Ο καυλιάρης γείτονας (2ο μέρος): Η επανασύνδεση

Δημοσιεύθηκε από Anatoli16
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Το πιο καυτό σεξ είναι αυτό της επανασύνδεσης τελικά...

Η ιστορία αυτή συνέβη περίπου μια εβδομάδα πριν. Ήταν αρχές Ιουλίου όταν έκανε στο νησί έναν φοβερό καύσωνα με αποτέλεσμα να μη μπορώ να κοιμηθώ. Εγώ μιας και είχα ρεπό έκατσα στο σπίτι για να περάσω μια χαλαρή βραδιά με τον Βαλάντη. Έτσι το σχεδίαζα δηλαδή, αλλά το πρωί είχε προηγηθεί ένας έντονος καυγάς ανάμεσα μας. Εγώ φυσικά κατά τη διάρκεια της ημέρας δεν έστειλα κανένα μήνυμα, ούτε τηλέφωνο, σε αντίθεση με αυτόν που με έπαιρνε κάθε 5 λεπτά. Είχε πάει 12 το βράδυ και η αλήθεια είναι ότι καθόμουν στο σαλόνι και σκεφτόμουν τι να έκανε εκείνη τη στιγμή. Μετά από λίγο πήγα και έκανα ένα δροσερό ντους για να πάω να κοιμηθώ. Βγήκα τελείως γυμνή από το μπάνιο και κατευθυνόμουν στο δωμάτιο μου. Ξαφνικά ένιωσα ένα χέρι να με τραβάει και να με κολλάει πάνω του. Είχα τρομάξει τόσο όσο ποτέ.

-    Τι κάνεις όλη μέρα και δεν απαντάς στα τηλέφωνα;

Μου είπε κ εγώ από την πρώτη συλλαβή γνώρισα τη φωνή του. Εκείνη τη στιγμή απ' τη μια ανακουφίστηκα και χάρηκα που ήρθε μόνος του να με βρει αλλά από την άλλη ήμουν τρελά νευριασμένη μαζί του.

-    Πώς μπήκες μέσα;

-    Να μάθεις να μην αφήνεις ανοιχτά τα παράθυρα σου 12 η ώρα τα βράδυ...

μου είπε και μου άφησε τα χέρια. Γύρισα προς το μέρος του και τον ρώτησα:

-    Ωραία και τώρα τι θες από μένα;

-    Καταρχάς να ηρεμήσεις και να μου πεις ποιό είναι το πρόβλημα σου...

είπε κι εγώ από τα νεύρα μου άρχισα να φωνάζω και να λέω αυτό που με ενόχλησε βρίζοντας τον. "Είσαι μεγάλος μαλάκας αγόρι μου" ήταν η τελευταία κουβέντα που είπα. Με έπιασε από το μαλλί και με μια γρήγορη κίνηση ξεκούμπωσε την ζώνη και το παντελόνι του.

-    Βούλωσ' το καριόλα!

Μου είπε και μου έβαλε τον καυλωμένο πούτσο του στο στόμα. Άρχισε να μου γαμάει άγρια το στόμα ενώ με έβριζε.

-    Τώρα θα μάθεις να μιλάς καλύτερα πουτάνα που θα πεις εμένα μαλάκα... τσούλα.

Μου τον έβαζε τόσο βαθιά που πνιγόμουν και δάκρυζα. Μετά από 5 λεπτά τον έβγαλε για λίγο. Εκείνη τη στιγμή κάτι πήγα να του πω αλλά εκείνος έβαλε ξανά τον πούτσο του στο στόμα μου.

-    Θα μιλήσεις όταν σου πω εγώ βρωμιάρα κατάλαβες;

Η απάντηση μου ήταν να συνεχίσω αυτό που έκανα. Για περίπου 15 λεπτά μου γαμούσε άγρια το στόμα. Μετά με τράβηξε από τα μαλλιά και με έστησε στα όρθια και με έβαλε να κρατάω σε ένα έπιπλο. Μου έβαλε όλο του τον πούτσο μέσα στο μουνί μου και άρχισε να με γαμάει δυνατά. Λόγω της στάσης και ότι το μουνάκι μου είναι υπερβολικά στενό η γρήγορες και δυνατές του κινήσεις με έσκιζαν κυριολεκτικά.

-    Βαλάντη μη, όχι τόσο βαθιά πονάω.

-    Έτσι μωρή βρωμιάρα να πονάς...

