Η καυτή ώριμη από το μπαρ

Δημοσιεύθηκε από ft10
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (1 Vote)

Υπόθεση: Καυτό βράδυ με ώριμη από γνωριμία σε μπαρ.

Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, είχα μια ιδιαίτερη αδυναμία στις ζουμερές και μεγαλύτερες γυναίκες. Από την εφηβεία παρατηρούσα τις φίλες της μαμάς ακόμη και τις θείες που έρχονταν στο σπίτι. Το καλοκαίρι ήταν η καλύτερη εποχή που φορούσαν τα μπλουζάκια με βαθύ ντεκολτέ και χανόσουν στις βυζοχαράδρες τους. Λίγα λόγια για μένα, είμαι 32 χρονών, 1.85μ, 95κιλά, πράσινα μάτια, λίγο μουσάκι και ένα καυλί νορμάλ 16-17  πόντων. Το σκηνικό παίχτηκε πριν τρία χρόνια που είχα πάει για χαλαρό ποτό με παρέα φίλων. Τα πράγματα χαλαρά μικρές κοπελίτσες που απολάμβαναν τις διακοπές από σχολές και τίποτε το αξιόλογο η ώρα περνάει είναι περίπου μία την νύχτα και μπαίνει ένα ζευγάρι γύρω στα πενήντα. Ο άνδρας ένας κλασικός μεσήλικας η γυναίκα φωτιά και λαύρα γύρω στα 1.70, κοντά στα 80 κιλά, με σκούρο μαύρο μαλλί πιο κάτω από τους ώμους, ένα φόρεμα μαύρο με ντεκολτέ αβυσσαλέο.

Τους παρακολουθώ από την ώρα που μπήκανε στο μαγαζί. Η κύρια τραβάει όλα τα αντρικά βλέμματα. Για καλή μου τύχη το ζευγάρι κάθεται πολύ κοντά στην παρέα μας εγώ καρφωμένος στην κυρία. Παραγγέλνουν ποτό και κάθονται αναπαυτικά στο καναπέ του μαγαζιού. Η ώρα περνάει, ο άνδρας χαζεύει τις πιτσιρίκες και η κυρία απλά χαζεύει γύρω της. Σε κάποια φάση τα βλέμματα μας συναντιόνται. Την κοιτώ μέσα στα μάτια και της χαμογελώ, ευτυχώς ανταποδίδει, κοιτάζει τον άνδρα της που έχει κολλήσει το βλέμμα του σε κάτι πιτσιρίκες που χορεύουν του ρίχνει ένα υποτιμητικό βλέμμα και ξανά καρφώνεται. Σηκώνει το ποτήρι πίνει μονορούφι το ποτό και με κοιτά με λάγνο βλέμμα. Εγώ συνεχίζω να την παρακολουθώ, κάνω νόημα στο σερβιτόρο που ήταν φίλος να της πάει το επόμενο ποτό κερασμένο και καλά από το μαγαζί και με τρόπο να δείξει εμένα στην κυρία.

Της κάνω νόημα για το ποτό  το πιάνει, γλείφει κυκλικά με την γλώσσα της τα χείλη της με κοιτά και  το πίνει. Η ώρα περνάει οι φίλοι μου γνωρίζουν κάτι κοπελίτσες που κοιτούσε ο άνδρας της παίρνω μια κοπέλα και χορεύουμε μπροστά τους ο άνδρας της έχει μείνει ξερός  με την πιτσιρίκα, εγώ κολλημένο το βλέμμα στην κυρία που έχει καταλάβει τι πάω  να κάνω. Λέω στην πιτσιρίκα να πιάσει τον άνδρα της κυρίας και να τον σηκώσει για χορό. Αυτός άλλο που δεν ήθελε και αγνοώντας την γυναίκα του σηκώνεται και χορεύει μαζί της. Εγώ κάθομαι δίπλα στην κυρία, την κοιτώ στα μάτια και της λέω…

-    Κώστας, χάρηκα.

