Η γυναίκα μου γαμιέται με γνωριμία από το Internet

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Αυτά που έκανε μέχρι τώρα η γυναίκα μου, οφείλονται κύρια σε κάποιο φίλο που επικοινωνούσαμε και που δεν γνωρίσαμε προσωπικά αλλά μας έδωσε τις οδηγίες και τις συμβουλές για το πως θα κινηθούμε στο ίντερνετ μέσω ανταλλαγής e-mail...

Όλα ξεκίνησαν από μια επιμονή δικιά μου να γνωρίσουμε κάποιο τρίτο άτομο και να κάνουμε το όνειρο μου πραγματικότητα, που ήθελα να δω τη γυναίκα μου με άλλο άντρα. Πρότεινα στη γυναίκα μου να βάλουμε μια αγγελία και να επικοινωνήσουμε με όποιους θα νομίσουμε ότι μας ταιριάζουν. Ήταν απόλυτα αρνητική και στην αρχή δεν ήθελα ούτε να το ακούσει. Στη διάρκεια όμως και σταδιακά μετά από πίεση, δέχθηκε να διαβάζουμε μαζί κάποιες απαντήσεις άντρων. Οι περισσότερες ήταν απαράδεκτες και έτσι από μόνος μου έκανα ένα ξεκαθάρισμα και της πρότεινα πλέον συγκεκριμένους σοβαρούς κυρίους που θα επικοινωνούσε η ίδια. Καλυπτόμενη από την ουσιαστική ανωνυμία του ίντερνετ, δέχθηκε, πιο πολύ για να μου κάνει το χατίρι. Έτσι ξεκίνησε μια πολύ αγαθή επικοινωνία όπου μιλούσαν περί ανέμων και υδάτων και εξελίχθηκε γρήγορα όμως γιατί ο άντρας που μιλούσε έψαχνε άλλα, έτσι φτάσανε να μιλάνε για σχέσεις για απιστίες έφτασαν να μιλάνε γενικά για γαμήσια και η αλληλογραφία πλέον ξέφυγε και μιλούσαν πλέον ατομικά για γαμήσια.

Η συνέχεια ήταν η γνωριμία στην Αθήνα που μετά από μεγάλη πίεση δικιά μου δέχθηκε να κάνουμε, βάζοντας μου κάποιους όρους και λέγοντας μου πως θα πρέπει να ξεχάσω αν σκέφτομαι να γίνει κάτι μεταξύ τους. Ο Γιώργος είχε στείλει κάποιες φωτογραφίες του και ξέραμε πως είναι ένας φυσιολογικός άντρας, με αρκετή κοιλίτσα (σαν εμένα) και με μεγάλο πούτσο. Το πρώτο μας ραντεβού ήταν στο αεροδρόμιο και δεν το κρύβω πως υπήρχε μεγάλη ανησυχία και στη Μαρία και σε εμένα, μέχρι που σκεφτήκαμε να μην τον βρούμε και να φύγουμε, να εξαφανιστούμε. Τελικά πήγαμε στην έξοδο που ξέραμε πως μας περίμενε. Όταν δώσαμε τα χέρια, έσπασε για λίγο ο πάγος, αν και μιλούσα σχεδόν μόνο εγώ, σιγά-σιγά έβλεπα και την Μαρία πως χαλάρωνε.

Στο αυτοκίνητο του (η Μαρία κάθισε πίσω) και μέχρι το ξενοδοχεία μας χαλαρώσαμε τελείως αφού κουβεντιάζαμε για την επικοινωνία που είχε η Μαρία, και έτσι ανοίχτηκε, κάπως και η ίδια. Ο Γιώργος είχε πάρει άδεια για την Παρασκευή και έτσι ήταν ελεύθερος όλο το τριήμερο και είχε την καλή διάθεση να μας ξεναγήσει και να μας κάνει παρέα. Ιδιαίτερα τη Μαρία που θα μένει μόνη της όταν εγώ θα απουσιάζω στα σεμινάρια που συμμετείχα. Η Μαρία βέβαια του είπε πως έχει να κάνει κάποια επίσκεψη στην ξαδέλφη της, αντιδρώντας στο ενδεχόμενο να είναι μαζί του. Έτσι έγινε. Την Παρασκευή, όταν εγώ πήγα το απόγεμα στο σεμινάριο η Μαρία πήγε στην ξαδέλφη της και ενώ εγώ είπα στο Γιώργο να βρεθούμε το βράδυ και πάλι η Μαρία το χάλασε λέγοντας πως μάλλον θα βγούμε με την ξαδέλφη της, έτσι ήταν εκείνη την ημέρα, πότε κρύο πότε ζέστη.

Εγώ όμως τόλμησα και σε ένα διάλειμμα τον πήρα τηλέφωνο. Ήταν πολύ συνεννοήσιμος και είχε την υπομονή να περιμένει το Σάββατο για να ξαναβρεθούμε. Μου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη γυναίκα μου και με ρώτησε αν έχω κάποια αντίρρηση στην προσέγγιση που θα της έκανε. Η κουβέντα ήταν πολύ άμεση γιατί μιλήσουμε για κάποιο γεγονός κάποια πράξη, που ενδεχόμενα να γίνει τις επόμενες ώρες. Θέλω να πω πως εκείνο το βράδυ, γαμηθήκαμε με τη Μαρία κάνοντας τρελές φαντασιώσεις για το Γιώργο, τις οποίες έκανε και η ίδια, και έτσι πιστεύω πως κατόρθωσα να της το βάλω στο μυαλό πως ο Γιώργος μπορεί να γίνει και ο πραγματικός της γαμιάς.

