Η Αλβανίδα με την κωλάρα

Δημοσιεύθηκε από pilot2
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.25 (2 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Με λένε Νίκο και είμαι από ένα χωρίο της Φθιώτιδας. Η ιστορία μου είναι 100% αληθινή και έγινε πριν από μια εβδομάδα.

Είμαι 33 χρονών, 1.70, 62 κιλά και είμαι αρκετά εμφανίσιμος. Αυτή είναι 41 χρονών 1.70 και κιλά περίπου 70, παντρεμένη με έναν Έλληνα αλλά πολύ μαλάκα τύπο, που το μόνο που τον νοιάζει είναι τα λεφτά. Την Ανθή λοιπόν (έτσι λένε την Αλβανίδα) την έχει παραμελημένη στο θέμα του sex. Η Ανθή έχει μια απίστευτη κωλάρα, αυτό που λένε για πολλά σκαμπίλια και πολλές πούτσες. Αλλά και από βυζί δεν πάει πίσω, έχει πολύ ωραίο και στητό. Αλλά ας αρχίσω με την ιστορία μου.

Είναι γύρω στις 9 το βραδύ όταν αποφάσισα να πάω να πάρω τσιγάρα, είπα να περπατήσω και να μην πάρω ούτε το μηχανάκι ούτε το αυτοκίνητο και έτσι ξεκίνησα για την πλατεία του χωριού να πάω να πάρω τσιγάρα. Κοντά στο σπίτι μου μένει η νονά τις Ανθής η οποία δεν μένει εδώ και έχει δώσει κλειδιά στην Ανθή για να τις προσέχει το σπίτι. Όπως πήγαινα λοιπόν για την πλατεία συναντήθηκα με την Ανθή και είπαμε ένα τυπικό γεια. Πήγα πήρα τα τσιγάρα μου και στον γυρισμό συναντιέμαι πάλι με την Ανθή, αλλά αυτή την φορά μου ζητάει να πάω να την βοηθήσω να σηκώσει ένα έπιπλο. Πήγαμε μέσα στο σπίτι και στην προσπάθεια να σηκώσουμε το έπιπλο, που ήταν αρκετά βαρύ, την Ανθή την πόνεσε η μέση της.

Άφησε το έπιπλο και πήγε και έκατσε στον μεγάλο τον καναπέ πιάνοντας την μέση της αφού πονούσε πολύ. Εκεί τις λέω να γυρίσει να την τρίψω λίγο για να την ανακουφίσει ο πόνος γιατί σίγουρα τις είπα ότι θα είναι κάποιο νεύρο. Εκείνη δέχτηκε και αμέσως γύρισε και ξάπλωσε στον καναπέ. Εγώ άρχισα να την τρίβω στην μέση πάνω από την μπλούζα, μετά από κάνα 5 λεπτό τρίψιμο μου λέει ότι κάνω πολύ ωραίο μασάζ και ότι θα ήταν καλύτερα να έβγαζε την μπλούζα της. Φυσικά συμφώνησα μαζί της και έτσι έβγαλε την μπλούζα τις και συνέχισα να κάνω μασάζ στο γυμνό τις κορμί. Άρχισα να την χαϊδεύω απαλά και αυτή να βγάζει αναστεναγμούς καύλας και ευχαρίστησης μαζί. Ο πούτσος μου πήγαινε να σπάσει από καύλα και δεν μπορούσα να το κρύψω με τίποτα αφού το κατάλαβε και αυτή που σε κάποια φάση όπως την έτριβα μου λέει…

-    έχεις καυλώσει ε;

Χωρίς να τα χάσω τις απαντάω…

-    λογικό δεν είναι;