-    Ειρήνη, μου απαντά, ευχαριστώ και για το ποτό.

-    Δεν κάνει τίποτα της λέω σε μια τέτοια γυναίκα όχι ποτό, κάβα πρέπει να κεράσεις.

Γελάει πονηρά και πάλι γλείφει τα χείλη της τα οποία ήταν πολύ σαρκώδη και έχει ένα πονηρό χαμόγελο. Της λέω ότι εκτός από ποτό μπορώ να κεράσω και άλλα και της κλείνω το μάτι.

-    Με τέτοια μάτια που έχεις και με αυτό το βλέμμα, θέλω πολλά (ευτυχώς το χρώμα των ματιών βοηθάει στο να ρίξεις μια γυναίκα).

Ο χορός τελειώνει και ο άνδρας της γυρνάει στον καναπέ.

-    Παντελής, μου συστήνεται. Από ότι βλέπω γνωριστήκατε με την γυναίκα μου.

Τα έχει παίξει με τις πιτσιρίκες και προτείνει να έρθουν στον καναπέ που θα είναι πιο αναπαυτικά, καθώς το μαγαζί έχει γεμίσει. Το λέω στην παρέα και δέχονται. Με το που βολευόμαστε όλοι, παραγγέλνω μπουκάλι, πετάγεται ο Παντελής και μου λέει κερασμένο από μένα για την παρέα που μου έφερες και μου κλείνει το μάτι. Ο Παντελής κερνάει τις πιτσιρίκες και παίζει με αυτές. Την ειρήνη, όλη αυτή την ώρα, τη νοιώθω να έχει το βλέμμα της καρφωμένο πάνω μου. Με κοιτάει και μου λέει δεν ξέρω αν το έχεις οργανώσει αλλά η κίνηση σου για να μας αφήσει ήσυχους ήταν η ιδανική. Της λέω ότι είναι πολύ έξυπνη και της κλείνω το μάτι. Κάθομαι δίπλα στην ειρήνη με την πρόφαση ότι είναι δυνατά η μουσική και αρχίζω να της μιλάω στο αυτί έτσι έχω και την κατάλληλη οπτική γωνία για να χαζεύω το καυτό της μπούστο. Η ειρήνη  με πιάνει τι ακριβώς κάνω και κατεβάζει ακόμη λίγο την μπλούζα της. Γυρνάει με κοιτά στα μάτια και μου λέει…

-    καλύτερα δεν είναι έτσι; Γιατί σε βλέπω τόση ώρα τυραννιέσαι.

Δε λέω τίποτα, απλά παίρνω ένα παγάκι το βάζω στο στόμα μου και της φιλάω τον λαιμό. Την ακούω να αναστενάζει και να με χουφτώνει δυνατά το μπούτι. Γυρνάει με κοιτάει και μου λέει…

-    γιατί είσαι κωλόπαιδο; Θες να με τρελάνεις;

Με ηρεμία και σταθερή φωνή της απαντώ…

-    αυτό ακριβώς θέλω να κάνω και επειδή το θες κι εσύ θα με ακολουθήσεις με το που φύγω.

Λέω την μαλακία ότι πάω να πάρω τσιγάρα γιατί έμεινα και επιστρέφω. Βγαίνω έξω από το μαγαζί και περιμένω. Η ειρήνη έρχεται μετά από 3-4 λεπτά. Την πιάνω από το χέρι και πάμε πίσω από το μαγαζί που ξέρω ότι έχει ησυχία και δεν θα μας δει κανένα μάτι. Κολλάω την Ειρήνη στον τοίχο κάνω στην άκρη τα μαλλιά της και αρχίζω να της φιλάω απαλά τον λαιμό και να τις χαϊδεύω απαλά την πλάτη. Το άρωμα της μεθυστικό, τα χέρια της στην πλάτη μου να με χαϊδεύει και αυτή με την σειρά της. Περνάω το χέρι μου μέσα από την μπλούζα της και της ξεκουμπώνω το σουτιέν, ενώ έχω κολλημένα τα χείλη μου στον λαιμό της σηκώνω πάνω την μπλούζα της και εμφανίζονται οι βυζάρες της, πλούσιο στήθος ελαφρά πεσμένο με ρογάρες μεγάλες, αρχίζω και της χαϊδεύω απαλά τις ρόγες τις βάζω ανάμεσα στα δάχτυλα μου και τις στρίβω ελαφρά. Ένα «αχ καύλα μου…» έφυγε από το στόμα της.

