Η μητέρα μου φρόντισε για... όλα

Δημοσιεύθηκε από vyro
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Υπόθεση: Το πάρτι για τα 18 μου χρόνια στη διάρκεια της βραδιάς, άλλαξε πρωταγωνιστή, με τους προβολείς της προσοχής να πέφτουν πάνω στη μητέρα μου, που φρόντισε να αφήσει τους κολλητούς μου ευχαριστημένους.

Από την τρίτη Δημοτικού είμαστε μία αχώριστη παρέα με το Σάββα, τον Ηλία, τον Πέτρο και το Γιώργο. Συνέχεια μαζί, σχεδόν σε όλες τις εκδηλώσεις του καθενός, με πολλές ολονυκτίες σε σπίτια, να κοιμόμαστε όλοι μαζί παρέα ή κάποιοι από εμάς τέλος πάντων. Στη διάρκεια των χρόνων που μεσολάβησαν, μέχρι και το συγκεκριμένο πάρτι γενεθλίων για το κλείσιμο των 18 μου χρόνων, οι φίλοι μου ανέπτυξαν μία πολύ οικεία σχέση με τη μητέρα μου, η οποία εκτός του ότι ήταν πολύ νέα, είχε και αυτή την ιδιαίτερη φιλοσοφία και στάση ζωής που μείωνε, μάλλον εκμηδένιζε για να είμαι ακριβής, τις αποστάσεις των γενεών. Όλοι μας μιλούσαμε πάντα ανοικτά μαζί της και οποιοδήποτε θέμα είχε ο καθένας σχετικά με κορίτσια και έρωτες, θα ερχόταν να το μοιραστεί με την Κέιτ. Από την άλλη, εκείνη ήταν πάντα πρόθυμη να συζητήσει ανοικτά τα πάντα και η οικειότητα που μετέδιδε έφθανε μέχρι το σημείο να κυκλοφορεί ακομπλεξάριστα ανάμεσά τους με ελάχιστο ρουχισμό, να τους αφήνει να την αγγίζουν με όποιο τρόπο ήθελε ο καθένας κλπ.

Βέβαια με τα χρόνια, μεγαλώνοντας όλοι μας και μπαίνοντας για τα καλά στα μονοπάτια της ηδονής και της καύλας, αυτή η συμπεριφορά της μητέρας μου και η ιδιαίτερα όμορφη και ταυτόχρονα προκλητική εμφάνισή της, είχε κάνει τους φίλους μου να είναι τρελοί μαζί της. Ιδιαίτερα για τον πιο κολλητό μου τον Σάββα, η μητέρα μου είχε γίνει μόνιμη ερωτική φαντασίωση. Το θάρρος που είχαμε μεταξύ μας, όχι μόνο με αυτόν αλλά με όλους, τους έκανε να μοιράζονται μαζί μου όλες τους τις φαντασιώσεις και καύλες για τη μητέρα μου με σχόλια που όσο μεγαλώναμε εμείς σε ηλικία γίνονταν και πιο πρόστυχα. Δεν με ενοχλούσε... μπορώ να πω ότι σε πολλές περιπτώσεις με έφτιαχνε κιόλας να ξέρω ότι οι φίλοι μου είναι τρελοί με τη μάνα μου, με έκανε να νιώθω ένα περίεργο είδος περηφάνιας.

Το βράδυ εκείνου του πάρτι λοιπόν είχε κυλήσει όπως σχεδόν όλα. Εκείνα τα χρόνια η πιο κοινή κατάληξη ήταν να μένουμε μπουκάλα από κάποια γκόμενα που της την είχαμε πέσει και να καταλήγουμε στη γνωστή αποθεραπεία της μαλακίας. Εκείνο το βράδυ η μητέρα μου περιφερόταν φορώντας μια Ινδική κελεμπία από πολύ λεπτό ύφασμα που σε πολλά σημεία του σπιτιού, χάρη στα τερτίπια του φωτός με τη σκιά, πρόσφερε στους παρευρισκόμενους πολύ ενδιαφέρουσες διαφάνειες που αποκάλυπταν τις θηλές και τις ρώγες της, ενώ πρόδιδαν ότι φορούσε ένα λευκό κιλοτάκι με πολύ λεπτό κορδόνι στα πλαϊνά.

-    Μαλάκα, η μάνα σου με έχει στείλει σήμερα, θα πάω να τον παίξω στο μπάνιο για πάρτη της, δεν αντέχω άλλο, στο λέω...