Την επόμενη μέρα ο Γιώργος ήταν από νωρίς εκεί, αφού μας πρόλαβε στο πρωινό. Η Μαρία τον υποδέχθηκε αυτή τη φορά πολύ πιο καλά και δέχθηκε να την πάει ο Γιώργος στο Mall που ήθελε να ψωνίσει, όσο εγώ θα είμαι στο σεμινάριο. Δεν μπορώ να περιγράψω τη χαρά που ένοιωσα για αυτή την εξέλιξη. Είχα πραγματικά ένα διαρκές τρέμουλο από την αγωνία και ειδικά όταν σε ένα από τα τελευταία τηλεφωνήματα που έκανα στην Μαρία μου είπε πως της έβαλε χέρι. Μπήκε σε ένα δοκιμαστήριο που δοκίμαζε η Μαρία, της χάιδεψε τον κώλο και της έπιασε τα βυζιά. Εκεί που ήταν δε μπορούσε να κάνει τίποτε η Μαρία. Μόνο τον έβγαλε ευγενικά έξω, αλλά στη συνέχεια δεν του έδειξε καμιά δυσαρέσκεια για αυτό που έγινε, αλλά όπως λέει δεν τον ενθάρρυνε κιόλας. Πρώτη φορά στην ζωή της, της έβαλε χέρι ένας άλλος άντρας. Έτσι έγινε το πρώτο βήμα.

Είχα τεράστια αγωνία να τους δω το μεσημέρι (καθόλου μυαλό για σεμινάριο), αισθανόμουν πως τα πράγματα τρέχουν κι εγώ είμαι μακριά. Μέχρι που επιτέλους τελείωσα και πήγα και τους βρήκα εκεί στο τρίτο επίπεδο, να πίνουν τα αναψυκτικά τους. Κάθονταν σε αυτές τις ανυψωμένες καρέκλες και η Μαρία όπως καθόταν σταυροπόδι έδειχνε πολλά. Στην ερώτηση μου πως τα πέρασε η Μαρία, μου είπε πως ήταν πολύ καλά αν και κουράστηκε. Την κοιτούσα στο πρόσωπο της και καταλάβαινα πως είναι πράγματι καλά. Πήγαμε να φάμε έξω και εκεί στην κουβέντα ο Γιώργος μπροστά στην Μαρία μου έλεγε πως έχω πολύ ωραία γυναίκα και είμαι πολύ τυχερός, έχει τέλειο σώμα και για αυτό της ταίριαζαν όλα τα ρούχα που φορούσε. Ευχάριστη κουβέντα χωρίς όμως να πλατειάζει και να φτάνει εκεί που ήθελα και φυσικά κουβέντα για το ότι της έβαλε χέρι.

Είχε φτάσει απόγεμα και είπαμε να πάμε στο ξενοδοχείο να ξεκουραστούμε λίγο και να βγούμε το βράδυ σε ένα πολύ καλό μπαράκι που θα πήγαινε ο Γιώργος. Όταν φτάσαμε στο ξενοδοχείο, ήθελα να μάθω τι έγινε και πως αισθάνθηκε. Μου έκανε περιγραφή για το πως της έπιασε τον κώλο και τα βυζιά. Τη ρώτησα αν την άρεσε και μου είπε πως αφού ένοιωσε στην αρχή μια αμηχανία, στη συνέχεια δεν πρόλαβε να νοιώσει κάτι το ιδιαίτερο, αλλά εκείνη την στιγμή που με τα περιέγραφε μου είπε πως μάλλον υπερισχύει η ικανοποίηση. Μετά το μπάνιο και όταν ξαπλώσαμε φρόντιζα να την καυλώνω και να της μιλάω για το πως θα ήταν αν γαμιόταν με το Γιώργο. Της άρεσαν τα λόγια μου. Το βράδυ η Μαρία ντύθηκε πολύ εντυπωσιακά και αυτό μου άρεσε πολύ.

Φόρεσε μια αρκετά κοντή φούστα, και για βρακάκι έβαλε ένα κόκκινο στρινγκάκι, αυτά τα αγόρασαν μαζί με τον Γιώργο και της είπε να τα βάλει το βράδυ. Τη ρώτησα αν ξέρει και για το στρινγκάκι και μου είπε πως αυτό το αγόρασε ο ίδιος και της το έκανε δώρο. Δεν θα ήταν υπερβολή αν έλεγα πως μόνο με αυτές τις κουβέντες της εγώ έχυνα. Δεν το σχολίασα όμως μπροστά της. Από πάνω έβαλε ένα μαύρο πουκαμισάκι που δεν ήταν διάφανο, αλλά τα κουμπιά του ήταν αρκετά ανοικτά και με λίγη προσοχή έβλεπες τα βυζιά γιατί δεν φορούσε σουτιέν. Όταν ήλθε ο Γιώργος να μας πάρει, της είπε πόσο όμορφη είναι και πόσο χαίρεται που έβαλε τα ρούχα που της είπε και μάλιστα μπροστά μου την ρώτησε, αν τα έβαλε όλα όσα της είπε. Η Μαρία δεν του απάντησε, αλλά εγώ ήμουν έτοιμος να του πω. Τελικά δε μίλησα.

