Φαντασίωση ξεπαρθενίας

Δημοσιεύθηκε από Leon1os
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Υπόθεση: Η ιστορία βασίζεται στην φαντασίωση μου, που έχει αρχίσει να γίνεται εμμονή ως προς το να είμαι ο "πρώτος" μιας κοπέλας.

Χαίρετε! Είμαι ο Λέων, 25 χρονών, καστανός, δεν πάω γυμναστήριο, ούτε έχω πλάτες σαν πολίστας, μέτριο ύψος, αλλά καθημερινά μου αρέσει να γυμνάζομαι απλά στο σπίτι (όσο προλαβαίνω). Η ιστορία βασίζεται στην φαντασίωση μου, που έχει αρχίσει να γίνεται εμμονή ως προς το να είμαι ο "πρώτος" μιας κοπέλας.

Η Βιολέτα ήταν ένα 20χρονο κορίτσι της διπλανής πόρτας, καστανή, ατημέλητη τις περισσότερες φορές, δε θα σου τράβαγε την προσοχή αν την έβλεπες έξω. Φοιτήτρια στο Πάντειο, διάβαζε για να πάρει στην ώρα της το πτυχίο κοινωνιολογίας. Γενικά δεν πολυακουγόταν και παρέες δεν φαινόταν να φέρνει συχνά στο διαμέρισμα της. Όταν το πρωτονοίκιασε είχα χαρεί πολύ σκεπτόμενος ότι θα είχα μια κοπέλα απέναντι μου να πηδιέται και να οργιάζει όποτε θέλει, τουλάχιστον θα μάθαινα αν ίσχυαν όλα αυτά που έλεγαν για τις κοπέλες που έρχονται στην πρωτεύουσα και "ξεσαλώνουν". Πριν από την κοπέλα ζούσε ένας περίεργος τύπος που δεν είχαμε πολλά πάρε-δώσε. Συχνά κάτι νύχτες στο βαθύ μου ύπνο ξύπναγα από τις φωνές του, αλλά αυτή είναι άλλη ιστορία.

Η Βιολέτα, ήταν πολύ ευγενική, με μεσαίο στήθος(τουλάχιστον όπως φαινόταν πάνω από τα ρούχα της) και χωρίς πολλές καμπύλες, προς το χαμηλοκώλα θα έλεγα, με καστανά-μελιά μάτια και συχνά φόραγε λουδουδένια φορέματα. Οι μέρες πέρναγαν, οι κουβέντες μας ήταν λιγοστές και από συζητήσεις που είχα με φίλους μου πρότειναν να της την πέσω και να μην χάνω τέτοια ευκαιρία. Επειδή δεν μου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση, δεν είχα τόσο διάθεση να την πηδήξω. Αλλά το να τραβάς μαλακία φτάνει μέχρι ένα όριο, το μουνί σου λείπει και εκτός αυτού σου λείπει και το άγγιγμα του γυναικείου δέρματος. Και έτσι όταν η άλλη σε φωνάζει στο σπίτι της να την βοηθήσεις με τα υδραυλικά, αρχίζεις και την σκέπτεσαι διαφορετικά. Αρχίζεις να την φαντάζεσαι να σου κλείνει το μάτι στην είσοδο και στο ασανσέρ να την κλειδώνεις στην γωνιά. Έτσι κατέληξα να τραβάω κάτι παχιές για την πάρτη της και μόνο. Μετά από τόση μαλακία αποφάσισα ότι δεν πάει άλλο, αυτή να μην φέρνει γκόμενο ούτε να πολυβγαίνει, θα της την πέσω να δω τι καταλαβαίνει.

