Εμπειρίες παντρεμένης 44ων ετών

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (1 Vote)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Όταν διαβάζεις ιστορίες-εμπειρίες άλλων, στέλνεις και μία δική σου που προέκυψε εντελώς ξαφνικά...

Είμαι μία γυναίκα 44 ετών, παντρεμένη 18 χρόνια, με δύο μεγάλα παιδιά. Πρόσφατα σταμάτησα να έχω κανονικό ωράριο και ουσιαστικά υποαπασχολούμαι με αποτέλεσμα να έχω αρκετό ελεύθερο χρόνο. Παρ' όλες τις γέννες μου, διατηρώ πολύ νεανική σιλουέτα και αυτό εν μέρει οφείλεται στη γυμναστική και περιστασιακά στη γιόγκα. Το στήθος μου απλά έχει βαρύνει χωρίς όμως να έχει κρεμάσει. Όλοι με θεωρούν ότι φαίνομαι σαν να είμαι 35 χρονών. Ο άντρας μου όμως έχει σαφώς πάρει αρκετά κιλά πλέον. Η σεξουαλική μας ζωή κρίνεται καλή με συχνότητα 3-4 φορές το μήνα. Εγώ όμως έχω περισσότερες ανησυχίες και έτσι εδώ και πολλά χρόνια φροντίζω τακτικά να "ανακουφίζομαι". Αγαπημένες μου φαντασιώσεις είναι να με "παίρνουν" άγνωστοι για μία γρήγορη, αλλά έντονη, βίαιη επαφή και μάλιστα όχι από παίδαρους, αλλά από άντρες που ουσιαστικά με απωθούν, όπως κοντοί, χοντροί, βρώμικοι, άξεστοι, ιδρωμένοι και αξύριστοι.

Την οικογένειά μου την αγαπώ, αλλά στα τόσα χρόνια γάμου έχω υπάρξει "άπιστη" τρεις φορές. Την πρώτη φορά ήταν λίγες μόλις ημέρες πριν το γάμο μου με έναν πρώην εραστή. Τη δεύτερη φορά (που ήταν και η πιο επικίνδυνη να με ανακαλύψουν) ήταν όταν χάθηκα σε ένα άθλιο πλοίο στη διάρκεια των διακοπών και υποχρεώθηκα να χρησιμοποιήσω την τουαλέτα πληρώματος. Με στρίμωξε όμως μέλος του πληρώματος και με υποχρέωσε με τη βία να του πάρω τσιμπούκι. Ήρθε τόσο έντονα που χρειάστηκε να πλυθώ στο πρόσωπο και μαλλιά μου. Αργότερα, στους δικούς μου δικαιολογήθηκα ότι το έκανα για να μου φύγει η ναυτία. Το ίδιο όμως βράδυ είχα έναν έντονο οργασμό στην τουαλέτα του ξενοδοχείου με αυτήν την ανάμνηση. Την ιστορία αυτή τη γράφω επειδή πολλές φορές η ανάγνωση των περιστατικών που παραθέτουν οι άλλοι αναγνώστες της ιστοσελίδας σας είναι η αφορμή του ερεθισμού για την εκτόνωσή μου. Σας περιγράφω λοιπόν την τελευταία εμπειρία μου που έγινε την άνοιξη του 2014:

Μη έχοντας άμεσες υποχρεώσεις ακολούθησα φίλη και κουμπάρα σε ένα ξενοδοχειακό συγκρότημα στην Πελοπόννησο για ένα τριήμερο συνέδριο της εταιρείας της. Επειδή η συμμετοχή ήταν μεγάλη, αυτή διάλεξε να μείνουμε σε ένα μικρότερο και πιο ήσυχο ξενοδοχείο αντί το μεγάλο που γινόταν το συνέδριο. Θα έμενα αρκετό χρόνο μόνη μου καθώς αυτή ήταν από τους βασικούς εισηγητές. Το τηλέφωνο του ντους όμως είχε πρόβλημα και είχα ειδοποιήσει το προσωπικό να το επισκευάσει. Κόντευε όμως μεσημέρι και καθώς δεν είχε εμφανιστεί κανένας αποφάσισα να κάνω ένα μπάνιο και ας χανόταν το μισό νερό από τον σωλήνα. Βγαίνοντας όμως έξω από την ντουζιέρα, ανοίγοντας την τζαμένια πόρτα βρήκα μπροστά μου, να με κοιτά ακίνητος, έναν από το προσωπικό. Τρόμαξα, ξαφνιάστηκα και η πρώτη μου κίνηση ήταν να καλύψω με τα χέρια μου τη γύμνια μου. Ταράχτηκε και αυτός και προσπάθησε με μισόλογα και κινήσεις να με ηρεμήσει για να μην ουρλιάξω.

