Βραδινό μπάνιο

Δημοσιεύθηκε από anjo84
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Υπόθεση: Μια μικρή καλοκαιρινή περιπέτεια...

Πριν μερικές εβδομάδες είχα γνωρίσει μια κοπελίτσα σ’ ένα μπαράκι που σύχναζα, την οποία είχα σταμπάρει αρκετό καιρό πιο πριν. Ήταν φοιτήτρια, αρκετά μικρότερη από εμένα, κοντούλα μελαχρινή αδύνατη, η Ηρώ, με έξυπνο βλέμμα αλλά εκείνο που τη χαρακτήριζε ήταν το τεράστιο χαμόγελο της, (δείχνοντας και σ' εμένα ένα τεράστιο στόμα που πολύ θα ήθελα να τύλιγε τον πούτσο μου). Ήταν πραγματικά εντυπωσιακή. Τα βυζάκια της ήταν μικρά αλλά πάντα μα πάντα φορούσε φορέματα ή μπλουζάκια που... είτε είχαν πολύ λεπτά υφάσματα είτε όχι, οι ρόγες της διαγράφονταν ξεκάθαρά από κάτω, ορθωμένες και προκλητικές. Με κάποιο τρόπο βρεθήκαμε στην ίδια παρέα ένα βράδυ και πιάσαμε την κουβέντα περί ανέμων και υδάτων. Σε μια ανύποπτη για μένα στιγμή σκύβει στο αυτί μου και μου λέει:

-    Δε φεύγουμε;

-    Μα... της λέω. Η παρέα σου;

-    Δε θα τους πειράξει...

μου απάντησε και φύγαμε. Στο δρόμο την πέσαμε σε ένα παγκάκι κι αρχίσαμε ελαφρώς πιωμένοι κι οι δύο την κουβέντα περί έρωτα και εμπειριών. Σε κάποια παύση της συζήτησης, με κοιτάει στα μάτια και μου δίνει ένα αιφνιδιαστικό φιλί στο στόμα. Την αγκαλιάζω και της ανταποδίδω το φιλί με ένα άλλο πιο υγρό και βαθύ, εκείνη έκλεισε τα μάτια της και το απολάμβανε ψιλοχαμένη στη στιγμή. Ένιωθα τις ρόγες της να με πιέζουν στο στήθος και καύλωσα στη στιγμή. Δεν μπορούσαμε βέβαια να το προχωρήσουμε εκεί έξω το πράγμα. Οπότε της πρότεινα να πάμε όπως ήμασταν για ένα νυχτερινό μπάνιο εκεί κοντά σε μια παραλία που ήξερα και ήταν απόμερη.

Φτάσαμε στη θάλασσα. Ήμασταν μόνοι μας στην παραλία για καλή μας τύχη. Βγάζει τη μπλούζα της και βλέπω δυο καφετιές και τεράστιες ρόγες να με κοιτάνε απειλητικά, δεν συγκρατιέμαι και είναι το πρώτο σημείο στο κορμί της που αφήνω τα σημάδια μου. Πρώτα με τη γλώσσα μου και λίγο πριν τις αφήσω τις δαγκώνω ελαφρά. Χώνει τα δάχτυλα της στα μαλλιά μου και με σπρώχνει ελαφρά πιο πίσω.

-    Δε θα κάνουμε μπάνιο;

μου λέει με νάζι. Πετάξαμε τα υπόλοιπα ρούχα μας στη στιγμή και τρέχοντας στη θάλασσα τελείως γυμνοί μπήκαμε κάνοντας μαζί ένα μακροβούτι. Βγήκαμε στην επιφάνεια και αυτόματα ήρθαμε ο ένας κοντά στον άλλο. Τυλίχτηκε γύρω μου με χέρια και με πόδια ενώ οι γλώσσες μας είχαν επιδοθεί σ ένα ξέφρενο παιχνίδι εξερεύνησης. Καύλωσα μέσα στο νερό και όπως ήμασταν το καυλί μου ακουμπούσε την άκρη της τρυπούλας της.

-    Μ... τι έχουμε εδώ; Δε σε επηρεάζει ούτε το νερό ούτε το κρύο ε;

μου κάνει. Ανασηκώνεται και κάθεται πάνω μου κανονικά. Νιώθω το ζεστό της μουνάκι να τυλίγει το καυλί μου. Η αίσθηση του κρύου νερού με την ζεστασιά που ένιωθε το κεφαλάκι μου με έφτιαχνε απίστευτα. Την πιάνω από τα μαλλιά και της τραβάω απότομα το κεφάλι πίσω. Δαγκώνω και φιλάω παράλληλα το λαιμό της ενώ κατεβαίνω προς τα κάτω και πιπιλάω τα βυζάκια της, η αλμύρα δίνει τελείως διαφορετική αίσθηση. Οι κινήσεις στο νερό βέβαια είναι πιο δύσκολες οπότε μου λέει.

-    Θέλω να σε νιώσω από πάνω μου να με ανοίγεις μωρό μου.

Όπως είμαστε προχωράω και βγαίνουμε από τη θάλασσα, με την Ηρώ τυλιγμένη ακόμη πάνω μου. Την ακουμπάω με την πλάτη στο χαλικάκι και αρχίζω να μπαινοβγαίνω μέσα της μέχρι που ακουμπούσα τον πάτο της. Η ένταση αυξανόταν, η μικρή γούσταρε και είχε αρχίσει ένα μουρμουρητό με βρομόλογα, αλλά ήταν σαν να μιλάει στον εαυτό της. Ξάφνου μου μπήγει τα νύχια της στην πλάτη μου και νιώθω να με σφίγγει. Την πιάνω από το λαιμό και την πηδάω σαν λυσσασμένος. Η πλάτη της πονάει και έκανε και σημάδια όπως μου είπε μετά. Δεν αργώ να κορυφώσω το ρυθμό και την τελευταία στιγμή τον βγάζω έξω και τον φέρνω στο στόμα της. Το μόνο που πρόλαβε να πει είναι «δώστα μου...» και τη γεμίζω με το ψωλόχυμα μου παντού.

Ενώ ακόμη τα έγλειφε γύρω από το στοματάκι της και καθάριζε τον πούτσο μου, εγώ έχωσα τα δάχτυλα μου μέσα της και τη γαμούσα έτσι με δύναμη. Σε λιγότερο από ένα λεπτό έχυνε με σπασμούς και πίδακες υγρών. Στην επιστροφή ήταν όλο γέλια και παιχνίδια. Την επόμενη μέρα όμως έπρεπε να χωρίσουν οι δρόμοι μας καθώς εκείνη γυρνούσε στην πόλη της.

 

(Copyright protected OW ref: 84767)