Έτσι και έκανα, μια μέρα που έτυχε να επιστρέφει από τη σχολή την πέτυχα στην πόρτα του διαμερίσματος της και με μία πρόταση για καφέ στο σπίτι αράξαμε στον καναπέ. Η συζήτηση περί ανέμων και υδάτων, μέχρι που την οδήγησα στις σχέσεις. Μου είπε ότι δεν είχε κάνει κάτι ακόμη και δεν φαίνεται να άρεσε στους συμφοιτητές της. Και εδώ χτυπάς κάτω από τη μέση με φιλί στο στόμα, ο χρόνος παγώνει, αν και στην αρχή δεν υπάρχει ανταπόκριση αλλά πιο πολύ μια αίσθηση άξαφνων συναισθημάτων μετατρέπεται σε ένα φιλί με πάθος που όλο και μεγαλώνει. Φιλί στο στόμα στο λαιμό, γλείψιμο πίσω από το αυτί, ξανά στο λαιμό. "Δεν έχω ξανακάνει κάτι ερωτικό" μου λέει ενώ συνεχίζω τα φιλιά. Μετά από δευτερόλεπτα ανταλλαγής στοματικών υγρών σταματάμε. Την παίρνω από το χέρι να πάμε στο υπνοδωμάτιο, αντιστέκεται, τη σηκώνω την αγκαλιάζω και της λέω:

-    Μην ανησυχείς δεν θα κάνουμε τίποτα που δεν θέλεις.

Πηγαίνουμε στο υπνοδωμάτιο και εκείνη απορημένη, φοβισμένη και καυλωμένη, ντροπαλή έχει αφεθεί στα λόγια μου, στα χέρια μου και στα χείλη μου. Την έγδυσα και την ξάπλωσα ανάσκελα στο κρεβάτι. Ξεκίνησα το ταξίδι της γλώσσας μου από τα χείλη της να κατεβαίνει προς τον ώμο της, μετά προς το στήθος της, τις θηλές της( καθώς τα χέρια μου να κρατάνε τα δικά της), κατεβαίνοντας στον αφαλό της εκείνη να βγάζει κραυγούλες ηδονής μπερδεμένες και ήρεμες από την ντροπή της. Προχωράω ανάμεσα στους γοφούς της, επιτέλους θα φτάσω στην ωραία παρθένα πηγή της. Ροζουλί, πρώτη φορά αντικρίζω παρθένο μουνάκι, ένα βλέμμα σε αυτό και ολόκληρο το σύμπαν κρύβεται εκεί, δεύτερο βλέμμα και ο χρόνος εξαφανίζεται από προσώπου γης, τρίτη ματιά και πέφτω με τα χείλη να το "φάω" σαν πεινασμένο λιοντάρι.

Εκείνη να προσπαθεί να με απωθήσει και να φωνάζει ότι την πονάω, έτσι και εγώ προσπάθησα να το πάρω πιο χαλαρά, δεν θέλω να της χαλάσω την πρώτη της φορά. Θέλω να είναι όλο καύλα να δεχθεί την εμπειρία όσο πιο καυτή γίνεται. Σηκώνομαι και τη φιλάω, της λέω ότι θα το κάνω πιο ήρεμα, αλλά το μουνάκι της με έχει τρελάνει. Ξανά φιλώ και γλείφω τα χείλη τα πάνω και μετά τα κάτω. Μετά από λίγα λεπτά πέρασα το πρώτο δάχτυλό μέσα στο υγρό της παρθένο λουλούδι. Με λίγη πίεση δέχθηκε και δεύτερο δάχτυλο, γκρίνιαξε λίγο αλλά ήξερε ότι ερχόταν η ώρα του πέους. Ρούφηγμα κλειτορίδας και μέσα έξω τα δάκτυλα. Η πηγούλα να ρέει όλο και περισσότερα υγρά. Είχε φτάσει η ώρα για να τη διαιρέσω. Το πέος ήταν σαν πέτρινο γουδοχέρι, ήθελε να μπει μέσα και να σκίσει αυτό το παρθένο λουλουδάκι. Και έτσι και έγινε, με την αρμύρα μπαίνει και σκίζει το φουστάνι. Αίμα, σπέρμα και υποταγή στην ηδονή. Πέος Δρυς και Σάρισσα. Το πρώτο γαμήσι της ήταν συμπονετικό, τα επόμενα προχώρησαν στην υποδούλωση της.

 

(Copyright protected OW ref: 84317)