Πάλι κάθισε πίσω στο αυτοκίνητο η Μαρία αλλά κάθισε στη μέση για να μπορεί να μας μιλάει, αλλά κύρια για να κάνει μια φαντασίωση μας που της έλεγα να καθίσει έτσι και να ανοίγει τα πόδια της για να την βλέπει ο οδηγός. Βέβαια η Μαρία δεν άνοιγε τα πόδια της αλλά εμένα με ξεσήκωνε και την πρόσεχα συνέχεια. Πήγαμε Πειραιά σχετικά νωρίς, αλλά είχε πολύ κόσμο και θέσεις για να καθίσουμε είχε μόνο μέσα που ήταν αρκετά σκοτεινά (μάλλον το είχε επιλέξει σκόπιμα) και έτσι μπήκαμε μέσα και μάλιστα ανεβήκαμε στο πατάρι. Ο Γιώργος μας άφησε να ανέβουμε πρώτοι για να μπορέσει αυτός να δει τη Μαρία κάτω από την μικρή φουστίτσα της, πράγμα που καταλάβαμε και οι δύο και επιβεβαίωσε και ο ίδιος όταν την είπε πως χάρηκε που έβαλε το δώρο του και από μέσα.

Καθίσαμε σε ένα καναπέ έχοντας τη Μαρία στη μέση. Η κουβέντα μας αυτή την φορά επιτέλους πήγε εκεί που ήθελα και έτσι μιλούσαμε για την αλληλογραφία που είχε η Μαρία. Ο Γιώργος και εγώ στην συνέχεια μιλούσαμε ανοικτά και χρησιμοποιώντας τις ίδιες εκφράσεις της επικοινωνίας τους. Η Μαρία στην αρχή καλυπτόταν και δεν ανέφερε τις απαγορευμένες λέξεις, μέχρι που την πίεσε κατά κάποιο τρόπο ο Γιώργος να μιλήσει ελεύθερα όπως τα έγραφε και την έβαλε να πει την λέξη πούτσος. Κάναμε πολύ γέλιο όταν την είπε, αφού και η ίδια γελούσε και συνεχίστηκε αυτό σαν αστείο λέγοντας ο Γιώργος και εγώ κάποιες πρόστυχες λέξεις και προτάσεις που επαναλάμβανε η Μαρία. Και έτσι άλλη μια πρωτιά καταρρίφθηκε εκείνη την βραδιά, η Μαρία για πρώτη φορά μιλάει ανοικτά μπροστά σε ξένο άνθρωπο για γαμήσι, για μουνί, για πούτσο και χόντρυνε όταν τάχα στα αστεία ο Γιώργος την ζητούσε να πει πως είναι μουνάρα. Εκεί ξέφυγε η Μαρία λέγοντας μουνάρες τα κοριτσάκια που ήταν εκεί.

Ήταν ευκαιρία να αναλύσω κι εγώ τη φιλοσοφία μου για τη Μαρία, το σώμα της και για αυτά που δεν έκανε. Να μη γράφω όλους τους διαλόγους, ο Γιώργος είχε κολλήσει επάνω της και αυτή την φορά της έβαλε χέρι σχεδόν μπροστά μου. Της σήκωσε τη φούστα από το πλάι και όπως καθόμασταν έβλεπα να χέρια του να πιάνουν το μπούτι της. Δεν αντέδρασε καθόλου και έτσι τον έβλεπα πως το χέρι του έφτασε ανάμεσα από τα μπούτια της και απ’ ότι μου είπε μετά η Μαρία, είχε φτάσει έξω από το μουνί της.  Μου φαινόταν όλα σαν παραμύθι. Έκανα πως δεν έβλεπα, δεν ξέρω πόσο αναμενόμενο ήταν για μένα αυτό, αλλά για άλλη μια φορά ένοιωσα αμηχανία και μια ελαφριά καύλα, αντίθετα με τη Μαρία που την έβλεπα θαρρείς και το ήθελε. Δεν κράτησε πολύ γιατί ήλθαν σχεδόν απέναντι μας μια παρέα που όσο και να είχε σκοτάδι εκεί φαινόταν από το μέρος τους καθαρά κι έτσι πήρε το χέρι του από μέσα από τα μπούτια της, αλλά δεν μπορούσαμε και να μιλήσουμε άλλο τόσο ελεύθερα.

Τότε ο Γιώργος μας πρότεινε μετά να πάμε σε ένα κλαμπ που είναι για ζευγάρια (και επέτρεπαν και σε αυτόν την είσοδο). Κάποτε ήταν το όνειρο μου αυτό, να πάω με τη γυναίκα μου σε ένα τέτοιο κλαμπ και τώρα που με καλύτερες συνθήκες μας δίνεται αυτή η ευκαιρία, δυστυχώς η Μαρία δε δέχθηκε. Μείναμε κι άλλο εκεί. Η Μαρία που δεν έπινε, εκείνη τη μέρα ήπιε τρία ποτά κι έτσι εξηγείται η ευθυμία της, που τη βοήθησε να συνεχίσει την προχωρημένη μας κουβέντα, έστω και χαμηλόφωνα. Φτάσαμε να μιλάμε για το πόσο μπορούν να καυλώσουν κάποιοι άντρες βλέποντας την ιδία όπως ήταν. Τόλμησα και είπα για τα βυζιά της που φαινόταν, αλλά και για την κοντή την φούστα της. Ήταν ευδιάθετη και απαντούσε βέβαια περισσότερο σε τρίτο πρόσωπο και όχι για αυτή που μιλούσαμε εμείς.

