Συγνώμη ταρανδάκο μου

Δημοσιεύθηκε από lewfoot
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.88 (4 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Με την κοπέλα μου την Νάνσυ είμαστε μαζί 2 χρόνια σχεδόν. Εγώ 32 και εκείνη 20. Έχει το πάνω χέρι στη σχέση μας και με κάνει ότι θέλει. Της αρέσει να προκαλεί γύρω της ειδικά με τα πόδια της!

Είναι Σάββατο βράδυ και κανονίζει να βγούμε με παρέα σε γνωστό κλαμπ της Αθήνας. Θα κέρναγα εγώ φυσικά όλη την παρέα όπως γίνεται συνήθως. Φοράει ένα πάρα πολύ κοντό φουστανάκι λευκό, βραχιόλι στο αριστερό πόδι, καλτσονάκι γυαλιστερό πολύ, στο χρώμα του ποδιού, γόβες περίπου 8 πόντους, ένα σουτιέν διακριτικό πολύ, ενώ από κάτω δε φορά τίποτα. Της λέω στο σπίτι:

-    Ρε μωράκι λίγο πιο σεμνά ντύσου.

-    Σκάσε ρε μαλάκα έχεις και πρόβλημα. Άντε μη βγω μόνη μου και σε παρατήσω εδώ!

-    Καλά, καλά χίλια συγνώμη ρε μωράκι δεν είπα και τίποτα.

Ξεκινάμε λοιπόν. Στο αμάξι με έχει καυλώσει πολύ ενώ εγώ της πιάνω το μπούτι. Μου λέει απότομα:

-    Θέλω να χύσεις πριν φτάσουμε, μέσα στο παντελόνι.

Μου τραβάει ο χέρι και μου λέει:

-    Δε θα με ακουμπάς.

Βγάζει τη μία γοβίτσα και φέρνει το πόδι της στον πούτσο μου ενώ οδηγώ και μου το παίζει πολύ δυνατά και έντονα. Μετά από λίγη ώρα χύνω και βγάζω μία δυνατή κραυγή. Συνεχίζει αυτή ενώ εγώ πονάω και γελάει ειρωνικά.

-    Μπράβο χαζούλη μου!


Φτάνουμε, μπαίνουμε μέσα και μας πάνε στο τραπέζι που έχουμε κλείσει. Βρίσκουμε την παρέα, χαιρετιόμαστε και καθόμαστε. Η Νάνσυ από την αρχή έχει αρχίζει να παίζει με το μάτι της. Κάθεται δίπλα μου σταυροπόδι πολύ προκλητικά και παίζει κουνώντας το πόδι της με νόημα, ενώ την έχω αγκαλιά. Τα αντρικά βλέμματα της παρέας είναι καρφωμένα πάνω της. Αυτή συνομιλήσει φλερτάροντας ταυτόχρονα μαζί τους ενώ εγώ είμαι δίπλα της. Πίνουμε αρκετά και όταν ανεβαίνει το κέφι ξεκινάμε όλοι μαζί το χορό, με το μωράκι μου να δίνει ρεσιτάλ. Στην αρχή χορεύει μαζί μου πολύ προκλητικά πάνω μου και με καυλώνει τρελά (της αρέσει να με ανάβει και να με αφήνει). Πάνω που πάω εγώ να της κωλοτριφτώ απομακρύνεται και πάει και χορεύει με ένα παιδί από την παρέα πολύ προκλητικά ενώ που και που κοιτά εμένα που έχω τρελαθεί και φυσικά δε λέω ούτε κάνω τίποτα.

Του τρίβεται πολύ ενώ παρατηρώ ότι κάτι λένε με γελάκια. Αυτός βλέπω ότι βάζει χέρι στον κώλο στα μπουτάκια της και είναι πολύ κολλητά οι δύο τους. Έρχεται μετά από λίγο, κάθεται στα πόδια μου και με καυλαντίζει χοντρά. Τις πιάνω τα μπούτια και έχω καυλώσει τρελά ενώ αυτή μου τρίβει την πούτσα με τρόπο. Μου ψιθυρίζει στο αυτί:

-    Πάω τουαλέτα, μόλις σου κάνω αναπάντητη να τσακιστείς να έρθεις.

-    Μάλιστα μωρό μου.

Μετά από λίγο βλέπω το παιδί που χορεύανε να φεύγει προς την τουαλέτα. Εγώ περιμένω σα μαλάκας την αναπάντητη. Μετά από 10 λεπτά περίπου δέχομαι την αναπάντητη, πάω στην τουαλέτα ενώ ταυτόχρονα βλέπω τον άλλο εκείνη την ώρα να γυρνάει και να με κοιτάει με ειρωνικό υφάκι γελώντας. Είναι στις αντρικές και με τρόπο με τραβάει μέσα. Μου λέει...

-    Καλώς τον κερατά μου!

Τη βλέπω αναστατωμένη πολύ κι ευχαριστημένη.

-    Μου ξέσκισε το κωλαράκι ο Γιώργος και έχυσε παντού, στο στοματάκι μου, στο προσωπάκι, στο κωλαράκι και στο καλτσονάκι πάνω. Καθάρισε με καλά, γλείφε... μη σε χωρίσω!

Γονατίζω βγάζω τα γοβάκια και ξεκινάω το γλείψιμο από κάτω μέχρι πάνω. Έχω τρελαθεί. Έχω καυλώσει τρελά. Με τραβάει από τα μαλλιά με σηκώνει και μου λέει:

-    Γδύσου τελείως!

Το κάνω. Έρχεται κοντά μου, με φτύνει στο πρόσωπο, με φιλάει με γλώσσα, ενώ πριν λίγη ώρα είχε τσιμπουκώσει το Γιώργο που την είχε χύσει κιόλας. Με το χέρι της μου τον παίζει έντονα, με πονάει αλλά μα αρέσει πολύ. Στη συνέχεια με μία κίνηση με γυρνάει με τον κώλο μου και την έχω πλάτη ενώ εγώ έχω την τουαλέτα μπροστά μου. Συνεχίζει να μου το παίζει και με το άλλο χέρι μου βάζει δαχτυλάκι στον κώλο. Το καλτσόν και τα πόδια της με πιέζουν και λιώνω ακόμα περισσότερο. Μετά από λίγο χύνω κι αυτή συνεχίζει έντονα. Πονάω πολύ και γελάει! Στη συνέχεια πασαλείβει τα χύσια πάνω μου, φτιάχνεται και βγαίνει έξω λέγοντας μου...

-    σκουπίσου, καθαρίσου, ντύσου κι έλα να φύγουμε ελαφάκι μου. Α... μην ξεχάσεις να πληρώσεις και να χαιρετήσεις τα παιδιά Λεωνιδάκο μου.

Μου πήρε τα κλειδιά, χαιρέτησε τα παιδιά πάνω και με περίμενε στο αμάξι σαν κυρία! Μετά από δέκα λεπτάκια έκανα ότι ακριβώς μου είπε και ήμουν στη θέση του οδηγού. Έπιασα το μπουτάκι της, τη φίλησα και της είπα:

-    Σε θέλω πολύ, θα σου έχω ότι θες.

-    Συγνώμη ταρανδάκο μου. Πάμε σπίτι, είμαι πτώμα και πονάω λιγουλάκι!

Φυσικά τη συγχώρεσα για δεύτερη φορά χωρίς καμία σκέψη... ελπίζοντας να είναι μόνο δύο τα κερατάκια μου, ή έστω να μείνουν δύο.

 

(Copyright protected OW ref: 84938)