πρέπει να ήταν μία φράση, έτσι ακριβώς ή κάπως παραλλαγμένη, που την άκουσα πολλές φορές στη διάρκεια της βραδιάς, κυρίως από τον Σάββα, αλλά και από τους άλλους κολλητούς μου. Ο Πέτρος είχε ανακαλύψει ένα πολύ ιδιαίτερο τρόπο εκείνη τη βραδιά για να έρχεται σε «επαφή» μαζί της. Καθόταν στη κουζίνα και κάθε φορά που η Κέιτ ήθελε να πάρει κάποιο ποτήρι από τα πάνω ντουλάπια, κόλλαγε πίσω της τρίβοντας τον καβάλο του στο κώλο της, λέγοντας: «άσε, άσε, θα σε βοηθήσω εγώ Κέιτ» και την κολλούσε στο πάγκο της κουζίνας πιέζοντας πάνω της το πούτσο του. Πρέπει να είδα αυτή τη σκηνή πολλές φορές. Μάλιστα πρέπει να μοιράστηκε το μυστικό και με τους άλλους γιατί είδα ότι γύριζαν συνεχώς στη κουζίνα και «βοηθούσαν». Βασικά έπαιρναν μάτι και προσπαθούσαν να ακουμπήσουν ότι ήταν δυνατόν. Ο Σάββας μου είπε ότι μακριά από το επίκεντρο του πάρτι, στη κουζίνα, ο Ηλίας της είχε ζητήσει να χορέψουν ένα μπλουζ που έπαιζε και φρόντισε όσο χόρευαν να της χουφτώσει ότι μπορούσε, μέσα πάντα σε πλαίσια που ακροβατούσαν μεταξύ αθώου και πρόστυχου. Ξέφευγαν κάποια στιγμή περισσότερο προς το πρόστυχο, αλλά η μητέρα μου που πίστευε στην ελευθερία της ερωτικής έκφρασης δεν έλεγε τίποτα και το αποδεχόταν, ομολογώ χωρίς να δείχνει καμία ενόχληση.

Την τακτική του Σάββα ακολούθησαν τελικά και οι άλλοι κολλητοί μου που γι' αυτούς το πάρτι είχε μεταφερθεί στη κουζίνα, όπου βρισκόταν η Κέιτ και χόρευαν μαζί της. Γύρω στη 1 το πρωί όλα είχαν τελειώσει και έτσι μείναμε πίσω η γνωστή πεντάδα να συζητάμε για τα δρώμενα της βραδιάς, παρέα φυσικά, όπως πάντα, με τη μητέρα μου. Ήταν κανονισμένο να κοιμηθούν στο σπίτι μου όλοι, έτσι είχαμε κάνει όλοι από ένα ντους και είχαμε αλλάξει, μένοντας με καμία βερμούδα μόνο, χαλαρώνοντας στους καναπέδες του καθιστικού του κάτω επιπέδου του σπιτιού. Ο Πέτρος έλεγε για μία γκόμενα που γούσταρε πολύ όταν η συζήτηση, χωρίς να το καταλάβω, γύρισε στο ότι στην ομάδα δεν υπήρχε αρκετή εμπειρία στο φιλί και γενικά στο μπαλαμούτι με αποτέλεσμα οι γκόμενες να ψάχνονται για μεγαλύτερους. Αυτό ήταν ψέμα, μια και όλοι τους είχαν ρίξει γκόμενες στο κρεβάτι, είχαν πηδήξει και γενικά τα πήγαιναν μια χαρά με το γυναικείο φύλο. Αισθάνθηκα ότι ήταν παγίδα για την Κέιτ.

Η μητέρα μου δεν ξέρω αν το κατάλαβε ή όχι, όμως σηκώνεται όρθια και ζητάει από τον Πέτρο να της δείξει πως φιλάει και αγγίζει μία κοπέλα. Αφού για λίγη ώρα συζητήθηκε το αν θα πρέπει ή δεν θα πρέπει, και ότι ντρεπόταν κλπ (επίσης απόλυτα προσποιητό από τον Πέτρο που ξέρω ότι δεν είχε καμία τέτοιου είδους αναστολή), το θέμα ξεπεράστηκε και έπεσε πάνω στη Κέιτ, σε ένα γλωσσόφιλο που συνοδευόταν από χέρια στα κωλομέρια, στα βυζιά, στα μπούτια. Όταν τελείωσε ο καυλωμένος του πούτσος είχε δημιουργήσει τέντα στη βερμούδα του. Αυτός προσπάθησε να το κρύψει με τα χέρια του, όμως η μητέρα μου του είπε να μην ντρέπεται για κάτι τόσο φυσιολογικό. Κατόπιν ζήτησε και από τους υπόλοιπους να της «δείξουν», με το Σάββα φυσικά να δείχνει ιδιαίτερο ζήλο. Όταν όλοι έκαναν το κομμάτι τους, έχοντας υψώσει κατάρτια στα σορτσάκια και τις βερμούδες που φορούσαν, με εμένα φυσικά να παρακολουθώ (και εγώ καυλωμένος, ομολογώ), άρχισε να τους δίνει κάποιες συμβουλές για το πως να χρησιμοποιούν τη γλώσσα τους, στο στόμα και στο λαιμό μιας κοπέλας, όπως και τα χέρια τους στο σώμα της, χρησιμοποιώντας και δείχνοντας πάνω στους ίδιους.