Αρχίζω και την φιλάω στο στόμα. Η γλώσσα της υγρή, τη νοιώθω να θέλει να με φάει. Σταματάω και αρχίζω να σέρνω την γλώσσα μου προς τα κάτω στον λαιμό της δαγκώνοντας τον ελαφρά και συνεχίζω να κατεβαίνω προς την βυζοχαράδρα της. Πιάνω τα βυζιά της δυνατά και τα ζουλάω. Αρχίζω και πιπιλάω τις ρόγες της που έχουν γίνει πέτρα από την καύλα. Τα χέρια μου είναι στην πλάτη της και νοιώθει μόνο τα ακροδάχτυλα μου της δαγκώνω την ρόγα δυνατά και παράλληλα τα χέρια μου χτυπούν τα ζουμερά της κωλομέρια και τα χουφτώνω με δύναμη.

-    Έτσι καυλιάρη μου με τρελαίνεις…

φωνάζει η ειρήνη και μου τραβάει τα μαλλιά από την καύλα. Σταματάω και την κοιτάζω στα μάτια χωρίς να πω κάτι, πιάνω τα χέρια της και την βάζω να ακουμπήσει στον τοίχο κολλάω από πίσω της τρίβω το καυλί μου στην ζουμερή κωλάρα της και αρχίζω να της φιλάω τον λαιμό. Τα χέρια μου έχουν χουφτώσει τις βυζάρες της και της τσιμπάω απαλά. Της λέω στο αυτί ότι αυτό  ήθελα να κάνω από την ώρα που την είδα, να ταξιδέψω το κορμί μου στο καυτό της ζουμερό κορμί. Μου απαντά…

-    δεν αντέχω άλλο σκίσε με σε παρακαλώ.

Της λέω ένα…

-    Σ… σήμερα θα χύσεις χωρίς να γαμηθείς όπως ποτέ άλλοτε.

Της γλείφω τον λοβό από το αυτάκι της μετά πάω στον λαιμό της και σέρνω την γλώσσα μου στην ραχοκοκαλιά της ενώ τα χέρια μου χαϊδεύουν πολύ απαλά την πλάτη της Φτάνω στην μέση της και σταματώ εκεί. Πάω στα πλευρά της και τα δαγκώνω ελαφρά. Για ακόμη μια φορά ένα «αχ…» έφυγε από το στόμα της.

-    Έλα σκίσε με σε παρακαλώ, δεν αντέχω άλλο η καριόλα, σκίσε μου τη μουνάρα μου.

Εγώ δεν δίνω σημασία στα λεγόμενα της και συνεχίζω ακάθεκτος το έργο μου. Πέφτω στα γόνατα και έρχομαι ευθεία με τα ζουμερά της κωλομέρια, για καλή μου τύχη φοράει φούστα την οποία σηκώνω στην μέση και έρχομαι αντιμέτωπος με ένα κώλο θεϊκό, ζουμερό και στρογγυλό. Τον θαυμάζω και χωρίς να το περιμένει της δίνω 2-3 δυνατά χαστούκια στα κωλομέρια της κάνοντας τα να κοκκινίσουν ελαφρώς. Η ειρήνη να φωνάζει…

-    έτσι ρε καριόλη, κοκκίνισε τα πιο δυνατά μ’ αρέσει αγόρι μου γλυκό μ’ αρέσει.