Τότε γυρίζει, με πιάνει από τον πούτσο, μου λέει σε θέλω εδώ και τώρα και με την μια με πιάνει και με φιλάει, ενώ ταυτόχρονα χαϊδεύει την πούτσα μου πάνω από τη φόρμα. Εγώ της βγάζω το σουτιέν και αρχίζω να πιπιλάω τις ρόγες τις οι οποίες έχουν γίνει πέτρα. Σηκώνεται απότομα με σπρώχνει προς τα πίσω και πέφτει στα γόνατα και αρχίζει να μου βγάζει την φόρμα και το μποξεράκι. Τώρα θα σε λιώσω μου λέει, παίρνει τον πούτσο μου στο στόμα τις και αρχίζει να τον γλείφει με μανία. Τον πιπιλάει, τον γλείφει να τον φιλάει. Είχε παλαβώσει. Με είχε καυλώσει τόσο που δεν άντεξα και έχυσα στο στόμα της και αυτή σαν καλή κυρία δεν άφησε να πάει τίποτα χαμένο. Τα κατάπιε όλα! Έρχεται κάθετε δίπλα μου και αρχίζει να με φιλάει στο λαιμό και με το χέρι τις χάιδευε τον πούτσο μου που δεν έλεγε να πέσει με τίποτα.

-    Μωρό μου έχεις πολύ ωραίο πούτσο μου λέει και τα χύσια σου είναι πολύ νόστιμα.

Αρχίζω να της φιλάω τις βυζάρες και ταυτόχρονα το χέρι μου είχε μπει μέσα από το εσώρουχο τις και τις χάιδευα το μουνί που ήταν πολύ υγρό, έσταζε στην κυριολεξία. Σηκώνομαι και αρχίζω να της βγάζω τη φόρμα και το κιλοτάκι που φόραγε και έρχομαι στην θέα του σχεδόν αξύριστου και υγρού μουνιού της.

-    Θέλω να με πηδήξεις, έχω πολύ καιρό να νιώσω πούτσο μέσα μου. Δε με γαμάει καθόλου ο άλλος.

-    Θα σε σκίσω τις λέω.

-    Αυτό θέλω και εγώ, απαντά.

Αρχίζω να της βάζω τον πούτσο μου σιγά-σιγά και αυτή να τρέμει από καύλα. Άρχισα να μπαινοβγαίνω μέσα της πότε αργά πότε γρήγορα και αυτή να φωνάζει και να λέει…

-    Έτσι, σκίσε με γαμιά μου, ξεπάτωσε με.

Ο πούτσος μου είχε γίνει κάτασπρος από τα χύσια που έτρεχαν από το μουνί της. Σταματάω και τις λέω να γυρίσει στα 4. Δεν έφερε καμιά αντίρρηση και έτσι τώρα είμαι πίσω της, τη σκίζω από το μουνί και της ρίχνω σκαμπίλια στην κολάρα της. Αυτή να βγάζει φωνές ηδονής. Αρχίζω να τη γαμάω όλο και πιο γρήγορα ώσπου την ακούω να λέει «χύνω η πουτάνα χύνω…» και τόσο να μπαινοβγαίνω μέσα τις γρήγορα. Μετά από 1-2 λεπτά έχυσα κι εγώ πάνω στην κολάρα της. Ξάπλωσε μπρούμυτα στον καναπέ και εγώ ξάπλωσα από πάνω της λαχανιασμένος.

-    Γαμάς πολύ ωραία, μου λέει, θέλω και άλλο.

Εκεί της λέω ότι θέλω να την πάρω από τον κώλο.

-    Δεν το έχω κάνει πότε από πίσω, μου λέει δε γίνεται, ξέρω ότι πονάει.

Εγώ είχα είδη αρχίσει να τις πειράζω την κωλοτρυπίδα με το δάχτυλο μου.

-    Έλα και θα σου τον προσέξω.

-    Όχι τον έχεις μεγάλο και χοντρό και θα με ξεσκίσεις.

Εγώ όμως συνέχιζα να τις πειράζω την κωλοτρυπίδα και τώρα έχω κατεβεί στην κολάρα τις και την σαλιώνω.

-    Τι κάνεις εκεί, μου λέει, ξέχασε το από εκεί.

