Το τελευταίο κάστρο έπεσε

Δημοσιεύθηκε από selinunda
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Ακόμα και μετά από πολλά χρόνια σχέσης, πάντα υπάρχει κάτι νέο...

Φανταστείτε την Άννα, 34 ετών, χορεύτρια, φυσική ξανθιά, με ύψος 1.72 και 55 κιλά, με πολύ μικρό στήθος, κοιλιά επίπεδη, μπουτάρες για χούφτωμα και ένα κώλο που αποπλανεί κάθε αρσενικό. Φανταστείτε την επίσης γυμνή, μόνο με ψηλοτάκουνα, με δεμένα τα χέρια με μια ζώνη στο πάσο της κουζίνας, τι σκέψεις σας δημιουργεί; Μάλλον πως έχει ήδη υποταχτεί και περιμένει τον αφέντη της να την κάνει ότι θέλει. Σε αυτή ακριβώς την κατάσταση βρισκόμασταν και εμείς, όχι ότι είμαστε μέσα στο bdsm αλλά μου το ζήτησε επιτακτικά, ένα βράδυ καύλας όπου το μουνάκι της είχε γίνει σιντριβάνι και ο πούτσος μου επιθυμούσε ένα καλό ξεπάτωμα. Είχε γδυθεί μόνη της, πήγε φόρεσε τα ψηλοτάκουνα και επέστρεψε παίρνοντας τη θέση της με τα χέρια ψηλά να τη δέσω. Αφού έγινε αυτό, γυμνός και εγώ με τη πούτσα κάγκελο πήρα θέση πίσω της και την αγκάλιασα με το καυλί να παίρνει θέση στη σχισμή του κώλου της, τα χέρια μου να εξερευνούν απαλά όλο το σώμα της και το στόμα μου να της δίνει φιλιά στο λαιμό της.

Η γατούλα γουργούριζε και τούρλωνε το κωλαράκι, σε κάθε άγγιγμα της ρώγας της έβγαζε ένα ελαφρύ αναστεναγμό, σε κάθε πέρασμα των δαχτύλων μου από το υγρό της μουνάκι βογκούσε ενώ σε κάθε μπατσάκι στον υπέροχο πισινό της, έριχνε μια στιγμιαία κραυγή που μόνο αποτρεπτική δεν ήταν για να σταματήσω. Το μωρό μου ήθελε σήμερα να είναι το σκλαβάκι μου. Ένα γερό καύλωμα ενός πεινασμένου για πούτσο θηλυκού και ιδίως της Άννας απαιτεί αρκετή προεργασία αν και το βράδυ εκείνο ήταν έτοιμη να γαμηθεί αμέσως. Οπότε τα παρατεταμένα χάδια λειτουργούσαν μόνο ως βασανιστήριο, η μισάνοιχτη πόρτα όπου δεν μπορείς να υποδεχτείς την ηδονή παρά μόνο να την αγγίξεις, αλλά γι αυτό δεν ήταν δεμένη; Τα χάδια στα πόδια της, την κοιλιά και το στήθος, παράλληλα με τη γλώσσα μου που διέτρεχε όλη της τη πλάτη μόνο να τη κάνουν να χύσει δε γινόταν, ιδίως όταν η κλειτορίδα της απολάμβανε για μερικά δευτερόλεπτα τη περιποίηση του χεριού μου, αυτή δάγκωνε τα χείλη της και δεν έλεγε κουβέντα, είχε μπει στο πετσί του ρόλου της.

Με τη διαδικασία αυτή πέρασε κάμποση ώρα, οπότε έκρινα πως έπρεπε να προχωρήσω στο επόμενο στάδιο, ανοίγοντας την πόρτα της ηδονής και κλείνοντας την απότομα τη στιγμή που θα ήταν έτοιμη να την αδράξει. Το παίξιμο της κλειτορίδας έγινε πιο έντονο, πιο επίμονο, η Άννα έβγαζε μικρές κραυγούλες ηδονής, άρχισε να λυγίσει τα πόδια της, ήρθε το τρέμουλο.

-    Χύνω μωρό μου… ναι εκεί, εκεί… και εκεί σταμάτησα.

-    Σου είπα να χύσεις μωρή;

-    Τι;

απάντησε Και αμέσως βούτηξα δεύτερη ζώνη που είχε εκεί δίπλα και της έδωσα ένα γερό μαστίγωμα στα κωλομέρια, πλησίασα στο αυτί της και της είπα:

-    Θα χύσεις όταν το επιτρέψω εγώ, τσουλάκι, πες μου ότι κατάλαβες!