Συνήλθα αμέσως από το ξάφνιασμα και άνετα πλέον άφησα ελεύθερο τον εαυτό μου, στήθηκα γυμνή απέναντί του και του ζήτησα να μου δώσει την πετσέτα για να καλυφθώ. Είδα ότι ηρέμησε, μου άπλωσε την πετσέτα που ήταν πολύ μικρή για πετσέτα του μπάνιου και μόλις που κάλυπτε την γύμνια μου. Μου ζήτησε συγγνώμη αλλά δεν απαντούσε κανείς στα χτυπήματά του και έτσι νομίζοντας ότι είναι άδειο το δωμάτιο μπήκε και περίμενε τον τεχνικό για την απλή επισκευή. Το νερό έτρεχε από πάνω μου και σε κίνηση να καθαρίσω το πρόσωπό μου από τα νερά, παρ' όλο που με το ένα χέρι κρατούσα σφιχτά την πετσέτα, αποκαλύφθηκε το στήθος μου. Καρφώθηκε με ένα βλέμμα που μόνο κολακευτικό θα μπορούσα να το εκλάβω. Ο διάβολος είχε μπει μέσα μου και με νάζι τον ρώτησα αν τουλάχιστον άξιζε τον κόπο ότι είχε δει. Μακάρι όλες οι γυναίκες που έρχονταν να ήσαν σαν εμένα απάντησε δειλά.

Πήρα μια μικρή πετσέτα για να καλύψω τα μαλλιά μου που συνέχεια έσταζαν και όπως του γύρισα την πλάτη έσκυψε και με φίλησε στο λαιμό κάτω από το αυτί. Όταν είδε ότι δεν αντέδρασα καθόλου το επανέλαβε, άπλωσε τα χέρια του μπροστά και χούφτωσε από κάτω το στήθος μου. Άφησα την πετσέτα να πέσει κάτω μένοντας εντελώς γυμνή, έβαλα το χέρι πίσω και τον χούφτωσα ενώ αυτός συνέχιζε να με φιλάει στο λαιμό, να δαγκώνει τον λοβό του αυτιού μου και να παίζει με τα δάχτυλά του τις ερεθισμένες θηλές μου. Προσπάθησα ανεπιτυχώς από την θέση που βρισκόμουν να του κατεβάσω το φερμουάρ και αυτός με γύρισε μου έδωσε ένα γλωσσόφιλο και ξεκούμπωσε το παντελόνι του. Γονάτισα μπροστά του και δεν δυσκολεύτηκα να ελευθερώσω ένα αξιοπρεπέστατο ανδρικό όργανο σε ημι-ερεθισμό. Την τεχνική μου την έχουν εκτιμήσει όλοι οι παλαιότεροι εραστές μου αλλά ακόμα και ο άντρας μου προτιμά να τελειώνει στο στόμα μου. Με σήκωσε απότομα, με έριξε στο κρεβάτι και αφού έμεινε και αυτός εντελώς γυμνός μου ανταπόδωσε την χάρη.