Ο Γιώργος εκθείαζε συνέχεια τα όμορφα πόδια της που μπορούν να ξεσηκώσουν κάθε άντρα και κάθε ηλικίας και λέγοντας αυτά ξέχασε την παρέα που ήταν απέναντι μας και έβαλε και πάλι το χέρι του επάνω στα πόδια της. Καμία αντίδραση από τη γυναίκα μου. Ξαναήλθε στην κουβέντα το κλαμπ, με επιμονή κυρίως δικιά μου να πάμε, και αυτό ίσως να ήταν η αιτία της κακιάς συνέχειας, γιατί η Μαρία δεν ήθελε κι ενώ σχεδόν συμφώνησε να της κάνει μασάζ ο Γιώργος, άλλαξαν όλα. Τα αρνήθηκε όλα, στράβωσε και ζήτησε να φύγουμε. Έτσι πήγαμε στο ξενοδοχείο, χωρίς το Γιώργο μαζί μας όπως υπολόγιζα και ήμουν σίγουρος πως θα γινόταν. Ευτυχώς τουλάχιστον ήταν ευχάριστη μαζί του και ο Γιώργος έκανε πως δεν καιγόταν και εγώ όταν μείναμε μόνοι έδειξα ψυχραιμία και δεν έκανα καμία σκηνή. Απλώς της είπα πως έχασε ένα καλό μασαζάκι.

Την επομένη, ήμασταν και πάλι με το Γιώργο ο οποίος με ρώτησε αν έχουμε μετανιώσει. Φυσικά του απάντησα πως όχι, απλώς η Μαρία στην κυριολεξία δεν έχει γνωρίσει ποτέ άλλον άντρα και μερικές φορές νοιώθει ανασφάλειες. Ο Γιώργος μου είπε πως είναι ενθουσιασμένος μαζί της και θα προσπαθήσει να την πείσει έστω και από μακριά. Ήταν σίγουρος πως είναι θέμα χρόνου. Αυτά τα λέγαμε όσο ήμασταν μόνοι και την περιμέναμε να πάμε για καφέ μέχρι να φύγουμε. Στη διάρκεια του καφέ, κουβεντιάζαμε για την προηγούμενη βραδιά, αλλά και για τη συνέχιση της κουβέντας τους που θα γίνει και πάλι με e-mail και όχι τηλεφωνικά αν και η Μαρία είναι πολύ αργή στο γράψιμο. Στο αεροδρόμιο και στην διάρκεια του χαιρετισμού, η Μαρία ήταν πολύ θερμή, τον αγκάλιασε σφικτά και τον φίλησε στο μάγουλο. Ο Γιώργος τη ρούφηξε στο λαιμό, αυτή το ανέχθηκε και είπαν πως δεν θα χαθούν ποτέ. Αυτός ο χαιρετισμός ήταν πολύ ελπιδοφόρος.

Δεν είχα άδικο, αφού όλη την βδομάδα η επικοινωνία τους ήταν τελείως διαφορετική. Μιλούσαν μόνο προσωπικά και μάλιστα η Μαρία του έγραψε πως έχασε την ευκαιρία να δει αν πραγματικά στη φωτογραφία που πήρε, ήταν ο δικός του πούτσος, ενώ ο Γιώργος της είπε πως είδε το μουνί της και τρελάθηκε. Σχολίαζαν ακόμα και το χέρι που τη έβαζε ο Γιώργος και παραδέχθηκε η Μαρία πως της άρεσε. Η απόσταση και η μη άμεση επικοινωνία, προφανώς έδωσε πολύ θάρρος στη γυναίκα μου και εκφραζόταν τελείως ελεύθερα. Μέχρι που ο Γιώργος τη ρώτησε αν θέλει να έλθει αυτός και να ολοκληρώσουν αυτό που δεν κάνανε στην Αθήνα. Η απάντηση ήταν άμεση και καταφατική. Έγινε κι αυτό! Η Μαρία ουσιαστικά έδινε ραντεβού για να γαμηθεί με έναν ξένο άντρα! Το ραντεβού δόθηκε για το Σαββάτο που πέρασε.

Περάσαμε μέρες τεράστιας καύλας. Τόσο απελευθερωμένη δεν ήταν ποτέ η γυναίκα μου. Η σκέψη και μόνο του Γιώργου την καύλωνε αφάνταστα. Το Σάββατο το πρωί, ήταν η σειρά μας να πάμε στο αεροδρόμιο να τον πάρουμε. Ειχα προετοιμάσει το έδαφος στη γειτονιά μας, λέγοντας πως περιμένουμε τον ξάδελφο της Μαρίας. Είχαμε ένα πρόβλημα όμως. Η Μαρία ήθελε να ντυθεί κατάλληλα αλλά θα μας βλέπανε κι έτσι, σαν πονηρή γυναίκα ντύθηκε σεμνά και πήρε άλλα ρούχα μαζί της. Στην επιστροφή θα ξανά άλλαζε και αυτό το είπε στον Γιώργο. Γράφω όλες τις κινήσεις της για να δώσω το κλίμα που επικρατούσε. Ήταν πολύ ψύχραιμη και φαινόταν αποφασισμένη και αυτό αποδεικνυόταν από όλη αυτή τη διαδικασία που μπήκε. Άλλαξε στο αυτοκίνητο το πουκάμισο και έβαλε ένα ημιδιαφανές βγάζοντας και το σουτιέν. Στο αεροδρόμιο άλλαξε και τη φούστα και έβαλε μια κοντή σωμόν φούστα σαν παρεό που άνοιγε από μπροστά. Δεν είχε ποτέ προετοιμαστεί έτσι για να βγει με κάποιον άντρα. Την τελευταία φορά που το έκανε, το έκανε για μένα πριν πολύ καιρό.