Κατόπιν τους ζήτησε να της δείξουν ξανά, αν είχαν καταλάβει αυτά που τους είχε διδάξει. Τα πράγματα κατάλαβα ότι είχαν αρχίσει να παίρνουν μία άλλη διάσταση, γιατί αυτή τη φορά τα αγγίγματα και τα φιλιά τους είχαν γίνει πολύ πιο καυτά. Ο καυλωμένος πούτσος του καθενός, απροκάλυπτα πλέον, τριβόταν πάνω στα μπούτια και το μουνί της μάνας μου, τα χέρια τους χούφτωναν τα κωλομέρια και τα βυζιά της, ενώ ο Σάββας και ο Πέτρος τόλμησαν να περάσουν το χέρι τους και πάνω από το μουνί της. Το σώμα της Κέιτ ανταποκρινόταν με ανάλογες κινήσεις πάνω στο σώμα του καθενός. Όταν δοκίμασαν όλοι, ήταν εντελώς αναψοκοκκινισμένη και ξαφνικά σηκώθηκε και είπε ότι έπρεπε να πάμε για ύπνο. Ζητήσαμε να κάτσουμε λίγο ακόμα, οπότε εκείνη είπε ότι πάει για ένα ντους. Μόλις έφυγε άρχισαν όλοι να μου λένε πόσο καυλωμένοι ήταν και ότι αν δεν έχω πρόβλημα θέλουν να δοκιμάσουν να την πέσουν στη μάνα μου. Τους είπα «κανένα πρόβλημα, κάντε ότι θέλετε, αρκεί να μην βλέπω...». Παρ' όλα αυτά δεν έφυγα, είχα την περιέργεια να δω πως θα εξελιχθεί η κατάσταση.

Καθόμασταν, όπως είπα, σε ένα καθιστικό στο κάτω επίπεδο του σπιτιού, ενώ το μπάνιο και η κρεβατοκάμαρα της μητέρας μου ήταν στο πάνω. Μετά από λίγη ώρα την είδαμε να φεύγει από το μπάνιο φορώντας ένα λευκό, πολύ κοντό νυχτικό και να πηγαίνει προς την κρεβατοκάμαρα. Ο Ηλίας της φώναξε:

-    Κέιτ, γιατί δεν κάθεσαι λίγο ακόμα μαζί μας; Δε νυστάζουμε ακόμα τόσο.

Η Κέιτ σταμάτησε όπως περπατούσε στο πάνω επίπεδο, γύρισε και μείναμε όλοι άγαλμα. Αυτό που φορούσε ήταν εντελώς διάφανο, με αποτέλεσμα να φαίνεται ξεκάθαρα όλο το γυμνό της σώμα και φυσικά το μαύρο της μουνί και οι μεγάλες θηλές με τις ρώγες της.

-    Δεν έχετε όρεξη για ύπνο ακόμα;

ρώτησε.

-    Έτσι που μας έχεις κάνει Κέιτ, που να την βρούμε την όρεξη για ύπνο;

είπε ο Πέτρος, αφήνοντας τους πάντες έκπληκτους με το θάρρος του.

-    Τι... εννοείς Πετράκη;

τον ρώτησε με πονηρό τόνο στη φωνή της.

-    Δεν ξέρω για εσάς, εγώ πάντως παιδιά την κάνω γιατί είμαι ψόφιος...

είπα και σηκώθηκα να φύγω για το δωμάτιό μου βλέποντας κατά που πηγαίνει το πράγμα. Ένιωθα λίγο άβολα. Την έκανα να φύγω, με σκοπό όμως να στρίψω από τη γωνία και να μείνω εκεί, ώστε να δω τι θα γινόταν και αν γινόταν τελικά κάτι, να μπορώ να πάρω μάτι. Ένιωθα άβολα να είμαι μπροστά τους, καθόλου όμως άβολα να παίρνω μάτι και να τον παίζω χωρίς να με βλέπουν. Πηγαίνοντας προς το δωμάτιό μου άκουσα τη μητέρα μου να επαναλαμβάνει την ερώτηση στον Πέτρο, αυτή τη φορά με μάλλον λίγο πιο ψαρωτικό τόνο:

-    Θα μου πεις λοιπόν τι εννοείς Πέτρο με αυτό που είπες;

Έκατσα στην είσοδο του δωματίου μου και έστησα αυτί.

-    Γιατί δεν έρχεσαι εδώ να σου δείξω από κοντά τι εννοώ;

Η καύλα του Πέτρου τον είχε κάνει να χάσει κάθε αναστολή και της την έπεφτε κανονικά. Οι άλλοι δεν μιλούσαν.

-    Μάλιστα... για να δω λοιπόν τι θα μου δείξεις...