Θαύμασα το σώμα του, χωρίς περιττά λίπη και γυμνασμένος, με ίσες μακριές τρίχες στο στέρνο. Δεν τον άφησα να συνεχίσει περισσότερο και τον τράβηξα επάνω μου. Ήταν πολύ καλός. Έμπαινε λίγο μέσα μου και ενώ περίμενα να τον πάρω βαθιά αυτός τραβιόταν και έπαιζε στην είσοδο και πάλι τα ίδια. Έβαλα τα χέρια μου στους γλουτούς του (συνειδητοποίησα πόσο σκληροί ήσαν οι μύες του) και τον έσπρωξα μέσα μου με την μία. Έβγαινε όλος και απότομα έμπαινε με την μία τόσο βίαια που αισθανόμουν τα αρχίδια του να με χτυπάνε. Είχε κοπεί η ανάσα μου από διπλό απανωτό οργασμό όταν κατάλαβα ότι ήταν έτοιμος να τελειώσει. Όταν προσπάθησε να τραβηχτεί τον κράτησα και του είπα ότι δεν υπάρχει φόβος. Το είχα από χρόνια φροντίσει με τον γιατρό μου προς αποφυγή ανεπιθύμητης τρίτης εγκυμοσύνης. Θα ορκιζόμουν ότι ένοιωσα το σπέρμα να χτυπά τη μήτρα μου. Τον κράτησα λίγο μέσα μου μέχρι που, ξέπνοοι και οι δύο ξαπλώσαμε πλάι-πλάι. Τον είδα που ξαφνιάστηκε και κάρφωσε το βλέμμα του στην είσοδο της κρεβατοκάμαρας.

Γυρίζοντας είδα έναν νεαρό άνδρα, πολύ αδύνατο, κοντό και αρκετά μελαμψό με το ένα χέρι να βαστάει μία βαλίτσα και το άλλο να το έχει βάλει μέσα στο παντελόνι του και προφανώς την έπαιζε. Ξαφνιάστηκα και προσπάθησα με ότι κομμάτι σεντόνι ήταν ελεύθερο να σκεπάσω την γύμνια μου, αλλά όπως ήμασταν ξαπλωμένοι δεν το κατάφερα καλά.

-    Σου άρεσε ρε Γιώργο αυτό που είδες;

τον ρώτησε ο διπλανός μου. Έχεις γαμήσει από τότε που έχεις έλθει από την Αλβανία, τον ξαναρώτησε. Αυτός απαντούσε μονολεκτικά ή απλά κουνούσε το κεφάλι του χωρίς να με αφήνει από τα μάτια του. Τα πόδια μου και όλο το στήθος μου ήταν ακάλυπτο. Δείξε μας ρε Γιώργο τι έχεις ανάμεσα στα πόδια σου, τον παρότρυνε γελώντας ο εραστής μου. Άσε θα γελάσουμε μου είπε. Σήκωσα αδιάφορα τους ώμους μου. Αυτός πρόθυμα κατέβασε το παντελόνι του και το σλιπάκι και μείναμε και οι δύο με ανοιχτό το στόμα. Η εικόνα ενός οργάνου που λογικά θα ανήκε σε έναν καλοσχηματισμένο Αφρικανό (έχω δει ανάλογες εικόνες, δεν το κρύβω), σε ένα λιπόσαρκο σώμα που δεν ξεπερνούσε στο ύψος το 1,60, ήταν εξωπραγματικό. Κρεμόταν μισοερεθισμένο, περιτομημένο (μουσουλμάνος;), με κατακόκκινη βάλανο, και έφτανε μέχρι την μέση τουλάχιστον του μηρού του.

-    Έλα κοντά ρε Γιώργο να σε δούμε, τι εργαλείο είναι αυτό που έχεις...

φώναξε ο φίλος του. Υπάκουσε και πλησίασε προς την δική μου μεριά. Για παίξε την ρε να δούμε εάν μεγαλώνει κι άλλο, τον παρότρυνε και αυτός άρχισε να την παίζει σε απόσταση μισού μέτρου από εμένα χωρίς να ξεκαρφώνει τα μάτια του από το στήθος μου. Κοίταξε και εδώ του λέει ο διπλανός μου και με ξεσκέπασε εντελώς. Τον έπαιζε μπροστά μας με τα αρχίδια του να ταλαντώνονται μπρος πίσω. Διέκρινα μάλιστα και την πρώτη διαυγή σταγόνα του ερεθισμού να βγαίνει από την κατακόκκινη βάλανο. Ο εραστής μου, μου πήρε το χέρι και το οδήγησε προς αυτόν. Δίστασα αρχικά αλλά με ευγενική επιμονή με έβαλε να του τον χουφτώσω. Δεν ήταν μόνο μεγάλο αλλά και χοντρό που μόλις με τα βίας έκλειναν τα δάχτυλά μου γύρω του. Η θέση μου ήταν άβολη και έτσι γύρισα στο πλάι και άλλαξα χέρι. Έσκυψε τότε ο εραστής μου (ούτε το όνομά του δεν ήξερα) και μου είπε ότι έχει καυλώσει πολύ και τον τρέλανε η ιδέα να με έβλεπε να του τον πάρω τσιμπούκι.

