Χορός με έναν δαίμονα (3ο μέρος): Ολοκλήρωση

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Μαθήματα χορού: Είμαστε ένα υπέροχο ζευγάρι...

Δεν είχα προλάβει να μπω μέσα στο σπίτι και η Μαρία ήταν ήδη στον καναπέ και είχε γονατίσει ανάμεσα στα πόδια μου. Το κουμπί ξεκουμπώθηκε και το φερμουάρ κατέβηκε σε κλάσματα δευτερολέπτου. Τα μάτια της γυάλιζαν! Η γλώσσα της έπαιζε επιδέξια μαζί μου σε βαθμό που μου είχε κοπεί η ανάσα. Μου σήκωσε τη μπλούζα προς τα πάνω φιλώντας κάθε κομμάτι σάρκας που αποκαλυπτόταν. Τα μαλλιά της χάιδευαν την γυμνή μου σάρκα. Σήκωσα τα χέρια μου να την αγγίξω και δεν με άφησε. Τα χέρια της ακινητοποίησαν τα δικά μου, απίστευτο! Η γλώσσα της συνέχιζε να κινείται σε σημεία που με έκαναν να ανατριχιάζω. Υπήρχαν στιγμές που τα μάτια της έψαχναν τα δικά μου και τότε αποκαλυπτόταν το πιο όμορφο πονηρό χαμόγελο που είχα δει ποτέ μου. Έλιωνα κάτω από αυτήν την ματιά. Ο δαίμονας μέσα της είχε ξυπνήσει για τα καλά μετά από εκείνο το βράδυ με τον πρώην της και η αλήθεια είναι ότι το λάτρευα και αυτό το κομμάτι της προσωπικότητας της αν και απ' ότι έβλεπα ήμουν ο μόνος που ένιωθα έτσι, ίσως γιατί ήμουν ο μόνος που ήμουν πραγματικά κοντά της.

Όλοι οι άλλοι είχαν αρχίσει και την έτρεμαν. Το ελαφρώς αλαζονικό ύφος που δεν είναι απαραίτητα κακό και η αίσθηση της τελειομανίας έκανε όλους να την φοβούνται να απομακρύνονται αλλά και να την σέβονται ταυτόχρονα. Ήμουν ο μόνος που άφηνε να πλησιάσει κοντά της. Να δει λίγο από την ψυχή της και ήμουν ευγνώμον. Τη λάτρευα αυτή τη γυναίκα, θα έκανα τα πάντα γι’ αυτήν και για πρώτη φορά την ένιωθα εντελώς δικιά μου. Η αίσθηση των χειλιών της πάνω στο όργανό μου με έβγαλε από την ονειροπόληση. Τα χέρια μου εξακολουθούσαν να είναι ακινητοποιημένα. Το στοματάκι της με έπαιρνε όσο πιο βαθιά μπορούσε. Τα μαλλιά της χάιδευαν το σώμα μου όσο το κεφάλι της ανεβοκατέβαινε. Ο ερεθισμός μου είχε χτυπήσει κόκκινο και δεν με άφηνε να την αγγίξω! Τα χείλη της κατέβαιναν όλο και ποιο χαμηλά πάνω στο ερεθισμένο δέρμα μου. Τρελαινόμουν! Τρελαινόμουν και ΔΕΝ ΜΕ ΆΦΗΝΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΓΙΞΩ!!! Ήθελα να την αγγίξω να νιώσω το γυμνό της δέρμα!

Το στοματάκι της συνέχιζε να με στέλνει στα ουράνια. Το έπαιρνε ως το τέρμα ξανά και ξανά ήμουν κοντά και το ήξερε. Ανέβασε ταχύτητα, τα χείλη της ακούμπησαν περισσότερο στο δέρμα μου, είχε χτυπήσει το αδύνατο σημείο μου και το είχε κάνει επίτηδες. Τελείωσα εκεί μέσα στο στοματάκι της κλείνοντας τα μάτια μου και ανασαίνοντας βαθειά προσπαθώντας να συνέλθω. Όταν τα άνοιξα η Μαρία βρισκόταν στην κουζίνα, χαμογελούσε ρίχνοντας μου κλεφτές ματιές ικανοποίησης. Το γεγονός ότι ήταν μόνο με τα εσώρουχα με γέμιζε ενέργεια, χαρούμενη ενέργεια. Το φαγητό ήταν έτοιμο και σερβιριζόταν σε πιάτα από μια ροζ χαρούμενη απόχρωση που έδενε τέλεια στο ελαφρώς γυμνασμένο σώμα της. Το επόμενο δευτερόλεπτο ήμουν δίπλα της για την ακρίβεια πίσω της. Μύρισα τα μαλλιά της μ… χαμογελούσε, σύντομα θα σταματούσε.

-    Το φαγητό είναι έτοιμο.

Φίλησα το λαιμό της.

-    Δεν θα φάμε;

Τα χέρια μου αγκάλιασαν το σώμα της, με τα δόντια μου δάγκωσα ελαφρά το κάτω μέρος του αυτιού της. Η Μαρία ακούμπησε τα πιάτα πίσω στον πάγκο. Το χαμόγελό της άρχισε να σβήνει . Η ανάσα της σοβάρεψε. Μάλλον δεν θα φάμε ακόμα τουλάχιστον  γιατί εγώ το κυρίως γεύμα το είχα ακριβός μπροστά μου και ήταν πεντανόστιμο!

-    Σ’ αγαπώ ψιθύρισα στο αυτί της.