άκουσα τη μητέρα μου να λέει καταλαβαίνοντας ότι πήγαινε προς το μέρος τους. Βγήκα από το δωμάτιο ξανά, τρέχοντας, και πήγα και στάθηκα κρυμμένος πίσω από τη γωνία που μου έδινε πλήρη εικόνα του τι συνέβαινε κάτω, χωρίς να με βλέπουν οι άλλοι. Η μητέρα μου είχε φτάσει μπροστά στον κολλητό μου που την περίμενε όρθιος. Στη βερμούδα του εξείχε ολοφάνερα το τμήμα που φιλοξενούσε τον πούτσο του.

-    Να... για κοίτα εδώ...

της λέει ο Πέτρος και τη στιγμή που φτάνει μπροστά του, παίρνει το χέρι της μητέρας μου και το βάζει πάνω από τη βερμούδα που φορούσε στον καυλωμένο του πούτσο. Από εκεί που βρίσκομαι η μητέρα μου καλύπτει τη θέα και έτσι δε βλέπω τι κάνει με το χέρι της, βλέπω όμως ότι δεν κάνει κίνηση να το τραβήξει πίσω, αντίθετα την ακούω να λέει:

-    Εγώ είμαι υπεύθυνη γι' αυτό Πετράκη; Και τι θέλεις να γίνει τώρα δηλαδή;

Ο Πέτρος έχει μείνει αμίλητος. Οι άλλοι τρεις τριγύρω μαρμαρωμένοι. Το χέρι της μητέρας μου ακόμα δεν έχει τραβηχτεί από εκεί που το είχε βάλει ο Πέτρος.

-    Τι έγινε Πετράκη; Σου έφαγε η γάτα τη γλώσσα; Γιατί δεν μου λες τι θέλεις να γίνει τώρα; Αν δεν έχετε το θάρρος να λέτε αυτό που σκέφτεστε και να τολμάτε καμία γκόμενα δεν πρόκειται να κάθεται να σας παρακαλάει.

-    Θέλω να σε γαμήσω...

πέταξε ο Πέτρος.

-    Θέλεις να με γαμήσεις ε; Και τι σε κάνει να πιστεύεις ότι εγώ ΘΕΛΩ να με γαμήσεις Πετράκη; Από που σου καρφώθηκε αυτή η ιδέα; Το ίδιο πιστεύετε και θέλετε όλοι; Ότι θέλω να με γαμήσετε; Γιατί αγόρια μου;

Κανένας δεν μιλούσε. Το χέρι της μητέρας μου ακόμα δεν είχε μετακινηθεί.

-    Γιατί είσαι καριόλα και όλο το βράδυ δεΝ κάνεις τίποτε άλλο από το να μας καυλώνεις...

είπε ξαφνικά ο Σάββας που ήταν αμίλητος τόση ώρα, ενώ σηκώθηκε, έβγαλε γρήγορα το αθλητικό του σορτς και πήγε δίπλα στη μάνα μου, της πήρε το άλλο της χέρι και το τύλιξε γύρω από τον πούτσο του που ήταν πέτρα. Αυτό, τώρα, το έβλεπα καθαρά.

-    Θα σε γαμήσουμε επειδή είσαι πουτάνα και σου αρέσει να γαμιέσαι...

της είπε ο Πέτρος παίρνοντας θάρρος από τη στάση του Σάββα.

-    Πα, πα, πα, πα... άνοιξε η γλωσσίτσα σας ξαφνικά αγόρια μου; Τι κουβέντες είναι αυτές; Ξεχνάτε ότι σας έχω μεγαλώσει και ότι είμαι μητέρα του κολλητού σας, ο οποίος είναι 10 μέτρα πιο πάνω στο δωμάτιό του; Πως μου μιλάτε έτσι;

Το χέρι της ανεβοκατέβαινε στον πούτσο του Σάββα, μαλακίζοντας τον, ενώ ο Πέτρος έβγαλε τη βερμούδα του και στεκόταν ολόγυμνος μπροστά στη μάνα μου. Ακόμα δεν έβλεπα το άλλο χέρι της στον Πέτρο, από τις εκφράσεις του όμως και τις κινήσεις του σώματός του, κατάλαβα ότι του τον έπαιζε κι εκείνου.

-    Αν δεν σου άρεσε να σου μιλάμε έτσι και δεν ήθελες να σε γαμήσουμε, τώρα θα είχες φύγει από εδώ. Είσαι μεγάλη πουτάνα και δεν μας νοιάζει για το Βύρωνα. Άλλωστε του το είπαμε και δεν έχει πρόβλημα...