είπε και με το ένα χέρι κρατούσε πίσω τα χέρια μου και με το άλλο τον λαιμό μου. Δηλαδή με έπαιρνε στο όρθιο. Δίχως να βγάλει τον πούτσο του από το μουνί μου με πήγε στο δωμάτιο μου ήταν δίπλα μας, με πέταξε με δύναμη στη κρεβάτι και με διέταξε να στηθώ στα 4. Το έκανα αμέσως. Πήρε τη ζώνη από το παντελόνι και με χτυπούσε δυνατά στον κώλο. Σε κάθε χτύπημα έπρεπε να του λέω "Σας ευχαριστώ κ. Βαλάντη". Αυτό έκανα για περίπου 5 φορές μετά άρχισα να πονάω τόσο που δεν μπορούσα να αρθρώσω λέξη. Νευρίασε περισσότερο και με χτυπούσε πιο δυνατά. Άρχισα να τσιρίζω, να κλαίω και να τον παρακαλάω να σταματήσει. Μετά από πολύ ώρα σταμάτησε. Μου χάιδεψε τον κώλο και με φίλησε. Αμέσως ηρέμησα αλλά ακόμα έτρεμα από τον πόνο. Με γύρισε και μου έδωσε ένα γλυκό φιλί. Με ξαναγύρισε στα 4 και άρχισε πάλι να με γαμάει δυνατά.

-    Το μουνάκι σου μόνο εγώ θα το γαμάω κατάλαβες;

-    Ναι γαμιά μου μόνο εσύ... μόνο εσύ θέλω να με ξεσκίζεις.

-    Έτσι γιατί αν σε γαμήσει άλλος θα φας πιο πολύ ξύλο απ' ότι τώρα...

είπε και μου έδωσε μια δυνατή σφαλιάρα στον κώλο που με έκανε να τσιρίξω. Όση ώρα με γαμούσε στα 4 έχυνα συνεχώς και το μουνάκι μου είχε μόνιμους σπασμούς. Κάποια στιγμή ξαπλώνει και με βάζει από πάνω του. Πηδούσα δυνατά τον πούτσο του και τον ένιωθα να καρφώνεται βαθιά στη μήτρα μου, κάτι που με έκανε να ουρλιάζω από ηδονή και να χύνω συνέχεια.

-    Έτσι πουτανάκι μου πήδα τον πούτσο μου... έτσι χύσε κι άλλο, χύσε κι άλλο για πάρτη του γαμιά σου.

Δαγκωνόμουν και φώναζα. Κάθεται στο κρεβάτι κι εγώ συνεχίζω να πηδιέμαι άγρια. Βάζει την μια μου ρώγα στο στόμα του και αρχίζει να μου την ρουφάει και να τη δαγκώνει. Ασχολήθηκε για πολύ ώρα μαζί τους ενώ εγώ έχυσα ξανά. Τον ξάπλωσα πήρα μερικά υγρά από το μουνάκι μου και τα έβαλα στον κώλο μου. Έβαλα όλο τον πούτσο του μέσα σιγά σιγά.

-    Έχεις όρεξη για άγρια παιχνιδάκια μουνάρα μου;

-    Ναι για πολύ άγρια!

Ξάπλωσα πάνω του και αυτός μου γαμούσε τον κώλο. Με έβαλε στα 4 και με ξεκώλιαζε, ενώ εγώ του έχυνα τα αρχίδια.

-    Έτσι χύσε μου τα αρχίδια και θα τα γλείψεις μετά.

Μου έσκιζε τον κώλο ενώ με χτυπούσε. Μετά από λίγο τον ένιωσα να έχει σπασμούς κι αμέσως είχα κι εγώ. Χύσαμε ταυτόχρονα και αυτός έχυσε μέσα στον κώλο μου.

-    Καθάρισε μου τον πούτσο.

Άρχισα από τα αρχίδια του που είχαν ακόμη τα χύσια μου πάνω. Αφού του καθάρισα το καυλί, ανέβηκα σα γατούλα πάνω του και τον φίλησα.

-    Δεν τα εννοούσα αυτά που σου είπα πριν και συγνώμη αν σε πόνεσα.

-    Εγώ συγνώμη που σε έβρισα... ούτε εγώ τα εννοούσα...

του είπα και ξάπλωσα δίπλα του. Με πήρε αγκαλιά και κοιμηθήκαμε μαζί. Τελικά το σεξ της επανασύνδεσης αξίζει τον καυγά. Ακόμα κι αν αυτό μερικές φορές δεν είναι όπως το φανταζόμαστε.

 

(Copyright protected OW ref: 84632)