-    Ναι κατάλαβα μωρό μου... και αμέσως της έριξα δεύτερο μαστίγωμα.

-    Τι είπες; Ποιόν λες μωρό σου;

Και με κοιτάει με έκπληκτο βλέμμα.

-    Εννοώ… μάλιστα.

-    Έτσι μπράβο το τσουλάκι μου, έτσι μπράβο.

Το παιχνίδι αυτό συνεχίστηκε για άλλες δυο φορές όπου σταματούσα πριν ακριβώς να χύσει και φυσικά συνοδευόταν από το ανάλογο μαστίγωμα. Από μέσα μου της ζητούσα συγγνώμη για ότι της έκανα αλλά ήταν φανερό πως μας άρεσε και στους δύο. Σε κάθε ξυλιά έκλεινε τα μάτια και ένα μικρό χαμόγελο διαγραφόταν στα χειλάκια της μέχρι που είπε:

-    Έτσι αγόρι μου, χτύπα τη πουτάνα σου δυνατά...

κι εγώ της ικανοποιούσα το πόθο, αλλά ακόμα δεν είχε χύσει το μωρό μου. Σταματάω, αφήνω τη ζώνη στην άκρη και κάθομαι και την κοιτάω, τα βλέμματα μας συναντιούνται αλλά δεν μιλάμε με λόγια, στα μάτια της βλέπω την ικανοποίηση, τη λατρεία και τον έρωτα, με ευχαριστεί και το βλέπω στο χαμόγελο της, ανάβω ένα τσιγάρο και κάθομαι στο καναπέ και τη χαζεύω. Όρθια, κορμάρα, η γυμναστική και τα γονίδια της έχουν χαρίσει ένα αξιοζήλευτο σώμα, σηκώνομαι και πηγαίνω προς το ψυγείο, ψάχνω και διαλέγω ένα αγγούρι, περί τους 20 πόντους και χοντρό, φυσικά μεγαλύτερο από το δικό μου καυλί και πάντα σκληρό αλλά τι να κάνουμε, αυτά έχει η ζωή. Πηγαίνω στο υπνοδωμάτιο και φέρνω ένα προφυλακτικό το οποίο το φοράω στο αγγούρι, της το δείχνω και της λέω:

-    Ξέρεις τι θα σου κάνω με αυτό;

Δεν απαντά

-    θα σε γαμήσω και δε θα το χορταίνεις.

Παίρνω πάλι θέση, πάντα πίσω της και της ζητάω να ανοίξει τα πόδια της καλά, περνάω το αγγούρι από μπροστά και αρχίζω με την άκρη του να της χαϊδεύω το μουνί. Αμέσως η Άννα αρχίζει να βγάζει ήχους καύλας και ικανοποίησης.

-    Γάμησε με μωρό μου, βαλ' το όλο μέσα σε παρακαλώ.

Την αγκαλιάζω γερά και αρχίζω να της το χώνω μέσα, αμέσως άνοιξε τα μάτια διάπλατα από την έκπληξη.

-    Μωρό μου είναι τόσο μεγάλο, μη σταματάς, ναι, ναι...

Το αγγούρι την άνοιγε στα δύο, χοντρό και μακρύ έμπαινε όλο μέσα, η ίδια ανεβοκατέβαινε πάνω του ενώ άρχισα να της χαϊδεύω την κλειτορίδα. Οι φωνές της άρχισαν να γίνονται πιο έντονες, οι σπασμοί ήρθαν, το τρέμουλο και τέλος οι κραυγές, η Άννα τη στιγμή που χύνει δε μιλάει, δε βρίζει αλλά φωνάζει δυνατά, δεν ελέγχει τον εαυτό της, ταξιδεύει αλλού, γεγονός που αποτέλεσε στο παρελθόν πηγή έντονων παρατηρήσεων από τρίτους. Με λυγισμένα τα γόνατα, κρεμασμένη από τα δεμένα της χέρια, να προσπαθεί να βρεί την αναπνοή της εν μέσω σπασμών βρίσκει τη δύναμη να μου πει...

-    Μπορείς να με κάνεις ότι θες!

