Με τον καλύτερο μου φίλο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Είμαι εικοσιτριών χρονών και αυτά τα Χριστούγεννα είχα μία από τις καλύτερες εμπειρίες της ζωής μου και μάλιστα με τον καλύτερο μου φίλο.

Αυτός είναι συνομήλικος μου και είχε φάει κόλλημα με μια συμφοιτήτρια του που έκαναν μια εργασία μαζί, έβγαιναν που και που κτλ. Αυτή όμως απ' ότι φαίνεται δεν τον γούσταρε.

Αυτό τον Ιούλιο που αυτή έφυγε για το σπίτι της (είναι από επαρχία) είχαμε πει να βγούμε Κηφισιά για ένα ποτάκι να τα πούμε, γιατί ήταν και λίγο στενοχωρημένος. Μετά του είπα να περάσει από το σπίτι να καθίσουμε λίγη ώρα (οι γονείς μου έλειπαν διακοπές).

Έτσι όπως καθόμασταν στον καναπέ και μιλούσαμε, είδα ότι έριχνε ματιές στα πόδια μου (φοράω κοντές φούστες, γιατί μου λένε ότι έχω πολύ ωραία πόδια). Είχαμε πιει και λιγάκι, όχι πάρα πολύ ίσα - ίσα να έρθουμε λίγο στο κέφι. Και καθώς μου έλεγε ξανά για την άλλη γκόμενα, πλησίασα δίπλα του και έσκυψα στον ώμο του.

Αυτός με πήρε αγκαλιά, με φίλησε στα μαλλιά και στο κεφάλι και μετά στο στόμα. Παρόλο που είχα (και έχω) δεσμό αυτό δεν με πείραξε καθόλου, το αντίθετο μάλιστα. Σε δυο λεπτά είχαμε βρεθεί στον καναπέ να φασωνόμαστε και να χουφτωνόμαστε.

Του έβγαλα τη μπλούζα και άρχισα να το φιλάω. Μετά μου έβγαλε το μπλουζάκι και άρχισε να με φιλάει και να με γλύφει ξεκινώντας από το λαιμό και κατεβαίνοντας σιγά-σιγά προς τα κάτω. Οι ρώγες μου είχαν γίνει πέτρα.

Όταν έφτασε κάτω και χαμήλωσε τη φούστα μου δεν άντεχα άλλο, κόντευα να λιώσω από την καύλα, μέχρι που είχα τον πιο καυτό και υγρό οργασμό μου.

Μόλις συνήλθα, του κατέβασα το παντελόνι και άρχισα να του τραβάω μαλακία και να του γλύφω τον μεγάλο πούτσο του. Το γεγονός ότι τον είχε τόσο μεγάλο και τόσα χρόνια που γνωριζόμασταν δεν το ήξερα με καύλωνε ακόμα περισσότερο.

Πρέπει να τον είχα τρελάνει κρίνοντας από τις γκριμάτσες στο πρόσωπο του.

Πήγε να μου σπρώξει το κεφάλι αλλά εγώ δεν τον άφησα και άρχισα να τον ρουφάω περισσότερο, μέχρι που άρχισε να φωνάζει και να χύνει σαν τρελός.

Η νύχτα συνεχίστηκε για αρκετή ώρα ακόμη. Περάσαμε καταπληκτικά. Εγώ είχα άλλους δύο οργασμούς (τον έναν καλύτερο από τον άλλο) και αυτός τρεις.

Την άλλη μέρα ξυπνήσαμε αργά και ήμασταν πτώματα, αλλά το είχαμε ευχαριστηθεί για τα καλά. Απ’ ότι κατάλαβα πρέπει να τον τρέλανα και είμαι σίγουρη ότι τον έκανα να την ξεχάσει την άλλη, τουλάχιστον για εκείνο το βράδυ.

Δεν ξαναβρεθήκαμε τις επόμενες μέρες γιατί είχαμε κανονίσει να πάμε διακοπές με το αγόρι μου αλλά ελπίζω να ξανάχουμε τέτοιες συναντήσεις καμιά φορά, δεν περνάμε κι άσχημα...

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")