Ο Γιώργος ήλθε, η Μαρία έπεσε στην αγκαλιά του και το φιλί στο μάγουλο προχώρησε στο στόμα. Ήταν το πρώτο εντυπωσιακό που είδα και αφού χαιρέτησε κι εμένα την έπιασε αγκαλιά και προχώρησαν σαν ερωτευμένο ζευγάρι. Η αλήθεια είναι πως εκείνη τη στιγμή ζήλεψα λίγο, αλλά και φοβήθηκα μην μας δει κανένας. Πήγαμε γρήγορα στο αυτοκίνητο και η Μαρία πρότεινε να πάμε παραλία για καφέ. Έτσι έγινε. Καθίσαμε σε ένα υπερυψωμένο τραπεζάκι και η Μαρία που πλέον είχε πάρει τα ηνία, μας έβαλε και καθίσαμε απέναντι της βλέποντας μόνον αυτή και το εσωτερικό του μαγαζιού και η ίδια είχε θέα την θάλασσα και αυτούς που καθόταν κάτω από εμάς. Αυτό το έκανε επίτηδες για να μας κάνει επίδειξη δείχνοντας μας όλα μέχρι μέσα στο μουνί της μια που φορούσε στρινγκ και δεν τα βλέπαμε μόνο εμείς. Πρέπει να είχαν καλή θέα και αυτοί που καθόταν κάτω. Τελικά όλες οι γυναίκες έχουν την πουτανιά μέσα τους, είπα και συμφώνησε και η Μαρία λέγοντας πως έτσι θέλουμε εμείς οι άντρες είτε τη γυναίκα μας είτε τη γκόμενα μας, να είναι πουτάνα.

Τότε ο Γιώργος τη ρώτησε αν αυτή είναι πουτάνα και η Μαρία τον απάντησε πως είναι αυτό που του έγραψε, και έτσι ζήτησα να μάθω και εγώ τι έγραψαν. Ο Γιώργος απάντησε πως η Μαρία του έγραψε πως για εμάς μπορεί να γίνει και πουτάνα. Ανοίχτηκε πολύ και έγινε αυτό που είχα προβλέψει κι εγώ. Πως αν το ξεκινήσει δεν θα σταματά και ξεκίνησε με άγρια λεκτική πρόκληση και παρουσία, που όμως στο περίπου το είχε ξανακάνει. Ο Γιώργος της έλεγε πως είναι κοριτσάρα και ζηλεύει εμένα που την έχω και πως για χάρη της ακόμα και στην Αμερική θα πήγαινε για να τη βρει. Η Μαρία του εξήγησε πως θα μείνει στο σπίτι μας και όχι σε ξενοδοχείο, γιατί έτσι είχαμε πει στην αρχή για να μην δώσουμε στόχο, αλλά τώρα αυτό κανονίστηκε. Σε μία από τις πολλές κινήσεις που έκανε με τα πόδια της προκαλώντας μας, άνοιξε αρκετά τα μπούτια και φάνηκε κάτι να γυαλίζει. Είχε βάλει σκουλαρίκι το πουτανάκι μου στο μουνί της. Εγώ το κατάλαβα αμέσως αλλά και ο Γιώργος, ο οποίος της είπε πως δεν πιστεύει να έκανε αυτό που έλεγαν μόνοι τους. Τελικά πολλά δεν ήξερα για την επικοινωνία τους.

Ο Γιώργος της υποσχέθηκε πως θα στόλιζε αυτός το μουνί της και η γυναίκα μου του απάντησε πως ήθελε να είναι όμορφο σε περίπτωση που το γνωρίσει (αυτό το είπε με πονηρό χαμόγελο). Η γυναίκα μου ήταν αγνώριστη και συνέχιζε και δεν υπολόγιζε ούτε και τους ξένους που την βλέπανε, αν και εγώ για να είμαι ειλικρινής ένοιωθα και λίγο άβολα, και της είπα να πάμε σπίτι να κάνει κανένα μπάνιο ο Γιώργος και να ξεκουραστεί. Φύγαμε και η Μαρία κάθισε πίσω και εκεί έβαλε την άλλη φούστα της πάνω από το παρεό που φορούσε και φυσικά εξηγήσαμε τον Γιώργο γιατί το έκανε. Του άρεσε αυτό γιατί του είπε και η Μαρία για το πόσα πολλά κάνει για του αρέσει. Φυσικά ο κόλακας ο Γιώργος της είπε πως όπως και να ντυθεί είναι μια κουκλάρα. Στο σπίτι η Μαρία τον πήγε στο δωμάτιο των παιδιών και του έδειξε το μπάνιο. Πάντως έφυγε για λίγο εκείνη η άνεση που είχε, προφανώς γιατί καταλάβαινε πως έφτασε πλέον πολύ κοντά.

-    Θέλεις να δεις αν ο πούτσος της φωτογραφίας είναι δικός μου;

Δεν μπορούσε να αρνηθεί και άνοιξε την πόρτα του μπάνιου.

-    Έλα, της λέει, να μου τον μετρήσεις με τις παλάμες σου όπως είπες.

Εγώ ήμουν πολύ κοντά και τα άκουγα όλα μέχρι που μπήκε μέσα στο μπάνιο η γυναίκα μου και έκλεισε η πόρτα. Δεν έβλεπα αλλά άκουγα.

-    Είσαι μεγάλο πουτανάκι, της λέει και μου κάνεις την παρθένα.

-    Εσύ με έκανες να νοιώθω και να γίνομαι πουτάνα.