Στο σημείο αυτό κόλλησα αλλά γρήγορα πήρα την απόφαση για να μη δείξω τη στιγμή της αδυναμίας μου. Σήμαινε μόνο ένα πράγμα και τίποτα άλλο. Μετά από 7 χρόνια μου έδινε το κωλαράκι της. Όση κουβέντα και αν της είχα κάνει ήταν πάντα ανένδοτη, σήμερα το κάστρο είχε πέσει, ήταν δικό μου. Φεύγω αμέσως και φέρνω το λιπαντικό και άλλο ένα προφυλακτικό. Μόνο με την ιδέα ο πούτσος μου καύλωσε στο έπακρο. Η παρθενιά του κώλου της ήταν στα χέρια μου. Άλειψα λιπαντικό στη τρυπούλα της, στα δάχτυλα μου και άρχισα το άνοιγμα, πρώτα ένα δάχτυλο σιγά-σιγά να το συνηθίσει και έπειτα δεύτερο, παράλληλα για να μη σκέφτεται μόνο τι της κάνω με το άλλο χέρι της παίδευα τη κλειτορίδα, όλα ήταν πιο εύκολα έτσι, το μωρό μου καύλωνε, έχυνε και γρήγορα μπορούσε να δεχτεί και δεύτερο δαχτυλάκι. Αφού την έκανα να χύσει γερά αποφάσισα πως ήρθε η ώρα να την ξεπαρθενέψω.

Κοίταξα το καυλί μου, τέτοια καύλα τώρα πια σπάνια και σε εξαιρετικές περιπτώσεις, σε ακραία μας γαμήσια ή όταν κάποιο άλλο μουνί μου ανοίγει τα πόδια του. Σήμερα όμως πόντο-πόντο θα τον μετρούσε όλο. Την έπιασα γερά και την άνοιξα τα κωλομέρια, τι τέλεια και υπέροχα που είναι, τον έπιασα και τον ακούμπησα στη τρυπούλα της.

-    Σιγά μωρό μου, με παρακάλεσε.

-    Σιγά θα το κάνω, μη μου φοβάσαι.

Το αυταρχικό παιχνίδι είχε τελειώσει, τώρα θα κάναμε έρωτα σιγά-σιγά σα να ήταν η πρώτη της φορά, που ήταν αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς. Της τον ακούμπησα, έβαλα το κεφαλάκι, σφίχτηκε, πήγε να τραβηχτεί, την κράτησα, έλεγξε το εσύ της είπα, χαλάρωσε, άρχισε να σπρώχνει, ώσπου τον πήρε όλο μέσα, πέρασε τα χέρια της ανάμεσα στα πόδια μου έπιασε τα αρχίδια και κοίταξε πόσο είχε μέσα της.

-    Δεν το πιστεύω μωρό μου, είναι όλος μέσα!

-    Πως είσαι; Πονάς;

-    Λίγο, αλλά εντάξει, πήδα με.

Αρχίζω να κουνιέμαι με μικρές κινήσεις, να συνηθίσει το μέγεθος, της χαϊδεύω το στήθος ή τηΝ κλειτορίδα, το μάτι μου πάει στο αγγούρι.

-    Θες κι ένα πούτσο στο μουνί σου μωρό μου;

-    Ναι θέλω, θέλω...

Το βουτάω, της το δείχνω και της το βάζω στο μουνί με μια κίνηση και αρχίζω να τη πηδάω μπρος πίσω. Οι κινήσεις μου στον κώλο της πάντα μικρές αλλά το αγγούρι την ξεμουνιάζει κανονικά, τα μάτια της είναι κλειστά και το στόμα ανοιχτό, αχνές κραυγές αρχίζουν να βγαίνουν, ο οργασμός έρχεται μαζί με τον δικό μου, κάνει μια ξαφνική κίνηση και το αγγούρι πέφτει στο πάτωμα, αμέσως της χαϊδεύω την κλειτορίδα ενώ πίσω αρχίζω να σπρώχνω μέχρι τέρμα.

-    Χύνω μωρό μου, της λέω, σου το χύνω το κωλαράκι...

-    Μαζί άντρα μου, μαζί, χύσε με όπου θες, αλλά μαζί!

-    Πάντα μαζί καύλα μου...

και τα αφήνω στο βάθος του κώλου της. Η Άννα φωνάζει από την καύλα του ξεκωλιάσματος και του χυσίματος του μουνιού της, τα παράθυρα ανοιχτά αλλά στα αρχίδια μας. Χύνουμε σαν την πρώτη φορά, αυτή μούσκεμα να μου έχει γεμίσει το χέρι με τα χύσια της. Της λύνω τα χέρια και την παίρνω αγκαλιά.

-    Καρδιά μου ήταν υπέροχα, μου λέει.

-    Μοναδικά...

της απαντάω και τη φιλάω στα χείλη.

 

(Copyright protected OW ref: 85451)