Ταυτόχρονα έβαζε δάκτυλο μέσα μου και ένοιωθα τα ανάμεικτα υγρά μας (γενικά είμαι πολύ υγρή σε τέτοιες καταστάσεις) να τρέχουν στα πόδια μου και στα σεντόνια. Ο άλλος σαν να κατάλαβε τι διαμείφθηκε, πλησίασε ακόμα πιο κοντά. Με βοήθησε ο άλλος να μισοσηκωθώ και με ένα απαλό αλλά αποφασιστικό σπρώξιμο του κεφαλιού μου τελικά τον έβαλα στο στόμα μου. Ήμουν πολύ ερεθισμένη και στήθηκα. Έπαιρνα τον μικρό στο στόμα όταν ο άλλος πλέον με έπαιρνε κανονικά στα τέσσερα. Ο μικρός είχε πάρει θάρρος και καθώς στηριζόμουν πλέον στα χέρια μου, μου βούτηξε το κεφάλι και μου γαμούσε το στόμα. Ήταν η πρώτη μου (και τελευταία μέχρι σήμερα) παρτούζα. Η αίσθηση που είχα ήταν σαν να έχω στο στόμα μου ένα μεγάλο αγγούρι, για τέτοιο μέγεθος μιλάμε! Ο μικρός δεν κρατήθηκε για πολύ. Καταλάβαινα ότι ήμουν κοντά στην φάση του παροξυσμού και ήθελα οπωσδήποτε να χύσει στο στόμα μου. Με το ένα χέρι τον κράτησα κοντά μου και με το άλλο του χούφτωσα τα αρχίδια μέχρι που τινάχτηκε και γέμισε το στόμα μου με καυτό και πολύ-πολύ έντονα στυφό και πηχτό σπέρμα.

Ο άλλος συνέχιζε να με πηδάει και αργούσε να χύσει ενώ εγώ είχα ήδη ολοκληρώσει και άρχιζα να πονάω. Τελικά μετά από λίγα λεπτά που περάσανε δύσκολα επειδή πόναγα, με δυνατό-βίαιο τρόπο τέλειωσε για δεύτερη φορά μέσα μου. Όταν τραβήχτηκε, μεγάλη ποσότητα από τα υγρά μας κύλισαν στους μηρούς μου, τα σκούπισα με τα δάχτυλά μου και αποκαμωμένη αλλά ευχαριστημένη και ανακουφισμένη ξάπλωσα ανάσκελα. Ξαφνιάστηκα όταν ο μικρός που ήταν γονατισμένος στο πλάι του κρεβατιού, πήρε το χέρι μου και άρχισε να φιλάει και να γλείφει καθαρά τα μουσκεμένα μου δάχτυλα. Όταν τα καθάρισε έσπρωξε το χέρι μου ανάμεσα στα πόδια μου, λέρωσε πάλι τα δάχτυλά μου και πάλι τα έβαλε ένα-ένα στο στόμα του και τα καθάρισε.

-    Είσαι πολύ καυλιάρης Γιώργο, του είπε ο άλλος. Αφού σου αρέσει, έλα χώσου ανάμεσα στα μπούτια της και καθάρισέ την, του πρότεινε.