συνέχισε ο Πέτρος, που καταλαβαίνοντας ότι η μητέρα μου τους έπαιζε και πραγματικά γούσταρε αυτό που γινόταν, πήρε θάρρος και έγινε πιο τολμηρός. Με τα τελευταία του λόγια μάλιστα, είδα το αριστερό του χέρι να μπαίνει κάτω από το νυχτικό της μητέρας μου και να παίζει με τον κώλο της χαϊδεύοντας τα κωλομέρια και το εσωτερικό του. Ο Ηλίας και ο Γιώργος που όλη αυτή την ώρα παρακολουθούσαν αμίλητοι και ακίνητοι τους άλλους δύο να την πέφτουν στη μητέρα μου με αυτό τον τρόπο, σηκώθηκαν επίσης από τον καναπέ, γδύθηκαν και έφεραν κι εκείνοι τις καυλωμένες πούτσες τους δίπλα στη μητέρα μου, η οποία βρισκόμενη στη μέση των τεσσάρων, άρχισε να παίζει με τις πούτσες τους εναλλάσσοντας τα χέρια της σε αυτές. Εκείνοι, με τη σειρά τους, έπιαναν με τα χέρια τους ότι μπορούσαν στο σώμα της μάνας μου, έγλειφαν και δάγκωναν οποιοδήποτε μέρος, των χειλιών, του προσώπου, του λαιμού και της πλάτης της, ενώ έτριβαν και τις καύλες τους πάνω στα μπούτια, το κώλο, το μουνί και τη μέση της.

Ο Ηλίας δεν άντεξε περισσότερα από μερικά δευτερόλεπτα.

-    Όχι ρε πούστη... χύνω!

είπε και άρχισε να χύνει πάνω στο νυχτικό της Κέιτ στο σημείο του αριστερού της κωλομεριού. Εκείνη, γύρισε, γονάτισε γρήγορα ανάμεσά τους και πήρε στο στόμα της τον πούτσο του Ηλία βυζαίνοντας το υπόλοιπο από τα χύσια του. Η έκφραση στο πρόσωπο του Ηλία πρόδιδε την απόλυτη ηδονή του.

-    Ρούφα τα πουτάνα γυναίκα. Δεν το πιστεύω... η Κέιτ πίνει τα χύσια μου ρε μαλάκες!

Ήταν σε άλλο κόσμο. Την ίδια στιγμή, στο πίσω μέρος του κεφαλιού της Κέιτ, ο Πέτρος αρχίζει να τη χύνει στα μαλλιά.

-    Παρ 'τα καριόλα! Σειρά μου να σε χύσω.

Η Κέιτ τραβιέται από τον πούτσο του Ηλία, γυρίζει, αφήνει μέσα από το στόμα της να τρέξουν πάνω στο νυχτικό και το στήθος της τα χύσια που είχε πιει και μπουκώνει τον πούτσο του Πέτρου. Αυτός την πιάνει από το πίσω μέρος του κεφαλιού της και αρχίζει να της γαμάει το στόμα, αδειάζοντας ταυτόχρονα μέσα σε αυτό ότι είχε απομείνει στα αρχίδια του, μουγκρίζοντας κάτι ακατάληπτο. Ο Σάββας και ο Γιώργος ήταν αδύνατο, βλέποντας αυτό το θέαμα, να αντέξουν παραπάνω και αρχίζουν κι εκείνοι να την χύνουν στο πρόσωπο και τα μαλλιά. Η μητέρα μου τους βάζει διαδοχικά στο στόμα της και τους ρουφάει κι εκείνους. Παρ' ότι έχουν χύσει όλοι, παραμένουν καυλωμένοι σαν να μην έγινε τίποτα. Η μητέρα μου γονατισμένη στη μέση, τους έχεις πλακώσει σε διαδοχικά τσιμπούκια και τους κάνει να αναστενάζουν. Ξαφνικά σηκώνεται όρθια ανάμεσά τους, βγάζει τα ραντάκια του γεμάτου χύσια νυχτικού της και το αφήνει να πέσει κάτω στα πόδια της.

-    Τώρα είναι που θέλω να με γαμήσετε σαν να είμαι η πουτάνα σας αγόρια μου. Αδειάστε το τραπεζάκι.

Εκείνοι υπακούν άμεσα και αφαιρούν τα πάντα πάνω από το μεγάλο τετράγωνο τραπεζάκι του καθιστικού. Η μητέρα μου ξαπλώνει με τη πλάτη πάνω του, έχοντας τον κώλο της στο χείλος του τραπεζιού, να εξέχει λίγο από αυτό και τα μακριά πανέμορφα πόδια της ορθάνοιχτα να πατάνε στο έδαφος. Εκείνοι κάθονται και την κοιτούν χωρίς να ξέρουν πως ν' αρχίσουν.

-    Ας μου φάει κάποιος το μουνί... και οι υπόλοιποι εδώ, σε μένα.

Ο Σάββας δεν χάνει την ευκαιρία και εξαφανίζει αμέσως το πρόσωπό του ανάμεσα στις ποδάρες της. Άτεχνος και... μάλλον βίαιος την αναγκάζει να βογκήξει δυνατά και να του πιάσει με τα χέρια της το κεφάλι.

-    Σιγά μανάρι μου, σιγά... με πονάς. Ρούφηξε με, γλείψε με, αλλά πρόσεχε με τα δόντια σου...