-    Ο άντρα σου θέλει πολύ να μας δει να γαμιόμαστε, τι λες θα του κάνουμε το χατίρι; Ξεκίνα μετρώντας τον πούτσο μου και προτείνω να αφήσεις τις χούφτες και να το μετρήσεις με το στόμα.

Το ακούω να της λέει να τον ρουφήξει και να τον πάρει όλο μέσα της και εγώ απ’ έξω καυλώνω. Τον ακούω να λέει πως χύνει και τότε απομακρύνομαι. Όταν ήλθε η Μαρία στο σαλόνι που ήμουν ήταν σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Τη ρώτησα αν είδε τον πούτσο του που τη φώναξε και με είπε πως το είδε και πως είναι σαν τη φωτογραφία. Δεν μου είπε όμως ότι τον πήρε τσιμπούκι. Ο Γιώργος βγήκε από το μπάνιο φορώντας ένα σορτσάκι μόνο και έχοντας το σώμα του γυμνό. Δεν ήταν και τόσο σεξουαλικός. Η Μαρία είπε πως πάει κι αυτή για ντους και μου είπε να κάνω καφέδες μέχρι να βγει. Όταν μείναμε μόνοι με τον Γιώργο μου είπε πως η Μαρία είναι έτοιμη. Θέλει λίγη καλή διαχείριση γιατί θυμώνει εύκολα και μέχρι το βράδυ όλα θα γίνουν. Τον ρώτησα εγώ πως θα βοηθήσω και μου είπε πως δεν χρειάζεται να κάνω τίποτα. Το μόνο που μου ζήτησε ήταν η ανεκτικότητα μου σε ότι ενδεχόμενα θα έκανε και φυσικά για άλλη μια φορά του έδωσα την άδεια μου να το χειριστεί όπως ήθελα αυτός.

Καθίσαμε στην μικρή αυλή του σπιτιού και εκεί ήλθε και η Μαρία, με μια πολύ σέξι εμφάνιση, μια φουστίτσα ίσια με τον κώλο και μια κοντή διάφανη μπλούζα χωρίς σουτιέν. Ο Γιώργος της είπε πως είναι πολύ εντυπωσιακή και πως πραγματικά αν ήταν πουτάνα θα είχε μεγάλη επιτυχία.

-    Θέλω να σου δείξω πως μπορώ να γίνω πουτάνα.

-    Για να γίνει αυτό δεν αρκεί το ντύσιμο, της λέει και ξέρεις καλά τι εννοώ.

Είχαμε μπει καθαρά σε μια ανοικτή κουβέντα χωρίς κανένα υπονοούμενο η καμία υπεκφυγή και φτάσαμε να μιλάμε και για το μουνί της, για το στόλισμα του. Ο Γιώργος της είχε φέρει σκουλαρίκια για το μουνί της αλλά και έναν άλλο κόσμημα που έμοιαζε με πολυτελείας στρινγκ. Είχανε κάνει κουβέντες για αυτά και τα έφερε για να ομορφύνει κι άλλο το μουνί της. Η Μαρία τα επεξεργάστηκε και την άρεσαν.

-    Σίγουρα, μας λέει, τώρα θέλετε να τα δείτε και επάνω μου.

Το θράσος πλέον της γυναίκας μου ήταν τρομερό. Έβλεπα κι άκουγα μια άλλη Μαρία. Ήταν απίστευτο αυτό. Και μόνο που την άκουγα καύλωνα. Ενώ όμως της είπε πως θα το ήθελε πολύ, η Μαρία του είπε πως τουλάχιστον τώρα δεν θα του κάνει το χατίρι και ενώ έλεγε αυτά, σηκώθηκε παίρνοντας τα δωράκια για να μην είναι στο τραπεζάκι όπως είπε και πήγε μέσα. Ο Γιώργος μου είπε πως η Μαρία θέλει να παίξει μαζί μας για αυτό τα κάνει και με ρωτάει αν χρειαστεί να χρησιμοποιήσει λίγη βία. Του είπα ξανά πως δεν έχω πρόβλημα. Σηκώθηκε και αυτός και πήγε μέσα. Εγώ τον ακολούθησα διακριτικά. Τη σταμάτησε όρθια στο σαλόνι και την κόλλησε στον τοίχο. Της είπε πως ήλθε να τη βρει γιατί του υποσχέθηκε πως θα γίνει πουτανάκι για αυτόν και τώρα του κάνει κόλπα. Η Μαρία δε μιλούσε αλλά καύλωσε πολύ γρήγορα όταν ο Γιώργος με το ένα χέρι του έτριβε κάτω από την υποτιθέμενη φούστα και άρχισε να τον φιλάει στον λαιμό. Φάνηκε πως τον ήθελε πολύ κι εγώ για πρώτη φορά βλέπω την γυναίκα μου στην αγκαλιά ενός άλλου άντρα.

Ο Γιώργος στεκόταν πιο "επαγγελματικά".

-    Θέλεις πολύ πούτσο γαμιόλα μου, της λέει. Πρέπει να είσαι πολύ νηστική και θα σου δώσω μια γεύση από πούτσο.

