Δημοτικές εκλογές

Δημοσιεύθηκε από vandom2
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (1 Vote)

Υπόθεση: Με την κυρία στις εκλογές...

Γεια σας, θέλω να σας πω για μια ιστορία που έγινε στις δημοτικές εκλογές. Δυστυχώς για έμενα μου έτυχε να είμαι εφορευτική επιτροπή σε ένα εκλογικό κέντρο στον Πειραιά, κλασικά άργησα να πάω και σκάω μύτη κατά τις 10 το πρωί. Η δικηγόρος μου λέει ότι έπρεπε να είμαι κει από τις 6 και της λέω ότι και που ήρθα χάρη τους έκανα. Με τα πολλά κάθομαι και φτιάχνω τα ψηφοδέλτια και χαλαρά σκοτώνω τον χρόνο μου χαζεύοντας τη δικηγόρο. Είναι μια 45αρα αρχοντογυναίκα, με καμπύλες, χωρίς βέρα, φόραγε παντελόνα και μια μπλούζα με τα βυζιά έξω. Λέω κάτσε να δω αν θα το φάω αυτό. Οι ώρες περνάγανε, την κάρφωνα πολύ έντονα και το είχε πάρει χαμπάρι. Ήρθαν και κάτι φίλοι μου να με χαιρετίσουν μαζί με κάτι γκόμενες που ήταν διαχυτικότατες μαζί μου και αυτή στραβοκοίταζε. Έγινε και μια μαλακιά με έναν που ήρθε για καυγά και καθάρισα εγώ.

Άρχισε η καταμέτρηση, με κοίταζε την κοίταζα, ήταν πλέον φανερό ότι θα γίνει κάτι. Τελειώνει η καταμέτρηση σχετικά νωρίς, 2 το βραδύ και παίρνει τηλέφωνο κοιτάζοντας με στα ματιά για τα αποτελέσματα. Οι άλλοι όλοι έχουν φύγει και είμαστε οι δυο μας. Πάω κοντά, γυρνά το πρόσωπο με πρόσωπο και τη φιλάω στο στόμα. Ανταποκρίθηκε και φασωνόμασταν για κάποια ώρα έτσι. Τη χούφτωνα σε όλο τις το σώμα, μέχρι που έβαλα το χέρι μου μέσα από την παντελόνα της και έπαιζα του τριχωτό μουνί της βάζοντας δάχτυλο. Ήταν πάρα πολύ υγρή και έχυσε στα όρθια με μια μικρή μπήχτη φωνή… "χύνω…" Την παίρνω, φεύγουμε και πάμε σε ένα ξενοδοχείο. Παίρνω δωμάτιο, τη βάζω μέσα, την πετάω με δύναμη πάνω στο κρεβάτι, πετάω το καυλί μου έξω και το φέρνω στο στόμα της μπροστά.

Με τη μια αρχίζει και τσιμπουκώνει μέχρι που τη χύνω πάνω στη μπλούζα της. Έχει γίνει θηρίο ανήμερο και λέει...

-    θέλω να με γαμάς όλο το βραδύ.

Τη γδύνω και πάμε στο μπάνιο. Κάνουμε μπάνιο μαζί, τη δαχτυλώνω συνεχεία και καθαριζόμαστε. Εκεί στο μπάνιο αρχίζει και μου σηκώνεται και έτσι όπως είμαστε τη γυρνάω προς τον τοίχο, της ανοίγω τα ποδιά και το καρφώνω μέσα με τη μια. Πόναγε, μούγκριζε, συνέχιζα και τη γάμαγα μέχρι που έχυσε μέσα σε 2 λεπτά μόνο. Σταματώ και βγαίνουμε έξω να πάμε στο κρεβάτι. Ξαπλώνω και αρχίζει να μου κάνει τσιμπούκι βαθύ και υγρό.

-    Θέλω να σε γαμήσω στα 4...

της λέω και αυτή με προθυμία στηθικέ και τούρλωσε τον κώλο της. Το θέαμα ήταν καταπληκτικό. Μια ροζ κωλοτρυπίδα, τελείως κλειστή και ένα μουνάκι φουσκωμένο, λίγο τριχωτό στο κάτω μέρος και αρκετά στο πάνω. Αρχίζω και τη γλείφω με μανία όπως ήταν στημένη στα 4 κώλο και μουνί και αυτή κλαίει από ηδονή και χύνει συνεχεία. Η κωλοτρυπίδα της έκανε συσπάσεις από την καύλα και τα υγρά τρέχανε στα σεντόνια. Δεν κρατήθηκα και έβαλα το καυλί μου με τη μια στο μουνί της. Μπήκε με μεγάλη ευκολία και τη γάμαγα δυνατά και γρήγορα. Έχυσε ξανά. Τότε γλείφω την κωλοτρυπίδα της και αρχίζω να της τον βάζω μέσα. Μπήκε ο μισός και με τη μια της τον καρφώνω μέσα. Ούρλιαξε από τον πόνο και συνέχιζα να τη γαμάω. Της έχει ανοίξει ο κώλος πολύ και τον έπαιρνε χωρίς αντίσταση, (μου αρέσει πολύ να γαμώ κώλο, τρελαίνομαι) είμαι έτοιμος να χύσω. Βγαίνω από τον κώλο της, βγάζω την καπότα και τη χύνω πάνω στο μουνί και την ξεχειλωμένη κωλοτρυπίδα.

Είχα κουραστεί, και λόγο της ημέρας. Καθίσαμε στο κρεβάτι και τα λέγαμε μέχρι που μας πηρέ για λίγο ο ύπνος. Ξύπνησα μετά από μια ωρίτσα και χάραζε. Ανοίγω την τηλεόραση χαμηλά για να δω τι λένε για τις εκλογές, αλλά με τη μια παίζει τσοντοκάναλο. Βλέπω μια πουτάνα να τη γαμάνε 2 μαύροι και αρχίζω να καυλώνω. Όπως είμαι καυλωμένος, γυρνώ και της τον ακουμπώ στο κατακόκκινο μουνί της. Δεν αντιδρά γιατί κοιμάται και τον σπρώχνω μέσα της. Ξυπνάει και πάει να μιλήσει. Της βάζω το χέρι στο στόμα και αρχίζω να της γαμάω δυνατά στο πλάι το στεγνό μουνί της. Υγραίνεται γρήγορα, τη γυρίζω μπρούμυτα και αρχίζω να τη γαμάω πολύ δυνατά γιατί είχα καυλώσει από την τσόντα. Την έχυσα και ξυπνήσαμε για τα καλά. Με την εν λόγο δικηγόρο βρεθήκαμε 3 φορές μέχρι την δεύτερη Κυριακή οπού εκεί έγινε χαμός.

 

(Copyright protected OW ref: 84518)