του λέει και τον αφήνει ελεύθερο να παίξει με το μαύρο της μουνί. Αναστενάζει.

-    Αχ... έτσι μωρό μου, βαθιά τη γλώσσα σου.

Οι υπόλοιποι είναι από πάνω της. Παίζει με τα χέρια της τους πούτσους του Πέτρου και του Ηλία, ενώ ο Γιώργος την έχει καβαλήσει και έχει γονατίσει δεξιά και αριστερά από το στήθος της, δίνοντάς της τον πούτσο του στο στόμα. Όταν στρέφεται να τσιμπουκώσει κάποιον από τους άλλους δύο, αυτός της γαμάει τα βυζιά σε μια τρομερή Ισπανική μαλακία. Εναλλάσσονται με αυτόν το τρόπο όσο ο Σάββας της τρώει το μουνί. Εγώ έχω τρελαθεί στη καύλα, αλλά φυσικά ούτε μου περνάει από το μυαλό να πάω κοντά. Το μόνο που κάνω είναι να τα βγάλω και να αρχίσω και εγώ να τον παίζω. Ξαφνικά η μητέρα μου αρχίζει να ανασαίνει πιο βαριά και να βογκάει. Διώχνει από πάνω της τον Γιώργο και ανασηκώνεται καθιστή στο τραπεζάκι, πιέζοντας και με τα δύο της χέρια το κεφάλι του Σάββα μέσα στο μουνί της.

-    Αχ... ναι μαλακισμένο, έτσι... φάε μου το μουνί να σε χύσω μέσα στο στόμα... φάε με...

και τα πόδια της τυλίγονται γύρω από τη πλάτη του Σάββα σφίγγοντάς τον μέσα στο μουνί της, ενώ ο κορμός της αρχίζει να τραντάζεται δυνατά σε σπασμούς και από το στόμα της βγαίνουν κραυγές ηδονής και καύλας. Αναρωτιέμαι αν δεν την απασχολεί καθόλου που είμαι κι εγώ υποτίθεται στο δωμάτιό μου και ακούω, ή ακόμα και οι γείτονες που ακούν. Οι σκέψεις αυτές αποσύρονται γρήγορα από το κεφάλι μου γιατί αυτό που αντικρίζω με αφήνει με το στόμα ανοιχτό. Ριπές από νερά πετάγονται με πίεση ανάμεσα από το κεφάλι του Σάββα και τα μπούτια της μάνας μου, λες κι ο Σάββας έμπηξε ξαφνικά το κεφάλι του με δύναμη μέσα σε κάτι γεμάτο με νερό. Εκείνος απελευθερώνεται από τα δεσμά των ποδιών της, τραβιέται λίγο πίσω και ριπές υγρών από το μουνί της μαστιγώνουν το πρόσωπό του και το σώμα του, ενώ εκείνη τρέμει, τραντάζεται και φωνάζει. Είναι κάτι που βλέπω πρώτη φορά στη ζωή μου και δεν μπορώ να καταλάβω αν η μάνα μου κατουριέται ή της συμβαίνει κάτι. Παρ' όλα αυτά βλέποντας ότι φωνάζει από ευχαρίστηση αντιλαμβάνομαι πως ότι κι αν είναι αυτό που της συμβαίνει, είναι κάτι πολύ καλό.

Οι τρεις έχουν χαζέψει βλέποντας τον Σάββα να λούζεται με ότι είναι αυτό που τον ραντίζει η μάνα μου από το μουνί της, το οποίο παίζει με το ένα της χέρι. Δεν αντέχω και παίζοντας με μανία τον πούτσο μου χύνω στον τοίχο και το πάτωμα.

-    Γάμα το μουνί μου... βάλε τον πούτσο σου μέσα αγόρι μου...

λέει ασθμαίνοντας και βαριανασαίνοντας στο μαρμαρωμένο Σάββα που ξυπνάει από τον λήθαργο, προχωράει λίγο μπροστά και καρφώνει τον πούτσο του στο μουνί της, γαμώντας τη σε τρελό ρυθμό.

-    Πιο αργά... πιο αργά και πιο βαθιά...

του έδινε εντολές όταν το στόμα της ήταν ελεύθερο και δεν είχε μέσα τον πούτσο κάποιου άλλου, προσπαθώντας ταυτόχρονα να κοντρολάρει μόνη της τον ρυθμό του με τα μακριά της πόδια που ήταν τυλιγμένα γύρω από τη μέση του. Ο Πέτρος είχε καβαλήσει από πάνω της και της γάμαγε το στόμα, ενώ στους άλλους δύο έπαιζε μαλακία. Το ίδιο συνέχισα να κάνω κι εγώ, που παρ' ότι είχα χύσει ήμουν και πάλι καυλωμένος.

-    Χύνω... χύνω!

μόλις λίγα δευτερόλεπτα μέσα στο μουνί της μάνας μου ο Σάββας, δεν άντεξε περισσότερο.

