαμε. Κανόνισε να είσαι ένα φρόνιμο πουτανάκι τώρα για να μη μάθει εκτός το ποια έσκιζα, και το πώς σκίζεσαι. Α! Θα περάσει από εδώ σε λίγο να πάρει τα κλειδιά από το γραφείο του γιατί τα ξέχασε εδώ και αύριο ανοίγει.

-    Καλά. Γάμα με τώρα μέχρι να ακούσουμε το κουδούνι.

Το είπε με ένα τελείως αδιάφορο ύφος, χωρίς να την νοιάζει τίποτα πέρα από το να τρώει πούτσα εκείνη την ώρα. Καθυστέρησε πολύ να έρθει και όταν ακούστηκε τελικά το κουδούνι, είχα μπει ήδη για μπάνιο εγώ και το μόνο που άκουσα ήταν να ανοίγει την πόρτα η Μ. Δεν έδωσα σημασία μέχρι που τελείωσα το μπάνιο και βγήκα έξω. Την είδα ξαπλωμένη μπρούμυτα στον καναπέ με ένα φορεματάκι κοντό, τύπου νυχτικό, να έχει "μαζέψει" και να φαίνεται ο κώλος της και ότι προφανώς δεν φορούσε τίποτα.

-    Τι κάνεις εκεί μωρό μου; Πες μου ότι έτσι άνοιξες την πόρτα.

-    Ναι μωρό μου. Σίγα, ίσα-ίσα, νομίζω ότι του άρεσε κιόλας. Ειδικά όταν τον άφησα να δει τον κώλο μου όταν τεντώθηκα επίτηδες, ενώ είχε αράξει λίγο στον καναπέ να κάνει ένα τσιγάρο και εγώ ήμουν όρθια μπροστά του.

-    Και;

-    Μωρό μου θα στο πω, δεν αντέχω. Όταν εσύ "τελείωσες" και μπήκες για μπάνιο εγώ δεν είχα τελειώσει, είχα άπειρες καύλες και με καύλωσε η ιδέα να τον προκαλέσω να καυλώσει με τον κώλο μου που είναι ακόμα κόκκινος από τις σφαλιάρες που έτρωγα. Και ενώ εσύ είσαι στο μπάνιο. Γυρίζω να δω την αντίδρασή του και έτσι όπως καθόταν αυτός στον καναπέ κι εγώ μπροστά του όρθια, βάζει γρήγορα το χέρι του ανάμεσα από τα πόδια μου και ενώ νιώθω να μου έχει πιάσει τον κώλο. Νιώθω παράλληλα να θέλει να ανεβάσω το ένα μου πόδι στον καναπέ και να με σπρώχνει να του φέρω το μουνί μου στη μάπα του. Με καύλωνε τέρμα μωρό μου η ιδέα και το ξέρεις, να μου γλείφει κάποιος το μουνί ενώ λίγο πριν το είχες χύσει εσύ μωρό μου και δεν κρατήθηκα. του το έδωσα όλο στη μάπα, μου το καθάρισε μωρό μου πολύ καλά και του είπα να φύγει γιατί δε γούσταρα. Αυτό έγινε και τίποτα άλλο. Απλά τον χρησιμοποίησα να μου καυλώσει το μουνί μου μωρό μου για να σκιστεί με τον πούτσο σου πάλι. Σήμερα θέλω με το αγόρι μου απλά να καυλώνουμε με τα πάντα.

Με καύλωσε τόσο πολύ η ιδέα της, το πώς το σκέφτηκε και αυτό που έκανε, που μετά γαμηθήκαμε με τρελή καύλα.

 

(Copyright protected OW ref: 85501)