Στα φιλικά μπαίνουν τα καλύτερα τα γκολ

Δημοσιεύθηκε από Alex26
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Από τα καλύερα γαμήσια που έχω κάνει, με την παιδική μου φίλη...

Πριν δυο βδομάδες, είχα δεχτεί επίσκεψη από μία παιδική μου φίλη, την οποία είχα πολύ καιρό να δω. Είχε έρθει για διακοπές και θα την φιλοξενούσα για μερικές μέρες στο σπίτι μου. Πήγα και την πήρα από τα ΚΤΕΛ, όταν την είδα σάστισα λίγο. Είχε χάσει μερικά κιλάκια αλλά ήταν ακόμα τσουπωτή, με μεγάλα βυζιά και καλούτσικο κώλο. Όλα τα λεφτά ήταν το πρόστυχο βλέμμα της. Προσπάθησα να συνεφέρω τον εαυτό μου γιατί την ήξερα από το δημοτικό και δεν το θεώρησα σωστό.

-    Πάμε να αλλάξουμε και πάμε για μπάνιο...

μου είπε χωρίς να χάσει στιγμή.

-    Ok... πάμε να αφήσεις τα πράγματα και να ετοιμαστούμε.

Με το που φτάσαμε σπίτι άλλαξα πρώτος εγώ, μέχρι αυτή να τακτοποιήσει τα πράγματα της. Όταν ετοιμάστηκε και την είδα με το μαγιό καύλωσα πραγματικά. Ήταν για τρελό γαμήσι, αλλά εκείνη την στιγμή προσπάθησα να κρύψω την καύλα μου γιατί φαινόταν έντονα με το μαγιό και δεν ήθελα να γίνω ρεζίλι. Όταν φτάσαμε στην παραλία μπήκαμε κατευθείαν για μπάνιο όπου και αρχίσαμε κάποια χαζά παιχνίδια μεταξύ μας. Ήμουνα καυλωμένος και ήθελα σαν τρελός να την γαμήσω. Κάποια στιγμή τελείως αυθόρμητα την τράβηξα κοντά μου και την κόλλησα πάνω μου. Ένιωσα την κωλάρα της πάνω στον πούτσο μου. Αν και νόμιζα ότι θα τραβιόταν αυτή άρχισε να τρίβει την κωλάρα της πάνω στον πούτσο μου μέσα στο νερό. Μου είχε γίνει πέτρα. Την είχα πιάσει από τη μέση και την είχα κολλήσει δυνατά πάνω μου.

-    Τελικά δεν μπόρεσες να κρύψεις την καύλα σου.

-    Απ' ότι φαίνεται όχι, απάντησα γελώντας.

-    Αν είσαι καλό παιδί μπορεί να γίνει κάτι μεταξύ μας, αλλιώς μέχρι εδώ. Πάμε τώρα σπίτι γιατί είμαι λίγο κουρασμένη από το ταξίδι.

-    Πάμε θα βάλω καμιά ταινία να δούμε.

-    Καλή ιδέα.

Αφού ετοιμαστήκαμε έβαλα το "friends with benefits" για να προετοιμάσω το έδαφος. Ήμουνα αποφασισμένος να την γαμήσω. Εκεί που βλέπαμε την ταινία αρχίζει να μου πιάνει τον πούτσο και να μου τον τρίβει.

-    Θέλω σαν τρελή να τον γευτώ.

-    Θα το κάνεις τώρα.

Βγάζω τον πούτσο μου έξω, την πιάνω από το κεφάλι και της το κατεβάζω στον πούτσο μου. Αρχίζει να με πιπώνει τρελά. Έβαζε όλο τον πούτσο μέσα στο στόμα της και ανεβοκατέβαζε το κεφάλι της δυνατά. Μου είχε γίνει πέτρα, ήθελα να χύσω. Έγλειφε τον πούτσο από πάνω μέχρι κάτω με τη γλώσσα της και μετά τον ρουφούσε όλο μέσα.

-    Σήκω βρωμοπούτανο, έλα να σκίσω το μουνάκι σου.

Σηκώθηκε, έβγαλε το μπλουζάκι της και φάνηκαν τα οι βυζάρες της. Ήταν μεγάλα και στητά. Στη συνέχεια έβγαλε το σορτσάκι της και κάθισε απαλά πάνω στον πούτσο μου. Το μουνάκι της ήταν πολύ υγρό. Την κρατούσα από τη μέση και ανεβοκατέβαινε πάνω στον πούτσο μου. Στην αρχή αργά και μετά όλο και πιο γρήγορα. Έγειρε προς μένα και άρχισα να της γλείφω τις βυζάρες της.

-    Καριόλα θα σε σκίσω.

-    Σκίσε με γαμιά μου.

Τη σηκώνω, τη βάζω στα 4 και αρχίζω να τρίβω το πουτσοκέφαλο μου στα μουνόχειλα της. Είχε ερεθιστεί πάρα πολύ, το μουνάκι της έσταζε. Δεν κρατιέμαι και την καρφώνω απότομα. Την πιάνω από τα μαλλιά και αρχίζω να την γαμάω δυνατά και να της δίνω μπάτσες στην κωλάρα της. Την γαμούσα αλύπητα, να νιώθει τα αρχίδια μου να την χτυπάνε.

-    Έτσι γαμιά μου... πόνεσε με.

-    Τώρα θα σε πονέσω!

Βγάζω τον πούτσο μου από το μουνί της και της τον ακουμπάω στην κωλοτρυπίδα. Αρχίζω να της τον βάζω σιγά-σιγά προς τα μέσα.

-    Μη, όχι από κώλο.

-    Τώρα θα τον φας καριόλα.

Συνεχίζω να της τον χώνω μέσα και αυτή να φωνάζει δυνατά.

-    Πονάω μαλάκα...

Της τον βάζω όλο μέσα, την πιάνω από το λεκάνη και της γαμάω το κωλαράκι. Πονούσε αλλά το απολάμβανε. Την πιάνω από τις βυζάρες και συνεχίζω να την σφυροκοπώ από πίσω. Αυτή με το χέρι έπαιζε το μουνάκι της. Δεν άντεξε πολύ ώρα και έχυσε. Το μουνάκι της έβγαλε πολύ πράμα. Τώρα ήταν σειρά μου να χύσω.

-    Έλα μωρό μου να τα πιεις.

Τη σηκώνω, της τον χώνω στο στόμα και της το γαμάω. Δεν άργησα πολύ, κόντευα να εκραγώ. Στην κυριολεξία τη μπούκωσα. Ήθελε δεν ήθελε τα κατάπιε κατευθείαν. Μετά την ξαπλώνω και αρχίζω να γλείφω τα μουνόχειλα της και να τα δαγκώνω απαλά. Έγλειφα την κλειτορίδα της, ενώ ταυτόχρονα της έβαζα δάχτυλο. Φαινόταν να το απολάμβανε, έτριβε απαλά τις ρώγες της. Μετά έβαλα τη γλώσσα στο μουνάκι της, όσο πιο βαθιά μπορούσα και την κουνούσα δυνατά. Μετά από λίγο έχυσε στο πρόσωπο μου. Σηκώθηκε έπιασε τον πούτσο μου και αρχίσαμε να φιλιόμαστε. Τελικά γαμηθήκαμε αρκετές φορές μέχρι να φύγει.

 

(Copyright protected OW ref: 84490)