Την βάζει και σκύβει και επιτέλους βλέπω ένα ξένο πούτσο στο μουνί της γυναίκας μου. Παραμέρισε το στρινγκάκι της και της το έβαλε. Πρώτη φορά την άκουγα τόσο καυλωμένη να φωνάζει. Ο δυνατός ήχος του πούτσου του όταν έμπαινε στο μουνί της με καύλωνε και εμένα και θαρρείς και το έκανε επίτηδες τον έβαζε όλο και πιο δυνατά, έτσι να δυναμώνει ο ήχος του πούτσου του, αλλά και η φωνή της γυναίκας μου. Με κατάλαβαν που τους έβλεπα και μάλλον αυτό τους καύλωνε περισσότερο. Τα χύσια του τα πήρε στο μουνί της η Μαρία και έφυγε στην τουαλέτα να πλυθεί. Ο Γιώργος, απλώς έβαλε τον πούτσο του στο μποξεράκι του και ήλθε στην αυλή που καθόμασταν. Με ρώτησε αν μου άρεσε και του είπα πως είμαι ενθουσιασμένος. Ήταν ένα γρήγορο και οριακό γαμήσι που έπαιξε τεράστιο ρόλο στη συνέχεια, όσο αφορά τη συμπεριφορά της γυναίκας μου που έδειχνε πλέον τελείως απελευθερωμένη. Δεν είχε καμία σχέση με τη γυναίκα που παρακαλούσα πριν λίγο καιρό να κάνουμε αυτή την υπέρβαση.

Όταν ήλθε έξω πήγε και κάθισε στην αγκαλιά του και εκεί μπροστά μου, ο Γιώργος της χάιδευε τα μπούτια. Ζήλεψα λίγο. Ησύχασα όταν σηκώθηκε από την αγκαλιά του και κάθισε απέναντι, παρ’ όλο που του είχε τα μπούτια της ανοιχτά. Τους πρότεινα να βγούμε για φαγητό και να κουβεντιάσουμε πως θα κάνουμε τέλεια την βραδιά μας. Τώρα που ξέρουμε όλοι τι ζητάμε, είναι εύκολο να κάνουμε αξέχαστη αυτή τη βραδιά. Συμφώνησαν και η Μαρία ήταν εκείνη που μας είπε να ντυθούμε γρήγορα. Στο ταβερνάκι που πήγαμε κάθισαν δίπλα η Μαρία με τον Γιώργο σα να ήταν αυτοί ζευγάρι κι εγώ απέναντι. Έβλεπα τη γυναίκα μου να συμπεριφέρεται σαν μικρό λυσσάρικο κοριτσάκι, μια συμπεριφορά που δεν πίστευα πως θα μπορούσε να βγάλει μια τόσο συντηρητική γυναίκα. Δεχόταν φιλιά στο μάγουλο και στο αυτί της αλλά και το χέρι του Γιώργου στα μπούτια της. Και η ίδια όμως του έπιανε τα πόδια του και έπιασε και τον πούτσο του απ’ έξω.

Τον ρωτούσε αν θέλει να του κάνει στριπτίζ, κάτι που ήθελε πολύ ο Γιώργος. Τον ρωτούσε αν του άρεσε το μουνί της και πολλά τέτοια που επιβεβαίωναν τις σκέψεις μου πως η Μαρία είχε πάθει μετάλλαξη. Δεν αργήσαμε στο ταβερνάκι. Βιαζόμασταν όλοι να γυρίσουμε σπίτι. Στη διαδρομή και πίσω στο αυτοκίνητο μόνο που δε γαμήθηκαν. Δεν κρατιόταν. Μόλις φτάσαμε, η γυναίκα μου ζήτησε να καθαρίσουμε το τραπεζάκι του σαλονιού μας και είπε πως μας θέλει φρόνιμους. Η ίδια πήγε στο μπάνιο κι ο Γιώργος έφερε από το δωμάτιο του ένα βαλιτσάκι.

-    Είναι εργαλεία φίλε, μου λέει, για την πουτάνα την γυναίκα σου.

Είχε μέσα εσώρουχα, δονητές, μάσκες και διάφορα άλλα παράξενα σεξουαλικά όργανα. Του εξήγησα πως κι εμείς είμαστε οργανωμένοι, αλλά της αρέσουν τα καινούργια. Καθίσαμε ο ένας απέναντι από τον άλλο, έχοντας στη μέση το άδειο τραπέζι. Όταν εμφανίστηκε η γυναίκα μου δεν πίστευα στα μάτια μου. Νομίζω πως ούτε οι επαγγελματίες πουτάνες ντύνονται έτσι. Ζαρτιέρες χωρίς βρακάκι και μπεϊμπιντόλ. Στο μουνί της είχε κρεμασμένα τρία-τέσσερα σκουλαρίκια, αλλά και στις ρόγες της. Τρομερό θράσος το πουτανάκι μου. Εμείς βέβαια ξεντυθήκαμε αμέσως και τη στολίσαμε με πολλά κοσμητικά επίθετα. Η Μαρία μας είπε να κλείσουμε όλα τα φώτα εκτός της κουζίνας και να καθίσουμε στους καναπέδες. Έβαλε μουσική που την είχε έτοιμη κι ανέβηκε στο τραπεζάκι. Τέτοιο θέαμα όσο ήμασταν μαζί δεν ξαναείδα. Η γυναίκα μου, σχεδόν γυμνή, χόρευε κάνοντας τέτοιο χορό που ούτε επαγγελματίας δε θα έκανε (αργότερα έμαθα πως έκανε πολλές πρόβες και αντέγραφε ένα ξένο καμπαρέ).