Την ώρα που το λέει αυτό έχω βάλει το δάχτυλο μου μέσα και παίζω με την τρύπα της

-    αχ σταμάτα με πονάει…

άλλα εγώ συνέχιζα να της βάζω το δάχτυλο μου, ώσπου άκουσα κραυγές ευχαρίστησης να βγαίνουν από το στόμα της. Δεν έχασα την ευκαιρία και ανέβηκα πάνω της και οδήγησα τον πούτσο μου στην κωλοτρυπίδα της. Άρχισα να ακουμπάω το πουτσοκέφαλο μου στην τρύπα της και να τον σπρώχνω σιγά-σιγά για να μπει μέσα στη στενή της τρύπα. Αυτή είχε δαγκώσει το μαξιλάρι και ταυτόχρονα τούρλωσε περισσότερο τον κώλο της για να μπορώ να μπω καλύτερα. Άρχισα να μπαίνω μέσα τις και αυτή να βογκάει και να μου λέει να βγω, άλλα εγώ τίποτα, ώσπου τον έβαλα όλο μέσα. Εκεί πόνεσε πολύ, άλλα τις άρεσε ο πόνος αυτός.

-    Με ξέσκισες την πουτάνα, μου λέει, με ξεκώλιασες.

Εκεί καύλωσα περισσότερο και άρχισα τώρα να μπαινοβγαίνω μέσα της.

-    Πονάει αλλά μου αρέσει, λέει.

Άρχισα να τις ρίχνω σφαλιάρες στον κώλο και να την τραβάω από τα μαλλιά ώσπου ήρθε η ώρα να χύσω. Χύνω μέσα στην κωλάρα της και κάθομαι για κάνα λεπτό μέσα τις μέχρι να τα αδειάσω όλα καλά. Μόλις βγήκα κοιτάζω την τρυπά τις που της την είχα ξεχειλώσει και άρχισαν να τρέχουν χύσια. Ξαπλώνω στον καναπέ και έρχεται και ξαπλώνει στο στήθος μου. Πέρασε κάνα 5 λεπτό και μου λέει ότι είχε πολύ καιρό να κάνει sex και ότι της άρεσε από πίσω κι ας πόνεσε. Σηκώθηκε να πάει τουαλέτα κι εγώ άναψα τσιγάρο και έκατσα στον καναπέ. Έρχεται κάθεται διπλά μου και άρχισε να παίζει ξανά με τον πούτσο μου. Δεν άργησε να μου σηκωθεί ξανά και αυτή δεν έχασε την ευκαιρία. Σηκώθηκε και γυρνώντας την πλάτη της προς τα εμένα τον πήρε και τον οδήγησε στο μουνί της. Άρχισε να ανεβοκατεβαίνει πάνω στον πούτσο μου, να σταματάει και να τον βάζει όλο μέσα της, να κάθεται με τον πούτσο μου όλο μέσα στο μουνί της, ενώ εγώ απολάμβανα το γαμήσι και το τσιγάρο ταυτόχρονα.

Δεν άργησε να χύσει και να γεμίσει με τα χύσια της τον πούτσο μου. Αφού έχυσε έκατσε για λίγο πάνω στον πούτσο μου. Σηκώθηκε γυρίζει με φιλάει στο στόμα και μου λέει.

-    Σε ευχαριστώ πολύ, είσαι υπέροχος, με έκανες να ξανανιώσω, μου είχε λείψει πολύ το γαμήσι, κόντευα να το ξεχάσω.

Σηκώθηκα να ντυθώ για να φύγω οπού εκεί μου λέει ότι αυτό θα ήθελε να μείνει μεταξύ μας (τα γνωστά δηλαδή) άλλα ότι θέλει να ξαναβρεθούμε. Εγώ της είπα να το αφήσουμε στην τύχη και αν είναι να ξανά γίνει θα ξανά γίνει. Εκεί την είδα ότι στράβωσε λίγο και αμέσως μου ζήτησε το τηλέφωνο μου. Φυσικά και δεν της το έδωσα. Πριν να φύγω, πάω, της δίνω ένα φιλί και της λέω ότι αύριο στις 8 το απόγευμα να είναι πάλι εδώ. Πετάχτηκε επάνω, μου έδωσε ένα φιλί και πιάνοντας τον πούτσο μου λέει…

-    ότι θέλει ο γαμιάς μου.

Φυσικά την άλλη ήμερα ήταν εκεί και αυτή άλλα κι εγώ. Ελπίζω να σας άρεσε η ιστορία μου.

 

(Copyright protected OW ref: 83638)