Δονητής για τη γυναίκα μου

Δημοσιεύθηκε από couple27
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (2 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Η συγκεκριμένη ιστορία διαδραματίστηκε περίπου 2 εβδομάδες μετά το τέλος της προηγούμενης ιστορίας μου.

Η συγκεκριμένη ιστορία διαδραματίστηκε περίπου 2 εβδομάδες μετά το τέλος της προηγούμενης ιστορίας μου. Όπως είπα και στην προηγούμενη ιστορία, θέλω να ανοίξω νέους ορίζοντες με την γυναίκα μου. Θέλω να την δω να γαμιέται με άλλον καθώς και να κάνουμε ανταλλαγή με άλλο ζευγάρι. Γενικώς όλες οι παραλλαγές είναι δεκτές, έπρεπε όμως πέρα από τα λόγια να βρω έναν τρόπο να βάλω στο μυαλό της αυτήν την ιδέα ώστε να το θέλει και η ίδια. Πέραν λοιπόν από αναφορές στο σεξ, όπου δεν απαντούσε πάντοτε θετικά ή αρνητικά, έπρεπε να βρεθεί ο τρόπος.

Η Σία είναι μελαχρινή, 27 ετών, 1.66, 78 κιλά, με τέλειο πρόσωπο και βυζάρες 4 με 5 νούμερο. Έτσι λοιπόν σκέφτηκα να της αγοράσω έναν δονητή και πάνω στην καύλα της στιγμής να «τον» βάλω ανάμεσά μας. Έψαξα αρκετά στο ιντερνέτ, βρήκα έναν σε φυσικό μέγεθος, χρώμα λευκού άνδρα με σχέδιο σαν αληθινή πούτσα. Τον παρήγγειλα και σε 3 μέρες ήρθε στο ταχυδρομείο. Όταν τον πήρα και τον άνοιξα παρατήρησα ότι ήταν πραγματικά σαν αληθινός, απαλός και σκληρός. Τώρα έπρεπε να βρω την στιγμή που θα της τον πασάρω. Για μία εβδομάδα οι καύλες μου ήταν απερίγραπτες, δε γαμηθήκαμε όμως, με διάφορα προσχήματα μια εβδομάδα δεν κάναμε τίποτα. Ήρθε λοιπόν η στιγμή μετά από τις επτά μέρες.

Ήταν βράδυ, είχε κοιμηθεί το μωρό και εμείς είμαστε στο σαλόνι. Έρχεται και κάθεται δίπλα μου, αμέσως χαζεύω τις βυζάρες της που χύνονται στο τιραντάκι που φορούσε και αμέσως ανάβω. Αρχίζω να της φιλάω στο λαιμό και να τις χουφτώνω τις βυζάρες, εκείνη αμέσως αντιδράει και μου πιάνει τον πούτσο, βάζει το χέρι από μέσα και μου τον παίζει. Σηκωνόμαστε και πάμε στο δωμάτιο. Εγώ είχα φροντίσει να έχω τον δονητή στο κομοδίνο στην μεριά μου. Πάμε λοιπόν στο κρεβάτι, πετάμε τα ρούχα και αρχίζω να της χώνω δάχτυλο και αυτή να μου τον παίζει ενώ ταυτόχρονα έγλειφα τα βυζιά της. Η μουνάρα της είχε γίνει μούσκεμα, το ένα δάχτυλο έγιναν δυο, σε λίγο τρία και σταμάτησα στα τέσσερα. Από το τρίτο και μετά με παρακαλούσε να την γαμήσω.

-    Έλα μανάρι μου, βαλ’ τον μου μέσα μου!

-    Έτσι μωρό μου τέσσερα δάχτυλα, να σκίζεται η μουνάρα σου, σαν να έχεις δυο πούτσους μέσα σου.

Την τρέλανα για τα καλά και μόλις είχε απογειωθεί πραγματικά από την καύλα, σηκώθηκα και την κάρφωσα. Τη γάμησα για κανένα δίλεπτο και όπως ήμασταν σε ιεραποστολική στάση με τα πόδια της διάπλατα ανοιχτά, βγάζω τον δονητή και σιγά-σιγά της τον βάζω μέσα της. Στην αρχή πετάχτηκε αλλά πλέον τον είχε μέσα της.

-    Τι κάνεις εκεί;

-    Έλα μην μου το χαλάς, σαν να είμαστε τρεις εδώ τώρα.

-    Τι να το κάνω όταν έχω πραγματικό πούτσο, δεν είναι το ίδιο.

Δε σταμάτησα να την γαμάω όμως. Ξάπλωσα δίπλα της την έβαλα να μου τον παίζει και εγώ την γαμούσα με τον δονητή. Γρήγορα και σταθερά. Από το πιάσιμο που μου έκανε στον πούτσο μου κατάλαβα ότι γούσταρε και πως δεν θα αργούσε να τελειώσει. Μου τον έπαιζε γρήγορα, είχε τα μάτια κλειστά και βογκούσε. Ήταν σαν να την παίρνω παρτούζα.

-    Μη σταματήσεις και με κόψεις…

Είπε. Σε μισό λεπτό έχυνε με σπασμούς και με το χέρι της έβγαλε τον πούτσο από το μουνί της και γύρισε στα πλάγια προς μπρούμυτα. Σπαρταρούσε. Αμέσως ανέβηκα από πίσω της και όπως ήταν μπρούμυτα τον έχωσα στην μουνάρα της που έκαιγε πραγματικά.

-    Σε παρακαλώ, δεν αντέχω…

μου έλεγε. Ούτε και εγώ άντεξα πολύ όμως. Τη σφυροκόπησα και την έχυσα στην πλάτη και τον κώλο. Ήταν απίστευτη βραδιά! Μας πήρε 2 λεπτά να συνέλθουμε. Η Σία πετάχτηκε σαν ελατήριο στην τουαλέτα και εγώ έμεινα στο κρεβάτι σκεπτόμενος τα γεγονότα που μόλις έγιναν. Μετά από αυτό η Σία δεν είπε τίποτα άλλο, μόνο ότι προτιμάει τον αληθινό μου πούτσο και όχι έναν ψεύτικο. Βέβαια εγώ κατάλαβα πως το κάστρο σύντομα θα πέσει. Σιγά-σιγά θα το μάθει και μετά θα κάνουμε το επόμενο βήμα μας με έναν αληθινό.

 

(Copyright protected OW ref: 83731)