Πάω και της δαγκώνω απαλά τα κωλομέρια αφήνοντας τα σημάδια από τα δόντια μου πάνω τους. Συνεχίζω και σέρνω την γλώσσα μου στον μηρό της χαϊδεύοντας τα ζουμερά της κωλομέρια η γλώσσα μου συνεχίζει και κατεβαίνει στην γάμπα της φτάνοντας μέχρι τον αστράγαλο της. Ανεβαίνω προς τα πάνω με και ακολουθώ την ίδια ακριβώς διαδρομή και στο άλλο πόδι της. Η Ειρήνη όλη αυτή την ώρα τρέμουν τα πόδια και παραμιλάει από την καύλα. Ξανά χτυπάω τα κωλομέρια της δυνατά. Κάνω στην άκρη τη στρινγκάρα της, ανοίγω τα κωλομέρια της και αρχίζω να της γλείφω απαλά την πίσω πόρτα της. Η ειρήνη λες και την χτύπησε ρεύμα τινάχτηκε και φώναζε…

-    δεν μου έχουν γλείψει ποτέ την πίσω τρύπα μου καύλα μου.

Ενώ χώνω την γλώσσα μου στην πίσω πόρτα της Ειρήνης, το ένα μου χέρι το έχω φέρει στο μουνάκι της ανοίγοντας τα μουνοχειλάκια της και αρχίζω να της το τρίβω απαλά και το άλλο χέρι της χαϊδεύει τα κωλομέρια της. Τη νοιώθω να τρέμουν τα πόδια της και να είναι έτοιμη να χύσει. Με τη μια βάζω την γλώσσα μου στο υγρό μουνάκι της και αρχίζω να της το γαμάω έτσι μόνο  με την γλώσσα και να ρουφάω ατελείωτα τα υγρά της. Ένα τράνταγμα σε όλο της το κορμί και ένα δυνατό «χύνω…» ήταν η ανταμοιβή μου από το γλείψιμο στο υπέροχο ζουμερό κορμί της. Σηκώνομαι και τη φιλώ στο στόμα λέγοντας ότι θέλω να γευτεί και αυτή τα υγρά της. Το έκανε με μεγάλη χαρά και μου αρπάζει τον πούτσο πάνω από το παντελόνι.

Της πιάνω το χέρι την σταματώ την κοιτάζω στα μάτια και της λέω…

-    αυτό που ήθελα έγινε, να χύσεις εσύ και μόνο εσύ. Εγώ δε χρειάζεται να χύσω. Άσε που αν συνεχίσουμε θα μας ψάχνει ο άνδρα σου.

Με κοιτά με ένα απίστευτο χαμόγελο μου λέει…

-    είσαι τέλειος! Πρώτη φορά που νοιάζεται κάποιος να χύσω εγώ.

Με φιλάει για ακόμη μια φορά και αρχίζει να ντύνεται. Φτάνουμε μπροστά στην είσοδο, την αφήνω να μπει μέσα στο μαγαζί, πάω εγώ στο αυτοκίνητο που είχα καινούριο πακέτο τσιγάρα και μπαίνω κι εγώ. Πάω πάλι στην παρέα μας και ο Παντελής συνέχιζε να χορεύει με τις πιτσιρίκες, αμφιβάλλω αν πήρε χαμπάρι ότι έλειπε η γυναίκα του, ο ένας φίλος μου κατάλαβε τι παίχτηκε και του κλείνω το μάτι. Η νύχτα συνεχίστηκε με αρκετό ποτό και την Ειρήνη να χορεύει με μένα λέγοντας συνέχεια ότι είμαι σκέτη καύλα και ότι τα υγρά της τρέχουν στις μπουτάρες της. Στην Ειρήνη έδωσα τηλέφωνο και έχουμε κάνει απίστευτα γαμήσια.

 

(Copyright protected OW ref: 83835)