-    Μέσα μου... γέμισε το μουνί μου, είμαι στο χάπι, μη σας νοιάζει... ναι, χύσε με αγόρι μου... ναι...

η μάνα μου μέσα στην απόλυτη ηδονή άφηνε το Σάββα να τελειώσει μέσα της.

-    Αχ... είσαι καυτός αγόρι μου... ναι... σε χύνω κι εγώ...

ξανά υγρά άρχισαν να πετάγονται από το μουνί της μητέρας μου και τότε κατάλαβα πως όποτε τελείωνε συνέβαινε το ίδιο. Πολύ αργότερα βέβαια έμαθα ότι αυτό δεν είναι ένα πολύ συχνό φαινόμενο με τις γυναίκες, αλλά η Κέιτ ήταν πάντα σε όλα ιδιαίτερη, γιατί να μην ήταν και σε αυτό; Ο Σάββας βγήκε από μέσα της και αμέσως η μητέρα μου σηκώθηκε και ζήτησε από τον Ηλία να ξαπλώσει με τη πλάτη στο τραπεζάκι. Ο καυλωμένος φίλος μου υπάκουσε άμεσα. Η μητέρα μου τράβηξε το σώμα του στην άκρη του τραπεζιού και καβαλώντας τον με την πλάτη της γυρισμένη σε αυτόν, τον πήρε στο μουνί της και άρχισε να ανεβοκατεβαίνει στον πούτσο του αργά και βαθιά, βγάζοντας βογκητά απόλαυσης. Έριξε αργά τη πλάτη της πάνω στο στήθος του Ηλία και κουνώντας τη μέση της τον έκανε να της γαμάει αργά και γλυκά το μαύρο μουνί της. Ο Γιώργος στο πλάι της τον έδινε τσιμπούκι και ο Πέτρος είχε σταθεί γονατιστός ανάμεσα στα ανοιχτά πόδια της και τα πόδια του Ηλία και χάζευε το θέαμα του πούτσου του Ηλία στο μουνί της μάνας μου, παίζοντας μαλακία.

-    Έλα μέσα μου κι εσύ μαζί με το φίλο σου, έλα

σήκωσε το κεφάλι της και είπε στον Πέτρο που αμέσως πλησίασε, σηκώθηκε πάνω από το κορμί της και γέρνοντας μπροστά μπήκε μέσα της δίπλα στο πούτσο του Ηλία. Και οι δύο μαζί άρχισαν να της γαμάνε το μουνί, ενώ εκείνη βόγκαγε και έβγαζε καυλωμένες ανάσες και κραυγές. Ο Γιώργος μην αντέχοντας τέτοιο θέαμα τη χύνει μέσα στο στόμα και μετά στο πρόσωπο και στα βυζιά. Ο Σάββας έχει ξανακαυλώσει και της τον έχει δώσει στο χέρι να του τον παίζει. Ο Ηλίας με τον Πέτρο συνεχίζουν να την γαμάνε μαζί με ρυθμό, όχι όμως για πολύ. Ο Πέτρος ξεκινά πρώτος:

-    Τώρα θα στο χύσω κι εγώ το μουνί πουτάνα... παρ' τα καριόλα γυναίκα, σε χύνω στο μουνί σου πουτάνα...

κολλάει το σώμα του πέφτοντας πάνω της και ρουφώντας τα βυζιά της αδειάζει τα χύσια του μέσα στο μουνί της. Η μητέρα μου έχει γίνει σάντουιτς ανάμεσα στον Πέτρο και τον Ηλία, ο οποίος με τη σειρά του τη χύνει κι αυτός μαζί με τον Πέτρο στο μουνί. Το θέαμα με στέλνει και χύνω ξανά στο πάτωμα, για δεύτερη φορά. Μόλις το τρίο-σάντουιτς ηρεμεί, σηκώνονται από το τραπεζάκι. Μόλις η μητέρα μου σηκώνεται όρθια, βγάζει μια φωνούλα καύλας και εισπνέοντας ηδονικά κοιτάει ανάμεσα στα πόδια της τα χύσια των δύο φίλων μου που τρέχοντας μέσα από το μουνί της κατέβαιναν όλο το μήκος των ποδιών της μέχρι το πάτωμα. Ο Σάββας καυλωμένος ξανά την πλησιάζει. Εκείνη γυρίζει το σώμα της και στηριζόμενη με τα χέρια στο τραπεζάκι τού στήνει την απίστευτη κωλάρα της.

-    Ανέβα στο τραπεζάκι και πάρε με από τον κώλο Σάββα, θέλω τον πούτσο σου στον κώλο μου.