Οι κινήσεις πότε ήταν πολύ αργές και πότε πολύ γρήγορες. Έπαιζε με τα βυζιά της και με το μουνί της, έβαζε και το δακτυλάκι της και στη συνέχεια στο στόμα της, έσκυβε κουνώντας τον κώλο της στην κυριολεξία στα μούτρα μας. Δε μας άφηνε να την αγγίξουμε μέχρι που η μουσική έγινε πιο αργή και άρχισε να μας βγάζει τα λίγα ρούχα που φορούσε και τα πέταξε απάνω στους πούτσους μας. Όταν έμεινε τελείως γυμνή, ήταν ένα όνειρο. Το λίγο φως χτυπούσε από πίσω της και όπως ήταν με ανοιχτά τα πόδια της, έκαναν σκιά τα σκουλαρίκια από το μουνί της και έτσι φαινόταν σαν πίνακας ζωγραφικής.

-    Είσαι θεά…

της λέει ο Γιώργος κι εκείνη πιάνει τα βυζιά της από τα σκουλαρίκια που έχει στις ρόγες της, κατεβαίνει από το τραπεζάκι και βάζει το πρόσωπο του στα βυζιά της τραβώντας τις ρόγες. Τρελάθηκε ο Γιώργος και της έπιασε με τα δύο χέρια τα κωλομέρια, της τα έσφιξε και την τραβούσε να καθίσει στον πούτσο του. Η Μαρία τραβήχτηκε και του είπε να βγάλει τα σκουλαρίκια που είχε πιασμένα στα μουνόχειλα της με το στόμα του. Ήταν όλα με μανταλάκια. Έτσι άνοιξε τελείως τα πόδια της και ο Γιώργος από κάτω της τραβούσα τα σκουλαρίκια που μερικές φορές την έκαναν να πονέσει. Ο Γιώργος ήταν τόσο πολύ καυλωμένος που ήταν εκτός εαυτού. Δεν άντεξε, την έριξε στον καναπέ και έβαλε στα γρήγορα τον πούτσο του στο μουνί της. Το έβαζε με δύναμη και την έβριζε, «καργιόλα σκυλοπούτανο». Δεν άντεξε πολύ και τη γέμισε χύσια. Μόλις έβγαλε τον πούτσο του πήγα εγώ. Ήταν το όνειρο μου να γαμήσω την γυναίκα μου όταν ακόμα έχει τα χύσια κάποιου άλλου άντρα μέσα της.

Και ήταν υπέροχα γιατί ο πούτσος μου κολυμπούσε μέσα στο μουνί της. Ο Γιώργος της τον έδωσε στο στόμα και ταυτόχρονα τραβούσε και τα σκουλαρίκια από τα βυζιά της μέχρι που τα έβγαλε και είδα τις ρόγες της κατακόκκινες. Έχυσα κι εγώ στο μουνί της. Έτρεχαν τα χύσια έξω πάνω στον καναπέ. Ο Γιώργος με σηκωμένο και πάλι τον πούτσο, την αρπάζει με τα δύο τα χέρια και τη γυρίζει μπρούμυτα.

-    Μου υποσχέθηκες το κωλαράκι σου, της λέει και μου είπες πως είναι παρθένο…

και ρωτάει κι εμένα αν θέλω να της πάρει την παρθενιά.

-    Ξέσκισε τη, του λέω, την πουτάνα. Εμένα δε με άφηνε.

Της ανοίγω τα κωλομέρια εγώ, τα κρατάω και ο Γιώργος τον βάζει στην αρχή σιγά-σιγά σχεδόν τον μισό πούτσο του μέσα. Η Μαρία φώναζε κι εγώ έλεγα στο Γιώργο να της τον βάλει όλο. Από τα χύσια που είχε γλιστρούσε κι έτσι με μια απότομη κίνηση τον έβαλε σχεδόν όλο. Η γυναίκα μου έκλαψε από τον πόνο. Την είχαμε όμως ακινητοποιήσει, αφού εγώ καθόμουν επάνω της και άνοιγα τα κωλομέρια. Ζήτησα κι εγώ από τον Γιώργο να με αφήσει να γαμήσω την γυναίκα μου από τον κώλο. Και έτσι επιτέλους τον έβαλα κι εγώ στον κώλο της. Τον έβαζα βαθιά και έχυσα πάλι μέσα. Ο Γιώργος κάθισε στον καναπέ και τη φώναξε και πάλι να καθίσει στον πούτσο του. Η Μαρία κάθισε και έφτιαχνε επάνω στο πούτσο του τρομερές κινήσεις που ούτε πραγματική πουτάνα θα έκανε. Ο Γιώργος μούγκριζε από καύλα, δεν άντεξε πολύ έχυσε.

Κάναμε όλα τα έπιπλα χάλια. Σε άλλη περίπτωση η Μαρία θα τσίριζε! Τώρα της αρέσει λέει που μυρίζει παντού χύσια.

-    Τι αλλαγή είναι αυτή, της λέει, δεν έχω γνωρίσει πιο καυλιάρα γυναίκα από εσένα…

Και συνεχίζει σε εμένα…

-     Αποκλείεται η Μαρία να είναι παρθένα. Σίγουρα πήγε και με άλλο άντρα.

Τότε η Μαρία του λέει και ορκίζεται πως είναι ο πρώτος πούτσος που γνωρίζει μετά από τον άντρα της. Καθίσαμε γυμνοί και μέσα στα χύσια πολύ ώρα και μιλούσαμε για το μουνί της και για γαμήσια. Άρεσε πολύ στη γυναίκα μου αυτό που έγινε και πραγματικά το χάρηκε, υποσχόμενη μεγάλη συνέχεια και μάλιστα το ίδιο το βράδυ.

 

(Copyright protected OW ref: 84990)