Η Μαρία χαμογελούσε ξανά. Τα χέρια μου πέρασαν κάτω από το σουτιέν της. Τα χείλη μου φιλούσαν το σημείο πίσω από το αυτάκι της. Το σουτιέν σηκώθηκε προς τα πάνω αποκαλύπτοντας τα υπέροχα στήθη της. Τα δάχτυλα μου χάιδευαν τις θηλές της. Η Μαρία ανάσαινε βαθειά. Το κωλαράκι της τριβόταν πάνω στο εσώρουχό μου, το παντελόνι βρισκόταν ήδη πεταμένο μερικά μέτρα πίσω μου. Τα χέρια μου κατευθυνθήκαν προς τα κάτω και κατέβασαν λιγάκι το λαχταριστό ροζ εσώρουχο. Η Μαρία στηριζόταν με τα χέρια της στον πάγκο κάνοντας ένα τόξο με το σώμα της. Δάγκωνα τον λαιμό της προχωρώντας όλο και πιο κάτω. Η ανάσα της έφευγε από τον έλεγχο. Το ένα μου χέρι χάιδευε την γυμνή σάρκα της πίσω σχισμή της. Το άλλο βρισκόταν μπροστά έπαιρνε μια γεύση από το κέντρο του κόσμου, καυτό και υγρό που σήμαινε απόλαυση.

Το έβγαλα από μέσα και το έγλειψα απολαμβάνοντας το. Την επόμενη στιγμή το χέρι μου ήταν πάλι κάτω στο αγαπημένο μου σημείο. Η Μαρία είχε ανοίξει τα πόδια της για να διευκολύνει την πρόσβαση. Τα χέρια της εξακολουθούσαν να στηρίζονται στον πάγκο. Είχα γονατίσει πίσω της και δάγκωνα το κωλαράκι της. Ένα δάχτυλο εξακολουθούσε να είναι μέσα της. Δάγκωνα και έγλειφα ταυτόχρονα. Η Μαρία αναστέναζε. Το δάχτυλο έκανε παλινδρομικές κινήσεις μέσα της και το καθάριζα με την γλώσσα μου, απίστευτη αίσθηση. Τη γύρισα προς τα εμένα. Έτρεμε. Σχεδόν έκατσε πάνω στον πάγκο. Έβγαλα το εσώρουχο της τελείως. Άνοιξε τα πόδια της και το πρόσωπό μου βρέθηκε ανάμεσα. Η γλώσσα μου άρχισε να εξερευνεί την γυμνή πλήρως εκτεθειμένη σάρκα.

Τα χέρια της Μαρίας βρέθηκαν πίσω από το κεφάλι μου και με πίεζε να πάω πιο κοντά. Η γλώσσα μου το χάρηκε ακόμα περισσότερο. Την κατασπάραζα με όλη μου την δύναμη και το απολάμβανα. Δεν άντεξε περισσότερο, έχυνε αλλά δεν σταμάτησα, θα την αποτελείωνα πάνω σε αυτόν τον πάγκο, συνέχιζα με μεγαλύτερη μανία. Το δάχτυλο μου βρέθηκε ξανά μέσα της. Το μουνάκι της ήταν τελείως μούσκεμα. Τα χέρια της με πίεζαν ακόμα πιο δυνατά σε σημείο που δεν μπορούσα να ανασάνω. Δάγκωνα και έγλειφα ταυτόχρονως και η Μαρία ξανατελείωσε για δεύτερη φορά (η αλήθεια είναι ότι ι δεύτερη φορά είναι πάντα πιο εύκολη από την πρώτη) αλλά από εκεί και μετά άρχισε να αντιστέκεται και να με απομακρύνει. Έπιασα τα χέρια της και την τράβηξα προς τα εμένα. Φιληθήκαμε γονατισμένοι στην κουζίνα και την ξάπλωσα κάτω στα πλακάκια. Το σουτιέν έφυγε. Η Μαρία γελούσε. Το ίδιο και η μπλούζα μου. Η Μαρία συνέχιζε να γελάει.

-    Πάει και το εσώρουχο μου.

Το γέλιο σταμάτησε με ένα φιλί στο στόμα. Μπήκα μέσα της και με υποδέχτηκε με ευχαρίστηση. Το φιλί συνέχιζε, το πέος μου πηδούσε το μουνάκι της και η παγωμένη αίσθηση από τα πλακάκια άναβε τα αίματα. Σίγουρα θα αργούσαμε να φάμε. Με έσφιξε πάνω της. Τα στήθη της ακούμπησαν τα δικά μου, τα χείλη της φίλησαν έντονα τον λαιμό μου κάτι μου λέει ότι αύριο θα είχα μια πιπιλιά σε εκείνο το σημείο, μα λίγο με ένοιαζε. Κουνιόμουν μέσα της, ανάμεσα στα πόδια της που άνοιγαν όλο και περισσότερο και το μουνάκι της ήταν υπέροχο και έχυνε ξανά ανασαίνοντας πραγματικά βαθιά μέσα στο αυτί μου. Σηκώθηκα στα γόνατα και την τράβηξα προς τα πάνω. Το καυλί μου ήταν στο ύψος του προσώπου της. Το δέχτηκε με χαρά και άρχισε να το γλείφει μαζί με τα υγρά της.

Τα χέρια μου την έσπρωχναν να το πάρει ακόμα πιο μέσα. Μ... απόλαυση και τελείωνα για δεύτερη φορά στο στοματάκι της. Συνέχισα λίγο ακόμα να μπαινοβγαίνω μέσα σε αυτό και την ελευθέρωσα από τα δεσμά της ικανοποίησης. Η Μαρία χαμογελούσε πάλι. Έπιασε το όργανο μου που βρισκόταν σε ελεύθερη πτώση με τα χέρια της.

-    Δικό μου… ψιθύρισε.

-    Δικό σου… απάντησα ξεψυχισμένα, για πάντα.

-    Μ... για πάντα.

 

(Copyright protected OW ref: 83879)