Ο Σάββας πλησίασε, ανέβηκε στο τραπεζάκι και καβαλώντας πάνω από τη μάνα μου δοκίμασε να μπει στη κωλοτρυπίδα της, όμως μόλις ακούμπησε πάνω στην τρύπα της άρχισε να χύνει, βλαστημώντας και αφήνοντάς τη με τη γλύκα. Ήταν όμως αποφασισμένη να κάνει το κέφι της. Έτσι, όπως ήταν τώρα και οι τέσσερις φίλοι μου καθισμένοι στον καναπέ, ξεκινά να τους τσιμπουκώνει έναν-έναν με σκοπό να τους ξανακαυλώσει, λέγοντάς τους πως δεν τελείωσε μαζί τους και ότι θα τελειώσει μόνο όταν πάρει και τους τέσσερις μαζί μέσα της. Όση ώρα τους τσιμπούκωνε, προσπαθούσα να φανταστώ πως μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο, όμως λίγο αργότερα το είδα. Ένα θέαμα που με έκανε να χύσω για τρίτη φορά στο πάτωμα. Μόλις τους έκανε και τους τέσσερις τούμπανο, έβαλε τον Γιώργο να ξαπλώσει με τη πλάτη στο τραπεζάκι, τον καβάλησε και με την πλάτη της προς αυτόν κάθισε πάνω του παίρνοντας τον πούτσο του μέσα στον κώλο της μέχρι τα αρχίδια. Αφού τον καβάλησε 2-3 λεπτά πάνω-κάτω, ζήτησε από τον Ηλία να έρθει από μπροστά και να τον βάλει κι αυτός στον κώλο της. Πράγματι, μετά από λίγη προσπάθεια κατάφεραν να την γαμάνε και οι δύο από τον κώλο και να την κάνουν να βογκάει και να λέει πόσο ωραία τη γαμάνε. Όμως δεν της έφτανε αυτό.

Ζητάει από τον Πέτρο που είχε και τον μακρύτερο πούτσο από όλους, να καβαλήσει από πάνω της. Σηκώνει τα πόδια της εντελώς πίσω και του επιτρέπει να περάσει μεταξύ του σώματος της και των άλλων δύο που τη πήδαγαν. Αυτό του δίνει τη δυνατότητα να καρφώσει από εκεί πάνω τον πούτσο του στο μουνί της, ώστε να μπορούν πλέον να τη γαμάνε και οι 3 μαζί. Οι δύο από το κώλο και ο άλλος από το μουνί. Έμενε ο Σάββας. Του ζήτησε να έρθει και αυτός από επάνω της και να της τον δώσει στο στόμα. Τους είχε και τους τέσσερις τώρα να την γαμάνε. Ένα απίστευτο θέαμα που όπως είπα με έκανε να χύσω αμέσως για τρίτη φορά στο πάτωμα. Δυστυχώς για όλους δεν κατάφερε να διαρκέσει πολύ αυτό σύμπλεγμα. Άρχισαν να χύνουν ξανά ο ένας μετά τον άλλον, γεμίζοντας τον κώλο της, το μουνί της και το στόμα της με τα χύσια τους, κάνοντάς την κι αυτή να χύσει μία ακόμα φορά.

Δεν χρειαζόταν να δω άλλα. Δεν άντεχα άλλο. Έφυγα και πήγα στο κρεβάτι μου χωρίς να με νοιάζει για τα χύσια μου στο τοίχο και στο πάτωμα. Το πολύ-πολύ να τα ανακάλυπτε η μάνα μου. Δεν θα μπορούσε να μου πει και τίποτα. Εκείνοι συνέχισαν. Τους άκουγα να πηδιούνται. Δεν ξέρω για πόση ώρα γιατί από ένα σημείο και μετά με πήρε ο ύπνος. Το πρωί που ξύπνησα είδα δίπλα μου στο πάτωμα τους τρεις να κοιμούνται του καλού καιρού. Έλειπε ο Πέτρος. Πήγα αθόρυβα προς τη κουζίνα, περνώντας πρώτα μπροστά από την άδεια κρεβατοκάμαρα της μητέρας μου. Πλησιάζοντας στη κουζίνα άκουσα αναστεναγμούς, οπότε πλησίασα αθόρυβα, κρυφοκοιτάζοντας. Μόλις έσκυψα το κεφάλι στο άνοιγμα της πόρτας είδα τον Πέτρο να κάθεται στο τραπέζι της κουζίνας με τα πόδια ανοιχτά και τη μάνα μου ανάμεσά τους να τον τσιμπουκώνει. Ο Πέτρος με είδε και χωρίς να πει τίποτα απλά μου χαμογέλασε πονηρά, μου έκλεισε το μάτι και έβαλε τα χέρια του πίσω από το κεφάλι της μάνας μου, πιέζοντάς την προς τον πούτσο του.

Δε χρειαζόταν να το ξαναπεράσω αυτό. Γύρισα αθόρυβα και απομακρύνθηκα ακούγοντας τον Πέτρο:

-    Ρούφα τα ξεκωλιάρα, πιες τα όλα τα χύσια μου... ρούφα!

 

(Copyright protected OW ref: 85082)