Πριν καν αντιδράσω, ο μικρός πήδησε στο κρεβάτι και σπρώχνοντας τα πόδια μου ανοιχτά, βούτηξε ανάμεσά τους και άρχισε με φιλάει και να ρουφάει τα υγρά μου. Ήμουν πολύ ερεθισμένη και οι απότομες κινήσεις με έκαναν να πονάω αλλά αυτός ήταν απλά εξαιρετικός. Ποτέ, ούτε όταν αυτο-ικανοποιούμουν δεν είχα τόσους οργασμούς σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Όση ώρα με έγλειφε κάνοντας εξαιρετική δουλειά, τον έβλεπα με το ένα χέρι να τον παίζει ενώ ο άλλος σχολίαζε και έπαιζε με το στήθος μου. Μετά από γλείψιμο 10 λεπτών περίπου, ορθώθηκε και προσπάθησε να σηκώσει την λεκάνη μου προκειμένου να με πηδήξει. Αρχικά έκανα να αντιδράσω, αλλά τελικά υποχώρησα και τον άφησα να με τραβήξει επάνω του και να μπει μέσα μου. Ήμουν πρησμένη και πόναγα πλέον από τους απανωτούς οργασμούς (οι γυναίκες θα καταλάβουν τι εννοώ), αλλά τέτοιο πήδημα δεν ήθελα να το αποφύγω, αντιθέτως!

Μία από τις φαντασιώσεις μου να υποκύπτω στις ακόλαστες ορέξεις ενός άγνωστου αλλοδαπού γινόταν πραγματικότητα. Δεν ήρθα σε οργασμό πάλι αλλά η όλη διαδικασία, να με πηδάει ένας παντελώς αδιάφορος άγνωστος με ένα τεράστιο (για τα δικά μου δεδομένα), και με ορμή να στρεσάρει τον κόλπο μου, ήταν μία εμπειρία που ίσως δεν θα την είχα πάλι. Τραβήχτηκε έξω, το έπαιξε δύο-τρεις φορές και ήρθε με ορμή, με ριπές, από την κοιλιά μου έως το στήθος μου. Που βρέθηκε τόσο σπέρμα για δεύτερη φορά; Η έκπληξη όμως ήρθε όταν έγειρε πάνω μου και με την γλώσσα του καθάρισε το σπέρμα του από την κοιλιά μου και ακολούθως από το στήθος μου, δαγκώνοντας τις θηλές μου που είχαν τόσο πολύ ερεθιστεί που με πόναγαν. Τον απώθησα και τον άφησα μόνο να παίξει με την γλώσσα του.

Ο άλλος ίσως ζήλεψε, ίσως ερεθίστηκε πάλι, μου ζήτησε να τον ξαναπάρω στο στόμα. Τους είπα ότι ήταν ώρα να φτιάξουν τη βλάβη και να φύγουν γιατί θα ερχόταν (ψέματα) η φίλη μου και έπρεπε να συμμαζευτώ. Θα ήθελα να δω γραμμένη αυτήν την εμπειρία μου επειδή πολλές φορές τη φέρνω στο μυαλό μου και ερεθίζομαι. Όσο και αν σας φανεί περίεργο, με τρελαίνει ακόμη αυτή η φάση ειδικά αυτή με το μικρό. Δεν δικαιολογούμαι, δεν αισθάνομαι ένοχη απιστίας, αγαπώ την οικογένειά μου όσο τίποτα και απλά έκανα κάτι χωρίς καμία αρνητική επίπτωση στην ζωή μου, παρά μόνο από ευχαρίστηση. Στο κάτω-κάτω της γραφής έχει γίνει τόσο αραιά, δεν είναι για χόρταση (όπως λένε). Μετανιώνω μόνο που τόσο αψήφιστα δόθηκα ολοκληρωτικά σε δύο αγνώστους χωρίς καμία προφύλαξη (ειδικά με τον μικρό που ήταν και αλλοδαπός). Με τον πρώτο ας πούμε πως ήμουν πιο ασφαλής, αλλά με το Γιώργο τον αλλοδαπό, κανονικά θα έπρεπε είτε να τον αποφύγω, είτε να είχε χρησιμοποιηθεί προφυλακτικό, που όμως δεν υπήρχε. Είχα πάει το τριήμερο για να ξεσκάσω, όχι για όργια. Ευτυχώς όμως δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα υγείας, ίσως επειδή είχε μείνει καθαρός για πολύ καιρό, από την εποχή που είχε έρθει από την Αλβανία.

 

(Copyright protected OW ref: 84714)